Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım merhaba
Canım merhabalar, benimde orda enbiyalarım vardı denedim gelişmedi kürtajla alındı şimdide son şansım 1 tane kaldı ama kürtajdan dolayı küçük yapışıklık çıktı operasyon sonra transfer dedi acaba merkez değiştirsemmi diyorum son şansım çok sıkıntıdayım , hep aynı prosedür uygulanıyor ilaçlar bana çok gelmişti gene aynı şekilde olucak dediler

9
3.tedavimde doktorum klomen kullandırdı. Rahimi klomenin incelttiğini, her halükarda rahim dinlendirme yapmam gerektiğini söylemişti.Bu benim için hem zaman hem maddi zarar.. Şayet,(benim yeni öğrendiğim) rahmi inceltmesi ve bilmediğim farklı olumsuz etkileri var ise neden hala klomen diye diretip insanları zaman kaybına ugratıyorlar.

Nerede embrıyolarınız ??

Ne bileyim canım yaaa hepsi aynı gibi geliyor bana ben bir senelik dondurma ücretini de verdim artık bir yere kımıldayamam kısmetim de varsa olacaktır yoksa da fizzana gitsem de olmayacak Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize ama sıfırdan başlasam başka bir merkez denerdim

tedavin hayırlı olsun inş. memnun kalırsın sende

teşşekür ederim inşallaj

Aynen canım şimdi şöyle ben eskiden yaptırmıştım 4 tane duruyordu eşimin rahatsızlığı dolayısı ile 2 yıl önce alalım dedik gelişmedi bide bana verilen ilaçlar çok geldi ma doktor kabul etmiyor çok ödem yaptı yürüyemez yazı yazamaz hale geldim stres yaptı çok sonra hep doktor doktor gezdim şimdi 1 tanem kaldı son şansım 2 yıl ücret ödemedik , transfer oluyum dedim kürtajdan dolayı küçük yapışıklık çıktı onu açalım dediler gene para para bide hemen akabinde dinlenmeden trasfer ederiz dedi güvenimi yitirdim . İlaç konusunda da kabul etmiyor yapmaz diyor aynı şekilde olucakmış bilmiyorum başka merkeze götürsem gene dondurma parası almadan vermezler sanırım ama güvenim gitti nedense , sen nezaman düşünüyorsun

Konu Güncel

ben bu konuyu bır kac yere daha yayacagım yaşayanlar varsa gorun yazsın meraktayım sonucları..
Her ne kadar görselde fızıken 35 gıbı gostersemde 45 yasındayım 1 oglum var 96 dogumlu..Meslegım Mımarım.
Kızımız olsaydı ne guzel olurdu sohbetı esımle konuşurken vs derken Tabıkı allah ol derse olacak..ama olabılır mı acabalarımlabır yola cıktım yolda sıze ugradım.sımdı buradayım.
Tup bebek vs dusunmuyorum dogal yolla olabılırmı dıye dusunuyorum
FHS 130 cıktı cok yuksek 5 yumurtam varmıs adetten 1.5 yıldır kesıldıgımden jınekologa gıttım bana trisequens yazdı suan kullanıyorum ostorojen yukluyor
2 gunumdeyım..
hayıt suyu aslan pencesı corek otu ballı vs küre basladım
Sigarayı bırakmam lazım bılıyorum deneyecegım..
acaba benım gıbı bırılerı varmı nasıl yol ızledıler sonuc ne oldu ..!

Teşekkurlerımle.

nedır son durum ?? merak ettım

onu bilmiyordum canım bende bizim yaşlarda klomenle boş yumurta sonucu alınabileceğini okuyorum zaman zaman

bence de yerinizde kalmanız doğru ve fizana gitsen değişmiyor, inşallah emeğinin karşılığı bebeğin olur duaya devam

Canımın benim mayısta bir tane transfer yapıldı 5. Gün embriyosu o kimyasal oldu benim bir sezeryanın bir kürtajım vardı bu kimyasal da düşük sayılırmış o sebeple histeraskopi yapıldı genetik bakıldı bir ay adet gör sonraki adetinle gel dedi yani Ağustos’ta transfer olacak sanırım bir aksilik çıkmazsa

Az önce merkezi aradım,2 kez aynı doktorda denediğimi 3.denemem için, aynı merkezin farklı Dr.na randevu için ön görüşme talep ettim. Cevap ise şu:sizin burada farklı doktora kaydınız var öngörüşme yaptıramayız, gelirseniz muayene ücreti vermelisiniz.Para para para!Bu bahçeci merkezinin ağzından çıkan tek kelam PARA!Ben de onun söylemine istinaden,şuan gelip muayene ücreti verip 1 ay kaybetmek istemiyorum zira adetim önümüzde ki ay ve 6 ay dolunca yeniden ücret talebiniz var dedim. Doktorla ön aşamada hiç bir bilgi alışverişim olmadan ön tedavi gerekir mi yada ne gerekli öğrenmeden hoop muayene.adetim bir daha ki aya, tedaviye belki başlamıcaz niye zaman kaybettiriyosunuz yahu? Sisteminiz batsın. Farklı merkez ve doktor aeayışındayım. Allahım dualarımızı karşılıksız bırakma ve bize yardım etamin..

Kuzum şunu anlamadım şimdi negatif olunca dondurulmuş embriyo transferi yapılacaksa öncesinde muayene ücreti mi alınıyor tekrar? Yoksa sıfırdan başladığın için mi alınıyor tekrar ücret?

Kuzum Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Üzüldüm diyecek bir durum.

Kızlar Banu çiftçi diye bir doktor var instegramda takip ediyorum bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?

Ebru çiftçiyi araştırsana canım ben sıfırdan başlasaydım onu bir denerdim hikayesi çok benzer belki bizi daha iyi anlayacaktır o da erken menopozla falan uğraşmış 42 yaşında araştır bir istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…