- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.601
Merhabalar, embriyolarınızın kalitesi ile ilgili dönüş oldu mu ? Umarım haberler çok iyidirEvet canım aradılar üçü de döllenmiş kalitesiyle ilgili yarın tekrar arayacaklarmış.
Doktor 2 diyorsa ikidir endise etmeyin.. 5.gun embriyosu ise kanda baktirip merakinizi giderebilirsiniz.. kan testi dışında idrarla yapilan hicbir teste guvenmeyin negatif algisi verir ve bosuna uzulmus olursunuz.. insallah olumlu sonuc alirsiniz..Merhaba,
Transferim oldu 3. Gundeyim. Endişeliyim biraz. Hic bir belirti yok. Dun rüyamda da tutmadığını gordum. Doktorun 2 transfer ettim demesine nedense inanmiyorjm çünkü tek parça cikti cubuktan.
Bugun ovuladyon testi yaptım. Ovulasyon ile erkenden belli oluyor düşüncesi ağır bastı. Hic bir sey cikmadi.
Transferin 7. Gününde gidip kan testi yaptırıp baktircam. İşkenceye dondu bekleme suresi
merhaba aramadılar maalesefMerhabalar, embriyolarınızın kalitesi ile ilgili dönüş oldu mu ? Umarım haberler çok iyidir
Var mı haber ?merhaba aramadılar maalesefh.sonu olduğu için diye düşündüm bugün bekliyorum aramazlarsa ben arayacağım
Yok canım yaVar mı haber ?
Hay Allah , doktorunuzu arayın ?Yok canım yaben aradım beni arayan numarayı cvp vermedi. Genel numaradan aradım müşteri temsilcisi not aldı bölüme ileteceğim dedi bekliyorum stres oldum iyice.
Bende böyle bı panik bı panik beklemiştim noldu neden aramadilar diye. Sonra akşam üstü 5. Güne gidenlerin biopsileri yapıldı genetige yolladık diye haber vermişlerdi sizinde öyledir inşallahYok canım yaben aradım beni arayan numarayı cvp vermedi. Genel numaradan aradım müşteri temsilcisi not aldı bölüme ileteceğim dedi bekliyorum stres oldum iyice.
Farklı hastanelere mi taşıyacaksın canım embriyo. Ya bende taşımak istiyorum ama verirler mi bilmiyorum korkuyorum ters biraz doktor vermeyebilir ya da verirken kötü bişey yaparlar da kalitesi bozulur kendileri bozulursa diyeMerhaba bol şans
Kaçıncı günde toplayacak acaba ?benim de era sonucum geldi herhangi bir fark yokmuş doğru zamanda transfer olmuşum ..
Şimdi bende yumurta toplama aşamasına geçeceğim bir tane de 5.gün var bahçeci de onu da Taşıcaz..
Merhaba,
Transferim oldu 3. Gundeyim. Endişeliyim biraz. Hic bir belirti yok. Dun rüyamda da tutmadığını gordum. Doktorun 2 transfer ettim demesine nedense inanmiyorjm çünkü tek parça cikti cubuktan.
Bugun ovuladyon testi yaptım. Ovulasyon ile erkenden belli oluyor düşüncesi ağır bastı. Hic bir sey cikmadi.
Transferin 7. Gününde gidip kan testi yaptırıp baktircam. İşkenceye dondu bekleme suresi
İnşallah öyledir bugün artık bir şekilde bilgi almam gerek.Bende böyle bı panik bı panik beklemiştim noldu neden aramadilar diye. Sonra akşam üstü 5. Güne gidenlerin biopsileri yapıldı genetige yolladık diye haber vermişlerdi sizinde öyledir inşallah
Hadi inşallah sağlıklı sağlıklı gelsinArkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
Burada hiç kimseyi tanımıyorum birbirimize destek olduk dua ettik Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter
İnşallah canım ilk defa 5.güne geldi benim embriyom ona da ayrı seviniyorum :)Hadi inşallah sağlıklı sağlıklı gelsin
esef okunamıyorben de reglim eşime okutturucam. An
Harika cok sevindim hade hayirlisi bende erbil beyden geldim simdi ilaçlara basladimArkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
Burada hiç kimseyi tanımıyorum birbirimize destek olduk dua ettik Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter
Çok şükür, sevincini buradan görebiliyorumArkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
Burda hiç kimseyi tanımıyorum birbirimize destek olduk dua ettik Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter
Şükürler olsunArkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
İnşallah öyledir bugün artık bir şekilde bilgi almam gerek.
3 adet embriyo mu genetiğe gittiArkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
Arkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?