- 7 Mart 2019
- 56
- 63
- 8
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.281
Ben de Cem hoca ile görüştüm ve tedaviye başlıyoruz. Güven verdi bize de. Umarım güzel olur. Siz memnunsunuz değil mi?Bende 2 defa yumurta toplattım bulent tıraş’da hiç biri Ngs’den saglıklı gelmedi sonra prp yapalım dedi araya corona girdi zaten ben pek dusunmuyordum prp’yi iyi ki yapmamışım, cok zaman kaybı, 3 ayınızı goturuyor.. bizde artık her ay kıymetli cünkü..
Şimdi Cem Fıçıcıoğluna gidiyorum ve çok guvenıyorum... bulent traş’ın oldugu yer fabrika gbi cok kalabalık, karısık...
Evet cok memnunum gercekten, bende reglimi bekliyorum..Ben de Cem hoca ile görüştüm ve tedaviye başlıyoruz. Güven verdi bize de. Umarım güzel olur. Siz memnunsunuz değil mi?
ben 40 yaş üstüne genetik analiz çok gerekli oduğunu ve iyi bir labta yapılması gerektiğini tecrube ettim. Benimde ilk 2 doktorum yaptırmadı ama onlar yüzünden çok vakit kaybettim. Heleki, düşükten sonra Aret Kamar ın çalıştığı lab eksik test yaptığı için kız olan ebriyoya eksik tanı konmuş olabilir. Sorunsuz raporu kondu, ama kız olunca anneden karısma olduğu için ileri analizler gerekli imiş. Ben de onlar yapılmamış, ve Aret Bey sağlıklı olduğuna karar verip tedavime devam etti. tabiki sonraki embrıyo da tutmadı hiç.En iyi bahceci
Bahceci cok pahali bende ankara bahceciyi dusunuyorum bizim yaslar icin garantide degil 41 yaşında ve 42 yaslarimda hamile kaldim birinde düşük oldu digerinde de erken suyum geldi sonlandi amh degerim 4.33 ama iste yasimdan dolayi kaliteli yumurtam olmuyo tüp bebegi ngs icin istiyorum en azindan genetigi saglam yumurta transferi yapilir diye düşünüyorum burda okudugum kadariyla bazi doktorlarda genetik analizi dogru bulmuyorlar
ben üç merkez denedim. içlerinden en memnun kaldığım şişli memorialda ikinci denemem covid dönemde oldu ve çok sevimsizdi. her takipim baska bir doktor tarafından yapıldı. ondan güvenim sarsıldı. genetik testimi yeteri test olmadığı için biraz normalden üzün sürdü beklettiler. Bu tedavi çok hassas, önceden açıklamaları lazımdı böyle birşeyi.Adalar1971
Canım ngs de mi oldu bu?Aret bey ngs ye karşı anladığım kadarıyla ben de onun hastasıyım. Yoksa size yapılan genetik testte mi hata yaptılar? Benim de bu ay genetik test yapıldı panik oldum şimdiben 40 yaş üstüne genetik analiz çok gerekli oduğunu ve iyi bir labta yapılması gerektiğini tecrube ettim. Benimde ilk 2 doktorum yaptırmadı ama onlar yüzünden çok vakit kaybettim. Heleki, düşükten sonra Aret Kamar ın çalıştığı lab eksik test yaptığı için kız olan ebriyoya eksik tanı konmuş olabilir. Sorunsuz raporu kondu, ama kız olunca anneden karısma olduğu için ileri analizler gerekli imiş. Ben de onlar yapılmamış, ve Aret Bey sağlıklı olduğuna karar verip tedavime devam etti. tabiki sonraki embrıyo da tutmadı hiç.
Hangi merkezi seçerseniz seçin, hepsi ticari ama herşeyinde bir derecesi olmalı. Çok ticari görünen çok kalabalık olan, sizin kim olduğunuzu bilmeden tedaviye devam edeninden direk uzuk durun. bir hastadan çıkıp diğerine koşturandan uzak durum. Aret Kamar gibi...
evet Aret Bey karşı genetik teste. Embriyoya yapılmadı ama düşük olduktan, düşüğe yapıldı.Canım ngs de mi oldu bu?Aret bey ngs ye karşı anladığım kadarıyla ben de onun hastasıyım. Yoksa size yapılan genetik testte mi hata yaptılar? Benim de bu ay genetik test yapıldı panik oldum şimdi☹
Anladım canım valla baktığımda kimse bizi düşünmüyor benim de ilki kimyasal oldu sonra dedi ki bir genetiğe bakalım sonra histeroskopi yapalım iyi de niye baştan bakmıyorsun tutmayınca bakalım diyorsunevet Aret Bey karşı genetik teste. Embriyoya yapılmadı ama düşük olduktan, düşüğe yapıldı.
