- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.301
Var canım önceki sayfalara bir göz at istersen Sana da umut olur sizde durumlar nedir?İlk deneme mi olacak?Bizim gibi 40'lı yaslarda tup bebek yontemiyle hamile kalip cocugunu kucagina alan var mi acaba
Şişli memorial 300 dolar alıyor embriyo başına. birincisinde 7 tane, ikincisinde 8 tane gitti. siz hesaplayın artık ödediğim parayı. Üstüne muhasebedeki kişi 100 tl az aldım dedi. O kadar ödemede ha 100 fazla ha 100 eksik ne fark eder. O da benim hastaneye sadakam olsun diyesim geldi. İndirim yapmadılar, sormak ta aklıma gelmedi. Belki de pazarlık yapmak lazım.amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah. :) aynı doktorda yaptırdığım için bir indirim yapıldı birde yaştan dolayı böyle bir promosyon gibi bişi varmış 2 embriyo ücretsiz, fazla olursa onları ödüyorsun 220 usd. 1 embriyo ücreti.
Evet aslında orada başlayacaktım ben ama covit testi embriyo ücreti falan işin içinden çıkmazdımŞişli memorial 300 dolar alıyor embriyo başına. birincisinde 7 tane, ikincisinde 8 tane gitti. siz hesaplayın artık ödediğim parayı. Üstüne muhasebedeki kişi 100 tl az aldım dedi. O kadar ödemede ha 100 fazla ha 100 eksik ne fark eder. O da benim hastaneye sadakam olsun diyesim geldi. İndirim yapmadılar, sormak ta aklıma gelmedi. Belki de pazarlık yapmak lazım.
Sizin bu kdr embriyodan hiç sağlam gelemedi mi ya, çok üzüldüm valla.Bir dünya maliyet.hiç transfer yada gebeliğiniz oluşmadı mı? Şu an neredesinizŞişli memorial 300 dolar alıyor embriyo başına. birincisinde 7 tane, ikincisinde 8 tane gitti. siz hesaplayın artık ödediğim parayı. Üstüne muhasebedeki kişi 100 tl az aldım dedi. O kadar ödemede ha 100 fazla ha 100 eksik ne fark eder. O da benim hastaneye sadakam olsun diyesim geldi. İndirim yapmadılar, sormak ta aklıma gelmedi. Belki de pazarlık yapmak lazım.
tsk ederim :) umut olsun diye okuyorum bende formu ilk denemem degil defalarca denedimVar canım önceki sayfalara bir göz at istersen Sana da umut olur sizde durumlar nedir?İlk deneme mi olacak?
Bu dın olsun inşallah kucağına alabileceğin sağlıklı hayırlı evlatların olsuntsk ederim :) umut olsun diye okuyorum bende formu ilk denemem degil defalarca denedim
Bir cogumuz defalarca denedik hala da uğraşıyoruz.. Allah maddi manevi daha fazla yormadan nasip etsin insallah..tsk ederim :) umut olsun diye okuyorum bende formu ilk denemem degil defalarca denedim
Of kızlar kafam karıştı,bahçeci Ebru Hanımdan bir doktor olarak çok memnunum lakin merkezin çokca paragöz olması,nabza göre rahim dinlendirme ücreti alması, 6 ay dolunca yeniden muayene ücreti talebi doğrusu kanıma dokunuyor. Erbil yağmura gitme düşüncesi oluştu. Rica etsem Erbil Yağmura devam eden arkadaşlar fiyat konusunda yada prosedürler nedir öğrenebilrmym? 4.tedavim oraya gidebilirim
aminnnBir cogumuz defalarca denedik hala da uğraşıyoruz.. Allah maddi manevi daha fazla yormadan nasip etsin insallah..
