- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.341
Yok tatlım Cem bey değilCem bey Cem ficicioglu mu yoksa bahçeci cem bey mi
Haydi bakalım inşallahhh bir sürü toplanır yumurtan ve hepsi döllenir sağlıklı bir şekildeSon ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın . Hayırlı haberleriniz duyarız inşallahSon ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
Son ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
Hayirli olsun arkadasim
Ben de basliyorum 3 ettik :)
Allah bu kez emeklerimizi guvenimizi bosa cikarttirmasin insallah
[/hayırlı olur inşallah hepimiz için. Ben ilk kez başlıcam Cem hocayla ve regl olunca kontrole gidicem. Heyecanlıyım
Son ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
Forumda, yanlış hatırlamıyorsam hatta bu başlıkta Kuenzim Q10’nin ubicinol formunda ve günde 400 mg alınması gerektiğini yazan üyeler var. Bebekleri de olmuş.Hepinizden allah razi olsun insallah bir gun bizlerde seviniriz evladi olan diger anneler gibi...ben dogal hamile kaldigimda(gecen ayki kimyasal olan) astalife zeytinyaginda bekletilmis bir incir ve hayit tenturu kullanmistim.. ayni uygulamalara kaliteyi arttirmak icin omega, e vit, c vit, d vit, dhea, ve ubiquinol ile devam ediyorum coq10 un kolay emilebilen formuymus bu ve ozellikle bizim yas grubumuzda bunun emilimi ve vucut tarafindan kullanimi daha zor oldugu icin ayrica 25 li yaslarin ustunde bizim yumirtalarimizdaki mitokondriel enerjisini arttirip kalitesini de arttiriyornus ama dozunu 400 mg kadar olmasi gerekiyormus bi arkadasim vardi iki yildir tup tedavisi goruyordu son uc aydir istanbulda gittigi bir prof ona q enzimi gunde 400 mg onermis 100_200 mg daha az oldugunu soylemis oda uc ay kullanmisti ve hamile simdi bilginiz olsun bende bu ay basladim kimyasaldan sonra ondan duyunca insallah bizlerdede ise yarar
41 yasında canımForumda, yanlış hatırlamıyorsam hatta bu başlıkta Kuenzim Q10’nin ubicinol formunda ve günde 400 mg alınması gerektiğini yazan üyeler var. Bebekleri de olmuş.
Aysima, şuan hamile olduğunu söylediğiniz arkadaşınız kaç yaşında?
ben yumurta toplatmadim bu merkezde. var olan embriyolarimi kullandim. bu konuda tecrubem yok. Ama olan kadariyla kesinlik tavsiye etmiyorum. Aret Kamar uygulamalri oldukca bilimden kopuk geldi bana. Merkezinde basariyla sonuclanmis tedavilerin tamamen tesaduf oldugunu, Aret Bey'in basarisi oldugunu dusunmuyorum. Sans eseri ortaya cikiyor. Bir hastadan diger hastaya kosturarak gidiyor. Devlet hastanesindeki doktor gibi kendisi. Bende tibbi oalrak bir sorun olmamasina ragmen ilaclari dayadi. arastirdim ve o ilaclarin etkinligi tam kanitlanmamis.Aret Kamar konusunda size %100 katılıyorum. İyi merkez diye geçiyor ama giden herkes çok dikkatli olsun. Özellikle 37 yaş sonrası gidenler. Son tedavimde ağızlarından kaçırdıkları beni adeta şoke etti. İlaç dozlarını hemşireler ayarlıyormuş. Onun içindir ki tüm tedavilerimde almak istedikleri asıl yumurtayı hep kaçırdılar. Bu yüzdende hasta kaçırırsak anlamasın diye muayene sırasında yumurta boyutları hakkında hiç bilgi vermek istemiyor. Sorunca da çok bozuluyor.
.Bu tarz acımasız doktorlar hakkında neden bişey yapamıyoruz? Özellikle bizim gibi yaş almış, üreme yeteneğinin jübilesini yapmaya hazirlanan kadınlara neden biraz daha özenli ve dikkatli davranılmiyor ve biz buna neden susuyoruz? Başından beri söylüyorum, 40 yaş üstü anne olmak isteyen kadınlar için ihtisas yapmaları ,biraz farklı düşünüp araştırmaları, kendilerini donatmalari gerek. Öyle her tüp bebek doktoru aynı protokolle bizleri de hormona boğup zaten zorla elde etme ihtimalimiz olan o 1 fazla yumurtayı acımasızca heba etmekten hiç rahatsız olmuyorsa orda biraz düşünmemiz lazım hepimizin. Lütfen tedavinin heyecanına kapılıp doktorunuzun sizi standarta çekmesine izin vermeyin. Sorgulayın. Sonuçta tonlarca para döküyoruz. Onu da geçin psikolojik durumumuzdan bahsetmeme gerek yok,hepimiz yaşıyoruz. Keşke bir tane bilim adamı, bir hekim, farkına varsa, yaş almış kadınlarla ilgili kendini yetiştirse, bi klinik açsa mesela ve biz de içimiz rahat teslim etsek kendimizi. Çok mu ütopik? Çok mu zor?...
