- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #72.981
6.haftasında kalmış kalp atisi duyulmadığı için 3gun önce alındı kürtajla.genetige gitti ama demekki oda pek faydalı olmuyacak.3tane dondurulmusum var ama oda ngs için uygun değil cözdür dondur falan karışık o işte ne çıkarsa şansa diyeceğiz o zaman başka çıkar yol yok gibi artıkAynı şey olmuyor bence .. ben de yapıldı.. çünkü söyle kürtaj ile alınan parçanın direk empriyoya ait olmama ihtimali var , anne den karısabiliyormus , o yüzden annenin sonucu gelebilir test sonucu .. ben de 11. haftada kalp atışı durması ile kaybettim bebeğimi , genetik teste gönderdik sorun çıkmadı ama ben bunun %100 Dogru sonuç olduğunu düşünmüyorum. Bazı doktorlar bunu söylüyor zaten , annenin sonucunun olma ihtimali var diye ..
İrenbe de kimde tedavi görüyorsunuz ?İrenbenin embriyoloğu nasıl bilginiz var mı ?Laboratuvarları iyi mi?Geçmiş olsun benimkide
6.haftasında kalmış kalp atisi duyulmadığı için 3gun önce alındı kürtajla.genetige gitti ama demekki oda pek faydalı olmuyacak.3tane dondurulmusum var ama oda ngs için uygun değil cözdür dondur falan karışık o işte ne çıkarsa şansa diyeceğiz o zaman başka çıkar yol yok gibi artık
Merhaba..ümit inceboz..laboratuar acıdan çok olumlu şeyler duydum gayet iyi olduğu söyleniyor hatta izmirde en iyisi olduğunu bile söyleyen oldu ama gerçeklik payı nedir bilememİrenbe de kimde tedavi görüyorsunuz ?İrenbenin embriyoloğu nasıl bilginiz var mı ?Laboratuvarları iyi mi?
Ngs ile ilgili piyasa derken nasıl yani , transfer yapabilmek daha doğrusu transfer ucretini alabilmek icin mi istemiyorlar ngs yi?baştan böyle konuşmamış mıydınız yani erbil bey ngs ye göndereceğim demiş miydi ? bence konuyu tam netleştiremem yanlış yönlendirmeyeyim ama ngs ye gidecek diye konuşulduysa göndersin.biyopsiyi sağlıklı bulmadığını belirten dingil doktorda kimmiş
bizzat erbil bey bana ngs demişti ngs nin önemini erbil bey çok iyi bilir.ama kendi merkezinde ngs kolay kolay uygulamıyor ee haklı..hem herkes öyle yapıyor yani piyasa böyle bence demek ki öyle düşünüyor hoca.
benim erbil beye giden bir arkadaşım dedi.42 yaşında kız ilk tedavide erbilde ikizi olmuş
çünkü embriyoyu eskiden kendi inceliyormuş falan bilgi sahibi embriyo hakkında.merkezi yeni açtığı zamanlardan bahsediyorum.
Inşallah cnm hayirli haberle gelirsinKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Hayırlı haberlerle inşKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
erbil bey, özel muayene açtıktan kısa süre sonra ona tedaviye giden arkadaşım embriyoları kendisi de inceliyor dedi bana. benim anladığım, tüp bebek doktoru ve iyi bir doktorsa labaratuvardan da anlıyorlar ve kız arkadaşımla konuşmamızda o söyledi ki bizzat hocada, tedavisi devam eden hastalarının embriyosunun gelişimini gözlemliyor.sonuçlarda iyiydi diye duyuyordu arkadaş.bunları konuşmamız böyle geçtiği için yazıyorum doktoru övmek reklam değil maksadım.bence iyi birşey doktorun labdan anlaması . ama negatif alanlarda var doktordaEmpriyoyu kendi inceliyormuş ne demek ?
hayırlı haberlerle inşKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
Evet haklisin istanbuldaki doktorlar cok iyi instegramda takip ediyorum dun mesela bahcecideki cem hoca cok cok iyi dün 43 yasinda bir tane pozitifi vardi bülent tıraş da cok cok iyi bunun gibi bicok ornek var senin gittiğin doktor cok iyi meselaerbil bey, özel muayene açtıktan kısa süre sonra ona tedaviye giden arkadaşım embriyoları kendisi de inceliyor dedi bana. benim anladığım, tüp bebek doktoru ve iyi bir doktorsa labaratuvardan da anlıyorlar ve tedavisi devam eden hastalarının embriyosunun gelişimini bizzat hocada gözlemliyor.bence iyi birşey
her doktordan da bu beklenmemeli tabi. ayrıca her zaman savunduğum şey tüp bebekte iyi doktorlar vardır bildiğimiz isimler.. küçük bir yerde küçük bir lab.da biz 40 yaşın işi rast gitmesi çok zor.bu işin piri olanlar benim düşünceme göre istanbulda.çünkü ankarada da gittim istanbul da da
Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla görürsünüz inşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canımKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
piyasa piyasa demek istedim bildiğimiz tüp bebek piyasası :)) doktorun karşısına oturursun hiç bir açıklama yapmadan sana klomen vericem bak ne güzel az iğne kullandık para vermedin diyip boş yumurta olunca bana sarılarak sözde teselli eden bir prof vardı bu piyasa oluyor :)Ngs ile ilgili piyasa derken nasıl yani , transfer yapabilmek daha doğrusu transfer ucretini alabilmek icin mi istemiyorlar ngs yi?
