Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaşını bilmiyorum gerçi ama 40 yaşından sonra malesef yumurta kalitesi düşüyormuş bide DNA hasar testi diye bişey varmış simografi de belli olmuyormuş bide karışık işler benim kafam
bulandı eşimle genetik test sonuçlarının normalden 4 düşük yaşadım beceremiyorum olmuyor tek başına tüp bebek bari yapayım dedim , 3 embriyomuz da genetik incelemeden hsta geli. Şu nüfusa geçirme olayını cozeyim çocuk kaciricam
i

Aynen yazdıklarında haklısın, dondurulmus var farklı bir toplamada. Bıraz ara verıcem su an, onları kullansam mı yıne aynı sey Olursa. Test sonucu gelsin bakıcam. Dna hasarı yaptırıcam esıme. Toparlanayım iyi bir perinatologa gidicem. Yıne burdan paylasırım.

Canim ben re hic pgt yapilmadi. Zaten 3 embriyim olustu. 2 tane transfer edildi. 3. Yu 6. Gune kadar bekletti ama yasayamadi. Doktor genetik teste gerek duymadi ben de. Bir de 5. Gun degil de 4. Gun transfer ediyor.

Merhaba canım çok sevindim bizde inşallah aynı sonucu alırız Erbil Beyde
Hangi işlemler uygulandı size ?

Hematoloji ye hamile kalınca mı gideyım.

Hematoloji ye hamile kalınca mı gideyım.
Pıhtılaşma sorunuz varsa kan sulandırıcı kullanmanız gerekiyorsa bence bunun dozunu hematoloji ayarlamalı. Kadın dogumcular ezbere doz veriyor. Hamile olduğunuzda hemen gidersiniz, yani sonraki aşamalar şimdi düşünmeyin onu

Hayırlara cıkarsın yolumuzu Allahım. Hematolijiyi yeni duyuyorum daha önce duysaydım
Cok tesekkur ederim cevabına.

Hayırlara cıkarsın yolumuzu Allahım. Hematolijiyi yeni duyuyorum daha önce duysaydım
Cok tesekkur ederim cevabına.
bu kadar üzülmeyin sizin ciddi bir pıhtılaşma sorununuz yok. sizin durumunuzda coraspirin bile vermiyorlar çoğu zaman. iğneyi bile önlem olsun diye gün aşırı verebiliyorlar. ama birçok merkezde iğne vermiyorlar artık.

Testime baktınız mı, hocam sadece fıkır yürüttü yaşa bağlı koromozom anomali olabılır dedı sonuc cıkınca yazarım tekrar.

Hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel bir şekilde devam eder hamileliğiniz :)

Hanımlar biraz alakasız olacak ama fikir verirseniz mutlu olurum. Bir kez tüp bebek tedavisi denedim Acıbadem atakentte ve 2. Ye ayni yere gitmek istemiyorum. İstanbul'da maliyeti çok da olmayan bizim gibiler için embriyolarai genetik test yapan onerebileginiz neresi var. Okuduklarimda Herkes pozitifi gördüğü yeri tavsiye etmiş , özellikle laboratuvarin çok iyi olması gerek diyorlar nerden öğreneceğiz labaratuvar iyimi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…