Bende dogru bulmuyorum genetik analiz yapilmadan transferiben 40 yaş üstüne genetik analiz çok gerekli oduğunu ve iyi bir labta yapılması gerektiğini tecrube ettim. Benimde ilk 2 doktorum yaptırmadı ama onlar yüzünden çok vakit kaybettim. Heleki, düşükten sonra Aret Kamar ın çalıştığı lab eksik test yaptığı için kız olan ebriyoya eksik tanı konmuş olabilir. Sorunsuz raporu kondu, ama kız olunca anneden karısma olduğu için ileri analizler gerekli imiş. Ben de onlar yapılmamış, ve Aret Bey sağlıklı olduğuna karar verip tedavime devam etti. tabiki sonraki embrıyo da tutmadı hiç.
Hangi merkezi seçerseniz seçin, hepsi ticari ama herşeyinde bir derecesi olmalı. Çok ticari görünen çok kalabalık olan, sizin kim olduğunuzu bilmeden tedaviye devam edeninden direk uzuk durun. bir hastadan çıkıp diğerine koşturandan uzak durum. Aret Kamar gibi...
Canım ngs de mi oldu bu?Aret bey ngs ye karşı anladığım kadarıyla ben de onun hastasıyım. Yoksa size yapılan genetik testte mi hata yaptılar? Benim de bu ay genetik test yapıldı panik oldum şimdi☹
genetik test yapılmadan transfer oldu muhtemelen genetik sorun vardı. ıkı ay kalçadan iğneler oldum, ne zahmetlere katlandım. HErşeyden öte, bu işlerle gereksiz zaman kaybettim. zamanında genetik testlerim yapılmış olsaydı, ya sorunu çok çok önceden öğrenmiş olacaktım ya da şimdiye çocuğum olacaktı. Her kesin durumu farklı diyrouz ama aslıdna detavi yöntemleri çok ta farklı değiş üç aşağı beş yukarı aynı protokolleri takip ediyorlar. Örneğin bende bir sorun görmedi ama standart bütün ilaçları yüklesi Kamer bey. İnternette araştirdığım akdarıyla o ilaçların etkinliği tüp bebek tedavisinde kanıtlanmış değil.Bende dogru bulmuyorum genetik analiz yapilmadan transferi
daha önce yazdığım gibi tedaviler düşünüldüğü gibi hastaya özgü yapılmıyor. herşey olasılık, deneme yanılma. Umarım emeklerinizin karşılığı alırsınız. Ama dikkatli olun, Aret bey karşınıza oturduğunda sizin geçmişinizi bir önceki uygulamaları bilerek karşınıza geldiğinden emin olun. Ben düşükten sonraki muayenemde, karşıma oturdu düşükten haberi yoktu. düşükten sonra yapılmaması gereken bir tedavi ile devam etmek istedi. Benim ısrarımla fark etti düşük durumumu. Orada ipler koptu bende. Hangi doktor olursa olsun, hastasının kim olduğunu bilmek zorunda bir doktor. Kuafor bile müsterisini tanıyor.Anladım canım valla baktığımda kimse bizi düşünmüyor benim de ilki kimyasal oldu sonra dedi ki bir genetiğe bakalım sonra histeroskopi yapalım iyi de niye baştan bakmıyorsun tutmayınca bakalım diyorsun
Evet canım ben de fark ettim muayene girmeden bir dosyaya bakmalı çok yoğun ama bu bizim sorunumuz değil bazı şeyleri beni de rahatsız ediyor ama embriyolarım orda zaten bu son denemem olacak oldu oldu olmazsa konsey değilmiş deyip bırakmayı düşünüyorum tahminimden de yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi bana histeroskopi yaptı hala neden yaptığını anlayabilmiş değilim meseladaha önce yazdığım gibi tedaviler düşünüldüğü gibi hastaya özgü yapılmıyor. herşey olasılık, deneme yanılma. Umarım emeklerinizin karşılığı alırsınız. Ama dikkatli olun, Aret bey karşınıza oturduğunda sizin geçmişinizi bir önceki uygulamaları bilerek karşınıza geldiğinden emin olun. Ben düşükten sonraki muayenemde, karşıma oturdu düşükten haberi yoktu. düşükten sonra yapılmaması gereken bir tedavi ile devam etmek istedi. Benim ısrarımla fark etti düşük durumumu. Orada ipler koptu bende. Hangi doktor olursa olsun, hastasının kim olduğunu bilmek zorunda bir doktor. Kuafor bile müsterisini tanıyor.
