- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.261
Allah yardımcınız olsun.İnşallah her şey istediğiniz gibi olur. Emeklerinizin karşılığını alırsınızBende 44. Ne olur bana da dua edin dualarınıza ihtiyacım var.
Inşallah cnm rabbim gönlünüze göre versinBende 44. Ne olur bana da dua edin dualarınıza ihtiyacım var.
Hiç bilgim yok yaptirmadimda şimdiye kadarEvet malesefbaşka merkezlerin iadeleri nasıl? Bilginiz var mı?
Rabbim yardımcınız olsun, sizlerin içinde benim de hepimizin de. Tedavilerin sonu hayırlı sağlıklı evlatla sonuçlansın.. Amin..Bende 44. Ne olur bana da dua edin dualarınıza ihtiyacım var.
Bizde de Ngs ye yolladığın da ya da embriyo istenilen güne gelemeğinde transfer erteleniyor. Bu da rahim dinlendirme diye adlandırılıyor. Bunun için de 1750 TL alınıyorCanım benim merkezde rahim dinlendirme için ücret alınmıyor ve iptal olursa tedavi transfer ücreti geri ödeniyormuş
Çok pahalı ya yazık Allah yardımcımız olsun ben de ilaca çok para verdim neden bu kadar çok ilaç kullandı anlamadımBizde de Ngs ye yolladığın da ya da embriyo istenilen güne gelemeğinde transfer erteleniyor. Bu da rahim dinlendirme diye adlandırılıyor. Bunun için de 1750 TL alınıyorngs olumsuz gelince ya da embriyo gelişemeğinde işte yüzde yirmi+ rahim dinlendirme
Benim ilâçlarım 5600 tuttu. Gerisini siz düşünün.Çok pahalı ya yazık Allah yardımcımız olsun ben de ilaca çok para verdim neden bu kadar çok ilaç kullandı anlamadım
Benim daha fazla olabilir tedavi ücretinden çok ilaca verdim sanırımBenim ilâçlarım 5600 tuttu. Gerisini siz düşünün.
Tabiki sil bastan tekrar ödeniyor, bazıları cüzi indirim yapıyor..Tup bebek tedavisinde negatif olursa bir dahaki deneme.icin tekrar sil bastan ucret mi odeniyo bende bunu merak ediyorum
Ah kiyamam...Benim daha fazla olabilir tedavi ücretinden çok ilaca verdim sanırım
Ben şimdiye kadar denemelerimi Bülent Kars bey ile yapıyordum. İlk deneme de transfer olmadığı için transfer parasını iade etmişti . Bu arada ilk muayene ye para aldıktan sonra yumurta takibi için hiç ücret talep etmedi. İkinci denememde muayene ücreti bile almadı , onda transfer oldu , yanlış hatırlamıyorsam 8000tl civarı ödedik. Yine yumurta takibine brşsey ödemedim . Üçüncü denemede muayene ve yumurta takibi başladı ama yarıda kesildi tedavi hiç ücret ödemedim . Bülent bey bu konularda istisna biraz.Hiç bilgim yok yaptirmadimda şimdiye kadar
Yok canım senin doktorun istisna değil istisna olan bahçecinin uygulaması, tr de hiç bir klinik tüp bebek tedavisine başlandıysa yumurta takibinden para almıyor ilk muayene ücreti ödersin onda 6 ay geçerliliği vardır, tüm merkezler ödemeyi yumurta toplama günü alır, tedavi yumurta toplama aşamasına gidememişse iptal olur ve para alınmaz ama bahçeci işin suyunu çıkardı 40 yaş üstüne görüşme paralı, tedavi iptal olsa bile takip parası yok rahim dinlendirme parası para para para internet sitelerine bak çoğu reklamı 40 yaş üstü bayanlarla yapıyorlar fakat ön görüşmeye bizlerden para istiyorlar daha büyük terbiyesizlik, insan aşağılama muamelesi olamaz sanırım, bu tamamen bahçecinin uygulaması adamlar bizi sadece para olarak görmeye başladı, elbet bugün olan popülerliği geçecek o zaman çok merak ediyorum ne yapacaklar.Ben şimdiye kadar denemelerimi Bülent Kars bey ile yapıyordum. İlk deneme de transfer olmadığı için transfer parasını iade etmişti . Bu arada ilk muayene ye para aldıktan sonra yumurta takibi için hiç ücret talep etmedi. İkinci denememde muayene ücreti bile almadı , onda transfer oldu , yanlış hatırlamıyorsam 8000tl civarı ödedik. Yine yumurta takibine brşsey ödemedim . Üçüncü denemede muayene ve yumurta takibi başladı ama yarıda kesildi tedavi hiç ücret ödemedim . Bülent bey bu konularda istisna biraz.
