Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Genetik tarama yapmadilar mi

Yumurtam döllenmedi ki genetik taramaya gidilsin. En son bana genetik tarama yapıldığında 20 yaşındaydım ve bir sorun çıkmamıştı. 20 yaşından bu yana genetiğim değişmişse bilemem.
Oncelikle gecmis olsun. Dollenme problemi ben de 2 tedavimde yaşadim. Son tedavimde ise eşimin sperm degerlerinde problem olmamasina rağmen hormon tedavisi uyguladilar ve micro tese yaptilar eşime. Devam eden tup bebek basarisizliklarinda ya da dollenme problemlerinde micro teseye basvuruyorlar. Bende sizinle ayni merkezde tedavi oluyorum. Merkezdeki urolog Bulent bey den fikir almanizi tavsiye ederim.

Bende 42 yasindayim gecen sene ocaktan bu yana 2 kaybim var tüp bebek yapilirsa saglikli yumurtam olur ve düşük olmaz diye dusunuyordum ama tüp bebek tedaviside şans işi sanki tutar yada tutmaz tabi Allah nasip ederse
Evet biraz şans işi gibi oluyor.Basarili olması için birbirinden bağımsız o kadar çok kriter var ki .Herhangi birinde sorun olması herşeyin seyrini değiştiriyor. Maddi manevi çok yıpratıcı .

Teşekkür ederim .Evet tüp bebek
Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağınıza alın kaçıncı haftadasınız ? Hangi merkezde tedavi gördünüz ? Sorununuz neydi ? Kaç yumurta toplandı / kaç yumurta döllendi / kaç yumurta transfer edildi ? Peş peşe soruları sıraladığım için kusura bakmayın lütfen , böyle güzel haberler duyunca umut oluyor hepimizi ve detayları merak ediyoruz Allah ım yardımcımız olsun

Arkadaşlar 3 yumurtam olgunmuş ama ne yazık ki gelişme göstermemiş. O kadar emek ve para... galiba pes etme kısmına geldim. Olmayınca olmuyor...
Bizim yaşlarda genelde karsilasilan bisey sanirim.. onceki tedavimde benim de aynisi oldu.. ama transfer olup negatifi görmek daha cok üzüyor inan bana.. ben elimden geleni yapmaya karar verdim elbet bi gun bikac yumurta denk getiricez buna inaniyorum..
Benim bu defa 3 yumurtadan sadece1 i olgundu ve dollendi..bugun 3.gun olarak dondurduklarini soylediler.. kac hucreli diye sordugumda 4 hucreli oldugunu söylediler.. benim bildigim 3.gun embriyosu 6 ile 8 hucreli olmali.. yani dondurdular ama cok ise yarar bi embriyo olacagini dusunmuyorum.. insallah eylul ayinda saglam cikar..

Canım bu işler hiç belli olmuyor , benim 3. gün 8 ve 10 hücreli iki empriyo transfer edildi , ikisi de tuttu , kalp atışlarını da duyduk ama sonra ikisini de kaybettim ( hiç belli olmuyor . Siz neden transfer etmeyip dondurdunuz ?

Havuz yapip biriktirmeyi uygun gördü doktor. Biriktirdikte sonra iclerinden uygun olan ikisini transfer edecek sanirim..

Benim yumurtalarım olgun çıkıyor ama dollenmiyor. 2. Defa oluyor bu o yuzden doktorum tup bebek tedavisi yaptırmayın normal yoldan kalırsanız kalırsınız dedi. Yaş yüzünden yumurta kalitem bozulmuş. Kısmet olursa ne ala ama olmama durumuna hazırlamam gerekli kendimi. Dualarım sizlerle

Kaç yasındasınız ki ve donasyon duşunmuyormusunuz??

Burada tüm geçmiş tedavilerim var aslında bu topikte yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Bu grupta yeni değilim ama son aylarda pasif olarak takip ediyorum benimle beraber tedaviye başlayan arkadaşları merak ediyorum. Kısa bahsedecek olursam 5.tedavimde bahçecide pozitif sonucu aldım. Ondan önceki 4 tedavim izmirde olmuştu.Yas harici başka bir sorun yoktu.genelde 7 8 folikül toplanıyordu 5 ı dolleniyordu.Eski yazdıklarımı bulazsaniz veya sormak istediğiniz başka birşey olursa seve seve cevap veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…