Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

4 olumsuzu basil sayıyorsunuz. Yerleştirme olarak mı? Yumurta toplama olarak mı? Örneğin benim ilk toplamada 6 embryo oluştu. 3 kere yerleştirme yapıldı. Bunu tek deneme sayıyordu Aret Kamar

Hadi hayırlısı moral bozmadan keyifle devam edin tedavinize.

4 olumsuzu basil sayıyorsunuz. Yerleştirme olarak mı? Yumurta toplama olarak mı? Örneğin benim ilk toplamada 6 embryo oluştu. 3 kere yerleştirme yapıldı. Bunu tek deneme sayıyordu Aret Kamar
Benim hepsi ayri tedaviler..birinde transfer bile olamadim ama bana gore olumsuz..Sonucta siz transfer olmussunuz.. 3 ayri deneme sayılmalı

Evet aslında orada başlayacaktım ben ama covit testi embriyo ücreti falan işin içinden çıkmazdım sınırlı bütçemiz var zaten. Onlarda tam dilenciymiş.
Covid testi ben de yaptırdım. Saçmalık. Basında yaptırıyorlar. Ya ben ertesi gün covid olsam ne olacak. Üstüne 15 günlük geçerlilik süresi var dediler. Saçmalık. Denize düşen yılana sarılıyor

Merhaba geçmiş olsun bugün opu olacaktı sizin nasıl geçti inşallah iyi haberler bekliyoruz sizden.
Merhaba,teşekkürler ilginiz için Ben geçen Çarşamba opu oldum. 2 yumurta toplandı biri boş çıktı. Biri dollendi.3. Gün yani Cumartesi transfer edildi.Bekliyoruz.Bakalim. Hayırlısı

Merhaba,teşekkürler ilginiz için Ben geçen Çarşamba opu oldum. 2 yumurta toplandı biri boş çıktı. Biri dollendi.3. Gün yani Cumartesi transfer edildi.Bekliyoruz.Bakalim. Hayırlısı
Çok sevindim. Güzel haberlerini bekliyorum. Duaya devam

ne koparsak kâr hesabı yapıyorlar resmen. mecbur bırakıyorlar insanları.

Çok sevindim. Allah emeklerinizin karşılığını versin inşallah bebisiniz doğsun 2021 de.

Bir bakimdan konularimiz disindayken bir o kadar da tam yeri gibi düşünürken yaziyorum..
Birbirinden hanimefendi güclü sevkat dolu anne adayi arkadaslarim, pinarlar ...hep caglasin diye
Cocuklarinin ilk ogretmeni net profili yetiskinligindeki kadinin erkeğin mimari iken, esitligi kadina erkege insan temelinde bakmayi saygiyi gostermekte ne olur lutfen mutlak rehberlik edelim.. oglumun pipisi hanimis kizimin seysi amman soylemleriyle baslamiyor mu zincirler..bu tipki bir ayirac gibi daha bebekken bakis acisi ayrimlari, hedef gostermeler yerine, aslinda ne guzelliklerle donatabilecegimize yurekten inaniyorum. Sevgiyle kalin

Arkadaşlar merhaba. Dün 3. Negatif denememi aldım. Şuan tahmin edersiniz çok kötüyüm. Yaşım 38 ama bu kadar üstü üste negatif olduğuna göre yumurtalarımda sorun var artık emin oldum ben. Bizim güya bende sorun yok, eşimin morfolojisi %2-3 çıkıyor ve sperm değerleri bahçicedeki testlerde %0 başka yerlerde %25 çıkıyor. 3 yıldır sıkıntımız ne bilmiyorum bile yani. İlk iki transferimi Emsey hastanesinde oldum, 3. Deneme için bahçeci Cem hocayı tercih ettim. 2 embriyoma pgt yapıldı ikisi de normal geldi, rahim çizme yapıldı, instralipid serum uygulandı, doktorum naturel transferi tercih etti. Doktor sanki elinden geleni yaptı gibi geliyor ama merkez devlet hastanesi gibi. Beni muayene odasına alıyorlardı, doktor jet hızıyla bakıp çıkıyordu, soru sormak İçin bile arkasından koşturmak lazım. O kalabalık, curcunaya bi daha katlanabilir miyim hiç sanmıyorum. Şimdi beni dinleyecek, sorularımı rahatça sorabileceğim ilgili bi doktor ve laboratuvarı iyi bir merkez bulmak istiyorum. Başarı oranı yüksek diye takip ediyordum hep, olmazsa Şişli memoriale giderim diyordum. Şişli memorial da curcuna ve ilgisiz mi? Aklımda Brüksel tüp bebek ile bu ara çok duyuyorum Erbil yağmur da var. Yada başka iyi bir doktor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bizim yaşımızda laboratuvar çok önemli onu anlamış oldum. Nereyi tavsiye edersiniz ? İlk iş eşime DNA hasar testi yaptıracaz ama bu arada yeni tedavi olacağım yere karar vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…