- 28 Kasım 2017
- 101
- 92
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.401
4 olumsuzu basil sayıyorsunuz. Yerleştirme olarak mı? Yumurta toplama olarak mı? Örneğin benim ilk toplamada 6 embryo oluştu. 3 kere yerleştirme yapıldı. Bunu tek deneme sayıyordu Aret KamarTesekkur ederim..insallah.. bu doktorla ilk denemem olacak.. cok tatli güleryüzlü bir insan.en azindan oturup derdini anlatabiliyorsun.. oncesinde 3 farkli doktorla tedavi gördüm hicbiri onun gibi degildi..havuz yapacagini soyledi elinde 5-6 embriyo olmadan transfer yapmak istemedi.. oncesinde 4 olumsuz olunca bide boyle deneyelim dedik..
Evet son tedavim orada olduSiz hangi doktora gitmistiniz bahceci diye biliyorum
Hadi hayırlısı moral bozmadan keyifle devam edin tedavinize.Tesekkur ederim..insallah.. bu doktorla ilk denemem olacak.. cok tatli güleryüzlü bir insan.en azindan oturup derdini anlatabiliyorsun.. oncesinde 3 farkli doktorla tedavi gördüm hicbiri onun gibi degildi..havuz yapacagini soyledi elinde 5-6 embriyo olmadan transfer yapmak istemedi.. oncesinde 4 olumsuz olunca bide boyle deneyelim dedik..
Benim hepsi ayri tedaviler..birinde transfer bile olamadim ama bana gore olumsuz..Sonucta siz transfer olmussunuz.. 3 ayri deneme sayılmalı4 olumsuzu basil sayıyorsunuz. Yerleştirme olarak mı? Yumurta toplama olarak mı? Örneğin benim ilk toplamada 6 embryo oluştu. 3 kere yerleştirme yapıldı. Bunu tek deneme sayıyordu Aret Kamar
Hangi doktordu mahsuru yoksa ogrenebilirmiyimEvet son tedavim orada oldu
Covid testi ben de yaptırdım. Saçmalık. Basında yaptırıyorlar. Ya ben ertesi gün covid olsam ne olacak. Üstüne 15 günlük geçerlilik süresi var dediler. Saçmalık. Denize düşen yılana sarılıyorEvet aslında orada başlayacaktım ben ama covit testi embriyo ücreti falan işin içinden çıkmazdımsınırlı bütçemiz var zaten. Onlarda tam dilenciymiş.
Merhaba,teşekkürler ilginiz içinMerhaba geçmiş olsun bugün opu olacaktı sizin nasıl geçti inşallah iyi haberler bekliyoruz sizden.
Çok sevindim. Güzel haberlerini bekliyorum. Duaya devamMerhaba,teşekkürler ilginiz içinBen geçen Çarşamba opu oldum. 2 yumurta toplandı biri boş çıktı. Biri dollendi.3. Gün yani Cumartesi transfer edildi.Bekliyoruz.Bakalim. Hayırlısı
ne koparsak kâr hesabı yapıyorlar resmen. mecbur bırakıyorlar insanları.Covid testi ben de yaptırdım. Saçmalık. Basında yaptırıyorlar. Ya ben ertesi gün covid olsam ne olacak. Üstüne 15 günlük geçerlilik süresi var dediler. Saçmalık. Denize düşen yılana sarılıyor
hadi hayırlısı, güzel haberlerinizi bekliyoruz. :)Merhaba,teşekkürler ilginiz içinBen geçen Çarşamba opu oldum. 2 yumurta toplandı biri boş çıktı. Biri dollendi.3. Gün yani Cumartesi transfer edildi.Bekliyoruz.Bakalim. Hayırlısı
İnşallah hayırlı haberlerinizle şenlenirizMerhaba,teşekkürler ilginiz içinBen geçen Çarşamba opu oldum. 2 yumurta toplandı biri boş çıktı. Biri dollendi.3. Gün yani Cumartesi transfer edildi.Bekliyoruz.Bakalim. Hayırlısı
Çok sevindim. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah bebisiniz doğsun 2021 de.Merhaba,teşekkürler ilginiz içinBen geçen Çarşamba opu oldum. 2 yumurta toplandı biri boş çıktı. Biri dollendi.3. Gün yani Cumartesi transfer edildi.Bekliyoruz.Bakalim. Hayırlısı
Güvenç beydi doktorumHangi doktordu mahsuru yoksa ogrenebilirmiyim
Nasıl geçti oponuz?Allah rast getirsin insallah.. kacinci denemeniz bu? Daha oncekilerde de yumurta sayisi vs ayni mıydı?
Benim de yarin opu var bakalim 2 tane toplansa da dolu çıkıp dollenecekler mi?
3 tane toplandi cok şükür fakat yine bos çıkma veya dollenmeme ihtimali var diye belli olunca yazayim dedim.. ayrica prp yapıldı.. bu yuzden biraz bekliycez 2.toplama icin eylülde gidicemNasıl geçti oponuz?
Allahım inşallah güzel haberler alırsın canım3 tane toplandi cok şükür fakat yine bos çıkma veya dollenmeme ihtimali var diye belli olunca yazayim dedim.. ayrica prp yapıldı.. bu yuzden biraz bekliycez 2.toplama icin eylülde gidicem
Döllenen kaliteli embriyolar olsun inşaallah3 tane toplandi cok şükür fakat yine bos çıkma veya dollenmeme ihtimali var diye belli olunca yazayim dedim.. ayrica prp yapıldı.. bu yuzden biraz bekliycez 2.toplama icin eylülde gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?