Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Insallah cnm şu mübarek günde Allahim yüzümüzü güldürsün

Herşey yolunda gidecek Hayırlı olsun ❤

Ay hadi hayırlı haberler inşaallahh

Nasıl geçti Erbil bey ile görüşmen canım ? İçine sindi mi ?
Evet Erbil Bey insana güven veren,olumlu ya da olumsuz ama net açıklamaları ile umut veren,ilgili, bilgili, iletişimi kuvvetli bir doktor. Yani bunlar ilk izlenimlerimiz.Büyüme hormonu kullandığımı söyledim, bu hiç hoşuna gitmedi ve sizlerin yaş grubuna bu hormon kullanılmaz eğer ki meme veya başka bir yerde bir kitle var ise ve buna bakılmadıysa(ki bakılmadı) bu kitlenin büyüme durumu var dedi.Kapsamlı sohbet ettik.Dilerim Rabbimden kendisi için "iyi ki" dedirtir. 3 hafta sonra başlıyoruz nasipse..

Hayırlısı olsun kendini doktorunla ilgili iyi hissetmen önemli. Allah gönlüne versin...

Merhaba benim de izlenimlerimbu şekilde olmuştu kendisine karşı ..
nasıl bir tedavi uygulayacak bahsetti mi?

Merhaba benim de izlenimlerimbu şekilde olmuştu kendisine karşı ..
nasıl bir tedavi uygulayacak bahsetti mi?
Önce ki tedavim de genotropin ve humotrop kullandığımı söyledim, bunların bize olmayacağını söyledi, siz hangi iğneyi kullandıracaksınız dediğim de bunu tedaviye başladığında konuşucaz dediMeraktayım.. Beklemedeyim..

Arkadaşlar 3 yumurtam olgunmuş ama ne yazık ki gelişme göstermemiş. O kadar emek ve para... galiba pes etme kısmına geldim. Olmayınca olmuyor...
Çok üzgünüm çokk.. Sakinleşirsin toparlarsın sakin kafa ile karar verirsin. Pes etmek gibi bir lüksümüz olmamalı. Ne açıklama yaptılar

Arkadaşlar 3 yumurtam olgunmuş ama ne yazık ki gelişme göstermemiş. O kadar emek ve para... galiba pes etme kısmına geldim. Olmayınca olmuyor...
Çok üzüldüm bakalım doktorunuz nasıl bir açıklama yapacak. Bende pes etmiştim 3.tedaviden sonra ama yine duramadım dördüncüye başladık. Maddi-manevi hepimiz için zor bir süreç ama biraz sakinleş,doktorun açıklamasına göre bir yol çizersin. Hepimiz için her şeyin hayırlısı.

Çanlar doktor yumurtanın dıştan çok iyi olduğunu hatta umutlu olduğunu söyledi. Ama döllenme olmadı dedi. 3-4 ay dinlenin tup bebeğe gelmeyin belki bu dönemde normal hamile kalırsınız dedi Çünkü öyle hastalarım oldu dedi. Açıklama genetik bir bozukluk olabilir dedi. Benim 20 yaşımda genetiğiyle bakıldı ve sorun yoktu genetikte. Ayrıca ailemde herkes doğurgan. Anlamdım gitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…