- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.901
Yoo yoo içinde 10 tane varmış , 10 kullanımlık yani.. ben de tek diye korktum amaBilgi paylaşımı için tesekkurler...oldukça pahalıymış yahu bir de 4x olacakbaşka doktor veya merkezlerden duyan var mı acaba ?
Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınızYoo yoo içinde 10 tane varmış , 10 kullanımlık yani.. ben de tek diye korktum ama ☺ Etken maddesi glutatyon imiş , baktığıma göre baya etkiili görünüyor . Glutatyon ile ilgili Osman müftüoglunun bakın bu yazısı var
Bir de eczacımın söylediğine göre Türkiye ye vermiyorlarmış bu ilacı aslında, Türkiye’ye gönderilmesi yasakmış yani.. ama kaçak yollardan geliyormuş bir şekilde o yüzden heryerde bulunmuyormuş . Eczacım bana buldu ama yarın alacağım bakalım. Zararı olacak birsey gibi görünmüyor , serum şeklinde damardan alınıyormuş. Haftada 1 öneriliyor .. belki bir faydası olur , umut işteGlutatyonun 6 temel faydası
Glutatyon en güçlü antioksidan. Kuvvetli, etkili, mükemmel bir paslanma ve yaşlanma freni. Harika bir “serbest radikal” avcısı. “Hastalık-sağlık” arasında gelgitler yapan bedenimizin hangi safta yer alacağının temel karar vericilerinden de biri. “Peki ...www.google.com.tr ☺
Umarım hepimizUmarım emeklerinizin karşılığını alırsınız
Merhaba ben ilk kez alacağım . Reçetem var , sağlık ocağına gideceğim. Yaparlar herhalde. Ama reçetesiz de yaparlar mı bilmiyorum . Özel hastaneler yapar belkiKızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı
Sel
Merhaba şu bahsettiğiniz genetik testi hangi aşamada yapılması gerekiyor.ben p.tesi kürtaj
Olucam bebegimin kalp atışları duyulmadığı için.onu kürtaj sonrası genetiğe gönderecekler ondan mı bahsediyorsunuz yoksa benim dondurulmus emriolarım var onlar transfer edilmeden öncemi genetik yapılıyor anlamadım yardımcı olursan sevinirim (yaşım 41)
Hayır ben embriyonun beşinci gününde yapılan testten bahsediyorum. Bu arada geçmiş olsun. Umarim bu süreci kısa sürede atlatirsinizSel
Merhaba şu bahsettiğiniz genetik testi hangi aşamada yapılması gerekiyor.ben p.tesi kürtaj
Olucam bebegimin kalp atışları duyulmadığı için.onu kürtaj sonrası genetiğe gönderecekler ondan mı bahsediyorsunuz yoksa benim dondurulmus emriolarım var onlar transfer edilmeden öncemi genetik yapılıyor anlamadım yardımcı olursan sevinirim (yaşım 41)
Cem beybin soy adi nedir?Merhaba , Cem bey ile görüşmeye gittim , çok yüzeysel ve hayal kırıklığı bir görüşmeydi diyebilirim.. ya gerçi muayene etmedi , bunun için regliyken gelmem gerektiğini söyledi belki ondan biraz yüzeysel kaldı ama .. ısrarla kök hücrenin uygulanabilirliğini ve faydasını sormama rağmen olabilir prp de uygulayabiliriz kök hücrede , bunun için yumurtalıkların durumunu görmem lazım dedi.. dediğim gibi muayene edemediği için böyle oldu , muayene ettiğinde daha detaylı konuşur belki ama ben yine de nasıl uygulandığından etkili olup olmadığından bahsetsin isterdim .. direk vitamin verdi bunları kullan regli iken gel dedi.. gidecek miyim , gideceğim , bir umutbu arada vitamin olarak standart omepa bir q10, d vitamini , ubiquinal verdi ... ama birde farklı olarak tationil serum verdi , 4 kez yaptır bunu dedi .. ilk kez duydum bu serumu bakacağım
Tesekkur ederimHayır ben embriyonun beşinci gününde yapılan testten bahsediyorum. Bu arada geçmiş olsun. Umarim bu süreci kısa sürede atlatirsiniz
Cem FıçıcıoğluCem beybin soy adi nedir?
