- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.441
merhabaMerhaba muayeneniz iyi geçer umarım bende era sonucumu bekliyorum.
siz hangi işleme başlayacaksınız
hadi hayırlısı canım çok sevindim bana da dediği az ilaçla kaliteli yumurta elde etmek istiyoruz demişti size de aynısını uyguluyor sanırım .merhaba
bugün adetimin 3.günü muayene oldum. Allah'ın izniyle hayırlısıyla başladık tedaviye
klomen 50 mg tablet ve merional iğne verdi. Salı günü tekrar gideceğim.
Anladım canım benimkilerin kalitesi 5bc ve 5cc idi. Pgt’den olumlu gelmişlerdi. Son bi kaç aydır görüştüğüm arkaslarım var aynı doktorlarla 5bc , 4bc ile kaç tane kız pozitif aldı. Daha önceden kendim gebe kalmışlığımda var. Ama neden olmuyor anlamıyorum. Doktorlar bilecek neden olmadığını ama bişey de söylemiyorlar. Tek dedikleri yaş. E madem yaştan dolayı yumurtada sorun var. İki embriyomda neden pgt’den normal geldi.canım cem beyi de çok duydum ben ki ben karşıdayım kadıköy yani ama çok yoğun olduğunu biliyorum o yüzden tercih etmedim ama tutan arkadaşlarım da var onlarda kısmet işte .. birde kurum değiştimek istedim .
Güvenç Hoca embriyonun kalitesine bağladı iyi olsaydı tutardı dedi ..aslında ilçaları vs değiştirdi her tedavide dozları değiştirdi farklı vitaminler verdi ama olmadı ..erbil hoca era yaptı +adenomyozisteşhisi koydu iğne yapacak +embriyo var 1 tane onu taşıcaz bahçeciden sonrasına bakıcaz dedi era testinin sonucuna göre tedavide yöntem belirlicez ...
Siz de umutta mıydınız. Ne diyim size de çok geçmiş olsun. Umarım Erbil beyle kucağınız dolar.Çok geçmişler olsun,çok zorrr... yeni tedaviniz son olur ve bebeğinize kavuşursunuz inşlh.Ben de bahçecideydim.Bugün erbil beyle görüşmem var, duruma göre yol alıcaz.
Merhaba canım ben de 38 yaşındayım. 3. Denememi Cem beyle yaptım. 7 yum toplandı. 6sı döllendi. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride diye. 6. Gün ikisi kurtuldu dediler. O ikisi pgt’ye Gitti, ikisi de normal geldi. İkisi birden transfer edildi ama dün negatif sonuç aldım. Senin sürecinde benzer mi? İlkinde de pgt yapmışmıydınız? Şuan kafam çok karışık ikinci de pgt istemiyorum ama Cem hoca ikinciye de yine pgt diyor mu merak ettim? İnşallah olur bu sefer. Benimle aynı gün transfer planlar tek tek olumlu sonuçları göndermeye başladı bile. Biz niye böyle olduk anlamıyorum ki. Şuan Cem hocayla bile olmadıysa hiç olmayacak diye korkuyorum.merhaba arkadaşlar,
ben de bahçeci cem hocayla 2.denemem için başladık.pgt yapıldı sadece bir embriyom sağlıklı geldi.39 yaşındayım..hiç umutlu değilim.ilk denemede öyle umutluydum ki olmıcak gibi geliyor(( inşallah isteyen herkesin bebeği olur..çok zor bir süreç..özellikle biz çalışan kadınlar için stresi dışarıda yaşamak daha da beter. herkesin allah yardımcısı olsun.
Cem beyi bende takip ediyorum cok iyi bi doktor ne kadar verdiniz tedavi icin sakincasi yoksa ogrenebilirmiyimMerhaba canım ben de 38 yaşındayım. 3. Denememi Cem beyle yaptım. 7 yum toplandı. 6sı döllendi. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride diye. 6. Gün ikisi kurtuldu dediler. O ikisi pgt’ye Gitti, ikisi de normal geldi. İkisi birden transfer edildi ama dün negatif sonuç aldım. Senin sürecinde benzer mi? İlkinde de pgt yapmışmıydınız? Şuan kafam çok karışık ikinci de pgt istemiyorum ama Cem hoca ikinciye de yine pgt diyor mu merak ettim?
Sağolasın canım,hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah. Aynen az dozlarda başlayalım dedi.hadi hayırlısı canım çok sevindim bana da dediği az ilaçla kaliteli yumurta elde etmek istiyoruz demişti size de aynısını uyguluyor sanırım .