Aret Kamar konusunda size %100 katılıyorum. İyi merkez diye geçiyor ama giden herkes çok dikkatli olsun. Özellikle 37 yaş sonrası gidenler. Son tedavimde ağızlarından kaçırdıkları beni adeta şoke etti. İlaç dozlarını hemşireler ayarlıyormuş. Onun içindir ki tüm tedavilerimde almak istedikleri asıl yumurtayı hep kaçırdılar. Bu yüzdende hasta kaçırırsak anlamasın diye muayene sırasında yumurta boyutları hakkında hiç bilgi vermek istemiyor. Sorunca da çok bozuluyor.ben 40 yaş üstüne genetik analiz çok gerekli oduğunu ve iyi bir labta yapılması gerektiğini tecrube ettim. Benimde ilk 2 doktorum yaptırmadı ama onlar yüzünden çok vakit kaybettim. Heleki, düşükten sonra Aret Kamar ın çalıştığı lab eksik test yaptığı için kız olan ebriyoya eksik tanı konmuş olabilir. Sorunsuz raporu kondu, ama kız olunca anneden karısma olduğu için ileri analizler gerekli imiş. Ben de onlar yapılmamış, ve Aret Bey sağlıklı olduğuna karar verip tedavime devam etti. tabiki sonraki embrıyo da tutmadı hiç.
Hangi merkezi seçerseniz seçin, hepsi ticari ama herşeyinde bir derecesi olmalı. Çok ticari görünen çok kalabalık olan, sizin kim olduğunuzu bilmeden tedaviye devam edeninden direk uzuk durun. bir hastadan çıkıp diğerine koşturandan uzak durum. Aret Kamar gibi...
Hayirli olsun arkadasimBen de Cem hoca ile görüştüm ve tedaviye başlıyoruz. Güven verdi bize de. Umarım güzel olur. Siz memnunsunuz değil mi?
O zaman yuuuuuh diyorum.bu kadar olmamalı. hemşirenin doktor yerine geçmesi pes dedirttiAret Kamar konusunda size %100 katılıyorum. İyi merkez diye geçiyor ama giden herkes çok dikkatli olsun. Özellikle 37 yaş sonrası gidenler. Son tedavimde ağızlarından kaçırdıkları beni adeta şoke etti. İlaç dozlarını hemşireler ayarlıyormuş. Onun içindir ki tüm tedavilerimde almak istedikleri asıl yumurtayı hep kaçırdılar. Bu yüzdende hasta kaçırırsak anlamasın diye muayene sırasında yumurta boyutları hakkında hiç bilgi vermek istemiyor. Sorunca da çok bozuluyor.
Aaaaa ben şokkAret Kamar konusunda size %100 katılıyorum. İyi merkez diye geçiyor ama giden herkes çok dikkatli olsun. Özellikle 37 yaş sonrası gidenler. Son tedavimde ağızlarından kaçırdıkları beni adeta şoke etti. İlaç dozlarını hemşireler ayarlıyormuş. Onun içindir ki tüm tedavilerimde almak istedikleri asıl yumurtayı hep kaçırdılar. Bu yüzdende hasta kaçırırsak anlamasın diye muayene sırasında yumurta boyutları hakkında hiç bilgi vermek istemiyor. Sorunca da çok bozuluyor.
Amin...Hayirli olsun arkadasim
Ben de basliyorum 3 ettik :)
Allah bukezemeklerimizi guvenimizi bosa cikarttirmasin insallah
Oh maşallah sabah haberi iyi geldi.inşallah devamı da güzel heberler getirir.Kızlar ben geldim herşey yolunda. Sabri hoca yarın da görmek istedi beni. Cuma ya da cumartesi opu olacağım. Buna da kendisi karar verecek. Duaya devam
Hayırlısıyla güzel haberleri bekliyoruz :)Kızlar ben geldim herşey yolunda. Sabri hoca yarın da görmek istedi beni. Cuma ya da cumartesi opu olacağım. Buna da kendisi karar verecek. Duaya devam
Amin canım benimOh maşallah sabah haberi iyi geldi.inşallah devamı da güzel heberler getirir.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?