- 28 Kasım 2017
- 101
- 92
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.381
hayir hic saglam embryo cikmadiSizin bu kdr embriyodan hiç sağlam gelemedi mi ya, çok üzüldüm valla.Bir dünya maliyet.hiç transfer yada gebeliğiniz oluşmadı mı? Şu an neredesiniz
Şimdi ilk tedaviye başladık dimi, muayene ücreti verdik.E tedavim devam ediyor ve 6ay doldu yeniden ücret ödemesi var. Tamam buna zaten eyvallah dedik de, ben merkezin farklı doktoruyla öngörüşme talep ediyorum kabul etmiyorlar, muayene olup ücret ödüyeceksin deniliyor.Belki görüşme sonucu o doktor da karar kılmayacağız, ama seni muayene ve ödeme sonucu mecbur bırakıyorlar. Durum bu yani.Kuzum şunu anlamadım şimdi negatif olunca dondurulmuş embriyo transferi yapılacaksa öncesinde muayene ücreti mi alınıyor tekrar? Yoksa sıfırdan başladığın için mi alınıyor tekrar ücret?
Allah rast getirsin insallah.. kacinci denemeniz bu? Daha oncekilerde de yumurta sayisi vs ayni mıydı?Kızlar cuma günü sabah opu yapılacak. 2 gelişmiş yumurtam var. Duaya devam.
Amin cümlemize...Kuzum Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Üzüldüm diyecek bir durum.
Bahçeci her hastayı para makinesi olarak görüyor sanırım. Erbil bey bahçecideyken ben bahçecide başlayacaktım ön görüşmeye gittim onda hemen muayene ücreti aldılar Erbil bey ordan ayrılıp kendi yerini açtı. ona devam ettim benden hiç muayene ücreti almadı.Şimdi ilk tedaviye başladık dimi, muayene ücreti verdik.E tedavim devam ediyor ve 6ay doldu yeniden ücret ödemesi var. Tamam buna zaten eyvallah dedik de, ben merkezin farklı doktoruyla öngörüşme talep ediyorum kabul etmiyorlar, muayene olup ücret ödüyeceksin deniliyor.Belki görüşme sonucu o doktor da karar kılmayacağız, ama seni muayene ve ödeme sonucu mecbur bırakıyorlar. Durum bu yani.
Benim 3. Denemem. Daha önce 1 yumurtam olmuştu. Onu da dolleyemediler. Yumurta kalitem ya da sperm de sorun yoktu ama açıklama 24 saat sonra dollenemedi oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım hepinizle..mAllah rast getirsin insallah.. kacinci denemeniz bu? Daha oncekilerde de yumurta sayisi vs ayni mıydı?
Benim de yarin opu var bakalim 2 tane toplansa da dolu çıkıp dollenecekler mi?
Ben 36 yasinda 14 yumurta ile kimyasal yasadim.. sonrasinda 3 senede 3 deneme daha ama bir anda rezerv azligi ile karsilastim..hep 2 toplandi..son denemede benim de dollenmedi transfer kaldi.. Allah yardimcimiz olsun..Benim 3. Denemem. Daha önce 1 yumurtam olmuştu. Onu da dolleyemediler. Yumurta kalitem ya da sperm de sorun yoktu ama açıklama 24 saat sonra dollenemedi oldu. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım hepinizle..m
Ben 44 yaşındayım. Ama hala umidim var ve umarım bu devam eder...Ben 36 yasinda 14 yumurta ile kimyasal yasadim.. sonrasinda 3 senede 3 deneme daha ama bir anda rezerv azligi ile karsilastim..hep 2 toplandi..son denemede benim de dollenmedi transfer kaldi.. Allah yardimcimiz olsun..
ümitli olmanız ne güzel,bazen bende ümitleniyorum ama 3 negatiften sonra yineBen 44 yaşındayım. Ama hala umidim var ve umarım bu devam eder...
