Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bahçeci de doktorunuz kim? Ben de 4. tedavime bahçeci de başladım Ebru hanımda, hayırlısı inşallah

4 olumsuzu basil sayıyorsunuz. Yerleştirme olarak mı? Yumurta toplama olarak mı? Örneğin benim ilk toplamada 6 embryo oluştu. 3 kere yerleştirme yapıldı. Bunu tek deneme sayıyordu Aret Kamar
Siz Aret Kamar'ı baz almayın bence. Bugün birşey söyler. Yarın o dediği ile çelişen birşey yapmaya kalkar. Ama daha önce böyle demiştiniz dediğinizde ben öyle birşey söylemedim der geçer. Memorial'da Günseli hanım bana her opu transfer olsun olmasın bir tedavi, bir deneme sayılıyor bizde demişti.

Arkadaşlar herkese merhaba,güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün toplandı en baştan beri muayenede 3 yumurta görünüyordu onları topladı. Yarın hastaneden arayıp bilgi verecekler gelişmeyle ilgili. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel döllenir şimdi beklemedeyiz.

Süper inşallah ücüde döllenir, peki sonrasında ne olacak genetiğe gidecek mi

Kaç yaşındasın tatlım:)???

Geçmiş olsun canım benim. Allahım bu sefer olsun inşallahHepsi dolu olup kaliteli döllensin..

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş hepsi de çok güzel gelişsin

İnşallah 3’ü de döllenir ve çok sağlıklı embriyolar olur ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İnşallah

Süper inşallah ücüde döllenir, peki sonrasında ne olacak genetiğe gidecek mi

İnşallah canım. Döllendikten sonra genetiğe gidecek oradan da güzel cevap gelirse rahim dinlendirilecek ve ERA yapılacak. Sonrada hayırlısıyla transfer olacak.

Kaç yaşındasın tatlım:)???

Kasım ayında 42 olacağım :/

Geçmiş olsun canım benim. Allahım bu sefer olsun inşallahHepsi dolu olup kaliteli döllensin..

Amin inşallah canım. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş hepsi de çok güzel gelişsin

İnşallah canım, güzel haberler vermeyi çok isterim herkese umut olması için

İnşallah 3’ü de döllenir ve çok sağlıklı embriyolar olur ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İnşallah

Amin inşallah canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…