- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.641
Yani 150+75 lik olanı enjektöre çekip yarısını geri boşalttık şişesine, sonra ertesi günü yine 150+75 den artanı ilave ettik.150+75 in yarısı ne demek ?:) büyütme süresince iki farklı iğne mi yoksa tek iğne mi kullandın yani merional? Yaşın kaçtı arkadaşım ? Düşük amh sorunu mu sendede ? İyi ilerleyen birilerini görünce umut oluyor hemen bize de o yüzden sorularda pespese geliyor kusura bakmayın nolur
3 yumurtanız toplanıp , 2 si 5. Güne gitti sanırım . Toplanan yumurtalar kaç mm di hatırlıyor musunuz ?Yani 150+75 lik olanı enjektöre çekip yarısını geri boşalttık şişesine, sonra ertesi günü yine 150+75 den artanı ilave ettik.
Merional kullandım ama son bir kaç günde cetroditeyi ekledi hem merional hem cetrodite. Yaşım kasımda 42 olacak :)
Benim bir normal gebeliğim vardı tedavilerden önce o düşük oldu sonra amh değerime bakıldı 0,70 çıktı sonra tüp bebek serüvenimiz başladı. İstediğiniz zaman sorabilirsiniz :)
3 Toplandı 3 de döllendi ama 2 tanesi 5.güne gitti. En son 17 mm lerde falandı sonra 1 merional daha yaptık. Toplarken boyut neydi bilmiyorum :/3 yumurtanız toplanıp , 2 si 5. Güne gitti sanırım . Toplanan yumurtalar kaç mm di hatırlıyor musunuz ?
Benim bir bilgim yok maalesef..Arkadaşlar merhaba, Prof.Dr.Ercan Bastu tecrübesi olan var mı? Şu an Acıbadem'de çalışıyor
Benim bir bilgim yok maalesef..
Evet pek popüler değil ancak net'de araştırma yaparken yumurta rezervi azalmış veya bitmiş kadinlarda kök hücre tedavisi ile ilgili çalışmaları takip ettiğini ve Türkiye'de de uygulanacağını yazmis...Ercan Bastu yazınca aramada bazı sonuçlar çıkıyor ama kimdir bende duymadım hiç
Bence bu soruyu konu olarak açmalısın ...Arkadaşlar merhaba, Prof.Dr.Ercan Bastu tecrübesi olan var mı? Şu an Acıbadem'de çalışıyor
Evet pek popüler değil ancak net'de araştırma yaparken yumurta rezervi azalmış veya bitmiş kadinlarda kök hücre tedavisi ile ilgili çalışmaları takip ettiğini ve Türkiye'de de uygulanacağını yazmis...
Evet ayni nedenden dolayı önce görüştüğüm ve tedaviye başladığım, gecen ay transferimi gerçekleştiren dünya tatlısı doktordur kendisi. Kök hücre tedavisiyle ilgili henüz bir çalışma başlamadı anladığım kadarıyla. Ama güzel ve farklı bir protokol uyguladı 1 tane güzel embriyo elde ettik, sonuç negatif oldu gerçi. Ama isterseniz kök hücre uygulamasiyla ilgili gidip bi görüşebilirsiniz. Ilk görüşme ücretsiz en azindan talep oluşturmuş oluruz ve doktorlar bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlarlar diye düşünüyorum. Umarım 40 yaş üstü anne olmak isteyen bizler gibi zor vakalarda kendini yetiştiren doktorlarimiz olur. Gelişmelerle ilgili birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlarEvet pek popüler değil ancak net'de araştırma yaparken yumurta rezervi azalmış veya bitmiş kadinlarda kök hücre tedavisi ile ilgili çalışmaları takip ettiğini ve Türkiye'de de uygulanacağını yazmis...
Keşke 40 ve üstü kadınlara tup bebekte önem verilse. Ama herşey sayılara bağlanmış. Doktorlar yaşı küçük ve doğurma kabiliyeti olanlarla ilgileniyor. Zorlukla karşılaşınca hemen yaşa bağlıyorlar ve yumurta kalitesizligi diyorlar. Halbu ki bizler de doğurabiliriz bence doğru tedavi uygulanırsa... yumurtam var dollenmiyor hayat...Evet ayni nedenden dolayı önce görüştüğüm ve tedaviye başladığım, gecen ay transferimi gerçekleştiren dünya tatlısı doktordur kendisi. Kök hücre tedavisiyle ilgili henüz bir çalışma başlamadı anladığım kadarıyla. Ama güzel ve farklı bir protokol uyguladı 1 tane güzel embriyo elde ettik, sonuç negatif oldu gerçi. Ama isterseniz kök hücre uygulamasiyla ilgili gidip bi görüşebilirsiniz. Ilk görüşme ücretsiz en azindan talep oluşturmuş oluruz ve doktorlar bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlarlar diye düşünüyorum. Umarım 40 yaş üstü anne olmak isteyen bizler gibi zor vakalarda kendini yetiştiren doktorlarimiz olur. Gelişmelerle ilgili birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar
Zamanimiz dar...
