- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.561
Teşekkür ederim, kahvenin zararı yokken, çayın vitaminleri kötü etkilediği aklıma gelmezdi ☺
Selam ne yaptın canım? Toplandı mi yumurtaların?Arkadaşlar merhaba benim iğne olayım bitti yarın hayırlısıyla opu olacak. Sonra beklemedeyiz.
merhaba canım. Yarın toplanacak.Selam ne yaptın canım? Toplandı mi yumurtaların?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBurada tüm geçmiş tedavilerim var aslında bu topikte yazdıklarımı okuyabilirsiniz. Bu grupta yeni değilim ama son aylarda pasif olarak takip ediyorum benimle beraber tedaviye başlayan arkadaşları merak ediyorum. Kısa bahsedecek olursam 5.tedavimde bahçecide pozitif sonucu aldım. Ondan önceki 4 tedavim izmirde olmuştu.Yas harici başka bir sorun yoktu.genelde 7 8 folikül toplanıyordu 5 ı dolleniyordu.Eski yazdıklarımı bulazsaniz veya sormak istediğiniz başka birşey olursa seve seve cevap veririm.
Cok teşekkür ederim. Yeni tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır. Benim doktorum Guvenc beydiAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBahçeci de doktorunuz kim? Ben de 4. tedavime bahçeci de başladım Ebru hanımda, hayırlısı inşallah
Merhaba bol şansmerhaba canım. Yarın toplanacak.
merhaba canım. Yarın toplanacak.
merhaba canım. Yarın toplanacak.
Bol şanslar bol kaliteli yumurtalar olsun insallah, benimde salı gunu toplandı, dinleniyorum hala..Merhaba Bugun senin için çokk güzel bir gün olsun mucizelerle dolu , :)))
Siz Aret Kamar'ı baz almayın bence. Bugün birşey söyler. Yarın o dediği ile çelişen birşey yapmaya kalkar. Ama daha önce böyle demiştiniz dediğinizde ben öyle birşey söylemedim der geçer. Memorial'da Günseli hanım bana her opu transfer olsun olmasın bir tedavi, bir deneme sayılıyor bizde demişti.4 olumsuzu basil sayıyorsunuz. Yerleştirme olarak mı? Yumurta toplama olarak mı? Örneğin benim ilk toplamada 6 embryo oluştu. 3 kere yerleştirme yapıldı. Bunu tek deneme sayıyordu Aret Kamar
Arkadaşlar herkese merhaba,güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün toplandı en baştan beri muayenede 3 yumurta görünüyordu onları topladı. Yarın hastaneden arayıp bilgi verecekler gelişmeyle ilgili. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel döllenir şimdi beklemedeyiz.
Kaç yaşındasın tatlım:)???Arkadaşlar herkese merhaba,güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün toplandı en baştan beri muayenede 3 yumurta görünüyordu onları topladı. Yarın hastaneden arayıp bilgi verecekler gelişmeyle ilgili. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel döllenir şimdi beklemedeyiz.
Geçmiş olsun canım benim. Allahım bu sefer olsun inşallahArkadaşlar herkese merhaba,güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün toplandı en baştan beri muayenede 3 yumurta görünüyordu onları topladı. Yarın hastaneden arayıp bilgi verecekler gelişmeyle ilgili. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel döllenir şimdi beklemedeyiz.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş hepsi de çok güzel gelişsinArkadaşlar herkese merhaba,güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün toplandı en baştan beri muayenede 3 yumurta görünüyordu onları topladı. Yarın hastaneden arayıp bilgi verecekler gelişmeyle ilgili. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel döllenir şimdi beklemedeyiz.
Arkadaşlar herkese merhaba,güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün toplandı en baştan beri muayenede 3 yumurta görünüyordu onları topladı. Yarın hastaneden arayıp bilgi verecekler gelişmeyle ilgili. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel döllenir şimdi beklemedeyiz.
Süper inşallah ücüde döllenir, peki sonrasında ne olacak genetiğe gidecek mi
Kaç yaşındasın tatlım:)???
Geçmiş olsun canım benim. Allahım bu sefer olsun inşallahHepsi dolu olup kaliteli döllensin..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş hepsi de çok güzel gelişsin
İnşallah 3’ü de döllenir ve çok sağlıklı embriyolar olur ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. İnşallah
İnşallah herşey gönlünce ve sorunsuz olur....Arkadaşlar merhaba benim iğne olayım bitti yarın hayırlısıyla opu olacak. Sonra beklemedeyiz.
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimİnşallah herşey gönlünce ve sorunsuz olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?