Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba muayeneniz iyi geçer umarım bende era sonucumu bekliyorum.
siz hangi işleme başlayacaksınız
merhaba
bugün adetimin 3.günü muayene oldum. Allah'ın izniyle hayırlısıyla başladık tedaviye
klomen 50 mg tablet ve merional iğne verdi. Salı günü tekrar gideceğim.

merhaba arkadaşlar,
ben de bahçeci cem hocayla 2.denemem için başladık.pgt yapıldı sadece bir embriyom sağlıklı geldi.39 yaşındayım..hiç umutlu değilim.ilk denemede öyle umutluydum ki olmıcak gibi geliyor(( inşallah isteyen herkesin bebeği olur..çok zor bir süreç..özellikle biz çalışan kadınlar için stresi dışarıda yaşamak daha da beter. herkesin allah yardımcısı olsun.

merhaba
bugün adetimin 3.günü muayene oldum. Allah'ın izniyle hayırlısıyla başladık tedaviye
klomen 50 mg tablet ve merional iğne verdi. Salı günü tekrar gideceğim.
hadi hayırlısı canım çok sevindim bana da dediği az ilaçla kaliteli yumurta elde etmek istiyoruz demişti size de aynısını uyguluyor sanırım .

Anladım canım benimkilerin kalitesi 5bc ve 5cc idi. Pgt’den olumlu gelmişlerdi. Son bi kaç aydır görüştüğüm arkaslarım var aynı doktorlarla 5bc , 4bc ile kaç tane kız pozitif aldı. Daha önceden kendim gebe kalmışlığımda var. Ama neden olmuyor anlamıyorum. Doktorlar bilecek neden olmadığını ama bişey de söylemiyorlar. Tek dedikleri yaş. E madem yaştan dolayı yumurtada sorun var. İki embriyomda neden pgt’den normal geldi.

Çok geçmişler olsun,çok zorrr... yeni tedaviniz son olur ve bebeğinize kavuşursunuz inşlh.Ben de bahçecideydim.Bugün erbil beyle görüşmem var, duruma göre yol alıcaz.
Siz de umutta mıydınız. Ne diyim size de çok geçmiş olsun. Umarım Erbil beyle kucağınız dolar.

Merhaba canım ben de 38 yaşındayım. 3. Denememi Cem beyle yaptım. 7 yum toplandı. 6sı döllendi. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride diye. 6. Gün ikisi kurtuldu dediler. O ikisi pgt’ye Gitti, ikisi de normal geldi. İkisi birden transfer edildi ama dün negatif sonuç aldım. Senin sürecinde benzer mi? İlkinde de pgt yapmışmıydınız? Şuan kafam çok karışık ikinci de pgt istemiyorum ama Cem hoca ikinciye de yine pgt diyor mu merak ettim? İnşallah olur bu sefer. Benimle aynı gün transfer planlar tek tek olumlu sonuçları göndermeye başladı bile. Biz niye böyle olduk anlamıyorum ki. Şuan Cem hocayla bile olmadıysa hiç olmayacak diye korkuyorum.

Cem beyi bende takip ediyorum cok iyi bi doktor ne kadar verdiniz tedavi icin sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim

Tahmin ettigim gibi 3 yumurtadan 1 tanesi istedikleri olgunluktaymis dollenmis.. gelisimine bakacaklar.. simdiye kadar hep taze transfer olmustum zaten dondurulacak kalitede kalmıyordu.. bu da buyuk ihtimal bozulur gibime geliyor.. hayirlisi olsun bakalim prp ise yarayacak mi eylülde gorecegiz

Siz de umutta mıydınız. Ne diyim size de çok geçmiş olsun. Umarım Erbil beyle kucağınız dolar.
Çok teşekkür ediyorum. Evet umutta idim. 2 denemem oldu, 1.si 5 e gidemeyen, 2. tedavide ise biri 5 e biri 6 ya giden, 6 ya giden de ngs den olumsuz geldi. Daha da orada yapmak istemediğim için Erbil Bey e yönlendik Amin inşallah hepimizin ortak duası. Cuma vakti sayfa da ki tüm arkadaşlara dua ettim.

evet bunu ben de düşünüyorum ..pgt diğer denemede de isteniyor mu ? maddi olarak inanılmaz şeyler tabii..bekleme süreci stres cabası.umarım benim de ağustosta transferim olacak sonuç negatif olursa böyle olmaz..

canım evet okudum ..ben de onu diyorum yani canımızı alır gibi çocuk yapmak için uğraşıyoruz..devletin artık bir el atması lazım.bu özel merkezlere de..yazık bize..inşallah senin de olacak

canım benim ilkinde hiçbişi yapmamışlardı ve ilkini malesef zaten yeditepede olmustum..oraya asla gidilmemeli bile..
bahçeciden bir nebze umutluyum ama bilemiyorum yine de..inşallah senin de olur canım..

Anladım canım ben ilkini de Burda oldun sandım. Benimde ilk denemem başka yerdeydi. Üçüncüyü araştırıyorum şimdi. İnşallah senin tutar.

Arkadaşlar opum çok iyi gitti. Ilaclar verdi doktorum onları kullanmaya başladım. Yarın bakalım güzel haber gelecek mi? Inşallah döllenir ve 3. veya 5. Güne gider. Doktorum opudan sonra geldi ve döllenme gerçekleşirse taze transfer yapacağım dedi. Duaya devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…