Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Harika cok sevindim hade hayirlisi bende erbil beyden geldim simdi ilaçlara basladim

Çok teşekkür ederim canım İnşallah senin içinde hayırlısı olur. Erbil bey bakmıştır testlerine kötü bir durum olsa söylerdi. Bende verince testleri hiç bişi demedi ve benim prolaktin yüksek çıkmıştı.

Çok şükür, sevincini buradan görebiliyorum fazla birşey söylemeyeceğim hayırlı uğurlu haberlerini bekliyorum.doktorumuz aynıydı inş. Sende ondan pozitif alırsın bizde buradan seviniriz.

Amin canım inşallah senin yaşadığın sevinci yaşarım ben ve diğer arkadaşlarımız.

Şükürler olsun

Sana ayrı teşekkür ediyorum desteğin için gerçekten çok çok teşekkürler.

3 adet embriyo mu genetiğe gitti

Yok canım 2 tanesi gidiyor genetiğe.

canım nasıl bir işlem olacak acaba canım erbil bey sonuçta hikeynizi biliyor riske atacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum .

canım nasıl bir işlem olacak acaba canım erbil bey sonuçta hikeynizi biliyor riske atacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum .

Esim lokasit tedavisi görürken benimde yumurtalar toplanacak, yumurtalar doldurulacak sonra onun tedavisinin bitmesini bekleyeceğiz. Bu arada era ve embryo genetige gitme istleri var tabi.

Esim lokasit tedavisi görürken benimde yumurtalar toplanacak, yumurtalar doldurulacak sonra onun tedavisinin bitmesini bekleyeceğiz. Bu arada era ve embryo genetige gitme istleri var tabi.
Sanırım Erbil bey bizim yaşlarda olup birkaç başarısız denemesi olanlara genetik ve Era yaptırıyor. İnşallah güzel devam eder tedavi ilaç dozların nasıl ? ben 75 merionalla başladım.

Çok sevindim sizin adınıza ınşallah sonuçları da güzel gelir tutunur size embriyo genetiği için ne kadar ücret istediler acaba?

hadi bakalım canım inş hayırlısı ile güzel gelişir yumurtalar bende regl olamadım hala olunca gideceğim bugün yarın olurum ..
kalabalık mıydı nasıldı muayene ?

Tesekkur ederim, kalabalık degildi ama ERbil bey cok aceleci :) bakalim tedlim ettik kendimizi hayirlisi

2 embriyo cok iyi olmuş.gayet güzel su an hersey ins. sende iki tedavideki arkadaşimizda bu sevinçleri yaşasın

Çok teşekkür ederim İnşallah :) 2 embriyo ücretsiz gidecek dediler ama hastane opu günü bizden 1250 tl genetik için ücret aldı :/
Keşke deseydiniz ücretsiz olacaktı diye.. Sonuçta çok para harcıyoruz malesef.. Gerçi sonucu güzel olsun da değer herseye :) bence çok güzel gelecek sonuçları

Gözün aydın canım , çok sevindim, inşallah sonunda çok çok güzel olur doktorun Erbil bey miydi ? Hangi iğneleri kullandın ? Yaşın kaç ? Belki daha öncede yazmıssındır arkadaşım ama çalıştığım için çok detaylı tek tek okuyamıyorum ( ben de bahçeci Ebru hanım da başladım 4. Tedaviye . 4 folikül vardı 2. gün , 3 gün iğne yaptım ve dün kontrole gittim . Biri tamamen yok olmustu . 3 tane göründü , onlardan da biri ilk kontrolde de 11.5 mm idi hala öyle büyümemiş hiç , diğer iki tane 9mm olmuş .. bilemedim nasıl ama üzüldüm yine çok içten içe persembe tekrar kontrol var , o zaman daha da belli olur dedi ama , hayırlısı inşallah

Bebegimhadi, post: 64800479, member: 805946"]
2 embriyo cok iyi olmuş.gayet güzel su an hersey ins. sende iki tedavideki arkadaşimizda bu sevinçleri yaşasın
[/QUOTE]

İnşallah canım benim

Keşke deseydiniz ücretsiz olacaktı diye.. Sonuçta çok para harcıyoruz malesef.. Gerçi sonucu güzel olsun da değer herseye :) bence çok güzel gelecek sonuçları

Ne bilim hiç aklıma gelmedi İnşallah canım çok teşekkür ederim

İnşallah hepimiz için herşey çok güzel olsun. Emeklerimiz boşa gitmesin.
Doktorum Erbil bey İğne ilk merionalla başladık 75 ml sonlara doğru 150+75 in yarısı ve cetrotide
İlk başlarken hep 3 yumurta gördü öyle devam etti boyutları en son 17 lerden falandı son bir merional verdi sonra çatlatma iğnesi oldum ilk defa 2 iğne kullandım çatlatmada ovitrelle ve pregnyl kullandım.
Opu günü tekrar muayene etti yumurtalar duruyor mu diye sonra topladı.

Umarım emeğine değer. Duaya devam...
İnşallah canım Allah razı olsun.

İnşallah canım benim

150+75 in yarısı ne demek ?:) büyütme süresince iki farklı iğne mi yoksa tek iğne mi kullandın yani merional? Yaşın kaçtı arkadaşım ? Düşük amh sorunu mu sendede ? İyi ilerleyen birilerini görünce umut oluyor hemen bize de o yüzden sorularda pespese geliyor kusura bakmayın nolur

Doktorum Erbil bey İğne ilk merionalla başladık 75 ml sonlara doğru 150+75 in yarısı ve cetrotide
İlk başlarken hep 3 yumurta gördü öyle devam etti boyutları en son 17 lerden falandı son bir merional verdi sonra çatlatma iğnesi oldum ilk defa 2 iğne kullandım çatlatmada ovitrelle ve pregnyl kullandım.

[/QUOTE]

İnşallah canım benim

[/QUOT
Senden de Allah razı olsun canım benim.

İnşallah canım benim

[/QUOTE]
Benim dozlar ve ilaclar ama yarimları ve 2. Catlatma ignesini hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…