Bende de korku var ama bu doktora ilk defa geldim ve bana güven verdi. O yuzden de ümitliyim...ümitli olmanız ne güzel,bazen bende ümitleniyorum ama 3 negatiften sonra yine
aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum açıkcası
Doktora güvenmek çok önemli inşallah güveniniz boşa çıkmaz,bebişinize kavuşursunuz :)Bende de korku var ama bu doktora ilk defa geldim ve bana güven verdi. O yuzden de ümitliyim...
Çok teşekkür ederim. Isteyen herkese Allah nasip etsinDoktora güvenmek çok önemli inşallah güveniniz boşa çıkmaz,bebişinize kavuşursunuz :)
Anladım canım kimse bizi düşünmüyor herkes cebine bakıyor maalesefŞimdi ilk tedaviye başladık dimi, muayene ücreti verdik.E tedavim devam ediyor ve 6ay doldu yeniden ücret ödemesi var. Tamam buna zaten eyvallah dedik de, ben merkezin farklı doktoruyla öngörüşme talep ediyorum kabul etmiyorlar, muayene olup ücret ödüyeceksin deniliyor.Belki görüşme sonucu o doktor da karar kılmayacağız, ama seni muayene ve ödeme sonucu mecbur bırakıyorlar. Durum bu yani.
Kime gittiniz?Bende de korku var ama bu doktora ilk defa geldim ve bana güven verdi. O yuzden de ümitliyim...
Bahçeci Sabri Cavkaytar'a gittim.Kime gittiniz?
Merhaba geçmiş olsun bugün opu olacaktı sizin nasıl geçti inşallah iyi haberler bekliyoruz sizden.Arkadaşlar Carsamba opu olacak.2 folikül görünüyor ama 1 tanesi digerinden küçük. Bu yaşlarda 1 saglikli yumurta bile zor elde ediliyor bizden,bilirsiniz. Doktorumla opu hakkinda konusurken hep opudan sonra olusan embriyonun genetige gidip gitmemesi hakkinda konustuk bu yuzden sormak aklima gelmedi. Istenen boyuta ulasan 1 yumurta toplanacak peki digeri ne olacak? Onu da yeterli boyuta ulastirip alma sansimiz olamaz mi bikac gun sonra? Hic boyle bisey basina gelen oldu mu? Bir de 3.gün taze transfer yapmayi önerdi doktorum. Kafam karisik 5. Gune gitmeli miyiz? Rahim dinlendirme yapmali miyiz? 1 yumurta olunca ve yas da 45 malum nasıl bir yol izlenmeli son derece hassas kararlar. Siz ne dersiniz?
Bol şans diliyorum umarım herşey güzel ilerler.Umit Hanım izmirde gidebileceginiz en iyi doktor bence.Son ignemi oldum perşembe yumurta toplanacak.. bir onceki tedavimde transfer olamamistim.. insallah 1 tane bile olsa döllenir benim icin dua edin lutfen
Aynen canımbence de yerinizde kalmanız doğru ve fizana gitsen değişmiyor, inşallah emeğinin karşılığı bebeğin olur duaya devam
Amin Canım benim Allah kavuştursun bizi inşallah emeklerin karşılığı olsun , sana nasıl ilaç verdiler transfer sonrası sakıncası yoksabence de yerinizde kalmanız doğru ve fizana gitsen değişmiyor, inşallah emeğinin karşılığı bebeğin olur duaya devam
Tesekkur ederim..insallah.. bu doktorla ilk denemem olacak.. cok tatli güleryüzlü bir insan.en azindan oturup derdini anlatabiliyorsun.. oncesinde 3 farkli doktorla tedavi gördüm hicbiri onun gibi degildi..havuz yapacagini soyledi elinde 5-6 embriyo olmadan transfer yapmak istemedi.. oncesinde 4 olumsuz olunca bide boyle deneyelim dedik..Bol şans diliyorum umarım herşey güzel ilerler.Umit Hanım izmirde gidebileceginiz en iyi doktor bence.
Siz hangi doktora gitmistiniz bahceci diye biliyorumBol şans diliyorum umarım herşey güzel ilerler.Umit Hanım izmirde gidebileceginiz en iyi doktor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?