- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.921
Umut dünyasıAminçok zor gerçekten , hergün yürek yangını.. ama güçlü olup devam etmekten başka şansımız yok
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Kök hücre tedavisi gerçekten uygulanıyorsa neden bundan açıkça bahsedilmiyor anlamıyorum. Benim daha önce bu umutla gittiğim doktor da klasik tüp bebek tedavisi uyguladı. Negatiften sonra görüşmedim bile ama cevap da klasik olacaktı, biliyorum: Yaşlisiniz...Lütfen muayeneye gittiğinizde bu konunun üzerinde durun. Prp ve kök hücre tedavisi arasinda dağlar kadar fark var,biliyorsunuz. Merakla muayene gününüzü bekliyorum.Bol şansMerhaba , Cem bey ile görüşmeye gittim , çok yüzeysel ve hayal kırıklığı bir görüşmeydi diyebilirim.. ya gerçi muayene etmedi , bunun için regliyken gelmem gerektiğini söyledi belki ondan biraz yüzeysel kaldı ama .. ısrarla kök hücrenin uygulanabilirliğini ve faydasını sormama rağmen olabilir prp de uygulayabiliriz kök hücrede , bunun için yumurtalıkların durumunu görmem lazım dedi.. dediğim gibi muayene edemediği için böyle oldu , muayene ettiğinde daha detaylı konuşur belki ama ben yine de nasıl uygulandığından etkili olup olmadığından bahsetsin isterdim .. direk vitamin verdi bunları kullan regli iken gel dedi.. gidecek miyim , gideceğim , bir umutbu arada vitamin olarak standart omepa bir q10, d vitamini , ubiquinal verdi ... ama birde farklı olarak tationil serum verdi , 4 kez yaptır bunu dedi .. ilk kez duydum bu serumu bakacağım
Teşekkur ederim. umarim bu tedavinizde olumlu sonuca ulasirsiniz. bu surecte tecrubelerinizi paylaşmaya devam ederseniz memnun olurum.Cem Fıçıcıoğlu
Çok geçmişler olsun. Rabbim size sabır ve tez vakitte evlat versin inşallahTesekkur ederimtest yapılmadı hic bugün kürtaj oldum sadece onu göndereceklerdi genetiğe
Amin inşallah çok teşekkür ederim istiyen herkese inşallahÇok geçmişler olsun. Rabbim size sabır ve tez vakitte evlat versin inşallah❣
Ben varım canım transfer oncesi ve transfer sonrası aldım.10-12saat aralığında süren bir serum düşüğü engellemek için bağışıklık sistemini güçlendiriyorIntralipid serum tedavisi alan varmı..
BendeKizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sevinirsinUmut dünyası
Saol canımçok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sevinirsin
Kızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı
Serumu sadece devlet yada özel hastaneler yapıyor ve reçetesiz asla yapmıyorlar.yatıs veriyorlar ve 10-12saat süren bir serum süt gibi bembeyazKızlar, serumları nerde yaptırıyorsunuz, tedavilerde sayfalarda okuyorum nerede takılır doktorun recete lı yazmasımı gerekır, hastane kendisi takarmı
Acilden giriş yapsanız bile sizi odaya alıyorlar 300tl serum takma parası alıyorlar ayrıca serumada eczane kac lira der bilmiyorum hepsi ayrı fiyat veriyo canım. Bisey daha o serum piyasadan kalkmış eş değerli başka serum veriyorlarSerumu sadece devlet yada özel hastaneler yapıyor ve reçetesiz asla yapmıyorlar.yatıs veriyorlar ve 10-12saat süren bir serum süt gibi bembeyaz
ayni serumdan mi bahsediliyor yanlisliklar olmasinSerumu sadece devlet yada özel hastaneler yapıyor ve reçetesiz asla yapmıyorlar.yatıs veriyorlar ve 10-12saat süren bir serum süt gibi bembeyaz
Evet aynı serum geçen yıl tüp bebek transfer sonrası ođaya aldıklarında sordular serumu takalimmmı diye ve sizin dediğiniz gibi 30dk falan sürmüştü ama bu yıl farklı merkezde tedavim oldu ve aynı serum ama 10ile 12saat arayla yapılmalı diye yazıldı receteme ve evet süt gibi bembeyazayni serumdan mi bahsediliyor yanlisliklar olmasin
benimki 15 20dklik ti ve sut gibi degildi belki farkli ilaclar ve uygulamalardir
sifa ile arkadaslar
Tabiki paylaşacağımTeşekkur ederim. umarim bu tedavinizde olumlu sonuca ulasirsiniz. bu surecte tecrubelerinizi paylaşmaya devam ederseniz memnun olurum.
Aynı serumdan mı bahsediypruz anlamadım , tational benim bahsettiğim serumun adı ve tüp bebek tedavisi öncesi hazırlık için veriliyor , yumurta kalitesi artırmak içinAcilden giriş yapsanız bile sizi odaya alıyorlar 300tl serum takma parası alıyorlar ayrıca serumada eczane kac lira der bilmiyorum hepsi ayrı fiyat veriyo canım. Bisey daha o serum piyasadan kalkmış eş değerli başka serum veriyorlar
Tational diye bir serum bilmiyorum benim bahsettiğim serum intralipidAynı serumdan mı bahsediypruz anlamadım , tational benim bahsettiğim serumun adı ve tüp bebek tedavisi öncesi hazırlık için veriliyor , yumurta kalitesi artırmak için
him benimki cide arkadasim gibi tedavi oncesi verilen bir antioksidandi.Evet aynı serum geçen yıl tüp bebek transfer sonrası ođaya aldıklarında sordular serumu takalimmmı diye ve sizin dediğiniz gibi 30dk falan sürmüştü ama bu yıl farklı merkezde tedavim oldu ve aynı serum ama 10ile 12saat arayla yapılmalı diye yazıldı receteme ve evet süt gibi bembeyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?