Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun, bende bısey hissetmemiştim agrı bır hareketlilik olarak bıraz sıkıstırma vardı.

Geçen pazar opu oldum. Kasıklarım da hafif sızılar vardı o kadarcık.Bünye de değişkenlik gösterir. Meraklanmayın baskılayıcı iğne de vurulduğu için aksi bir durum olmaz. Şimdiden bereketli opular olsun

Dogru gerci ama catlatma.ignesinden beri boaey hissetmeyince korktum..cok teskekur ederim Rabbim biz ve isteyen herkese nasip etsin

Haklisiniz ama bu reklami hepsi yapiyo malesef

ngs metşlastona neden olur bu da bebek doğarsa ileri yaşlarda kanser olma sebebi diyor perinatalog melih atahan güven. bazı doktorlar gereksiz yere sağlam embriyoşar çöpe gidiyor hatalı ngs sonucu yüzünden diyor, belki erbil bey de vazgeçmeyen başlamıştır.. bana da ngs demişti yada anlaştığı güvendiği biyopsiyi güzel yapacak laboratuarla anlaşması bitti. herşey olabilir

metilasyon yazacaktım

Evet aslında orada başlayacaktım ben ama covit testi embriyo ücreti falan işin içinden çıkmazdım sınırlı bütçemiz var zaten. Onlarda tam dilenciymiş.
bem birçok faeklı merkezde denedim ve para konusunda gereksiz masraf çıkarmayan ve fiyatları muaynehanelete göre daha ucuz olan bir yer gayet kurumdal doktor değil muhasebeciyle parayı konuşuyorsun paketler var indirim konuşursunuz iptal durumunda transfer ücreti iade ediyorlar çoğu yer yan çiziyor ve çok daha pahalı inanın memorial birçok yerden ucuz kimlere ne paralar ödedim ah ah keşke bir sınuca ulaşsaydı helali hoş olsun ama bir dedikleri bir dediklerini tutmayan ticari yerler kan tahlili bile yapmayan muayenehaneler, ssk hastaneden beter güya özel hastanelerde maumele görünce memoriale ısındım

merhaba umarım tedaviniz güzel gidiyordur burada denl geldim mesajınıza erbil beye gecrn yıl gittim ama başlamadım ne kadar acaba fiyatı bir de bana hiç eşim için lokositten bahsetmedi o nedir ve neiçindir kaç lira acaba bilgi veriseniz sevinirim erbil bey iddialı idi ve yorumlar da olumlu ama muhasebecisi çol gıcık ve acıbademi kullanması beni itti. acıbademlere karşı anyipayim var hep kötü tecrübelerden Bülent tıraş v. s.. siz naptınız

Merhaba

Testler vs bitti tedaviye basladik, tum trstleri yaptırinca esimin sperminde yüksek miktarda enfeks. Cikti antibiyotik tedavisi oldu. Erbil beyin fiyati 10 bin , ama tum testler vs 30 bini buluyor. Acibadem vs cok onemli değil artık bu konulara takılırsam ilerleyemeyecegim herkesin bir her yerin bir Antipatik yanı var :) doktora güvenip sonuca odaklanmak lazim , siz neyaptiniz ?

günaydın ngs çok berbat ötesi birşeydir teknoloji niye ilerliyor ki zaten :))
ya canım, perinatolog melih atahan güven ne diyor öyle kanser diye, neyse ki tek perinatalog kendisi değil.bence doktorlar atıyor bazen
embriyolar çöpe gidiyorsa ki gidiyor boştan yere gittiği için benim 10 embriyom olmuştu hepsini 3. günden 2 şer 2 şer yerleştirseydiler bol bol estrofem içseydim 5-6 kez transfer olsaydım keşke :)

5. güne de bekletmesinler çünkü en iyi labaratuvar anne karnıdır .