Farklı bir protokol uygulamış olması bile etkileyiciEvet ayni nedenden dolayı önce görüştüğüm ve tedaviye başladığım, gecen ay transferimi gerçekleştiren dünya tatlısı doktordur kendisi. Kök hücre tedavisiyle ilgili henüz bir çalışma başlamadı anladığım kadarıyla. Ama güzel ve farklı bir protokol uyguladı 1 tane güzel embriyo elde ettik, sonuç negatif oldu gerçi. Ama isterseniz kök hücre uygulamasiyla ilgili gidip bi görüşebilirsiniz. Ilk görüşme ücretsiz en azindan talep oluşturmuş oluruz ve doktorlar bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlarlar diye düşünüyorum. Umarım 40 yaş üstü anne olmak isteyen bizler gibi zor vakalarda kendini yetiştiren doktorlarimiz olur. Gelişmelerle ilgili birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar
Zamanimiz dar...
Farklı bir protokol uygulamış olması bile etkileyiciumarım bu yeni ezber bozan çalışmalar ülkemizde hız kazanır
nemod arkadaşımız kendisinde tedavi görmüş ve farklı bir protokol uygulanmisMerhaba
Nasil bir farklılık oldu ,
Merhaba ilaç ve dozlar bakımından mı farklı bir yöntemdi? Yada neler yaptı bahsedebilrseniz seviniriz..Evet ayni nedenden dolayı önce görüştüğüm ve tedaviye başladığım, gecen ay transferimi gerçekleştiren dünya tatlısı doktordur kendisi. Kök hücre tedavisiyle ilgili henüz bir çalışma başlamadı anladığım kadarıyla. Ama güzel ve farklı bir protokol uyguladı 1 tane güzel embriyo elde ettik, sonuç negatif oldu gerçi. Ama isterseniz kök hücre uygulamasiyla ilgili gidip bi görüşebilirsiniz. Ilk görüşme ücretsiz en azindan talep oluşturmuş oluruz ve doktorlar bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlarlar diye düşünüyorum. Umarım 40 yaş üstü anne olmak isteyen bizler gibi zor vakalarda kendini yetiştiren doktorlarimiz olur. Gelişmelerle ilgili birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar
Zamanimiz dar...
Dolleniyor ama sağlıksızKeşke 40 ve üstü kadınlara tup bebekte önem verilse. Ama herşey sayılara bağlanmış. Doktorlar yaşı küçük ve doğurma kabiliyeti olanlarla ilgileniyor. Zorlukla karşılaşınca hemen yaşa bağlıyorlar ve yumurta kalitesizligi diyorlar. Halbu ki bizler de doğurabiliriz bence doğru tedavi uygulanırsa... yumurtam var dollenmiyor hayat...
Benim ki dollenmiyor ve hemen yaştan deniliyor. Kestirip atılıyor. Sebebi arastiirilmiyor ve bir daha denemeyin deniyor. Hayır devlet bize de destek vermeli yaş sınırı konulmamali.Dolleniyor ama sağlıksıziyice sinirlerim bozuldu. Cimere yazdım bu konuyu 20 yıldır prim ödüyorum çocuğumda yok tedavi için destek istedim. Bana bildiğim şartları yazıp yollamışlar
Aynı fikirdeyim ırkçılık yaptığımı lütfen düşünmeyin ülkemize gelen yabancılara el pençe olanlar bize vay efendim 39 yaşını geçmissin diyor. Ben zaten 40 yaşında evlendim.Benim ki dollenmiyor ve hemen yaştan deniliyor. Kestirip atılıyor. Sebebi arastiirilmiyor ve bir daha denemeyin deniyor. Hayır devlet bize de destek vermeli yaş sınırı konulmamali.
Devlet 3 çocuk yapın diyor ama bizim gibiler için hiç bir icraatı yok maalesef.Aynı fikirdeyim ırkçılık yaptığımı lütfen düşünmeyin ülkemize gelen yabancılara el pençe olanlar bize vay efendim 39 yaşını geçmissin diyor. Ben zaten 40 yaşında evlendim.
Aslında genel anlamda Türkiyede bütün doktorlarımızda aynı bıkkınlığı görüyorum. Sormazsan açıklama yapilmamalar, muayenelerde alelacele kendi kafasindan konusmalar anlaminda genelde aynilar.Yurt disinda da tedavi gördüm, orda boyle değil mesela. Belki de hasta yoğunluğundan kaynaklidir,bilemiyorum. Ercan Bey biraz daha fazla dinledi, evet ilaclar konusunda daha araştırmacı olduğu belliydi , yelpazesi geniş bir ilaç protokolü uyguladı. En azindan ezbere gitmedi. Ama opu ,sonrası , embriyo transferi esnasinda hasta ilgisi vs. hep aynı. Hadi geçmiş olsun. Sıradaki gelsin mantığı. Bahçeci kadar acele degil,bir tik daha iyi diyelim. Kısaca hep söylediğim gibi,doktorlarımız biz yaşi ilerlemiş kişiler için bu konunun ne kadar önemli, hassas oldugunun farkında değil gibi davraniyorlar genelde. Kendini geliştirmeye niyetli, kafası açık ,canavar gibi hekimlere ihtiyacimiz var.Ingiltere de,Japonya da oluyorsa burada alâsi olur. Ama ne gerek var 30-40 yaş araliginda yeterince hasta var. Yarisi cikolata kisti,endometriozis vs. 40 yaş üstüyle kim uğraşır...Merhaba ilaç ve dozlar bakımından mı farklı bir yöntemdi? Yada neler yaptı bahsedebilrseniz seviniriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?