Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok canım bu serum döllenme olup transfer olunca

Ben de onu önermiştim işte doktora yok oyle bişey inanmıyorum diyor. Sen hamile misn canım. Ben de ona inanıyorum ya o serum olayına. Ama 10 saat veriliyormuş Allahım dayanma gücü versin
Aynen10 saat veriliyor.. hamile degilim...yumurta toplamadan önce almıştım serumu ama transfer nasip olmamisti..bu serum aslinda gıda takviyesi gibi bisey bağışıklığı guclendiriyor..
Tam olarak bu serum olmasa da benzeri baska bir serumu baska bir nedenden dolayi ilk tup transferimden sonra almıştım, Allaha sukur bi cocugum oldu.. sonrasinda 3 negatif arti 1 transfer olamadigim 4 denemem oldu.. yas ve rezerv farkinin da etkisi olabilir ama o serum da işe yaramis olabilir.. o yuzden transfer olabilirsem mutlaka o serumu tekrar almayi düşünüyorum..

Aynen canım faydası var bence. Zaten az yumurta var döllenme bile olmuyo cogu zaman bide tutanı da vücut yabancı madde sanıp atıyorsa cok üzücü. Aklıma geldikçe bu son düştüğüm bu yüzden düştü hissediyorum ve aglıyorum

Aslında bu serum ilaç olmadigindan doktor istemese bile transferden sonra siz kendiniz taktirabilirsiniz.. zaten benim tedavi oldugum merkezde takilmiyor sadece receteye yaziyorlar alip kendimiz hastaneye gidip taktiriyoruz..

Aslında bu serum ilaç olmadigindan doktor istemese bile transferden sonra siz kendiniz taktirabilirsiniz.. zaten benim tedavi oldugum merkezde takilmiyor sadece receteye yaziyorlar alip kendimiz hastaneye gidip taktiriyoruz..
Haklısın ama transferden önce transfer günü zamanı varmış. Ama dediğin gibi en kötü kendi kendine takılsa. İşte raçetesiz kime yaptıralım. 10 saat az değil. Bi düşünmek lazım da keske doktor yormasa

Devlet hastanesi takmıyordu ozel hastaneye gunluk yatis ucreti verip taktirmistim sure uzun oldugu icin malesef yatis parasi aliyorlar..

Hangi hastane hangi doktor ???
Bu arada o serum bagısıklıgı guclendırmıyor, tam tersine bagısıklıgı dusuruyor nedeni ise embrıyonun daha iyi tutunmasını saglamak, yabancı madde olarak algılamasını önluyor...

Bu dönemde bağışıklık sistemini güçsüz olması korona hastalığına yakalanmamiza neden olursa ??

Biliyorum aynen. Bağısıklık baskılayıcı
Ben tam tersi biliyorum bağışıklığı zayif olan kisilerde bebegin tutunmasi zorlasiyor serum bu noktada bagisikligi guclendiriyor diye biliyorum.. zaten bu serum benim bildigim kadariyla agiz yoluyla beslenemeyen hastalara verilen bir serum..düşünün bir kanser hastasina neden bagisikligini baskilayan serum verilsin ki?

canım geçmiş olsun , harika sonuçların olsun inşallah, güel haberlerini bekliyoruz, bende adet olmayı bekliyorum..
Çok teşekkür ederim, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sevinçlerimizi paylaşırız. :) Ben çok çay içen biri değilim ama tedaviye başlayınca hiç içmiyordum kahveyi de bırakmıştım :)

Doktor, eğer canım isterse hergün bir fincan Türk kahvesi içebileceğim söylemişti, bu aralar günlük 1 fincan Türk kahvesi içiyorum. İçmesem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…