Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kimseye hiçbirşey anlatmıyorum. İnsanların çoğunun amacı bizden laf alıp dedikodu yapmak zaten. Hemen şunun çocuğu olmuyormuş tüp yapıyolar kaçtır deniyolar olmuyormuş deyip bizleri sofralara meze yapacaklar. İyi niyetli bir kişi çıkmaz aralarından

Cok gecmis olsun, neyapsaydiniz belkide sonuc bu olacakti, kendinizi suçlamayın, onu taşıyamamak diye bisey yok ki , zaten 1 evladınız var demekki sizin tasiyamamanizla ilgili değil konu, sukur edecek bir sebebiniz var , Allah bağışlasın, siz bu düşüncelerden uzaklaşın istediğiniz olur gene ,

Uzak çevredeki insanlara neyse deyip geçebiliyorum da ailelerden birinin üzmesi çok acı. Tüp bebek denediğimizi eşimin ailesi hiç bilmiyor bilseler süreci daha da zorlaştırırlardı eminim. Görümcelerim tüp bebek yaptır 2 tane koydur ikiz olsun diyor çünkü anaları sürekli gelinin çocuğu olmuyor diyor. Görümceme sizin DNA nızdan bir çocuğum olsun istemiyorum dedim. Kayınvalidem haftada 2 kere rüyamda oğlun olmuştu kızın olmuştu diye arar eşimi. Burada bir çoğumuzda benzer sorunlar olduğunu görünce hem üzüldüm hem de tek bende değilmiş dedim.
Allah hepimize hayırlı afiyetlisiyle sağlıklı sıhhatli sorunsuz sıkıntısız evlatlar nasip etsin

Amiin

benim kayınvalidem ise ..velev nadiren konu açıldı..( kendisi acmaz) " olsun olsun annem daha gencsiniz " der usulcacanına kurban
Ne tatli bir kadınmış maşallah diyelim de nazar değmesinnnnn

Amin canim

Arkadaşlar dua grubundan maddi durumu çokta iyi olmayan genç bir bayan arkadaş Zonguldak’tan tedavi için Bahçeci ye geldi Zonguldak ta rapor çıkartmışlardı raporu sadece tedavi için çıkarmışlar ilaçlar için rapor yazmamış hastane Gonal F 450 ye 800 tl demişler. Bildiğiniz Üsküdar ya da Bahçeci civarında iğneleri daha ucuz veren eczane var mı?

Şişli memorial yakınındaki eczaneler deneyin

Okmeydanı Deniz Eczanesi uygundur.

Okmeydanı deniz eczanesi bana diğer eczanelerden 300 tl daha ucuza verdiğini söylemişti. Hatta tüp bebek hastalarına çok üzülüyorum. İlaçlarıda tedavileride çok pahalı. Elimden geldiğı

Sizin adınıza çok sevindim. Allah kalp atışlarını duyup sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Okmeydanı deniz eczanesi bana diğer eczanelerden 300 tl daha ucuza verdiğini söylemişti. Hatta tüp bebek hastalarına çok üzülüyorum. İlaçlarıda tedavileride çok pahalı. Elimden geldiğı
Çok çok teşekkür ediyorum hepinize de ayrı ayrı. Hanımı şahsen tanımıyorum ama uzun zamandır bir whatsup dua grubu var durumunu oradan biliyorum 20 lira ucuz bulsak bizim için önemli dedi çok makbule geçecek.
Allah hepinizin güzel yüreklerine göre versin hayırlı müjdeler yaşatsın.

Ne tatli bir kadınmış maşallah diyelim de nazar değmesinnnnn
âmin perry cok sagol
tabi gonul isterdi ki nufusta ve hucresel 42 olmayalim :)ama icimizdeki cocuga yada hissettigimiz bize sesleniyor olmasi anlamli tabi:))
Allah hicbirimizin agzinin tadini bozmasin boncukboncuk saglikli hayirli evlatlarimiz olsun

Amin hepimizin

ben kendimi çocuk konusunda çok üzdüm pek kimseden birşey duymadım.ilk tedavimde özel tüp bebek merkezinden rapor alıp onu aile hekimliğinde sanırım onaylatıp vermiştim. ay taa benden farklı bir semtte işyerimize bağlı, farklı kurumdaki eski iş arkadaşlarıma "benim hamile olduğum " haberi gitmiş işe döndüm oradan çok samimi arkadaşım aradı biz seni hamile diye duyduk.yuh dedim transferde raporluydum ve sonucum negatifti. bu insanlar, tüp bebekten hiçbir şey anlamıyor demek ki ve aslında iyi niyetten diyeyim şimdi baktığımda meraktan güzel bir sonuç bekliyorlar sanırım :))
ondan sonra işyerinde sus pus oldum. sonucumu bir iki kıza negatif diye açıklama yaptım.benim derdim bana yetiyor bir de açıklama yapmak zordu.
Görümcem falan tek çocuğunu büyütmüş ve oğlu iyidir ama anneye de pek ev işlerinde kendisi yapması gereken market alışverişinde bile yardım etmez evde hiçbirşeye elini sürmez oğlu.kadıncağız, haklı olarak oğluna kızınca "bebeğimhadi bebeğin olmazsa da hiç üzülme bak nasıl vefasız" derdi oğlu iyidir de, her erkek gibi evde paşalar gibi büyütülmüş.annesi, çalışıyor olmasına rağmen oğlunu yedirir içirir, her gün ütüsünü yapar hizmette sınır yoktu. neyse ki evlendi ve eşi ile evde tüm işleri yapıyormuş.

corona
Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum diye eklemişti. Bir sorun isterseniz. Telefonda da bilgi veriyorlardı.
oyle bir eczana var miymis ..uzulen..kârinidegil hastayi dusunen
dogruysa gercekten sasiracagim..saglik sektoru yada
genel şu dolar isaretini gozlerde gormedigim gun insanlik bayramidir:) bilgi yardim icin tesekkurler seagul

:)) annenin yapamadigini gelin mi yapmis:))
dogduktan sonraki egitim sorumluluk verme kismi ayri onemli..
insallah o gunlere de hayirlisiyla geliriz ve en iyi sekilde buyutebilmenin gayreti icine girebiliriz

Bahçeci’nin yönlendirdiği Gülbin eczanesiydi sanırım, indirimli satıyor o merkezden gidenlere. Olmazsa benim aldığım eczane de 250-300 TL indirim yapıyor, alabilirim o arkadaşın adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…