- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.541
Canım inan çok üzüldüm. Doktorlar genelde hastanın düşündüklerini önemsemeyip kendi tecrübelerine göre hareket ediyor. Böyle yüklenmemelisin kendine. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ve eminim her insanın bir hikayesi ve sıkıntısı vardır. Her hasta kendine özgüymüş bu konuda. Yaşadıkça öğreniyorum. Biz az yumurtamız oluyor belki döllenmeyecek diye dert ediyoruz pcoslu bi insan da çok yumurtam oluyor ama neden döllenmiyor diyor. Her şeyden önce kendi vücudumuza düşman olmamamız gerekiyor sonuç her ne olursa olsun.
Senin bahsettiğin serumu duydum sanırım onun öncesinde bazı testler ve rahimden parça almak gibi şeyleri varmış yaptırmış mıydın onları. Umarım her şey gönlünce olur ve kavuşursun bebeğine.
Yok canım bu serum döllenme olup transfer oluncaMerhaba yasadiklariniza çok üzüldüm. Ama sokak istediğim bir soru var bu serumu döllenme sorunu yaşayanlar kullansa ise yarar mı? Benim yumurtalarım oluyor ama dollenmiyor. O yuzden soruyorum bunla ilgili bir bilginiz var mı?
Aynen10 saat veriliyor.. hamile degilim...yumurta toplamadan önce almıştım serumu ama transfer nasip olmamisti..bu serum aslinda gıda takviyesi gibi bisey bağışıklığı guclendiriyor..Ben de onu önermiştim işte doktora yok oyle bişey inanmıyorum diyor. Sen hamile misn canım. Ben de ona inanıyorum ya o serum olayına. Ama 10 saat veriliyormuş Allahım dayanma gücü versin
Çok teşekkür ederimYok canım bu serum döllenme olup transfer olunca
Aynen canım faydası var bence. Zaten az yumurta var döllenme bile olmuyo cogu zaman bide tutanı da vücut yabancı madde sanıp atıyorsa cok üzücü. Aklıma geldikçe bu son düştüğüm bu yüzden düştü hissediyorum ve aglıyorumAynen10 saat veriliyor.. hamile degilim...yumurta toplamadan önce almıştım serumu ama transfer nasip olmamisti..bu serum aslinda gıda takviyesi gibi bisey bağışıklığı guclendiriyor..
Tam olarak bu serum olmasa da benzeri baska bir serumu baska bir nedenden dolayi ilk tup transferimden sonra almıştım, Allaha sukur bi cocugum oldu.. sonrasinda 3 negatif arti 1 transfer olamadigim 4 denemem oldu.. yas ve rezerv farkinin da etkisi olabilir ama o serum da işe yaramis olabilir.. o yuzden transfer olabilirsem mutlaka o serumu tekrar almayi düşünüyorum..
Aslında bu serum ilaç olmadigindan doktor istemese bile transferden sonra siz kendiniz taktirabilirsiniz.. zaten benim tedavi oldugum merkezde takilmiyor sadece receteye yaziyorlar alip kendimiz hastaneye gidip taktiriyoruz..Aynen canım faydası var bence. Zaten az yumurta var döllenme bile olmuyo cogu zaman bide tutanı da vücut yabancı madde sanıp atıyorsa cok üzücü. Aklıma geldikçe bu son düştüğüm bu yüzden düştü hissediyorum ve aglıyorum
Haklısın ama transferden önce transfer günü zamanı varmış. Ama dediğin gibi en kötü kendi kendine takılsa. İşte raçetesiz kime yaptıralım. 10 saat az değil. Bi düşünmek lazım da keske doktor yormasaAslında bu serum ilaç olmadigindan doktor istemese bile transferden sonra siz kendiniz taktirabilirsiniz.. zaten benim tedavi oldugum merkezde takilmiyor sadece receteye yaziyorlar alip kendimiz hastaneye gidip taktiriyoruz..
Devlet hastanesi takmıyordu ozel hastaneye gunluk yatis ucreti verip taktirmistim sure uzun oldugu icin malesef yatis parasi aliyorlar..Haklısın ama transferden önce transfer günü zamanı varmış. Ama dediğin gibi en kötü kendi kendine takılsa. İşte raçetesiz kime yaptıralım. 10 saat az değil. Bi düşünmek lazım da keske doktor yormasa
Hangi hastane hangi doktor ???Ah canım ne guzel konusmussun önermişsin doktoruna ama onlar sanki biz öneri yapınca komplex yapıp hemen baltalıyorlar. Tüp bebek 4.tedavm ilk defa kese göründü 7.hafta içi kan dolmuş aglaya Aglaya düşük yaptım kürtaj oldum. Transferden önce embriyoyu yabancı sanmaması için vucuda serum veriliyormuş onu soyledim hocaya. Ben onu faydalı bulmuyorum diyor. Normal yolla da 3 kimyasal gebelik oldu eskiden belki vucut yabancı sanıyor deneyiver ne olur yani. Yok onun dediği olacak ama ben neler çekiyorum maddi ve manevi eşimle. Eger onun ihmali ise hakkımı helal etmiyorum. Rabbim affetsin yanlış bişey söylüyorsam. Benim de rezerv az kaç tedavidir hiç embriyom döllenmiyordu. Bu sefer 5.Gün embriyosu oldu ama sonuç... Allahım imtihanımızı kolaylaştırsın. Acaba sadece bana mı zor geliyor diyorum bazen cogu kişi şehir dışı uzak şehirler kolaylıkla ilerliyor.. Allah bize de denk getirsin hayırlısıyla
Biliyorum aynen. Bağısıklık baskılayıcıHangi hastane hangi doktor ???
Bu arada o serum bagısıklıgı guclendırmıyor, tam tersine bagısıklıgı dusuruyor nedeni ise embrıyonun daha iyi tutunmasını saglamak, yabancı madde olarak algılamasını önluyor...
Ben tam tersi biliyorum bağışıklığı zayif olan kisilerde bebegin tutunmasi zorlasiyor serum bu noktada bagisikligi guclendiriyor diye biliyorum.. zaten bu serum benim bildigim kadariyla agiz yoluyla beslenemeyen hastalara verilen bir serum..düşünün bir kanser hastasina neden bagisikligini baskilayan serum verilsin ki?Biliyorum aynen. Bağısıklık baskılayıcı
Arkadaşlar merhaba benim iğne olayım bitti yarın hayırlısıyla opu olacak. Sonra beklemedeyiz.
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sevinçlerimizi paylaşırız. :) Ben çok çay içen biri değilim ama tedaviye başlayınca hiç içmiyordum kahveyi de bırakmıştım :)canım geçmiş olsun , harika sonuçların olsun inşallah, güel haberlerini bekliyoruz, bende adet olmayı bekliyorum..
Ay hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Rabbim tüm gelişmeleri kolaylaştırsınArkadaşlar merhaba benim iğne olayım bitti yarın hayırlısıyla opu olacak. Sonra beklemedeyiz.
amin canım Allah razı olsun.Ay hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah. Rabbim tüm gelişmeleri kolaylaştırsın❤
Doktor, eğer canım isterse hergün bir fincan Türk kahvesi içebileceğim söylemişti, bu aralar günlük 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. İçmesem mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?