aret kameri tanımam ama bizim yaşlarda klomenle tedavinin yanlış olduğunu tecrübe ettim.bu fazda da duyduğum kadarıyla aret kamar az ilaç diye klomen kullanıyormuş. oysa ki benim klomenle 41 yaşta klomenle boş yumurta çıktı !ben yumurta toplatmadim bu merkezde. var olan embriyolarimi kullandim. bu konuda tecrubem yok. Ama olan kadariyla kesinlik tavsiye etmiyorum. Aret Kamar uygulamalri oldukca bilimden kopuk geldi bana. Merkezinde basariyla sonuclanmis tedavilerin tamamen tesaduf oldugunu, Aret Bey'in basarisi oldugunu dusunmuyorum. Sans eseri ortaya cikiyor. Bir hastadan diger hastaya kosturarak gidiyor. Devlet hastanesindeki doktor gibi kendisi. Bende tibbi oalrak bir sorun olmamasina ragmen ilaclari dayadi. arastirdim ve o ilaclarin etkinligi tam kanitlanmamis.
burada merkezde her kan verdikten sonra kolumda ignenin girdigi yerlerde morluklar olusuyordu. ben kac yildir kan veriyorum baska yerlerde, hic morluk olusmuyor. Calisanlarin ya da kullanilan malzemelerin de kalitesi merkezin kalitesini ortaya koyuyormus.
aret kameri tanımam ama bizim yaşlarda klomenle tedavinin yanlış olduğunu tecrübe ettim.bu fazda da duyduğum kadarıyla aret kamar az ilaç diye klomen kullanıyormuş. oysa ki benim klomenle 41 yaşta klomenle boş yumurta çıktı !
ve gen-art ta doktorum sertaç beye o tedaviyi sorduğumda klomenin 20 yıl önceki çağdışı bir yöntem olduğunu , bu merkezde hiç kullanmadıklarını, bizim yaşta (42 bitiyordu) iğnenin fsh ımızı düşürdüğü östrojeni yükselttiği iğnenin çok önemli olduğunu, klomeni de hiç saymayalım onu demişti.
klomen veya yüksek dozda iğneler gonalf 300 biz iki kız arkadaştık ikimizinde ya kisti oldu ya boş yumurtası ikisine de karşıyım.
benim başarılı tedavimde 5 gün femara kullanıldı ilaç bu küçücük ondan sonra merional ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanıldı. bu ilacın daha iyi olduğunu dr.umdan duymuştum.
bence de Aret Kamer de şansa hamile kalınıyor
yumurta takibi de klomenle oluyormuş o zaman tedavi niye 10.000 tl
o kol morarmaları falan bende şüpheyle yaklaşıyorum merkeze ne kadar iyi diye.burada isim yapmış yerlerde benim şansıma mı bahçeci fulyada ne doktorum bekletti ne sıkıntım oldu.sonra erbil yağmur gidince ben mustafa bahçecide bekle bekle tabi hocayı işlemde görüyorum.doktor kübra hanım beni muayene masasında beklet beklet.dışarda 1 saat içerde 15-20 dk. haa bahçeci bu muymuş benim embriyom hazırdı ve doktorum ayrıldığı için prosedür yaşandı ve mustafa bahçeci hocamızın elinden de transfer oldum sözünü tuttu hastalara kendi bakacaktı ona da binlerce teşekkür tabi mustafa bahçeci hocamıza
ben ankaradan mı gelmişim veya moral motivasyon bir onu kübra hanımda pek göremedim, kendisinde güleryüz var ama bir iyisin diye bir örnek bir moral görmedim. ama sonuç tabi ki pozitif ve bahçeci fulyayı severim :))
Aynen, Erbil beyde 1 negatif denemem var ama tekrar ona gidiyorum. Bu sefer farklı tedavi uygulanacak en azından kendini tekrarlayıp durmuyor diye orada devam ediyorum. Artık nasip kısmet.Ben arat kamarda klomenle tedavi gördüm, 7 yumurtam döllendi, yaşım 42 sanırım bu kişiye göre değişiyor, ama Aret kamar başarısız denemelerden sonra bir tedavi veya farklı bir yöntem uygulamıyor, bende bunun için değiştirdim . 2 negatif ten sonra ne yapacağız dediğimde, deniycez dedi yapcak biiey yok, Erbil beye gittiğimde aslında yapacak ve görüşmesi gereken bir çok şey olduğunu gördüm,
tedavin hayırlı olsun inş. memnun kalırsın sendeBen arat kamarda klomenle tedavi gördüm, 7 yumurtam döllendi, yaşım 42 sanırım bu kişiye göre değişiyor, ama Aret kamar başarısız denemelerden sonra bir tedavi veya farklı bir yöntem uygulamıyor, bende bunun için değiştirdim . 2 negatif ten sonra ne yapacağız dediğimde, deniycez dedi yapcak biiey yok, Erbil beye gittiğimde aslında yapacak ve görüşmesi gereken bir çok şey olduğunu gördüm,
evet çok zorBenim mustafa bahceci de 2 tane saglıklı embrıyom vardı ngsden gelen.. birini koydular basarısz.. ikincisini de intalipid serum koymadan bagısıklıgımı dusurmeden yaptılar hiç extra bi işlem yapmadan. O yuzden cok kızgınım, boşa gitti ngsli embrıyolarım..
Canım peki tavsiye ediceğin bir yer varmı benimde kafam çok karışık , 1 tane donmuşum var başka yere taşısam diyorumArkadaslar ünlü merkezler ve hastası çok olan doktorların yardımcıları oluyor onlar ilacı ayarlıyor.. size tavsiyem kişiye ozel tedavi uygulayan doktor bulmanız...bahceci, aret, bulent tıras, şişli memorial buralar sırf pazarlama ürünü yerler..bende düştüm tuzaga tabiki yeni akıllandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?