Öncelikle çok geçmiş olsunTesekkur ederimtest yapılmadı hic bugün kürtaj oldum sadece onu göndereceklerdi genetiğe
Hangi merkezdesiniz? Nerede yapılacak test?Tesekkur ederimtest yapılmadı hic bugün kürtaj oldum sadece onu göndereceklerdi genetiğe
Geçmiş olsun...Allah bir daha yasatmasin arkadaşımTesekkur ederimtest yapılmadı hic bugün kürtaj oldum sadece onu göndereceklerdi genetiğe
Böyle birşey benim de başıma geldi. Aret Kamar in çalıştığı lab yaptı testleri. Genetik sorun yok dediler sonunda. Ama daha sonra Memorial gidince rapora baktılar ve lab'in testleri eksik yaptığını söylediler. Embriyo kiz oldugu içi ek testler gerekli olduğunu söylediler. Aman bu konuda dikkatli olun. Aret Kamar bu rapora göre tedaviye devam etti.Öncelikle çok geçmiş olsunBen de kürtaj oldum ve bebekten bebeğe alınan parça genetiğe gönderildi ve bir sorun çıkmadı.. ancak görüştüğüm başka bir doktor sunu söyledi kürtaj sırasında alınan parçayı anneden ayırmak pek mümkün olmuyor bu yüzden genelde annenin genetiğine bakılmış oluyor dedi.. ki gelen sonuçta 46XX kromozomu diyordu , ben de kızmış diye düşünürken doktor anneninki olduğu için genelde 46XX diye gelir sonuç dedi , yani kürtajdan sonra empriyonun genetiğine bakmak biraz zor gibi
Tesekkur ederimÖncelikle çok geçmiş olsunBen de kürtaj oldum ve bebekten bebeğe alınan parça genetiğe gönderildi ve bir sorun çıkmadı.. ancak görüştüğüm başka bir doktor sunu söyledi kürtaj sırasında alınan parçayı anneden ayırmak pek mümkün olmuyor bu yüzden genelde annenin genetiğine bakılmış oluyor dedi.. ki gelen sonuçta 46XX kromozomu diyordu , ben de kızmış diye düşünürken doktor anneninki olduğu için genelde 46XX diye gelir sonuç dedi , yani kürtajdan sonra empriyonun genetiğine bakmak biraz zor gibi
Geçmiş olsun...Allah bir daha yasatmasin arkadaşım
Izmır ırenbe tüp bebek merkezinde tedavi goruyorum.test genetiğe gitsin dedi nerde yapılcak test bilmiyorumHangi merkezdesiniz? Nerede yapılacak test?
en azında Aret Kamar değil:) Izmır hakkında bir bilgim yok ne yazık ki.Izmir
Izmır ırenbe tüp bebek merkezinde tedavi goruyorum.test genetiğe gitsin dedi nerde yapılcak test bilmiyorum
AminTesekkur ederimsizede çok geçmiş olsun hım bu durumda test pekte sağlıklı ve faydalı olmuyor demekki☹ Rabbim bizi bu işlerden bir an önce kurtarsın ve gönlümüzdekini hayırlısıyla sağlıkla versin insallah çok zor cok
Yani dediğim gibi sorun yok çıkmasına rağmen sorun vardı .. 2 tane empriyo transfer edildi 1. kalite , birini 8. hafta birini 10. hafta kaybettim hiç bir sebep yokken , demekki empriyolar genetik sorunluyduAminçok zor gerçekten , hergün yürek yangını.. ama güçlü olup devam etmekten başka şansımız yok
O doktoru hic tanımıyorum birinin o doktora yorumunu görmüştüm pek hoş bir yorum degildien azında Aret Kamar değil:) Izmır hakkında bir bilgim yok ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?