Bunu gecen biri doktora sormustu instegramda neden hersey basta yapilmiyo diye hocada herseyi yapalim dersek maaliyeti fazla olur altından kalkmak zor deneyerek yapiyoruz demistiAnladım canım valla baktığımda kimse bizi düşünmüyor benim de ilki kimyasal oldu sonra dedi ki bir genetiğe bakalım sonra histeroskopi yapalım iyi de niye baştan bakmıyorsun tutmayınca bakalım diyorsun
Rahim dinlendirme ücretini konuşsaydık bizde almazdık ne demek böyle saçma bişi görmedim.Demek ki almasan da olur o parayı neden insanların duygularıyla ve cüzdanlarıyla oynuyorlar.Yaptığı resmen sahtekarlık ne koparsak kâr diye düşünüyorlar. Bende hiçbirine güvenmiyorum ama dördüncü tedaviye Erbil Yğmurda başladım.Ben birçok yerle görüşme yapmıştım en pahalısı bahçeciydi tahlilleri bile iki katı anlamıyorum rahim dinlendirme için alınan parayı görüşme sonrası beni aradılar ne yapalım tedaviye başlayacak mısınız diye ben de rahim dinlendirme için alınan parayı mantıksız bulduğumu üstelik yapışan tahlillerin birçok yere göre pahalı olduğu için başka yeri tercih ettiğimi söyledim arayan bayan bunu konuşup halledebilirdik rahim dinlendirme için biz de para almazdık falan dediçok samimiyetsiz buldum bunlar sadece reklamını çok iyi yapıyorlar Allah hepimizi vicdanlı doğru doktorlarla karşılaştırsın
ama yapılan her şeyin de bir açıklaması sağlam temelleri olmalı. Eğer yaptıkalrı işler bilim ise, gerekçesini güzelce açıklayabilmeli doktorlar.Evet canım ben de fark ettim muayene girmeden bir dosyaya bakmalı çok yoğun ama bu bizim sorunumuz değil bazı şeyleri beni de rahatsız ediyor ama embriyolarım orda zaten bu son denemem olacak oldu oldu olmazsa konsey değilmiş deyip bırakmayı düşünüyorum tahminimden de yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi bana histeroskopi yaptı hala neden yaptığını anlayabilmiş değilim mesela
Bunu gecen biri doktora sormustu instegramda neden hersey basta yapilmiyo diye hocada herseyi yapalim dersek maaliyeti fazla olur altından kalkmak zor deneyerek yapiyoruz demisti
Hayırlı olsun Erbil yağmurun iyi bir doktor olduğunu duydumRahim dinlendirme ücretini konuşsaydık bizde almazdık ne demek böyle saçma bişi görmedim.Demek ki almasan da olur o parayı neden insanların duygularıyla ve cüzdanlarıyla oynuyorlar.Yaptığı resmen sahtekarlık ne koparsak kâr diye düşünüyorlar. Bende hiçbirine güvenmiyorum ama dördüncü tedaviye Erbil Yğmurda başladım.
Teşekkür ederim. üçüncü denememi onda yapmıştım negatif :) ama indirim yaptı + 2 embriyo ücretsiz genetiğe gidecek.Hayırlı olsun Erbil yağmurun iyi bir doktor olduğunu duydum
İyiymiş canımTeşekkür ederim. üçüncü denememi onda yapmıştım negatif :) ama indirim yaptı + 2 embriyo ücretsiz genetiğe gidecek.
amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah. :) aynı doktorda yaptırdığım için bir indirim yapıldı birde yaştan dolayı böyle bir promosyon gibi bişi varmış 2 embriyo ücretsiz, fazla olursa onları ödüyorsun 220 usd. 1 embriyo ücreti.İyiymiş canımBu indirim olayları doktorla mi alakalı yoksa aynı yerde birkaç deneme yapınca mi indirim yapılıyor?Rabbim yüzünü güldürsün canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?