- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.421
Var tabi:)Bizim gibi 40'lı yaslarda tup bebek yontemiyle hamile kalip cocugunu kucagina alan var mi acaba
merhaba çok geçmiş olsun. burada hepimiz 3-4 negatif alan kişileriz seni en iyi anlayan da bizleriz sanırım.Arkadaşlar merhaba. Dün 3. Negatif denememi aldım. Şuan tahmin edersiniz çok kötüyüm. Yaşım 38 ama bu kadar üstü üste negatif olduğuna göre yumurtalarımda sorun var artık emin oldum ben. Bizim güya bende sorun yok, eşimin morfolojisi %2-3 çıkıyor ve sperm değerleri bahçicedeki testlerde %0 başka yerlerde %25 çıkıyor. 3 yıldır sıkıntımız ne bilmiyorum bile yani. İlk iki transferimi Emsey hastanesinde oldum, 3. Deneme için bahçeci Cem hocayı tercih ettim. 2 embriyoma pgt yapıldı ikisi de normal geldi, rahim çizme yapıldı, instralipid serum uygulandı, doktorum naturel transferi tercih etti. Doktor sanki elinden geleni yaptı gibi geliyor ama merkez devlet hastanesi gibi. Beni muayene odasına alıyorlardı, doktor jet hızıyla bakıp çıkıyordu, soru sormak İçin bile arkasından koşturmak lazım. O kalabalık, curcunaya bi daha katlanabilir miyim hiç sanmıyorum. Şimdi beni dinleyecek, sorularımı rahatça sorabileceğim ilgili bi doktor ve laboratuvarı iyi bir merkez bulmak istiyorum. Başarı oranı yüksek diye takip ediyordum hep, olmazsa Şişli memoriale giderim diyordum. Şişli memorial da curcuna ve ilgisiz mi? Aklımda Brüksel tüp bebek ile bu ara çok duyuyorum Erbil yağmur da var. Yada başka iyi bir doktor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bizim yaşımızda laboratuvar çok önemli onu anlamış oldum. Nereyi tavsiye edersiniz ? İlk iş eşime DNA hasar testi yaptıracaz ama bu arada yeni tedavi olacağım yere karar vermek istiyorum
Anlıyorum canım. Alllah hepimizin yardımcısı olsun. Erbil bey ilgili mi bi de laboratuvar ve opu İçin hangi hastaneyi veya Merkezi kullanıyor çok merak ediyorum.merhaba çok geçmiş olsun. burada hepimiz 3-4 negatif alan kişileriz seni en iyi anlayan da bizleriz sanırım.Bende 4.tedavime Erbil Yağmur'da başladım. Hatta bugün kontrole gideceğim. ona göre ya bu ay ya ağustosta başlayacağız.
Ben ilgili olduğunu düşünüyorum. Benim onda bir negatif denemem var aslında ama tekrar ona gidiyorum. Hikayemi biliyor,ücrette indirim yaptı. kendi özel muayenehanesi var momart diye kontroller,görüşmeler orada oluyor işlemleri Acıbadem Fulya'da yapıyor.Anlıyorum canım. Alllah hepimizin yardımcısı olsun. Erbil bey ilgili mi bi de laboratuvar ve opu İçin hangi hastaneyi veya Merkezi kullanıyor çok merak ediyorum.
Merhaba muayeneniz iyi geçer umarım bende era sonucumu bekliyorum.Ben ilgili olduğunu düşünüyorum. Benim onda bir negatif denemem var aslında ama tekrar ona gidiyorum. Hikayemi biliyor,ücrette indirim yaptı. kendi özel muayenehanesi var momart diye kontroller,görüşmeler orada oluyor işlemleri Acıbadem Fulya'da yapıyor.
Sağol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin regl döneminde okunabiliyor mu bu dualar ben şun reglimEdit: hesap gizli imiş sizleri uğraştırmadan ben yazayım.Enbiya suresi 88. 89.90.91.ayetlerini sadece bugüne özel okuyup, Rabbimden evlat dileyelim.Akşam ezanına kadar defalarca okuyabiliriz.Allah kabul etsin
Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende Erbil beyde başladım bahçeci Fulya da denemelerim olumsuz umarım sizin içinde iyi olurAnlıyorum canım. Alllah hepimizin yardımcısı olsun. Erbil bey ilgili mi bi de laboratuvar ve opu İçin hangi hastaneyi veya Merkezi kullanıyor çok merak ediyorum.
Anladım canım. Acıbademin laboratuvarı da iyi diye duymuştum. Çok teşekkür ederim. Bi sonraki olur inşallahBen ilgili olduğunu düşünüyorum. Benim onda bir negatif denemem var aslında ama tekrar ona gidiyorum. Hikayemi biliyor,ücrette indirim yaptı. kendi özel muayenehanesi var momart diye kontroller,görüşmeler orada oluyor işlemleri Acıbadem Fulya'da yapıyor.
Merhaba teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de. Bahçecide birden fazla mı denemeniz oldu? Doktorunuz kimdi? Bahçecide bi olmadı mı ikinci üçüncü de de olmuyor sanki. İkinci de tuttu diyen pek duymadım. Bide geriye hep 1-2 embriyo kalıyor. Hastanın yaşı sorunu ne olursa olsun. Anlamıyorum hiç. Umarım bundan sonra ilk seferinde olur.Merhaba öncelikle geçmiş olsun Bende Erbil beyde başladım bahçeci Fulya da denemelerim olumsuz umarım sizin içinde iyi olur
MerhabaMerhaba teşekkür ederim. Geçmiş olsun size de. Bahçecide birden fazla mı denemeniz oldu? Doktorunuz kimdi? Bahçecide bi olmadı mı ikinci üçüncü de de olmuyor sanki. İkinci de tuttu diyen pek duymadım. Bide geriye hep 1-2 embriyo kalıyor. Hastanın yaşı sorunu ne olursa olsun. Anlamıyorum hiç. Umarım bundan sonra ilk seferinde olur.