4. deneme için Bahçeci Umut ile görüşüyorum faklı biryer de deneyeyim diye , aslında Bülent bey den çok memnundum.
Paket 10500 dediler , transfer olmassa %20 geri alıyorsun , toplama da olmassa 3500 alınıyor , gerisi iade . 3500 TL yumurta takibi için alınıyormuş . Sonraki ay yine yumurta takibi ile başlanırsa yine baştan 10500 TL lik paketle başlıyorsun . Empriyo dondurma gerekirse 1700 TL
Benim dinlendirme 3.tedavimde olmuştu göbekten bir iğne yapmıştı o iğneye 2017 de 500 tl vermiştim. Bu tedavimde yine o iğneden olacakmış :/ dinlendirme için aldıkları para ne onu bilmiyorum.Rahim dinlendirmeye neden para alınır hiç anlamıyorum...
Çünkü yaşımız ileri olduğu için ne deseler yapabilecek potansiyelimiz var ne koparsak kâr hesabı yapıyor bunlar. Ben ön görüşmede hep muayene oldum hiç para ödemedim. Bahçeci almıştı benden ki ben sadece görüşmek istemiştim dr birde muayene edelim dedi sonra asistan şu kadar ödeme yapacaksınız demişti. Çok şaşırmıştım.Yok canım senin doktorun istisna değil istisna olan bahçecinin uygulaması, tr de hiç bir klinik tüp bebek tedavisine başlandıysa yumurta takibinden para almıyor ilk muayene ücreti ödersin onda 6 ay geçerliliği vardır, tüm merkezler ödemeyi yumurta toplama günü alır, tedavi yumurta toplama aşamasına gidememişse iptal olur ve para alınmaz ama bahçeci işin suyunu çıkardı 40 yaş üstüne görüşme paralı, tedavi iptal olsa bile takip parası yok rahim dinlendirme parası para para para internet sitelerine bak çoğu reklamı 40 yaş üstü bayanlarla yapıyorlar fakat ön görüşmeye bizlerden para istiyorlar daha büyük terbiyesizlik, insan aşağılama muamelesi olamaz sanırım, bu tamamen bahçecinin uygulaması adamlar bizi sadece para olarak görmeye başladı, elbet bugün olan popülerliği geçecek o zaman çok merak ediyorum ne yapacaklar.
yüzdesini hatırlamıyorum ama Şişli memorial da yerleştirme olmadığı iade etti banaEvet malesef☹başka merkezlerin iadeleri nasıl? Bilginiz var mı?
Bahceci cok pahali bende ankara bahceciyi dusunuyorum bizim yaslar icin garantide degil 41 yaşında ve 42 yaslarimda hamile kaldim birinde düşük oldu digerinde de erken suyum geldi sonlandi amh degerim 4.33 ama iste yasimdan dolayi kaliteli yumurtam olmuyo tüp bebegi ngs icin istiyorum en azindan genetigi saglam yumurta transferi yapilir diye düşünüyorum burda okudugum kadariyla bazi doktorlarda genetik analizi dogru bulmuyorlarBen şimdiye kadar denemelerimi Bülent Kars bey ile yapıyordum. İlk deneme de transfer olmadığı için transfer parasını iade etmişti . Bu arada ilk muayene ye para aldıktan sonra yumurta takibi için hiç ücret talep etmedi. İkinci denememde muayene ücreti bile almadı , onda transfer oldu , yanlış hatırlamıyorsam 8000tl civarı ödedik. Yine yumurta takibine brşsey ödemedim . Üçüncü denemede muayene ve yumurta takibi başladı ama yarıda kesildi tedavi hiç ücret ödemedim . Bülent bey bu konularda istisna biraz.
4. deneme için Bahçeci Umut ile görüşüyorum faklı biryer de deneyeyim diye , aslında Bülent bey den çok memnundum.
Paket 10500 dediler , transfer olmassa %20 geri alıyorsun , toplama da olmassa 3500 alınıyor , gerisi iade . 3500 TL yumurta takibi için alınıyormuş . Sonraki ay yine yumurta takibi ile başlanırsa yine baştan 10500 TL lik paketle başlıyorsun . Empriyo dondurma gerekirse 1700 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?