Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ngs ile ilgili piyasa derken nasıl yani , transfer yapabilmek daha doğrusu transfer ucretini alabilmek icin mi istemiyorlar ngs yi?
Lupenda ngs ve pgt yaptırarak sağlıklı embriyonun transferi sonucu tutma şansı artacağı için doktorun başarı şansı artıyor.Pgt veya ngs yapılmadan embriyonun transferi ise doktorun hanesine başarısız olarak geçiyor.Ancak transfer olmamış embriyo başarı veya başarısızlık olarak değerlendirilmiyor.
O nedenle doktorlar pgt veya ngs te ısrar ediyor.

Bi ıngestream haberi daha
Tüp bebek merkezlerinin bu tur reklamlar yapmasını doğru bulmuyorum. Merkezlerde astıkları bebek resimlerini de öyle. Başarısızlıkla sonuçlanmış vakaların resimleri asmaya duvarlar yetmez.
Bu bir sağlık sorunudur ve sağlık sorununun reklami olmamalı.

Çok doğru yazmışsınız keşke bizlerle başarı elde etseler. Asıl o zaman başari olacak...

Benım artık tup bebege de inancım kalmadı, sebepsiz ınfertılıte dendi baya zaman kaybettim, ilk transferde tuttu düşük oldu yas 40oldu, hematoloji ye gttm kan sonucları cıkacak yaptrdgım pihtilasma testleri yüzeysel miş meğer sonuclar cıkınca bakılacak eger ordan bısey cıkmazsa sperm dna hasarına baktırıcam 9ay once ilk denemede döllenme olmayınca doktora soledım hocam dna hasarına bakılmadı dedım yaptıralım mı dedim gerek yok dedi sorun benim yasa baglı yumurta kalitesinden dedı, bos durmadım hastane deıstırdım burda da dikkate almadılar donmuslar var suan. Dinleniyorum döngüde bozuldu 15gune hematoloji cıkacak sonuc cıkacak ona göre yön verıcem
Yani su testleri bastan adamakıllı söyleseler vaktımızıde harcamasalar dna hasarına bakılsaydı taksit taksit iş yapıyorlar.
Ben çoğu bilgiyi burda buldum

Merhaba pgt ye kac tane embriyonuz gitti ?

Arkadaslar merhabalar...ben dun aksam catlatma ignelerimi vurdum ve nasipse yarin opu olacak sabah 8 de.. ignelerden once var olan siskinligim felan gitti .bu normal midir?yani bisey hissetmiyorum ne agri ne kramp yani catlatma ignesinden sonra vucutta bir tepki bekliyor insan ...acaba catlamadilar mi veya catlayip gittiler mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…