Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merhaba çok geçmiş olsun. burada hepimiz 3-4 negatif alan kişileriz seni en iyi anlayan da bizleriz sanırım. Bende 4.tedavime Erbil Yağmur'da başladım. Hatta bugün kontrole gideceğim. ona göre ya bu ay ya ağustosta başlayacağız.

Anlıyorum canım. Alllah hepimizin yardımcısı olsun. Erbil bey ilgili mi bi de laboratuvar ve opu İçin hangi hastaneyi veya Merkezi kullanıyor çok merak ediyorum.

Anlıyorum canım. Alllah hepimizin yardımcısı olsun. Erbil bey ilgili mi bi de laboratuvar ve opu İçin hangi hastaneyi veya Merkezi kullanıyor çok merak ediyorum.
Ben ilgili olduğunu düşünüyorum. Benim onda bir negatif denemem var aslında ama tekrar ona gidiyorum. Hikayemi biliyor,ücrette indirim yaptı. kendi özel muayenehanesi var momart diye kontroller,görüşmeler orada oluyor işlemleri Acıbadem Fulya'da yapıyor.

Merhaba muayeneniz iyi geçer umarım bende era sonucumu bekliyorum.
siz hangi işleme başlayacaksınız

Edit: hesap gizli imiş sizleri uğraştırmadan ben yazayım.Enbiya suresi 88. 89.90.91.ayetlerini sadece bugüne özel okuyup, Rabbimden evlat dileyelim.Akşam ezanına kadar defalarca okuyabiliriz.Allah kabul etsin
Sağol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin regl döneminde okunabiliyor mu bu dualar ben şun reglim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende Erbil beyde başladım bahçeci Fulya da denemelerim olumsuz umarım sizin içinde iyi olur

Anladım canım. Acıbademin laboratuvarı da iyi diye duymuştum. Çok teşekkür ederim. Bi sonraki olur inşallah

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende Erbil beyde başladım bahçeci Fulya da denemelerim olumsuz umarım sizin içinde iyi olur
Merhaba teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de. Bahçecide birden fazla mı denemeniz oldu? Doktorunuz kimdi? Bahçecide bi olmadı mı ikinci üçüncü de de olmuyor sanki. İkinci de tuttu diyen pek duymadım. Bide geriye hep 1-2 embriyo kalıyor. Hastanın yaşı sorunu ne olursa olsun. Anlamıyorum hiç. Umarım bundan sonra ilk seferinde olur.

Merhaba

Doktorum güvenç hocaydı hep onda denedim 4 kez toplamda ...4.cüsü oldu ama sonrasında değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşadım ..ben güvenç hocadan aslında memnundum ama kurum para odaklı genellikle birde çok yoğun malum o yüzden değiştimek istedim ..erbil beyde başladım ama olumlu mu olur olumsuz mu olur bilemem tabi.. herkes zaten %100 olacak demiyor ..bizde maddi manevi çok yorulduk ama son bir gayret denicez artık kendisninde ..

Anladım canım haklısın. Bu tedavinin garantisi yok maalesef. Ben de Cem hocadaydım, aslında ne yapılması gerekiyorsa yaptı ama çok yoğun orası. Çok kötü etkileniyorum. Güvenç hoca da çok başarılıymış. Neden olmadığını açıkladı mı sana. Ben görüşme talep ettim bakalım şuan hiç bişey bilmiyorum. Umarım Erbil beyde başarılı olursun. Tekrarlayan başarısızlıklarda çok iyiymiş diye duydum.

canım cem beyi de çok duydum ben ki ben karşıdayım kadıköy yani ama çok yoğun olduğunu biliyorum o yüzden tercih etmedim ama tutan arkadaşlarım da var onlarda kısmet işte .. birde kurum değiştimek istedim .
Güvenç Hoca embriyonun kalitesine bağladı iyi olsaydı tutardı dedi ..aslında ilçaları vs değiştirdi her tedavide dozları değiştirdi farklı vitaminler verdi ama olmadı .. erbil hoca era yaptı +adenomyozisteşhisi koydu iğne yapacak +embriyo var 1 tane onu taşıcaz bahçeciden sonrasına bakıcaz dedi era testinin sonucuna göre tedavide yöntem belirlicez ...

Çok geçmişler olsun,çok zorrr... yeni tedaviniz son olur ve bebeğinize kavuşursunuz inşlh.Ben de bahçecideydim.Bugün erbil beyle görüşmem var, duruma göre yol alıcaz.

Bulent tıraş nasil sizce ıngestreamda baktimda ileri yaşta bayağı iyi sonucları var birde iyi doktorlar ve merkezler hep istanbulda ankarada var mi bildiginiz iyi bir merkez ve doktor bahcecide berfu hoca var o da iyi diye duydum

Erbil Bey dediğiniz testleri standart mı istiyor?Yoksa önceki tedavi hikayesine göre mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…