Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bilgi paylaşımı için tesekkurler...oldukça pahalıymış yahu bir de 4x olacak başka doktor veya merkezlerden duyan var mı acaba ?
Yoo yoo içinde 10 tane varmış , 10 kullanımlık yani.. ben de tek diye korktum ama Etken maddesi glutatyon imiş , baktığıma göre baya etkiili görünüyor . Glutatyon ile ilgili Osman müftüoglunun bakın bu yazısı var
Bir de eczacımın söylediğine göre Türkiye ye vermiyorlarmış bu ilacı aslında, Türkiye’ye gönderilmesi yasakmış yani.. ama kaçak yollardan geliyormuş bir şekilde o yüzden heryerde bulunmuyormuş . Eczacım bana buldu ama yarın alacağım bakalım. Zararı olacak birsey gibi görünmüyor , serum şeklinde damardan alınıyormuş. Haftada 1 öneriliyor .. belki bir faydası olur , umut işte

Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız

Kızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı

Kızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı
Merhaba ben ilk kez alacağım . Reçetem var , sağlık ocağına gideceğim. Yaparlar herhalde. Ama reçetesiz de yaparlar mı bilmiyorum . Özel hastaneler yapar belki

Hayır ben embriyonun beşinci gününde yapılan testten bahsediyorum. Bu arada geçmiş olsun. Umarim bu süreci kısa sürede atlatirsiniz

Cem beybin soy adi nedir?

Tesekkur ederim test yapılmadı hic bugün kürtaj oldum sadece onu göndereceklerdi genetiğe
Öncelikle çok geçmiş olsun Ben de kürtaj oldum ve bebekten bebeğe alınan parça genetiğe gönderildi ve bir sorun çıkmadı.. ancak görüştüğüm başka bir doktor sunu söyledi kürtaj sırasında alınan parçayı anneden ayırmak pek mümkün olmuyor bu yüzden genelde annenin genetiğine bakılmış oluyor dedi.. ki gelen sonuçta 46XX kromozomu diyordu , ben de kızmış diye düşünürken doktor anneninki olduğu için genelde 46XX diye gelir sonuç dedi , yani kürtajdan sonra empriyonun genetiğine bakmak biraz zor gibi

Böyle birşey benim de başıma geldi. Aret Kamar in çalıştığı lab yaptı testleri. Genetik sorun yok dediler sonunda. Ama daha sonra Memorial gidince rapora baktılar ve lab'in testleri eksik yaptığını söylediler. Embriyo kiz oldugu içi ek testler gerekli olduğunu söylediler. Aman bu konuda dikkatli olun. Aret Kamar bu rapora göre tedaviye devam etti.

Tesekkur ederim sizede çok geçmiş olsun hım bu durumda test pekte sağlıklı ve faydalı olmuyor demekki☹ Rabbim bizi bu işlerden bir an önce kurtarsın ve gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıkla versin insallahçok zor cok

Aminçok zor gerçekten , hergün yürek yangını.. ama güçlü olup devam etmekten başka şansımız yok

Aminçok zor gerçekten , hergün yürek yangını.. ama güçlü olup devam etmekten başka şansımız yok
Yani dediğim gibi sorun yok çıkmasına rağmen sorun vardı .. 2 tane empriyo transfer edildi 1. kalite , birini 8. hafta birini 10. hafta kaybettim hiç bir sebep yokken , demekki empriyolar genetik sorunluydu ondan sonrada hala döllenme kalitesinde yumurta elde edemedik denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…