Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selamlar bisey sormak istiyorum.. bugun opu oncesi son kontrolüm vardi.. biri 22.5 diger ikisi 15 cm 3 yumurta göründü.. takibi yapan doktora sordum bu 15 likler toplanir mi diye? Toplanir ama bos cikma olasigili yuksek dedi.. zaten tek yumurta diye baslamistik 15 likler surpriz oldu ama yine de merak ettim bu ölçülerde catlatma ignesi olup olumlu sonuc alan var mi?

Ya sorma benim arkadaşımın da üç yumurtası vardı büyüdü de son dakika yok tek yumurta dediler kızı kaç ay oyaladılar ve yumurta toplama aşamasına bile gelemedi iki ay

Bu tarz acımasız doktorlar hakkında neden bişey yapamıyoruz? Özellikle bizim gibi yaş almış, üreme yeteneğinin jübilesini yapmaya hazirlanan kadınlara neden biraz daha özenli ve dikkatli davranılmiyor ve biz buna neden susuyoruz? Başından beri söylüyorum, 40 yaş üstü anne olmak isteyen kadınlar için ihtisas yapmaları ,biraz farklı düşünüp araştırmaları, kendilerini donatmalari gerek. Öyle her tüp bebek doktoru aynı protokolle bizleri de hormona boğup zaten zorla elde etme ihtimalimiz olan o 1 fazla yumurtayı acımasızca heba etmekten hiç rahatsız olmuyorsa orda biraz düşünmemiz lazım hepimizin. Lütfen tedavinin heyecanına kapılıp doktorunuzun sizi standarta çekmesine izin vermeyin. Sorgulayın. Sonuçta tonlarca para döküyoruz. Onu da geçin psikolojik durumumuzdan bahsetmeme gerek yok,hepimiz yaşıyoruz. Keşke bir tane bilim adamı, bir hekim, farkına varsa, yaş almış kadınlarla ilgili kendini yetiştirse, bi klinik açsa mesela ve biz de içimiz rahat teslim etsek kendimizi. Çok mu ütopik? Çok mu zor?...

Sabri hoca bu konuda çok dikkatli. Bugün kontrolüm vardı yarın yine görmek istedi yumurtam çatlamasın diye. Ona gore de cuma ya da cumartesi opuya karar verecek.

Doktorlar ne zaman para kazanma kaygısını bırakırsa bu dediğiniz olabilir. Hepsinin ilk sırası hastadan alacağı para. Benim 2. tedavimde sözde prof beni apar topar çağırmıştı yumurta toplamaya, topladı mı transfer etti mi onu bile bilmiyorum...hiç güven vermiyorlar. Kötünün iyisini bulmak önemli sanırım.

Arkadaslar ünlü merkezler ve hastası çok olan doktorların yardımcıları oluyor onlar ilacı ayarlıyor.. size tavsiyem kişiye ozel tedavi uygulayan doktor bulmanız...bahceci, aret, bulent tıras, şişli memorial buralar sırf pazarlama ürünü yerler..bende düştüm tuzaga tabiki yeni akıllandım:)

Evet cok memnunum gercekten, bende reglimi bekliyorum..
Cem bey Cem ficicioglu mu yoksa bahçeci cem bey mi

Hangi doktor sizinnki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…