Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet daha mantıklı değil mi ama nasıl olsa yumurtalık az cevap veriyor en yüksek dozdan vurunca da bir şey değişmiyor ki. Biesteron büyüme hormonuydu değil mi? Onu da önermedi doktor. Ben de anlamıyorum inan. Herhalde doktorlar hastanın ilaçlara cevabına göre hareket ediyor. Benimki cevapsız çınlama orası ayrı promotil kullanmıştım ben de, bir de yaklaşık bir sene folic trio kullandım.

Oncelikle sizin icin hayirlisini diliyorum. yasiniz daha genc. Tedavi surecinde sabirlar diliyorum. Sisli Memorial i arastirmanizi tavsiye ederim. Ama siz Ankara'ya yakinsiniz. Ben olsam Ankara'ya bakardim. Saglik sokteri Ankara'da daha kaliteli ve daha uygun fiyatli.

Çok teşekkürler. İnşallah sizin için de hayırlısı olur. Evet oranın ismini ben de duymuştum. Önerebileceğiniz bir doktor ismi var mı? Şimdilik doktor ve merkez arayışındayız. Ankara dediğiniz gibi bize daha yakın orada eşimin ailesi de var, kalmak vs. gerektiğinde.

sevgili anne adayı hamilemiz selam nasılsın hamilelik nasıl gidiyor :)) arkadaşım, kendi yazdığı gibi eskilerden sadece yazmıyor bir süredir
hiç kolay değil 5 tedavi kimbilir neler düşünmüşsündür iyi ki vazgeçmedin ve başardın maşallah
bende 5 tedaviye kadar çook rahat diyorum.folikül sayında iyi ama demek bize o 1 yumurta lazım
bebek hazırlıkları nasıl gidiyor yorgun anne mutlu bebiş galiba yandaki resim inşallah sende bebeğine kavuştuğunda güle güle bebeğini büyütürsün

Evet dediğin gibi 5 tedavi normal.Bende iyiyim sonradan şeker çıktı. Bebeğin suyunda fazlalasma olunca doktor suphelendi. Oysaki şeker yuklemesi normal çıkmıştı. Diyete başladım. Günde 6 kere ölçüm yapıyorum. Şu an için evden çalışmaya devam ediyorum. Sen nasılsın yakışıklı nasıl

Bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah geçmişini okudum biraz yaşadıklarının en guzel hediyesi kucağına hayırla gelsin, hayırlı bir evlat olsun

Ah canım ne guzel konusmussun önermişsin doktoruna ama onlar sanki biz öneri yapınca komplex yapıp hemen baltalıyorlar. Tüp bebek 4.tedavm ilk defa kese göründü 7.hafta içi kan dolmuş aglaya Aglaya düşük yaptım kürtaj oldum. Transferden önce embriyoyu yabancı sanmaması için vucuda serum veriliyormuş onu soyledim hocaya. Ben onu faydalı bulmuyorum diyor. Normal yolla da 3 kimyasal gebelik oldu eskiden belki vucut yabancı sanıyor deneyiver ne olur yani. Yok onun dediği olacak ama ben neler çekiyorum maddi ve manevi eşimle. Eger onun ihmali ise hakkımı helal etmiyorum. Rabbim affetsin yanlış bişey söylüyorsam. Benim de rezerv az kaç tedavidir hiç embriyom döllenmiyordu. Bu sefer 5.Gün embriyosu oldu ama sonuç... Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın. Acaba sadece bana mı zor geliyor diyorum bazen cogu kişi şehir dışı uzak şehirler kolaylıkla ilerliyor.. Allah bize de denk getirsin hayırlısıyla

Çok üzücü canım yaşadıkların inşallah bu son olsun bir dahaki tedavinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Ben olumsuz sonuclarimdan sonra intralipid serum kullanan bir merkez sectim.. bence siz de oyle yapın icinizde acaba diye soru isareti kalmasin.

Ben olumsuz sonuclarimdan sonra intralipid serum kullanan bir merkez sectim.. bence siz de oyle yapın icinizde acaba diye soru isareti kalmasin.
Ben de onu önermiştim işte doktora yok oyle bişey inanmıyorum diyor. Sen hamile misn canım. Ben de ona inanıyorum ya o serum olayına. Ama 10 saat veriliyormuş Allahım dayanma gücü versin

İyi bayramlar tunser cim iyiyim sağol yakışıklı da iyi bayağı bir tatlı kendisi hayatı oyun . bende yorgunum genelde bezgin

Canım inan çok üzüldüm. Doktorlar genelde hastanın düşündüklerini önemsemeyip kendi tecrübelerine göre hareket ediyor. Böyle yüklenmemelisin kendine. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ve eminim her insanın bir hikayesi ve sıkıntısı vardır. Her hasta kendine özgüymüş bu konuda. Yaşadıkça öğreniyorum. Biz az yumurtamız oluyor belki döllenmeyecek diye dert ediyoruz pcoslu bi insan da çok yumurtam oluyor ama neden döllenmiyor diyor. Her şeyden önce kendi vücudumuza düşman olmamamız gerekiyor sonuç her ne olursa olsun.
Senin bahsettiğin serumu duydum sanırım onun öncesinde bazı testler ve rahimden parça almak gibi şeyleri varmış yaptırmış mıydın onları. Umarım her şey gönlünce olur ve kavuşursun bebeğine.

Merhaba yasadiklariniza çok üzüldüm. Ama sokak istediğim bir soru var bu serumu döllenme sorunu yaşayanlar kullansa ise yarar mı? Benim yumurtalarım oluyor ama dollenmiyor. O yuzden soruyorum bunla ilgili bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…