Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

T tunserD12 cim geçmiş mesajlarına bakmaya çalıştım fakat bulamadım sanırım. Son ve gebe kaldığın tedavin de 5.gün embriyosu muydu? ngs ye yolladınız mı?

çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah doğal yolla bebeğin gelir

Arkadaşlar merhaba, ERA testi yaptıran var mı ? Varsa nasıl bir işlem anestezi oluyor mu ? Bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Ben İstanbul tüp bebekte peşinat vs. vermemiştim, Yumurta toplandığü gün sadece yumurta toplamın transferde de transferin ücretini istediler, Bahçeci ise peşinat istemişti
Merhabalar
Bende istanbul tüp bebek aret beye muayene oldum tavsiye edermisiniz
Buarada inasallah bebeğinizi kucağınıza almışsınız dir

Merhaba aslında benim yaşım 32 ancak tüpbebek tedavisine başladım ve sadece 1 yumurta toplandı eskişehir acıbadem nicel beyde. Bugün embriyonun 3. günü 5 hücreliymiş geriden geliyomuş gelişimi okuduğuma göre tek sayı hücrelerinde uzun süre kalanların çok şansı yokmuş. Bayadır bu topiği takip ediyorum. Eğer embriyom 5. güne gelmezse merkez hatta şehir değiştirmeyi düşünüyorum çünkü nicel bey prp diye ısrar ediyor sanki onsuz hamile kalamazmışım gibi. Çok olumsuz konuşuyor. Bana yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım? Merkez olarak ankarada bir yer düşünüyorum

Ben de Nicel beyde denemiştim. Ve olmamıştı. Bana da PRP önermişti. Sakin yaptırmayın çünkü arkadaşım yaptırdı ve gelişme yaşamadı. Ben Ankarayi bilmiyorum ama Istanbul'da Bahçeci de Sabri hocayı tavsiye ederim. Umarım herşey gönlünüze göre olur

Evet sizin yazdıklarınızı okumuştum nicel beyin topiğinde. Prp yaptırmayı düşünmüyorum ben de tamamen deneysel bi yöntem işe yarayan bir iki kişi anca duydum o da belki başka takviyeler kullanmışlardır ya da olacağı vardır. Siz eskişehirdesiniz sanırım burada yumurta takibi yaptırıp istanbula işlem yaptırmaya mı gidiyorsunuz? Teşekkür ederim umarım sizin de gönlünüze göre olur her şey

Bana geçen hafta opu esnasinda prp de yapıldı, ben kendim istedim.. bende de yumurta rezervi cok az.. 10 ay vitamin kullandim düşünün 3 yumurta ancak toplandi 1 tanesi dollendi..o da 3.gun 4 hucreli.. prp sonucu eylul ayinda belli olacak.. işe yaramasa bile kaybedecek biseyim yok..

Inşallah sonuç alirsiniz

İnşallah faydasını görürsünüz vitamin olarak ne kullanmıştınız? Ya bana opudan sonra açıklama yaparken dedi ki doktor 38 yaşında bi hastamız geldi amh ı ölçülemeyecek kadar azdı 2 tane yumurta toplandı ama döllenmedi nisanda prp yaptık bak biraz önce geldi spontan gebelik olmuş dedi. Sayfasında da yayınlamış hatta.
Açıkçası ben de bir opsiyon olarak görüyorum ama daha ilk tedaviden bunu söylemesi ve ısrar etmesi sanki prp olmazsa olmaz gibi davranması üzdü beni.

Çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum. Benim de dollenmedi yumurtalarım ve doktorum şunu söyledi böyle yumurtası dollenmeyen hastalarım kendiliğinden hamile kalanlari oldu ümidimizi kesmeyin dedi. Iki hoca arasında ki farklı açıklama...

Doktor görüşleri çok değişiyor gerçekten. Beni 1.5 yıl oyaladılar bir şeyin yok diye bir anda rezerv azlığı çıktı. Ben de çok duydum o şekilde doğal yolla hamile kalanları ki güzel toplanmış sizden yumurta olmaz olmaz demeyin. Nicel beye kalsak bugün menapozluğumdheayı sordum mesela kanıtlanabilirliği yok dedi ona. Kullandığımız oldu ama kayda değer fayda sağlamadı dedi. Bir de düşük over rezervinde düşük doz ilaçlarla bir tane sağlıklı yumurtayı sordum onu da kabul etmedi. Tutmazsa kenarımızda embriyo olsun dedi. Ancak ben 75lik gonal f vurulurken de 300lük vurulurken de aynı oranda bi tane büyüdü neden fazladan alıyorum ki o zaman?

Canım olumsuz konuşanlar insanı hayattan soğutuyor, o stres ve üzüntüyle olacağı varsa da olmuyor bence hamilelik. Allah yardımcımız olsun

Düşük doz ilac olayini bende sormustum doktora nasilsa 2 tane toplaniyor ne gerek var diye.. olmaz dedi.. tam tersi ozellikle dusuk doz kullandiran doktorlar da var.. hangisi dogru inan aklim almıyor..
Ben 10 aydir biesteron, theatrio ve prowomen kullaniyorum.. sayi veya kalite olarak cok etki etmedi

Canım olumsuz konuşanlar insanı hayattan soğutuyor, o stres ve üzüntüyle olacağı varsa da olmuyor bence hamilelik. Allah yardımcımız olsun
Amin canım karşılarında insan değil vaka olduğunu düşünüyorlar herhalde. Zaten bir ton stresimiz var bir de üstüne böyle konuşunca moral yerle bir. Bana söylediği tek olumlu şey yaşım. O da bu gidişle uğraşa uğraşa geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…