Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Kök hücre tedavisi gerçekten uygulanıyorsa neden bundan açıkça bahsedilmiyor anlamıyorum. Benim daha önce bu umutla gittiğim doktor da klasik tüp bebek tedavisi uyguladı. Negatiften sonra görüşmedim bile ama cevap da klasik olacaktı, biliyorum: Yaşlisiniz...Lütfen muayeneye gittiğinizde bu konunun üzerinde durun. Prp ve kök hücre tedavisi arasinda dağlar kadar fark var,biliyorsunuz. Merakla muayene gününüzü bekliyorum.Bol şans

Kızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı

Bana geçen sene doktorum transfer ile birlikte kullandırmıştı. İstanbul'dan almıştık tüm serumları. Konya'da özel bir hastanenin aciline gitmiştik eşimle. Orada taktılar. Reçetem vardı.

Kızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı
Serumu sadece devlet yada özel hastaneler yapıyor ve reçetesiz asla yapmıyorlar.yatıs veriyorlar ve 10-12saat süren bir serum süt gibi bembeyaz

Serumu sadece devlet yada özel hastaneler yapıyor ve reçetesiz asla yapmıyorlar.yatıs veriyorlar ve 10-12saat süren bir serum süt gibi bembeyaz
Acilden giriş yapsanız bile sizi odaya alıyorlar 300tl serum takma parası alıyorlar ayrıca serumada eczane kac lira der bilmiyorum hepsi ayrı fiyat veriyo canım. Bisey daha o serum piyasadan kalkmış eş değerli başka serum veriyorlar

ayni serumdan mi bahsediliyor yanlisliklar olmasin
benimki 15 20dklik ti ve sut gibi degildi belki farkli ilaclar ve uygulamalardir
sifa ile arkadaslar
Evet aynı serum geçen yıl tüp bebek transfer sonrası ođaya aldıklarında sordular serumu takalimmmı diye ve sizin dediğiniz gibi 30dk falan sürmüştü ama bu yıl farklı merkezde tedavim oldu ve aynı serum ama 10ile 12saat arayla yapılmalı diye yazıldı receteme ve evet süt gibi bembeyaz

Aynı serumdan mı bahsediypruz anlamadım , tational benim bahsettiğim serumun adı ve tüp bebek tedavisi öncesi hazırlık için veriliyor , yumurta kalitesi artırmak için

him benimki cide arkadasim gibi tedavi oncesi verilen bir antioksidandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…