- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.881
bende cide2019 arkadaşımız gibi son tedavi diye adını koyabildiğin için şaşırmıştım, düşününce bence de pes etmekte maddi manevi sınır çizmekte ben sana çok hak veriyorum .hele bir sayfayı okudum yumurtasında genleri bozukmuş.tedavi çok güzel yumurta başta çok iyi sonuç kötü kalite embriyolar.bu forumlarda çok şey okuyunca buraya yazamadığım kadar çok sebepten sen haklısın.Neden çünkü maddi manevi çok yorulduğumu düşünüyorum, hatta bu tedaviyi olmayacaktım eşimin kardeşi maddi destek olunca başladım. Negatif sonuç almak yoruyor insanı. Ben çabuk pes ediyorum belki de bilmiyorum.
İnşallah canım dileğimiz bu yönde,Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin
İçimde çok güzel umut var ama umutsuzluğa da alıştırıyorum kendimi. Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter :)
İnşallah ikisi de sağlıklı gelirNeden çünkü maddi manevi çok yorulduğumu düşünüyorum, hatta bu tedaviyi olmayacaktım eşimin kardeşi maddi destek olunca başladım. Negatif sonuç almak yoruyor insanı. Ben çabuk pes ediyorum belki de bilmiyorum.
İnşallah canım dileğimiz bu yönde,Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin
İçimde çok güzel umut var ama umutsuzluğa da alıştırıyorum kendimi. Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biter :)
Bu hafta içi aramaları gerekiyor.İnşallah ikisi de sağlıklı gelirne zaman belli olacak sonuç ?
Hadi inş sağlıkla benim de toplama olacak perşembe ya da cumaBu hafta içi aramaları gerekiyor.
İnşallah ikisi için de güzel haberler gelirBu hafta içi aramaları gerekiyor.
toplandı mı sizin iyi haberler ile inşSevgili hanımlar günaydın 4. opum için damar yolum açıldı bekliyorum.Güzel dileklerinize talibim..
Evet dün toplandı,hayırlısıyla döllenme ile ilgili telefon bekliyorumtoplandı mı sizin iyi haberler ile inş
hadi iyi haberler ile inş...emre bey topladı değil mi erbil bey bu hafta izinliymiş..Evet dün toplandı,hayırlısıyla döllenme ile ilgili telefon bekliyorum
A sizde mi Erbil Bey de siniz?hadi iyi haberler ile inş...emre bey topladı değil mi erbil bey bu hafta izinliymiş..
Merhaba , Cem bey ile görüşmeye gittim , çok yüzeysel ve hayal kırıklığı bir görüşmeydi diyebilirim.. ya gerçi muayene etmedi , bunun için regliyken gelmem gerektiğini söyledi belki ondan biraz yüzeysel kaldı ama .. ısrarla kök hücrenin uygulanabilirliğini ve faydasını sormama rağmen olabilir prp de uygulayabiliriz kök hücrede , bunun için yumurtalıkların durumunu görmem lazım dedi.. dediğim gibi muayene edemediği için böyle oldu , muayene ettiğinde daha detaylı konuşur belki ama ben yine de nasıl uygulandığından etkili olup olmadığından bahsetsin isterdim .. direk vitamin verdi bunları kullan regli iken gel dedi.. gidecek miyim , gideceğim , bir umutLütfen bize de ayrıntılı bildirin olur mu? Çok uzun süredir bunu araştırıyordum
Sağlıksızlardan sonra sağlıklı yumurta mı gerçekten mi ? Yanlış okumadım dimi ? Ayy inşallaaaahhhh ben bir taneye razıyım hep ikiz bebeğim olsun derdim şimdi açgözlülük etme yeter bi tane diyorumbende cide2019 arkadaşımız gibi son tedavi diye adını koyabildiğin için şaşırmıştım, düşününce bence de pes etmekte maddi manevi sınır çizmekte ben sana çok hak veriyorum .hele bir sayfayı okudum yumurtasında genleri bozukmuş.tedavi çok güzel yumurta başta çok iyi sonuç kötü kalite embriyolar.bu forumlarda çok şey okuyunca buraya yazamadığım kadar çok sebepten sen haklısın.
ama bu umutsuz olmak asla değil asla ...inşallah bu tedavinde güzel sonuç alacaksın. erbil doktor perfect bir doktordur onun elinden olma olasılığı çok yüksek.eğer bir sıkıntı olursa yine konuşalım. çünkü S sucklingpigs ve benim tecrübemde sağlıksızdan sonraki ay ki opuda sağlıklı geliyor.yani vücut çalışıyor diyelim.
içindeki umudu hiç kaybetmeden Allah sana ikiz sağlıklı bebiş versin duam böyle. çünkü kardeş de lazım ve aslında 2 çocuk büyütmek güzel.
inşallah hikayen ve hikayaleriniz mutlu sonla biter :)
aç gözlülük et bee Pericim keşke ben iki embriyoyu koydursaydım ikiz olup büyütürdük.Sağlıksızlardan sonra sağlıklı yumurta mı gerçekten mi ? Yanlış okumadım dimi ? Ayy inşallaaaahhhh ben bir taneye razıyım hep ikiz bebeğim olsun derdim şimdi açgözlülük etme yeter bi tane diyorum
İnşalllaahhhaç gözlülük et bee Pericim keşke ben iki embriyoyu koydursaydım ikiz olup büyütürdük.
sende ikiz iste Allahtan valla inş olur bunu düşün bence de
benim dediğim bizim yaşadıklarımızdı. bu demek değil ki herkeste böyle ama sende de olma ihtimali var.tüp bebekte negatif alıp ilk bir kaç ayda hamile kalan 40 yaş altı kadınlar nasıl doğal hamile kalıyor ilaçlar etki ediyor.benim ki daha farklı birşey tabi kısaca vücut hep aynı değildir bu ay kötü ise önümüzdeki ay açığı kapatır vücut.
Ben de ilk kez duydum...şöyle bir Google dan baktım ancak pek bi bilgi yok ? Sizin eczaneye danışma şansınız oldu mu..nedir ? Fiyatı nedir..Arkadaşlar daha önce tational serum kullanan var mı ?
AmiiinİnşalllaahhhAllah isteyen herkese çifter çifter versin.
Sordum cevap bekliyorum , yazarımBen de ilk kez duydum...şöyle bir Google dan baktım ancak pek bi bilgi yok ? Sizin eczaneye danışma şansınız oldu mu..nedir ? Fiyatı nedir..
AminİnşalllaahhhAllah isteyen herkese çifter çifter versin.
Konuştum eczacım ile depolarda bulunmuyor , internet satışı var dedi , 800 küsür fiyatı , haftada 1 kez 4 kere önerdi kullanımını doktor .. faydaları da böyleymişBen de ilk kez duydum...şöyle bir Google dan baktım ancak pek bi bilgi yok ? Sizin eczaneye danışma şansınız oldu mu..nedir ? Fiyatı nedir..
Bilgi paylaşımı için tesekkurler...oldukça pahalıymış yahu bir de 4x olacakKonuştum eczacım ile depolarda bulunmuyor , internet satışı var dedi , 800 küsür fiyatı , haftada 1 kez 4 kere önerdi kullanımını doktor .. faydaları da böyleymiş Eki Görüntüle 2679973
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?