Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba,
Transferim oldu 3. Gundeyim. Endişeliyim biraz. Hic bir belirti yok. Dun rüyamda da tutmadığını gordum. Doktorun 2 transfer ettim demesine nedense inanmiyorjm çünkü tek parça cikti cubuktan.
Bugun ovuladyon testi yaptım. Ovulasyon ile erkenden belli oluyor düşüncesi ağır bastı. Hic bir sey cikmadi.
Transferin 7. Gününde gidip kan testi yaptırıp baktircam. İşkenceye dondu bekleme suresi

Doktor 2 diyorsa ikidir endise etmeyin.. 5.gun embriyosu ise kanda baktirip merakinizi giderebilirsiniz.. kan testi dışında idrarla yapilan hicbir teste guvenmeyin negatif algisi verir ve bosuna uzulmus olursunuz.. insallah olumlu sonuc alirsiniz..

Yok canım ya ben aradım beni arayan numarayı cvp vermedi. Genel numaradan aradım müşteri temsilcisi not aldı bölüme ileteceğim dedi bekliyorum stres oldum iyice.
Bende böyle bı panik bı panik beklemiştim noldu neden aramadilar diye. Sonra akşam üstü 5. Güne gidenlerin biopsileri yapıldı genetige yolladık diye haber vermişlerdi sizinde öyledir inşallah

Farklı hastanelere mi taşıyacaksın canım embriyo. Ya bende taşımak istiyorum ama verirler mi bilmiyorum korkuyorum ters biraz doktor vermeyebilir ya da verirken kötü bişey yaparlar da kalitesi bozulur kendileri bozulursa diye

merhaba henüz çok erken hiç bir belirti yaşamazsınız 3. günde , başka şeylere odaklanın , düşünmemeye çalışın .

Arkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
Burada hiç kimseyi tanımıyorum birbirimize destek olduk dua ettik Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter

Hadi inşallah sağlıklı sağlıklı gelsin

esef okunamıyor ben de reglim eşime okutturucam. An
Harika cok sevindim hade hayirlisi bende erbil beyden geldim simdi ilaçlara basladim

Çok şükür, sevincini buradan görebiliyorum fazla birşey söylemeyeceğim hayırlı uğurlu haberlerini bekliyorum.doktorumuz aynıydı inş. Sende ondan pozitif alırsın bizde buradan seviniriz.

Şükürler olsun

3 adet embriyo mu genetiğe gitti

Bizde bugun Erbil beye gittik, bir suru test istemişti, hepsinin sonucu cikti, ama baktimi, bakmadimi , anlamadik bize tek tek.yorum yapmadı sonuclarimizla ilgili, kafamız karıştı biraz , sanki bazı testleri oylesine yaptırmış gibi histteim, yada baktı onceden bilemiyorum , esim lokasit tedavisi görecek bende ignelere basladim bugun yumurtalarimi toplayıp donduracak, cok kararsızım, acaba yumurtalari dondurmasaydim esimin tedavisi bittikten sonrami tedaviye başlasaydım artık her kurum ve doktora karsi asiri güvensizlik yaşıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…