- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.321
Çok teşekkür ederim canimHayırlısıyla güzel haberleri bekliyoruz :)
Hayırlı olsun canım bu tedavin sana bebişlerini getirsinBugun gorusme yaptim erbil beyle , basliycam
Ya sorma benim arkadaşımın da üç yumurtası vardı büyüdü de son dakika yok tek yumurta dediler kızı kaç ay oyaladılar ve yumurta toplama aşamasına bile gelemedi iki ayAret Kamar konusunda size %100 katılıyorum. İyi merkez diye geçiyor ama giden herkes çok dikkatli olsun. Özellikle 37 yaş sonrası gidenler. Son tedavimde ağızlarından kaçırdıkları beni adeta şoke etti. İlaç dozlarını hemşireler ayarlıyormuş. Onun içindir ki tüm tedavilerimde almak istedikleri asıl yumurtayı hep kaçırdılar. Bu yüzdende hasta kaçırırsak anlamasın diye muayene sırasında yumurta boyutları hakkında hiç bilgi vermek istemiyor. Sorunca da çok bozuluyor.
Sabri hoca bu konuda çok dikkatli. Bugün kontrolüm vardı yarın yine görmek istedi yumurtam çatlamasın diye. Ona gore de cuma ya da cumartesi opuya karar verecek.Bu tarz acımasız doktorlar hakkında neden bişey yapamıyoruz? Özellikle bizim gibi yaş almış, üreme yeteneğinin jübilesini yapmaya hazirlanan kadınlara neden biraz daha özenli ve dikkatli davranılmiyor ve biz buna neden susuyoruz? Başından beri söylüyorum, 40 yaş üstü anne olmak isteyen kadınlar için ihtisas yapmaları ,biraz farklı düşünüp araştırmaları, kendilerini donatmalari gerek. Öyle her tüp bebek doktoru aynı protokolle bizleri de hormona boğup zaten zorla elde etme ihtimalimiz olan o 1 fazla yumurtayı acımasızca heba etmekten hiç rahatsız olmuyorsa orda biraz düşünmemiz lazım hepimizin. Lütfen tedavinin heyecanına kapılıp doktorunuzun sizi standarta çekmesine izin vermeyin. Sorgulayın. Sonuçta tonlarca para döküyoruz. Onu da geçin psikolojik durumumuzdan bahsetmeme gerek yok,hepimiz yaşıyoruz. Keşke bir tane bilim adamı, bir hekim, farkına varsa, yaş almış kadınlarla ilgili kendini yetiştirse, bi klinik açsa mesela ve biz de içimiz rahat teslim etsek kendimizi. Çok mu ütopik? Çok mu zor?...
Doktorlar ne zaman para kazanma kaygısını bırakırsa bu dediğiniz olabilir. Hepsinin ilk sırası hastadan alacağı para. Benim 2. tedavimde sözde prof beni apar topar çağırmıştı yumurta toplamaya, topladı mı transfer etti mi onu bile bilmiyorum...hiç güven vermiyorlar. Kötünün iyisini bulmak önemli sanırım.Bu tarz acımasız doktorlar hakkında neden bişey yapamıyoruz? Özellikle bizim gibi yaş almış, üreme yeteneğinin jübilesini yapmaya hazirlanan kadınlara neden biraz daha özenli ve dikkatli davranılmiyor ve biz buna neden susuyoruz? Başından beri söylüyorum, 40 yaş üstü anne olmak isteyen kadınlar için ihtisas yapmaları ,biraz farklı düşünüp araştırmaları, kendilerini donatmalari gerek. Öyle her tüp bebek doktoru aynı protokolle bizleri de hormona boğup zaten zorla elde etme ihtimalimiz olan o 1 fazla yumurtayı acımasızca heba etmekten hiç rahatsız olmuyorsa orda biraz düşünmemiz lazım hepimizin. Lütfen tedavinin heyecanına kapılıp doktorunuzun sizi standarta çekmesine izin vermeyin. Sorgulayın. Sonuçta tonlarca para döküyoruz. Onu da geçin psikolojik durumumuzdan bahsetmeme gerek yok,hepimiz yaşıyoruz. Keşke bir tane bilim adamı, bir hekim, farkına varsa, yaş almış kadınlarla ilgili kendini yetiştirse, bi klinik açsa mesela ve biz de içimiz rahat teslim etsek kendimizi. Çok mu ütopik? Çok mu zor?...
O zaman yuuuuuh diyorum.bu kadar olmamalı. hemşirenin doktor yerine geçmesi pes dedirtti
[/QUOTE
Bir yan lis anlaşılma oldugunu düşünüyorum, ben Aret kamarda , Nurettin beyde tedavi gordum , hemsire gormedim bile , neye göre ilaç dozunu ayarlıyor bu isin en önemli kısmıdır ilaç dozu doktorun hemşireye boyle bir bilgi vermesi mümkün olabilir mi. Bilemedim
Hayırlı olsun canım bu tedavin sana bebişlerini getirsin
Hayırlısı ile inşallah canımSabri hoca bu konuda çok dikkatli. Bugün kontrolüm vardı yarın yine görmek istedi yumurtam çatlamasın diye. Ona gore de cuma ya da cumartesi opuya karar verecek.
Siz nerede tedaviye başladınız dualarımız seninle Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBende 44. Ne olur bana da dua edin dualarınıza ihtiyacım var.
Ben birçok yerle görüşme yapmıştım en pahalısı bahçeciydi tahlilleri bile iki katı anlamıyorum rahim dinlendirme için alınan parayı görüşme sonrası beni aradılar ne yapalım tedaviye başlayacak mısınız diye ben de rahim dinlendirme için alınan parayı mantıksız bulduğumu üstelik yapışan tahlillerin birçok yere göre pahalı olduğu için başka yeri tercih ettiğimi söyledim arayan bayan bunu konuşup halledebilirdik rahim dinlendirme için biz de para almazdık falan dediçok samimiyetsiz buldum bunlar sadece reklamını çok iyi yapıyorlar Allah hepimizi vicdanlı doğru doktorlarla karşılaştırsın
Cem bey Cem ficicioglu mu yoksa bahçeci cem bey miEvet cok memnunum gercekten, bende reglimi bekliyorum..
Cem Fıçıcıoğlu, acıbadem kozyatagı.. ama ameliyatlar, opu ve laboratuvar acıbadem altunizade de oluyor.Cem bey Cem ficicioglu mu yoksa bahçeci cem bey mi
Hangi doktor sizinnkiSelamlar bisey sormak istiyorum.. bugun opu oncesi son kontrolüm vardi.. biri 22.5 diger ikisi 15 cm 3 yumurta göründü.. takibi yapan doktora sordum bu 15 likler toplanir mi diye? Toplanir ama bos cikma olasigili yuksek dedi.. zaten tek yumurta diye baslamistik 15 likler surpriz oldu ama yine de merak ettim bu ölçülerde catlatma ignesi olup olumlu sonuc alan var mi?
Irenbede ümit hanım..Hangi doktor sizinnki
Dualarım seninle tatlım...Son ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
Allah işinizi hayırla tamamlasınSon ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?