Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Denemekten bir sorun çıkmaz. Teşekkür ederim

Işte maddi anlamda hangi doktora gücümüz yetiyorsa ona gidiyoruz zaten iki seçeneğimiz var ya tedaviyi kabul edip söylenen tedavi yöntemine uyup sonuca doğru ilerliyoruz yada hiç başlamadan vazgeciyoruz. Keşke hepimizin gücü yetsede en iyilerine gidip şansımızı artırırsak mağlesef.onlarda ezberden çıkıp üzerine biraz daha koyabilseler keşke ama hep keşkeler keşkeler...Keşke hiçbirimiz bu sıkıntıları cekmesekte kulağımızda yavrularımızla hayatımıza devam etsek.elde avuçta ne varsa bu yolda döküyoruz manevi yönden zaten diplere iniyoruz evliligimizi hayatimizi gencligimizi unuttuk zaten sallantida gidiyoruz bakalim nereye kadar Allah sonumuzu hayr etsin güzel olsun inşallah sonu

Canım selam

embriyonuzun gelişimi mi yavaşladı peki o yüzden mi böyle düşünüyor ?
benim önceki tedavimde gelişimi yavaşladığı için 3.gün taze yaptılar

Canım selam

embriyonuzun gelişimi mi yavaşladı peki o yüzden mi böyle düşünüyor ?
benim önceki tedavimde gelişimi yavaşladığı için 3.gün taze yaptılar
Gelişim de bir sorun yok Allaha şükür. Malum doktorumuz şuan izinde olduğundan kendiyle bizzat konuşamadık. Sperm dna nın bugün çıkacak sonucuna göre netleştirecekmiş. Neye istinaden gerek duymadı şuan bilemiyorum

Canim belki sonuca göre davranacaktir. Ordan çıkan sonuca göre sonra belki beşinci güne kadar götürür.

baştan böyle konuşmamış mıydınız yani erbil bey ngs ye göndereceğim demiş miydi ? bence konuyu tam netleştiremem yanlış yönlendirmeyeyim ama ngs ye gidecek diye konuşulduysa göndersin.biyopsiyi sağlıklı bulmadığını belirten dingil doktorda kimmiş
bizzat erbil bey bana ngs demişti ngs nin önemini erbil bey çok iyi bilir.ama kendi merkezinde ngs kolay kolay uygulamıyor ee haklı..hem herkes öyle yapıyor yani piyasa böyle bence demek ki öyle düşünüyor hoca.
benim erbil beye giden bir arkadaşım dedi.42 yaşında kız ilk tedavide erbilde ikizi olmuş
çünkü embriyoyu eskiden kendi inceliyormuş falan bilgi sahibi embriyo hakkında.merkezi yeni açtığı zamanlardan bahsediyorum.

Son düzenleme:
hayırlı haberler alırsın inş canım

Bizim burada birbirimize gosterdigimiz merhametin empatinin zerresi tüp bebek doktorlarinda olsa keşke

Canım arkadaşım zaten blast olması bekleniyor. Sorun ngs mevzusu
Bende ngs yapılması taraftarıyım labaratuarına güvenmeyen sanırım gereksiz görüyor bunu. Beni örnek alın 4 kez hamilelik yaşadım 4ünüde kaybettim bunda transferim olsaydı bunu da kaybedecektim sonrası giden 6/7 ay sürem kürtajla rahime verilecek zarar vs. vs.

Canım ngs dondurulmus emrio ya yapılıyor mu bilgin varmı..birde o testte emriodan alınan örnek biobsu emrio ya zarar verebiliyormuş deniyo onuda burda duydum aslı varmı bilmiyorum

Canım ngs dondurulmus emrio ya yapılıyor mu bilgin varmı..birde o testte emriodan alınan örnek biobsu emrio ya zarar verebiliyormuş deniy
Maalesef dondurulmuş embriyoya yapılıp yapılmadığı konusunda bilgim yok. Gidenler doktorlara sorsun bence , haftaya inşallah gittiğimde bende sorar sana bilgi veririm.
Ayrıca zarar olayına gelinde eski tedavi gördüğüm yerin embriyologlarına güvenmediğimi işlerini takip ettiklerini düşünmediğimi açık ifade ettikten sonra acaba zarar vermiş olabilirler mi diye sordum görüşmedeyken , bıyık altından gülümseyerek hayır zarar verilmemiştir dedi Umut bey :)

Canım ngs dondurulmus emrio ya yapılıyor mu bilgin varmı..birde o testte emriodan alınan örnek biobsu emrio ya zarar verebiliyormuş deniyo onuda burda duydum aslı varmı bilmiyorum
Donmus olana söyle yapılıyormuş ben sormuştum. Once cozdurup örnek alıp sonra tekrar donduruluyormus. Ama bence oyle olması kötü çünkü embriyo cozdurulurken bile zarar görebiliyor ve bu işlem o embriyoya iki kez uygulanmış olacak

Canım arkadaşım zaten blast olması bekleniyor. Sorun ngs mevzusu
Canim ben bugün dondurulacak gibi düşündüm. Istersen sen bu şekilde istemediğini söyle.. Daha öncekinde sorun olduğunu vs. Gerçi acaba önceki gibi bisey çıksa da o kendi kendini düzeltir diye mi düşünüyor ki..

Hım tamam canım teşekkür edirim Allah yardımcın olsun

O aman aman zaten zar zor 5emrio oldu onunda ikisi kürtajla sonlandı. topu topu elimde 3tane emrio kaldı onuda riske atamam olursa rahimde olur olmazsa kaderimize boyun eğeceğiz ☹

Peki dondurulmus transfer sonrası kürtajla sonlandiginda kurtaj dan sonra genetiğe gonderiliyo bu işlemde ngs ile aynı şeymi olmuş oluyo acaba

Empriyoyu kendi inceliyormuş ne demek ?

Peki dondurulmus transfer sonrası kürtajla sonlandiginda kurtaj dan sonra genetiğe gonderiliyo bu işlemde ngs ile aynı şeymi olmuş oluyo acaba
Aynı şey olmuyor bence .. ben de yapıldı.. çünkü söyle kürtaj ile alınan parçanın direk empriyoya ait olmama ihtimali var , anne den karısabiliyormus , o yüzden annenin sonucu gelebilir test sonucu .. ben de 11. haftada kalp atışı durması ile kaybettim bebeğimi , genetik teste gönderdik sorun çıkmadı ama ben bunun %100 Dogru sonuç olduğunu düşünmüyorum. Bazı doktorlar bunu söylüyor zaten , annenin sonucunun olma ihtimali var diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…