Canım 9 bin tedavi, 4 bin ilaçlar, 4500 pgt, 5500 rahim çizme. Valla Alt alta koyup toplamak istemiyorum moralim bozuluyorCem beyi bende takip ediyorum cok iyi bi doktor ne kadar verdiniz tedavi icin sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim
Çok teşekkür ediyorum. Evet umutta idim. 2 denemem oldu, 1.si 5 e gidemeyen, 2. tedavide ise biri 5 e biri 6 ya giden, 6 ya giden de ngs den olumsuz geldi. Daha da orada yapmak istemediğim için Erbil Bey e yönlendik Amin inşallah hepimizin ortak duası. Cuma vakti sayfa da ki tüm arkadaşlara dua ettim.Siz de umutta mıydınız. Ne diyim size de çok geçmiş olsun. Umarım Erbil beyle kucağınız dolar.
Merhaba canım ben de 38 yaşındayım. 3. Denememi Cem beyle yaptım. 7 yum toplandı. 6sı döllendi. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride diye. 6. Gün ikisi kurtuldu dediler. O ikisi pgt’ye Gitti, ikisi de normal geldi. İkisi birden transfer edildi ama dün negatif sonuç aldım. Senin sürecinde benzer mi? İlkinde de pgt yapmışmıydınız? Şuan kafam çok karışık ikinci de pgt istemiyorum ama Cem hoca ikinciye de yine pgt diyor mu merak ettim? İnşallah olur bu sefer. Benimle aynı gün transfer planlar tek tek olumlu sonuçları göndermeye başladı bile. Biz niye böyle olduk anlamıyorum ki. Şuan Cem hocayla bile olmadıysa hiç olmayacak diye korkuyorum.
Merhaba canım ben de 38 yaşındayım. 3. Denememi Cem beyle yaptım. 7 yum toplandı. 6sı döllendi. 5. Gün aradılar hepsinin gelişimi geride diye. 6. Gün ikisi kurtuldu dediler. O ikisi pgt’ye Gitti, ikisi de normal geldi. İkisi birden transfer edildi ama dün negatif sonuç aldım. Senin sürecinde benzer mi? İlkinde de pgt yapmışmıydınız? Şuan kafam çok karışık ikinci de pgt istemiyorum ama Cem hoca ikinciye de yine pgt diyor mu merak ettim? İnşallah olur bu sefer. Benimle aynı gün transfer planlar tek tek olumlu sonuçları göndermeye başladı bile. Biz niye böyle olduk anlamıyorum ki. Şuan Cem hocayla bile olmadıysa hiç olmayacak diye korkuyorum.
Allah kolaylik versin yaptiranlara bayagi tutmus pgt nin de bir garantisi yok yani anladigim kadariyla ngs ile farki ne pekiCanım 9 bin tedavi, 4 bin ilaçlar, 4500 pgt, 5500 rahim çizme. Valla Alt alta koyup toplamak istemiyorum moralim bozuluyor
Canım vallahi bilmiyorum farkı. Ngs hiç demediler. Galiba birinde 5 diğerinde 8 kromozom bakılıyor ama mantığı aynı.Allah kolaylik versin yaptiranlara bayagi tutmus pgt nin de bir garantisi yok yani anladigim kadariyla ngs ile farki ne peki
Anladım canım ben ilkini de Burda oldun sandım. Benimde ilk denemem başka yerdeydi. Üçüncüyü araştırıyorum şimdi. İnşallah senin tutar.canım evet okudum ..ben de onu diyorum yani canımızı alır gibi çocuk yapmak için uğraşıyoruz..devletin artık bir el atması lazım.bu özel merkezlere de..yazık bize..inşallah senin de olacak
canım benim ilkinde hiçbişi yapmamışlardı ve ilkini malesef zaten yeditepede olmustum..oraya asla gidilmemeli bile..
bahçeciden bir nebze umutluyum ama bilemiyorum yine de..inşallah senin de olur canım..
Selamlar,Canım 9 bin tedavi, 4 bin ilaçlar, 4500 pgt, 5500 rahim çizme. Valla Alt alta koyup toplamak istemiyorum moralim bozuluyor
Canım bahçeci Cem hocaSelamlar,
Hangi Cemhoca acaba celik/ficicioglu?
Hamile kaldiginizda yasinizi ogrenebilir miyim?Güvenç beydi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?