Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benimde yasim 37 dollenme olmadi sebebini cikolata kistine baglayio kestirp attilar

İrenbe ile tavmergen laboratuvarı ve embriyologlarını mukayese eder misiniz ?

Benimde yasim 37 dollenme olmadi sebebini cikolata kistine baglayio kestirp attilar
Döllenmeme sorununu bende yaşadim. Eşimin sperm sayisi dna hasari gibi problemi yoktu. Ama yinede tedavi oncesi hormon tedavisi gordu ve micro tese yapildi. Bu sefer dollenme oldu ama embriyo genetikten olumsuz geldi. Bende de çikolata kisti var. Bir onceki merkez dollenmeme problemini yumurtaya bağlamişti. Ama en son tedavi de ortaya çikti ki sperm kaynakli.
Tavsiyem erkek de sorun gozukmese bile erkek tedavisini dikkate alan farkli bir merkeze gitmeniz.

İrenbe ile tavmergen laboratuvarı ve embriyologlarını mukayese eder misiniz ?
Merhaba edemeyiz ki iki laboratuvarda da son teknoloji diye soylendi ama bu kimine yarar kimine yaramaz edeme acikcasi...irenbeye de tamvergana da kufur eden var asiri memnun olan da ....ben henuz yum toplama asamasindayim ...

Siz nerede tedavi gördünüz en son çünkü bana da aynı teshisi koydular.

Emin misiniz çikolata kistine bağlandığından. Boyle birşey nasıl mümkün oluyor?
Bana da saçma geldi ama , yumurtalar toplanıp zaten dışarda dollenmiyor mu? Kist dediğiniz normal gebelikte sıkıntı olabilir de . Cahilligimin kusuruna bakmayın fikrim yanlışta olabilir

Nasil anlaşıldı peki sperm sorunu.

Benim de en son tedavim ordaydı ama bana direk bir daha denemeyin yumurtanız kalitesiz denildi. Ne kadar garip...
Boyle doktorların ağzına terlikle vurasim geliyor hadsiz!!!! Yaradan ol desin yeter ki herşey olur. Maddi ve manevi gücünüzun yettiği yere kadar deneyin.

Canim tebrikler cok cok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…