- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.681
Yaşını bilmiyorum gerçi ama 40 yaşından sonra malesef yumurta kalitesi düşüyormuş bide DNA hasar testi diye bişey varmış simografi de belli olmuyormuş bide karışık işler benim kafamGenetik test yapıldı
Cok önce Test yaptrdm buraya paylasayım kandan kromozom analiz testiymiş ve kan pıhıtlasma testleri.. Bence kafalarına göre tüp bebek doktorları ilaç verior, ben ozellıkle söyledim alıp testleri dosya ya koydu. İyice arastırıcam bıkac ay ara verıcem. Bır aya patoloji bellı olcakmıs.
Kandan kromozom analizi sonucu 46,XY NORMAL KONSTİTÜSYONEL KARYOTİP.. İkimizin sonucuda bu, buna ragmen Pgt yaptırmak gerekirmi..
Dier testte paylasım yaptım oda kn pıhıtlasma.
Yok yapilmadi.Tebrik ederim tekrar güzel sonuclar al arkadasım. Pgt yapıldı mı sana pekı. Doktorunu duydum ama ıst uzak yoksa düşünürdüm.
Aynen yazdıklarında haklısın, dondurulmus var farklı bir toplamada. Bıraz ara verıcem su an, onları kullansam mı yıne aynı sey Olursa. Test sonucu gelsin bakıcam. Dna hasarı yaptırıcam esıme. Toparlanayım iyi bir perinatologa gidicem. Yıne burdan paylasırım.Oncelikle geçmiş olsun. Son tedavimde embriyoya genetik inceleme yaptirdik. Ama sonuç olumlu olmadigi için transfer yapmadi doktorum. Ben de ve eşim de genetik bir rahatsizlik yok. Kendi genetik testlerimiz temiz. Ancak yaşa bağli olarak embriyo gelisirken embriyonun kendisinde bolunurken hatalar olabiliyormuş. Doktorum bu embriyoyu transfer yapsam ya düşük ya da kurtaj surecine gider sonuç dedi.
Ozellikle kadin yaşi ilerledikce embriyolara genetik yaptirmak gerekiyor. Nacizane tavsiyem ngs ya da pgt denen embriyo genetik incelemesini gundeme alin.
Canim ben re hic pgt yapilmadi. Zaten 3 embriyim olustu. 2 tane transfer edildi. 3. Yu 6. Gune kadar bekletti ama yasayamadi. Doktor genetik teste gerek duymadi ben de. Bir de 5. Gun degil de 4. Gun transfer ediyor.Genetik test yapıldı
Cok önce Test yaptrdm buraya paylasayım kandan kromozom analiz testiymiş ve kan pıhıtlasma testleri.. Bence kafalarına göre tüp bebek doktorları ilaç verior, ben ozellıkle söyledim alıp testleri dosya ya koydu. İyice arastırıcam bıkac ay ara verıcem. Bır aya patoloji bellı olcakmıs.
Kandan kromozom analizi sonucu 46,XY NORMAL KONSTİTÜSYONEL KARYOTİP.. İkimizin sonucuda bu, buna ragmen Pgt yaptırmak gerekirmi..
Dier testte paylasım yaptım oda kn pıhıtlasma.
Merhaba canım çok sevindim bizde inşallah aynı sonucu alırız Erbil Beydekizlar erbil beyde tedavi görüyorum. 7. Gun kan testi yaptirdim. Cok sukur pozitifi gordum. Herkese umut olsun diye yazıyorum. Umudunuzu tüketen olmaz diyen insanlar enerjisinin çalıyor. Uzak tutun etrafınızda bu insanları. Insallah bu yolda emek veren caba harcayan hepimizin sonucu guzel olur
Piezo yapildi. Ek baska islem yapilmadi.Merhaba canım çok sevindim bizde inşallah aynı sonucu alırız Erbil Beyde
Hangi işlemler uygulandı size ?
