Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Of kızlar kafam karıştı,bahçeci Ebru Hanımdan bir doktor olarak çok memnunum lakin merkezin çokca paragöz olması,nabza göre rahim dinlendirme ücreti alması, 6 ay dolunca yeniden muayene ücreti talebi doğrusu kanıma dokunuyor. Erbil yağmura gitme düşüncesi oluştu. Rica etsem Erbil Yağmura devam eden arkadaşlar fiyat konusunda yada prosedürler nedir öğrenebilrmym? 4.tedavim oraya gidebilirim

Bizim gibi 40'lı yaslarda tup bebek yontemiyle hamile kalip cocugunu kucagina alan var mi acaba
Var canım önceki sayfalara bir göz at istersen Sana da umut olur sizde durumlar nedir?İlk deneme mi olacak?

Şişli memorial 300 dolar alıyor embriyo başına. birincisinde 7 tane, ikincisinde 8 tane gitti. siz hesaplayın artık ödediğim parayı. Üstüne muhasebedeki kişi 100 tl az aldım dedi. O kadar ödemede ha 100 fazla ha 100 eksik ne fark eder. O da benim hastaneye sadakam olsun diyesim geldi. İndirim yapmadılar, sormak ta aklıma gelmedi. Belki de pazarlık yapmak lazım.

Evet aslında orada başlayacaktım ben ama covit testi embriyo ücreti falan işin içinden çıkmazdım sınırlı bütçemiz var zaten. Onlarda tam dilenciymiş.

Sizin bu kdr embriyodan hiç sağlam gelemedi mi ya, çok üzüldüm valla.Bir dünya maliyet.hiç transfer yada gebeliğiniz oluşmadı mı? Şu an neredesiniz

Bugun gorusme yaptim erbil beyle , basliycam

Aret Kamar konusunda size %100 katılıyorum. İyi merkez diye geçiyor ama giden herkes çok dikkatli olsun. Özellikle 37 yaş sonrası gidenler. Son tedavimde ağızlarından kaçırdıkları beni adeta şoke etti. İlaç dozlarını hemşireler ayarlıyormuş. Onun içindir ki tüm tedavilerimde almak istedikleri asıl yumurtayı hep kaçırdılar. Bu yüzdende hasta kaçırırsak anlamasın diye muayene sırasında yumurta boyutları hakkında hiç bilgi vermek istemiyor. Sorunca da çok bozuluyor.

O zaman yuuuuuh diyorum.bu kadar olmamalı. hemşirenin doktor yerine geçmesi pes dedirtti

Aaaaa ben şokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…