Malesef okunamıyorSağol canım Rabbim dualarımızı kabul etsin regl döneminde okunabiliyor mu bu dualar ben şun reglim
Tamam kuzum sağolMalesef okunamıyorben de reglim eşime okutturucam. Annen veya bir yakınına okutturabilirsin
Anladım canım haklısın. Bu tedavinin garantisi yok maalesef. Ben de Cem hocadaydım, aslında ne yapılması gerekiyorsa yaptı ama çok yoğun orası. Çok kötü etkileniyorum. Güvenç hoca da çok başarılıymış. Neden olmadığını açıkladı mı sana. Ben görüşme talep ettim bakalım şuan hiç bişey bilmiyorum. Umarım Erbil beyde başarılı olursun. Tekrarlayan başarısızlıklarda çok iyiymiş diye duydum.Merhaba
Doktorum güvenç hocaydı hep onda denedim 4 kez toplamda ...4.cüsü oldu ama sonrasında değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşadım ..ben güvenç hocadan aslında memnundum ama kurum para odaklı genellikle birde çok yoğun malum o yüzden değiştimek istedim ..erbil beyde başladım ama olumlu mu olur olumsuz mu olur bilemem tabi.. herkes zaten %100 olacak demiyor ..bizde maddi manevi çok yorulduk ama son bir gayret denicez artık kendisninde ..
canım cem beyi de çok duydum ben ki ben karşıdayım kadıköy yani ama çok yoğun olduğunu biliyorum o yüzden tercih etmedim ama tutan arkadaşlarım da var onlarda kısmet işte .. birde kurum değiştimek istedim .Anladım canım haklısın. Bu tedavinin garantisi yok maalesef. Ben de Cem hocadaydım, aslında ne yapılması gerekiyorsa yaptı ama çok yoğun orası. Çok kötü etkileniyorum. Güvenç hoca da çok başarılıymış. Neden olmadığını açıkladı mı sana. Ben görüşme talep ettim bakalım şuan hiç bişey bilmiyorum. Umarım Erbil beyde başarılı olursun. Tekrarlayan başarısızlıklarda çok iyiymiş diye duydum.
Çok geçmişler olsun,çok zorrr... yeni tedaviniz son olur ve bebeğinize kavuşursunuz inşlh.Ben de bahçecideydim.Bugün erbil beyle görüşmem var, duruma göre yol alıcaz.Arkadaşlar merhaba. Dün 3. Negatif denememi aldım. Şuan tahmin edersiniz çok kötüyüm. Yaşım 38 ama bu kadar üstü üste negatif olduğuna göre yumurtalarımda sorun var artık emin oldum ben. Bizim güya bende sorun yok, eşimin morfolojisi %2-3 çıkıyor ve sperm değerleri bahçicedeki testlerde %0 başka yerlerde %25 çıkıyor. 3 yıldır sıkıntımız ne bilmiyorum bile yani. İlk iki transferimi Emsey hastanesinde oldum, 3. Deneme için bahçeci Cem hocayı tercih ettim. 2 embriyoma pgt yapıldı ikisi de normal geldi, rahim çizme yapıldı, instralipid serum uygulandı, doktorum naturel transferi tercih etti. Doktor sanki elinden geleni yaptı gibi geliyor ama merkez devlet hastanesi gibi. Beni muayene odasına alıyorlardı, doktor jet hızıyla bakıp çıkıyordu, soru sormak İçin bile arkasından koşturmak lazım. O kalabalık, curcunaya bi daha katlanabilir miyim hiç sanmıyorum. Şimdi beni dinleyecek, sorularımı rahatça sorabileceğim ilgili bi doktor ve laboratuvarı iyi bir merkez bulmak istiyorum. Başarı oranı yüksek diye takip ediyordum hep, olmazsa Şişli memoriale giderim diyordum. Şişli memorial da curcuna ve ilgisiz mi? Aklımda Brüksel tüp bebek ile bu ara çok duyuyorum Erbil yağmur da var. Yada başka iyi bir doktor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bizim yaşımızda laboratuvar çok önemli onu anlamış oldum. Nereyi tavsiye edersiniz ? İlk iş eşime DNA hasar testi yaptıracaz ama bu arada yeni tedavi olacağım yere karar vermek istiyorum
Erbil Bey dediğiniz testleri standart mı istiyor?Yoksa önceki tedavi hikayesine göre mi?canım cem beyi de çok duydum ben ki ben karşıdayım kadıköy yani ama çok yoğun olduğunu biliyorum o yüzden tercih etmedim ama tutan arkadaşlarım da var onlarda kısmet işte .. birde kurum değiştimek istedim .
Güvenç Hoca embriyonun kalitesine bağladı iyi olsaydı tutardı dedi ..aslında ilçaları vs değiştirdi her tedavide dozları değiştirdi farklı vitaminler verdi ama olmadı ..erbil hoca era yaptı +adenomyozisteşhisi koydu iğne yapacak +embriyo var 1 tane onu taşıcaz bahçeciden sonrasına bakıcaz dedi era testinin sonucuna göre tedavide yöntem belirlicez ...
Bence hasta hikayesine göre istiyorErbil Bey dediğiniz testleri standart mı istiyor?Yoksa önceki tedavi hikayesine göre mi?
Anladım teşekkür ediyorumBence hasta hikayesine göre istiyor
Bana dediği hep kaliteli embriyo verilmiş ama tutmamış o yüzden başka şeylere de bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?