B Biscolataamm konuya bir açıklık getirse iyi olur. tabi Erbil beyde ngs den vazgeçti kolay kolay yapmıyor olabilir.ama merkezine gitmediğim için neden böyle bilmiyorum.canım, biraz yazdıklarının şokuyla yazdım, valla kızma bana

bende size aynen katılıyorum.özel muayehaneler daha pahalıdır her konuda.bahçeci fulya ya şu an gidenler pahalı buluyor ben gittiğim 2017 ocak ayında ankaradaki gen-art tan 3-5 kuruş fazla fiyatı vardı ve en iyi labaratuvarı olan en iyi doktorları olan yerdi o zamanlar.başka kızlar ngs ye 400 dolar fiyat alırken ben 300 dolar ödüyordum.bahçeci fulya ve memorial şişli bence de en insaflısı kalır.
testler 30.000 çünkü özelde yapılıyor bunu çok duydum testler olduğu için tek tedavide 50-60.000 ödeyen bence aşırı pahalı.bu insanlar bu tedaviyi 2. kez de görecek değil mi çok insafsızlar.
B beliziko çok haklı tabi ki parayı saymayacak ama bana da sizin gibi gayet uygun geliyor şişli ve bahçeci.bahçeci de pahalanmış ama olsun her yer pahalandı.
kredi ödüyorum ondan biliyorum zamanla borcun değeri düşüyor, paranın kıymeti azalıyor borçlanmaktan korkmayın yine de tavsiyem

ben de ulun uluğa gittim bence doğru karar vermişsiniz ben ona gitmediğime pişman oldum
arkadaşım erbil beye de gitti bahçeci fulya mustafa beye ondan önce de başka ama daha az bilindik hastanelere gitmiş.bu sene erbil beye gitti, erbil bey eşine tese falan yaptırdı ilk kez erkeğe bakıldı.tedavide, kalp atışı duyuldu ama kanamayla düşük yaptı 7. haftada falan.erbil bey depot iğne yapmadı ilgilenmedi diye kızıyor.
arkadaşım aslında kaçıncı kez tedaviden vazgeçmişti erbil beyden sonra. ama obez bir arkadaşı " Abla bir kere de benim doktora git Gata Haydarpaşa'ya çünkü o kız hamile kalmış obezken.bizim kız son kez diye diye Gata Haydarpaşa'da İsmet Gün doktorda tedavisinde hamile maşallah diyeyim
yine hamileliğin ilk haftalarında kanaması oldu ve baya uzun zaman sürdü arkadaşım bu sefer iğneler oldu düşmesin diye demek ki kızın hamileliği hep böyle imiş hamilelik devam etti çok şükür
Gatada, ilaçlar dahil 13.000 ödemiş.yalnız doktor kıbrısa geçmiş gatadan ayrılmış.arkadaşımın doğumuna az kaldı kızı olacak.
sonuç şöyle 1. erbil bey ve gata tedavilerinde arı sütü içti
2-ismet gün embriyosuna çizik atmış.bunu önemsiyor.
3-eşinin erbil beyde tese falan olması iyi olmuş belkide.
erbil beyde olmayıp başka yerde de olan var kısmet üzülme :)

T tekvekilim , Bebegimhadi Bir yanlış anlaşılma olmuş hemen düzelteyimBiz doktorumla ngs mevzusunu göndeririz veya göndermeyiz diye sonuca bağlamamıştık. Muallakta olan bir konu, vazgeçti olarak algılandı ama öyle olmadı. Doktorumun benim embriyomu ngs göndermeyi elzem
görmeyişinin nedeni ise geçmişimde düşük veya buna benzer bir gebelik sonlanması olmadığından, genetik testlerimiz ve sperm dna mız da bir problem olmadığından,son olarak da önceki tedavim de ngsli embriyomun trizomi(down vs.) değil de monozomi olmasından ötürüdür. Biz göndermek istediğimiz için bunu da kabul edip işleme almıştır. Tüm Tahlillerimizi pür dikkat incelemiştir.Hepsi ile ilgili detaylar vermiştir.benimle beraber tedavide ki arkadaşımın iki embriyosunu direk ngs ye gönderdi. Doktor vücut hikayesine odaklanıyor ve öyle yol alıyor. Masraf konusuna gelince evet diğer tedavilerimden daha masraflı oldu. Lakin masrafa sebep olan tek bir testi bile öylesine istemediğini çook iyi anladık.

biz özelden konuştuğumuz için konuyu biliyorum.inşallah sağlıklı sonucunla sevinirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…