- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.621
Harika cok sevindim hade hayirlisi bende erbil beyden geldim simdi ilaçlara basladim
Çok şükür, sevincini buradan görebiliyorum fazla birşey söylemeyeceğim hayırlı uğurlu haberlerini bekliyorum.doktorumuz aynıydı inş. Sende ondan pozitif alırsın bizde buradan seviniriz.
Şükürler olsun
3 adet embriyo mu genetiğe gitti
çok sevindim canımmmİnşallah canım ilk defa 5.güne geldi benim embriyom ona da ayrı seviniyorum :)
canım nasıl bir işlem olacak acaba canım erbil bey sonuçta hikeynizi biliyor riske atacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum .Bizde bugun Erbil beye gittik, bir suru test istemişti, hepsinin sonucu cikti, ama baktimi, bakmadimi , anlamadik bize tek tek.yorum yapmadı sonuclarimizla ilgili, kafamız karıştı biraz , sanki bazı testleri oylesine yaptırmış gibi histteim, yada baktı onceden bilemiyorum , esim lokasit tedavisi görecek bende ignelere basladim bugun yumurtalarimi toplayıp donduracak, cok kararsızım, acaba yumurtalari dondurmasaydim esimin tedavisi bittikten sonrami tedaviye başlasaydımartık her kurum ve doktora karsi asiri güvensizlik yaşıyorum sanırım.
canım nasıl bir işlem olacak acaba canım erbil bey sonuçta hikeynizi biliyor riske atacak bir şey yapmaz diye düşünüyorum .
Sanırım Erbil bey bizim yaşlarda olup birkaç başarısız denemesi olanlara genetik ve Era yaptırıyor. İnşallah güzel devam eder tedavi ilaç dozların nasıl ? ben 75 merionalla başladım.Esim lokasit tedavisi görürken benimde yumurtalar toplanacak, yumurtalar doldurulacak sonra onun tedavisinin bitmesini bekleyeceğiz. Bu arada era ve embryo genetige gitme istleri var tabi.
Çok sevindim sizin adınızaArkadaşlar nihayet bugün aradılar :) bugün 5.güne gelmiş embriyo biyopsi alıp donduracaklarmış sonra biyopsi genetiğe gidecekmiş beni 2-3 gün içinde oradan arayıp bilgi verecekler 15 gün sonrada genetikten cevap gelecekmiş.
Burada hiç kimseyi tanımıyorum birbirimize destek olduk dua ettik Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter
Bende 100 du galiba ve 75 cumartesi kontrole gidicem ,Sanırım Erbil bey bizim yaşlarda olup birkaç başarısız denemesi olanlara genetik ve Era yaptırıyor. İnşallah güzel devam eder tedavi ilaç dozların nasıl ? ben 75 merionalla başladım.
Çok teşekkür ederim İnşallah :) 2 embriyo ücretsiz gidecek dediler ama hastane opu günü bizden 1250 tl genetik için ücret aldı :/Çok sevindim sizin adınızaınşallah sonuçları da güzel gelir tutunur size ☺ embriyo genetiği için ne kadar ücret istediler acaba?
Eur vs aldi basini gidiyor Allah yardımcımız olsunÇok teşekkür ederim İnşallah :) 2 embriyo ücretsiz gidecek dediler ama hastane opu günü bizden 1250 tl genetik için ücret aldı :/
hadi bakalım canım inş hayırlısı ile güzel gelişir yumurtalar bende regl olamadım hala olunca gideceğim bugün yarın olurum ..Bende 100 du galiba ve 75 cumartesi kontrole gidicem ,
hadi bakalım canım inş hayırlısı ile güzel gelişir yumurtalar bende regl olamadım hala olunca gideceğim bugün yarın olurum ..
kalabalık mıydı nasıldı muayene ?
2 embriyo cok iyi olmuş.gayet güzel su an hersey ins. sende iki tedavideki arkadaşimizda bu sevinçleri yaşasınÇok teşekkür ederim canımİnşallah senin içinde hayırlısı olur. Erbil bey bakmıştır testlerine kötü bir durum olsa söylerdi. Bende verince testleri hiç bişi demedi ve benim prolaktin yüksek çıkmıştı.
Amin canım inşallah senin yaşadığın sevinci yaşarım ben ve diğer arkadaşlarımız.
Sana ayrı teşekkür ediyorum desteğin için gerçekten çok çok teşekkürler.
Yok canım 2 tanesi gidiyor genetiğe.
Keşke deseydiniz ücretsiz olacaktı diye.. Sonuçta çok para harcıyoruz malesef.. Gerçi sonucu güzel olsun da değer herseye :) bence çok güzel gelecek sonuçlarıÇok teşekkür ederim İnşallah :) 2 embriyo ücretsiz gidecek dediler ama hastane opu günü bizden 1250 tl genetik için ücret aldı :/
Gözün aydın canım , çok sevindim, inşallah sonunda çok çok güzel olurÇok teşekkür ederim canımİnşallah senin içinde hayırlısı olur. Erbil bey bakmıştır testlerine kötü bir durum olsa söylerdi. Bende verince testleri hiç bişi demedi ve benim prolaktin yüksek çıkmıştı.
Amin canım inşallah senin yaşadığın sevinci yaşarım ben ve diğer arkadaşlarımız.
Sana ayrı teşekkür ediyorum desteğin için gerçekten çok çok teşekkürler.
Yok canım 2 tanesi gidiyor genetiğe.
ediyorum
[/QUOTE
Kendime olmuş kadar sevindim inan. Allah hayırla tamamlasın işimizi innşallah
Keşke deseydiniz ücretsiz olacaktı diye.. Sonuçta çok para harcıyoruz malesef.. Gerçi sonucu güzel olsun da değer herseye :) bence çok güzel gelecek sonuçları
Gözün aydın canım , çok sevindim, inşallah sonunda çok çok güzel olur doktorun Erbil bey miydi ? Hangi iğneleri kullandın ? Yaşın kaç ? Belki daha öncede yazmıssındır arkadaşım ama çalıştığım için çok detaylı tek tek okuyamıyorum ( ben de bahçeci Ebru hanım da başladım 4. Tedaviye . 4 folikül vardı 2. gün , 3 gün iğne yaptım ve dün kontrole gittim . Biri tamamen yok olmustu . 3 tane göründü , onlardan da biri ilk kontrolde de 11.5 mm idi hala öyle büyümemiş hiç , diğer iki tane 9mm olmuş .. bilemedim nasıl ama üzüldüm yine çok içten içe persembe tekrar kontrol var , o zaman daha da belli olur dedi ama , hayırlısı inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun.Umarım emeğine değer. Duaya devam...
Bebegimhadi, post: 64800479, member: 805946"]
2 embriyo cok iyi olmuş.gayet güzel su an hersey ins. sende iki tedavideki arkadaşimizda bu sevinçleri yaşasın
2 embriyo cok iyi olmuş.gayet güzel su an hersey ins. sende iki tedavideki arkadaşimizda bu sevinçleri yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?