Canım ay sonuna doğru inşallah bugün yarın regl olmayı bekliyorumBende ona takıldım yıne söyledim testleri coraspın vermişti ona devam et dedi.
Sen ne yaptın transfer olacaktın takıp edemedim
Hersey yolunda gider umarım, güzel sonuclar al inşallah.Canım ay sonuna doğru inşallah bugün yarın regl olmayı bekliyorum
Amin canım inşallahhh hepimiz alalım güzel sonuçlarHersey yolunda gider umarım, güzel sonuclar al inşallah.
Hematoloji ye hamile kalınca mı gideyım.Allah sabır versin çok zor bir durumbiraz toparlayin kendinizi Allah'ın izni ile en kısa sürede inşallah gene hamile kalirsiniz. Kan pihtilasma olayını çok takmayın kafanıza hamile kaldığınızı ogrendiginizde bir hematoloji uzmanına gidin onlar size gerekli dozu verecektir bence kadın doğum ve tüp bebek doktorları biraz kafalarina göre veriyor. İleri yaş hamilelik olayına gelince malesef yumurta kalitesi diye birşey var ve bu embriyolarimizin anamoli olmasına neden oluyor bunun için embriyolariniza ngs yaptirmanizi tavsiye ederim.
Pıhtılaşma sorunuz varsa kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyorsa bence bunun dozunu hematoloji ayarlamalı. Kadın dogumcular ezbere doz veriyor. Hamile olduğunuzda hemen gidersiniz, yani sonraki aşamalar şimdi düşünmeyin onuHematoloji ye hamile kalınca mı gideyım.
Hayırlara cıkarsın yolumuzu Allahım. Hematolijiyi yeni duyuyorum daha önce duysaydımPıhtılaşma sorunuz varsa kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyorsa bence bunun dozunu hematoloji ayarlamalı. Kadın dogumcular ezbere doz veriyor. Hamile olduğunuzda hemen gidersiniz, yani sonraki aşamalar şimdi düşünmeyin onu
bu kadar üzülmeyin sizin ciddi bir pıhtılaşma sorununuz yok. sizin durumunuzda coraspirin bile vermiyorlar çoğu zaman. iğneyi bile önlem olsun diye gün aşırı verebiliyorlar. ama birçok merkezde iğne vermiyorlar artık.Hayırlara cıkarsın yolumuzu Allahım. Hematolijiyi yeni duyuyorum daha önce duysaydım
Cok tesekkur ederim cevabına.
olumlu sonuc aldın mı arkadasım
Testime baktınız mı, hocam sadece fıkır yürüttü yaşa bağlı koromozom anomali olabılır dedı sonuc cıkınca yazarım tekrar.bu kadar üzülmeyin sizin ciddi bir pıhtılaşma sorununuz yok. sizin durumunuzda coraspirin bile vermiyorlar çoğu zaman. iğneyi bile önlem olsun diye gün aşırı verebiliyorlar. ama birçok merkezde iğne vermiyorlar artık.
Hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel bir şekilde devam eder hamileliğiniz :)kizlar erbil beyde tedavi görüyorum. 7. Gun kan testi yaptirdim. Cok sukur pozitifi gordum. Herkese umut olsun diye yazıyorum. Umudunuzu tüketen olmaz diyen insanlar enerjisinin çalıyor. Uzak tutun etrafınızda bu insanları. Insallah bu yolda emek veren caba harcayan hepimizin sonucu guzel olur
hayırlısı olsunn güzel sonuçlarla mujdelerle insallahmerhaba
bende yarın erbil beyde başlıyorum hayırlısı ile . regl oldum yarın ilk kontrol..
hadi hayırlısı, güzel güzel gelişir inşallah yumurtalarınızı, güzel haberlerinizi bekliyoruz :)merhaba
bende yarın erbil beyde başlıyorum hayırlısı ile . regl oldum yarın ilk kontrol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?