Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doktora 1ay sonra gittim ngs nin ve donmuş emrio nun ıyi bisey olmadığını söyledi diye yazmışsın yukardaki yorumunda orda kafam karıştı canım.tekrar kusura bakma yordum senide

Kafam varya bi dünya valla haklısın hala kürtajın etkinindeyim kusura bakma canım
mesajıma biraz daha açıklık getirdim düzeltme yaptım okumak istersen eğer. sen kusura bakma canım.inşallah bunlar son üzülüşün olur.inşallah bir daha ki tedavinde güzel sonuçlar alıp bebeğini kucağına alırsın. biliyorsundur bu embriyolar aslında genleri bozuk embriyolar o nedenle hamileliğin ilk dönemlerinde düşüyor.ayrıca eskiler 3 ay hamile olduğunu söylemezmiş ve magazindekiler bile 3 ay olunca duyuyoruz bende işyerimde ve akrabalarıma 3 ay olunca duyurdum.inşaalh Allah sağlıkla evladını verecektir biraz sabır

Saol güzel dileklerin için Rabbim herkesin gönlündeki hayırlı olanı versin inşallah yüzümüz gülsün hayatımıza güzel şeylerle devam edilim aminnn

o döngünün içinde öyle ama bir bakmışsın testte pozitifi görmüşsün o zaman baya bir mutluluk oluyor.seni iyi anlıyorum ama bugünler geçici gelecekte bebeğinin olacağını bilseydin hiç de üzülmezdin.depresyonda olduğunu hissediyorum bende bebekten önce tedavideyken, aynı bende de, geçmeyen bir üzüntü, çerçevesinde ve başka hiçbirşeye odaklanamadan yaşıyordum.oysa kendimizi boşa üzüyoruz.gör bak seneye bu zaman bebeğine hamile olacaksın.
benim 2017 kasımda ilk negatifimi aldım.2. tedavimde havuz yöntemiyle 3 opu olduğumdan gayet mantıklı olan uzun ama ismi 2. olan tedavim ile 31 ağustos 2018 de ngs li embriyo ile pozitif sonuç haberini aldım.eşim dur heyecanlanma devamı gelecek mi ile sakin kalmaya çalışsa da ngs ye hep güvendim :) kısaca bir yıl içinde hamileydim sende seneye hamile olacaksındır inş. bunları mesajından üzüntünü daha iyi anlayarak yeni yazma gereği hissettim canım burada onun için birbirimize desteğiz

Depot iğne nedir sadece ari sütü ve polen mi kullandi birde cnm gata devlete bağlı dimi bize olmaz sanirim yaşıda genctir arkadaşının dediğinin gibi kismet hersey cocukta kismet işi

Depot iğne nedir sadece ari sütü ve polen mi kullandi birde cnm gata devlete bağlı dimi bize olmaz sanirim yaşıda genctir arkadaşının dediğinin gibi kismet hersey cocukta kismet işi
gata haydarpaşadaki gata. arkadaşımın doktoru ki şunu eklemek istiyorum.o arkadaşımın durumu çok özel Allah onu bu yolda 500 kez sınadı çok anlatmak istemiyorum yani olmayacak oldu hamile sağlıkla.
Minecim arkadaşımı bahçeci fulyada hasta olarak ikimiz onunla tanıştık. genç falan değil şu an 41 yaşında.ama 38 yaşında bile yumurtası 2 olup 1 embriyosu sağlıklı oluyordu durumu yaşına göre biraz kötü gibiydi.
fakat gatadaki dokturu ne hikmettense arkadaşımdan sonra kıbrıs taki merkezlerden birine geçmiş ben birazdan soracağım ona telden. doktorunun adını ve başka var mıymış gatadan tavsiyesi. gataya da .8.000 tl ödedi ilaçlar hariç mi dahil mi.
yani zengin lüks yerlerde olmadı gatada oldu

şimdi sordum arkadaşıma gatadaki doktoru İsmet Gün netten bakarsanız ama kıbrıstaki bir merkeze geçmiş.gatada embriyosuna çizik atılmış onu ilave etti.
ayrıca bir arkadaşı için istanbul kavacıkta Medisistate hastanesi Kenan Sofuoğlunu duymuş iyi diye ve arkadaşının transferi yarınmış.gatada başka doktor bilmiyor ve arkadaşımın transferi medisistate de yapılmış İsmet Gün tarafından yani doktor bu hastaneyle çalışıyormuş.
gataya ilaçlar dahil 13.000 ödemiş
sadece arı sütü içtim polen yemedm dedi.inşallah sana da faydası olur

arkadaşım şu an 40 yaşında olduğunu söyledi.belki 18 senelik evli yine genç sayılmaz

Allah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim benim dualarımda olacaksınız

arkadaşım ayrıca embriyoya çizik atılmasının da sonucu etkilediğini düşünüp tavsiye ediyor.sizin de kulağınızda küpe olsun.bence diyor embriyonun rahme yerleşmesini sağladı . bazı yerlerde embriyoya çizik atılıyor dış kabuğundan rahat çıkıp tutunsun diye

Inşallah cnm

gözün aydın çok şükür iyi haberle döneceğine inanıyordum darısı isteyenlere inş.seni çok çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına alıp ailenle birlikte sağlıkla büyütün inş.

Maşallah maşallah dünyaya geldigini de duyalım inşallah

Yaa çok şükür.. Sağlık sıhhatle tamamlansın inşallah

Merhaba..ümit inceboz..laboratuar acıdan çok olumlu şeyler duydum gayet iyi olduğu söyleniyor hatta izmirde en iyisi olduğunu bile söyleyen oldu ama gerçeklik payı nedir bilemem
Merhaba bence gerceklik payi kisiden kisiye degisiyor. A doktoru birine cok iyi gelir digerine kotu....bu laboratuvar icin de oyle
..benim doktorum kaan bozkurt ve laboratuvari tavmergen...acikcasi arastirdigimda hem doktor hem laboratuvar hakkinda hem olumlu hem olumsuz seyler duydum ve bi an cok uzuldum sonra irenbe smyra art medikal has. kent has. felan arastirdigimda da ayni seyleri gordum...istanbulda cok iyi denilen ve dunyada 7. En iyi tup bebek merkezi secilen bahceci de oyle ...yani olumlu sonuc alinca iyi almayinca kotu diye yorumlayanlardan kaynakli bu bilgilergonlumuzu ferah tutalim herseyi yapalim ve tevekkul edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…