- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.041
40 ve üstü yaşta olup ngs'den sağlıklı 4aa gelmesi büyük başarıArkadaşlar merhaba, ngs den saglikli gelen 4aa embriyo nun tutunma şansı nedir sizce, bilgisi olan var mı?
Benim mosaic embriyo 4aa idi ve tutunmuştu.Arkadaşlar merhaba, ngs den saglikli gelen 4aa embriyo nun tutunma şansı nedir sizce, bilgisi olan var mı?
36 yaşındayım fakat rezerv acısından 40 ustuyum canim40 ve üstü yaşta olup ngs'den sağlıklı 4aa gelmesi büyük başarı
Çok sevindim adınıza.hamile mısınız şimdiBenim mosaic embriyo 4aa idi ve tutunmuştu.
Aslında rezerv olarak 40 üstü olsanızda 36 yaş sağlıklı embriyo bulmak için çok avantajlı yani 40 yaşında biri ile bir değilsiniz sadece yumurtanız az.36 yaşındayım fakat rezerv acısından 40 ustuyum canim
Maalesef sonradan düştüÇok sevindim adınıza.hamile mısınız şimdi
Bence çok yüksek bol şansArkadaşlar merhaba, ngs den saglikli gelen 4aa embriyo nun tutunma şansı nedir sizce, bilgisi olan var mı?
Sayı olarak az da olsa yaş olarak yumurtalariniz 36 yaşında36 yaşındayım fakat rezerv acısından 40 ustuyum canim
Inşallah dilediginizin kat kat fazlası sizin olsun.Sayı olarak az da olsa yaş olarak yumurtalariniz 36 yaşındabu yaşta bir tane yumurtam olması için nelerimi vermezdim
Güzel dileginiz için teşekkür ederim ..siz yasinizin kıymetini bilin iyi düşünün iyi olsunInşallah dilediginizin kat kat fazlası sizin olsun.
Keşke bunlardan çok olsa...Bi ıngestream haberi daha
Lupenda ngs ve pgt yaptırarak sağlıklı embriyonun transferi sonucu tutma şansı artacağı için doktorun başarı şansı artıyor.Pgt veya ngs yapılmadan embriyonun transferi ise doktorun hanesine başarısız olarak geçiyor.Ancak transfer olmamış embriyo başarı veya başarısızlık olarak değerlendirilmiyor.Ngs ile ilgili piyasa derken nasıl yani , transfer yapabilmek daha doğrusu transfer ucretini alabilmek icin mi istemiyorlar ngs yi?
Tüp bebek merkezlerinin bu tur reklamlar yapmasını doğru bulmuyorum. Merkezlerde astıkları bebek resimlerini de öyle. Başarısızlıkla sonuçlanmış vakaların resimleri asmaya duvarlar yetmez.Bi ıngestream haberi daha
Çok doğru yazmışsınız keşke bizlerle başarı elde etseler. Asıl o zaman başari olacak...Tüp bebek merkezlerinin bu tur reklamlar yapmasını doğru bulmuyorum. Merkezlerde astıkları bebek resimlerini de öyle. Başarısızlıkla sonuçlanmış vakaların resimleri asmaya duvarlar yetmez.
Bu bir sağlık sorunudur ve sağlık sorununun reklami olmamalı.
Merhaba pgt ye kac tane embriyonuz gitti ?Döllenmeme sorununu bende yaşadim. Eşimin sperm sayisi dna hasari gibi problemi yoktu. Ama yinede tedavi oncesi hormon tedavisi gordu ve micro tese yapildi. Bu sefer dollenme oldu ama embriyo genetikten olumsuz geldi. Bende de çikolata kisti var. Bir onceki merkez dollenmeme problemini yumurtaya bağlamişti. Ama en son tedavi de ortaya çikti ki sperm kaynakli.
Tavsiyem erkek de sorun gozukmese bile erkek tedavisini dikkate alan farkli bir merkeze gitmeniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?