- 26 Aralık 2016
- 1.673
- 514
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.021
Benimde yasim 37 dollenme olmadi sebebini cikolata kistine baglayio kestirp attilarDollenmemenin sebebi tabi ki araştırılmadı hemen yaş faktörüne bağlandı. 4 yumurtam oluştu olgundu içi doluydu ve şekli de tamdı bana anlatılanlar bu. Spermde de sorun görülmemiş. O yuzden direk yaştan kaynaklı yumurta kalitesizligi denildi. Hangi doktora güvenilecek bilemiyorum. Moral ve maddi olarak ta kötüyüm. Hangisine yanayım bilemedim.
İrenbe ile tavmergen laboratuvarı ve embriyologlarını mukayese eder misiniz ?Merhaba bence gerceklik payi kisiden kisiye degisiyor. A doktoru birine cok iyi gelir digerine kotu....bu laboratuvar icin de oyle
..benim doktorum kaan bozkurt ve laboratuvari tavmergen...acikcasi arastirdigimda hem doktor hem laboratuvar hakkinda hem olumlu hem olumsuz seyler duydum ve bi an cok uzuldum sonra irenbe smyra art medikal has. kent has. felan arastirdigimda da ayni seyleri gordum...istanbulda cok iyi denilen ve dunyada 7. En iyi tup bebek merkezi secilen bahceci de oyle ...yani olumlu sonuc alinca iyi almayinca kotu diye yorumlayanlardan kaynakli bu bilgilergonlumuzu ferah tutalim herseyi yapalim ve tevekkul edelim
Döllenmeme sorununu bende yaşadim. Eşimin sperm sayisi dna hasari gibi problemi yoktu. Ama yinede tedavi oncesi hormon tedavisi gordu ve micro tese yapildi. Bu sefer dollenme oldu ama embriyo genetikten olumsuz geldi. Bende de çikolata kisti var. Bir onceki merkez dollenmeme problemini yumurtaya bağlamişti. Ama en son tedavi de ortaya çikti ki sperm kaynakli.Benimde yasim 37 dollenme olmadi sebebini cikolata kistine baglayio kestirp attilar
Merhaba edemeyiz ki iki laboratuvarda da son teknoloji diye soylendi ama bu kimine yarar kimine yaramaz edeme acikcasi...irenbeye de tamvergana da kufur eden var asiri memnun olan da ....ben henuz yum toplama asamasindayim ...İrenbe ile tavmergen laboratuvarı ve embriyologlarını mukayese eder misiniz ?
Siz nerede tedavi gördünüz en son çünkü bana da aynı teshisi koydular.Döllenmeme sorununu bende yaşadim. Eşimin sperm sayisi dna hasari gibi problemi yoktu. Ama yinede tedavi oncesi hormon tedavisi gordu ve micro tese yapildi. Bu sefer dollenme oldu ama embriyo genetikten olumsuz geldi. Bende de çikolata kisti var. Bir onceki merkez dollenmeme problemini yumurtaya bağlamişti. Ama en son tedavi de ortaya çikti ki sperm kaynakli.
Tavsiyem erkek de sorun gozukmese bile erkek tedavisini dikkate alan farkli bir merkeze gitmeniz.
Emin misiniz çikolata kistine bağlandığından. Boyle birşey nasıl mümkün oluyor?Benimde yasim 37 dollenme olmadi sebebini cikolata kistine baglayio kestirp attilar
Cikolata kistleri yumurta kalitesini bozuyormus o yuzden dollenme olmamis olabilir dediler, tabi yas faktoru de var, ikisi birlesince oyle oldu heraldeEmin misiniz çikolata kistine bağlandığından. Boyle birşey nasıl mümkün oluyor?
Bana da saçma geldi ama , yumurtalar toplanıp zaten dışarda dollenmiyor mu? Kist dediğiniz normal gebelikte sıkıntı olabilir deEmin misiniz çikolata kistine bağlandığından. Boyle birşey nasıl mümkün oluyor?
Nasil anlaşıldı peki sperm sorunu.Döllenmeme sorununu bende yaşadim. Eşimin sperm sayisi dna hasari gibi problemi yoktu. Ama yinede tedavi oncesi hormon tedavisi gordu ve micro tese yapildi. Bu sefer dollenme oldu ama embriyo genetikten olumsuz geldi. Bende de çikolata kisti var. Bir onceki merkez dollenmeme problemini yumurtaya bağlamişti. Ama en son tedavi de ortaya çikti ki sperm kaynakli.
Tavsiyem erkek de sorun gozukmese bile erkek tedavisini dikkate alan farkli bir merkeze gitmeniz.
Yumurta kalitesiz oldugu icin dollenme olmadiBana da saçma geldi ama , yumurtalar toplanıp zaten dışarda dollenmiyor mu? Kist dediğiniz normal gebelikte sıkıntı olabilir de. Cahilligimin kusuruna bakmayın fikrim yanlışta olabilir
Bana da öyle denildi ama yumurta şeklim ve içinin dolu olmasında bir sorun yoktu.Yumurta kalitesiz oldugu icin dollenme olmadi
Belkide sperm dir, bilemeyiz ki su asamadaBana da öyle denildi ama yumurta şeklim ve içinin dolu olmasında bir sorun yoktu.
En son tedavimi Bahçeci Umuta gordum.Siz nerede tedavi gördünüz en son çünkü bana da aynı teshisi koydular.
Nasil anlaşıldı peki sperm sorunu.
[/QUO
Detaylı inceleme için Kaan Aydos a gittik. Uroloji konusunda ve erkek infertilitesinde en bilinen hekimlerden. Artik eşim detayli bir şekilde kendisine de bakilsin istedi. Sperm de genetik bir teste bakti ve eşimin spermlerinin dolleme kapasitesi zayif çikti. Spermde biomarker testi olarak geçiyor. Bildigim kadariyla hocanin kendi geliştirdigi testlerden. O test sonucuna gore tedavi gordu eşim. Ayni zamanda gittigimiz merkezin urologunun da takibi altindaydik.
Benim de en son tedavim ordaydı ama bana direk bir daha denemeyin yumurtanız kalitesiz denildi. Ne kadar garip...En son tedavimi Bahçeci Umuta gordum.
Boyle doktorların ağzına terlikle vurasim geliyor hadsiz!!!! Yaradan ol desin yeter ki herşey olur. Maddi ve manevi gücünüzun yettiği yere kadar deneyin.Benim de en son tedavim ordaydı ama bana direk bir daha denemeyin yumurtanız kalitesiz denildi. Ne kadar garip...
Daha önce de yazmıştım bunu söyleyen drların instagram sayfaları amh 0,001 yaş 45Benim de en son tedavim ordaydı ama bana direk bir daha denemeyin yumurtanız kalitesiz denildi. Ne kadar garip...
Bende de kist var ama kist ile yumurta kalitesizliği arasında bir ilişki kurmadı benim doktorum.Cikolata kistleri yumurta kalitesini bozuyormus o yuzden dollenme olmamis olabilir dediler, tabi yas faktoru de var, ikisi birlesince oyle oldu heralde
Aynen dediginiz gibi instegramda gördükçe insan umutlaniyo ve o doktora gidiyoDaha önce de yazmıştım bunu söyleyen drların instagram sayfaları amh 0,001 yaş 45Gibi storylerle dolu.
Allah hepinizden razı olsun şükür keseyi gördük yolk sac kesesi de oluşmuş ama kalp atışı için on gün sonra gel dedi Rabbim sizlere de nasip etsin dualarınız için teşekkür ediyorum sizler de her daim benim dualarımda olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?