Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba,
Forumu okuma konusunda biraz geriden geliyorum. Pek bir bilgiye şukonuda rastlayamadım. Aranızda özellikle 2020 yılında jinepol den Dr Figen Ateşalp i deneyen var mi? Deneyen varsa fikrini paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekürler

merhaba haber var mı embriyolarınızdan iyi haberler ile inş...

Selamlar , kimsenin moralini bozmak istemiyorum öncelikle affedin beni lütfen 41 yaşındayım 40ima ramak varken evlendim ve bu sürede 4 kez doğal yolla hamile kaldım herseferinde düşük yaşadım. Genetik testler yapıldı rahimdeki miyom alındı vs vs vs kendimce vitamin vs takviyeler de yaptım ama , neyse nihayet tüp bebek tedavisine basladim amh değerim ya yanlış ölçüldü yada 10 ay içinde inanılmaz derecede düştü. 8 yumurta toplandı 5i dollendi 3u 5. Güne kadar geldi ve ngs yapıldı ve hepsi sağlıksız geldi. Ağla ağla bı hal oldum. Lütfen söyleyin olur mu sağlıklı embriyom benimde

Kendi fikrimi soylemek istiyorum Öncelikle yasiniza göre elde edilen yumurta sayınız mukemmel.. ya burdaki bircok kisi gibi 1 veya 2 tane zor çıksaydı isiniz daha da zorlasirdi.. ustelik hamile kalma sıkıntınız da yok.. size gerekli olan saglikli tek bir embriyo.. onu denk getirmek icin bikac deneme daha yapin.. insallah denk gelecektir.. Elinizde fazla sayida yumurta varken hic vakit kaybetmeyin..

Allah kimsenin kucağını boş birakmasin benim 7 yasinda kizim var 42 yasindayim gecen sene 22 haftalıkken bebegimi kaybettim 6 ay sonra tekrar hamile kaldim 8.5 haftalikken kalbi durdu kurtaj oldum Allahim herkese versin o kadar cok moralim bozukki buna şükür bi kizim var diyorum ama kaybettigim bebegimide unutamiyorum tüp bebek tedavisi gormedim henüz amh 4.33 benimde ama yaştan dolayi yumurtalarim kalitesiz tüp bebek tedaviside garanti degil ne biliyim çıkmazdayım ne yapicam bilmiyorum

Allah evladınıza uzun ömürler versin inşallah sizinde tez zamanda 2. Evladınız olur

Olur dimi benimde olur bide şu işin maliyet kısmı olmasa esimede kıyamıyorum öyle muhteşem bir baba olur ki

Olur dimi benimde olur bide şu işin maliyet kısmı olmasa esimede kıyamıyorum öyle muhteşem bir baba olur ki
Ben yüklü miktarda kredi çektim yuzde 5 lik ihtimal icin düşünün.. borclar odenir para bi sekilde kazanılır ama gecen zaman geri gelmiyor.. Ustelik sonunda parayla degeri ölçülemeyecek bi evlada sahip olma ihtimali varken.. siz simdi uzulmeyi bırakın, bi sonraki tedaviniz icin guzel bi planlama yapin.. o altin degerindeki yumurta elbet bi gun çıkacaktır..

Allah razı olsun inşallah , Allah sizinde muradinizi versin çok zormuş gerçekten

Canım İnan seninle aynı durumdayız aynı yaştayız benim de bir kızım (aşılama ile oldu)var bugüne kadar bir kez kendiliğimden hamile kaldım onda da 9 haftalık kürtaj oldum.Ama geriye dönüp baktım ve Kızım deli gibi kardeş istiyor daha gazla geç kalma lüksümüz yok yaştan dolayı hemen bir tüpbebek merkezine git vakit kaybetme Maşallah kolay da hamile kalabiliyorsun sanırım Rabbim nasip eder inşallah Allah gönlüne göre versin

Canım inşallahhh gelir o sağlıklı embriyo bir an önce seni bulur Yumurtan var şükür neden olmasın

QUOTE="78kova, post: 64763159, member: 962175"]
Canım İnan seninle aynı durumdayız aynı yaştayız benim de bir kızım (aşılama ile oldu)var bugüne kadar bir kez kendiliğimden hamile kaldım onda da 9 haftalık kürtaj oldum.Ama geriye dönüp baktım ve Kızım deli gibi kardeş istiyor daha gazla geç kalma lüksümüz yok yaştan dolayı hemen bir tüpbebek merkezine git vakit kaybetme Maşallah kolay da hamile kalabiliyorsun sanırım Rabbim nasip eder inşallah Allah gönlüne göre versin
[/QUOTE]
Insallah cnm iyi dileklerin icin cok teşekkür ederim Rabbim sana, bana, burda olan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah hep dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…