inşallah herkes memnun kalır.benim doktorumda da bizzat gönderdiğim arkadaşım kalp atışından sonra kanamayla düşük yaptı.çok da para harcadı hiç yazamayacağım. ve hemen ondan bir kaç ay sonra; devlette istanbul gatadaEvet haklisin istanbuldaki doktorlar cok iyi instegramda takip ediyorum dun mesela bahcecideki cem hoca cok cok iyi dün 43 yasinda bir tane pozitifi vardi bülent tıraş da cok cok iyi bunun gibi bicok ornek var senin gittiğin doktor cok iyi mesela
Merhaba..Doktorunuz donrulumus emrio lar icin ıyi bisey olmadığınımı soyledi??piyasa piyasa demek istedim bildiğimiz tüp bebek piyasası :)) doktorun karşısına oturursun hiç bir açıklama yapmadan sana klomen vericem bak ne güzel az iğne kullandık para vermedin diyip boş yumurta olunca bana sarılarak sözde teselli eden bir prof vardı bu piyasa oluyor :)
daha sonra başka doktor 1 embriyomun kaliteli olduğunu % 60 hamile kalacağımı söyleyip 3. gün tek embriyodan negatif sonuç aldığımda hiç beklemiyordum başka 43 yaşındaki hastam pozitif aldı.sizden de pozitif bekliyordum ama malesef diyince en azından benden büyük biri 2. denemesinde pozitif almış olduğunu öğrenmiş olmuştum.
bu doktora 1 ay sonra gittiğimde değişik hiç birşeyden bahsetmeyip ngs nin ve donmuş embriyonun iyi birşey olmadığını söylediğinde haa ben bu forumu okuyarak aslında hiçbirşey yapılmayacağını anlayıp başka bir merkeze gitmem gerektiğini sadece bu kk sayesinde öğrenince demek ki ankarada ben bir doktorla karşılaşamadan kendimce bildiğimiz istanbula giderek ve tüm tedavi yöntemleri kullanılarak 3 ayda havuz yöntemi olduğumda gayet mutluydum.
ngs hakkındaki fikrim çok önemli değil ngs olmasa da olur bende ngs ile sonuç oldu benim bildiğim bu canım
benim eskiden kalan bilgilerime göre donmuş transfer % 15 daha olumlu etkiliyor şansı arttırıyor iken taze transfer yaparak rahim hareketli diye bilgim olan çerçevede illa herşey 12-14 güne sığdırılıyorsa transfer ücretini almak içindir doğru diyorsun.bende bunu söylemek istemiştim :))Ngs ile ilgili piyasa derken nasıl yani , transfer yapabilmek daha doğrusu transfer ucretini alabilmek icin mi istemiyorlar ngs yi?
merhaba o mesajım G Gabriel_ arkadaşımın, piyasa böyle derken bilerek mi ngs yapmıyorlar sorusuna cevabımdı.eski doktorum evet donmuş embriyo çözülürken bozulabilir, o yüzden hep taze transfer yapacağım dedi,Merhaba..Doktorunuz donrulumus emrio lar icin ıyi bisey olmadığınımı soyledi??
%15 ihtimal taze transfer icinmi..dondurulmus emrio icinmi? Dondurulmus emrio için şans daha fazla diye hep duydum sizde tersini söyleyince şaşırdımmerhaba o mesajım G Gabriel_ arkadaşımın, piyasa böyle diyerek mi ngs bilerek yapmıyorlar sorusuna cevabımdı.eski doktorum evet donmuş embriyo çözülürken bozulabilir, o yüzden hep taze transfer yapacağım dedi,
bilimsel veriler % 15 sonuç alma ihtimali yükseliyor diyor.%15 daha ihtimal artıyormuş bilmiyorum aslında sağlıklı bir embriyoda tutar ama bilimsel veriler % 15 fazla veriyor ki bahçeci fulya genelde donmuş embriyo transfer eder.
Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler alırsınKızlar selam bugün kese için gideceğim çok korkuyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen saat 14:00 da
donmuş embriyo % 15 yükseltiyor ihtimali diye yazdım. yanlış anlıyorsun sarmaşıkasyam kafan karışık :))%15 ihtimal taze transfer icinmi..dondurulmus emrio icinmi? Dondurulmus emrio için şans daha fazla diye hep duydum sizde tersini söyleyince şaşırdım
Kafam varya bi dünya valla haklısın hala kürtajın etkinindeyim kusura bakma canımdonmuş embriyo % 15 yükseltiyor ihtimali diye yazdım. yanlış anlıyorsun sarmaşıkasyam kafan karışık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?