- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.121
İnceliğiniz için çok teşekkür ederim bana özelden numaranızı yazabilir misiniz. Sizi arasınla eğer sizin için zor olmayacaksa birlikte gidersiniz hastaneyeBahçeci’nin yönlendirdiği Gülbin eczanesiydi sanırım, indirimli satıyor o merkezden gidenlere. Olmazsa benim aldığım eczane de 250-300 TL indirim yapıyor, alabilirim o arkadaşın adına.
Dün gonal f 450 yi 830 a almışlar. Okmeydanı Deniz Eczanesi 450 lira demiş. Raporunuzu çıkartınca ücretten düşeriz demiş. Kız sizlere nasıl dua ediyor anlatamam. Allah hepinizden razı olsuncorona
oyle bir eczana var miymis ..uzulen..kârinidegil hastayi dusunen
dogruysa gercekten sasiracagim..saglik sektoru yada
genel şu dolar isaretini gozlerde gormedigim gun insanlik bayramidir:) bilgi yardim icin tesekkurler seagul
Çok özür dilerim eczaneye yerine hastaneye yazmışım.İnceliğiniz için çok teşekkür ederim bana özelden numaranızı yazabilir misiniz. Sizi arasınla eğer sizin için zor olmayacaksa birlikte gidersiniz hastaneye
Çok özür dilerim eczaneye yerine hastaneye yazmışım.
evet gelin öğretmiş duyduğuma göre :)):)) annenin yapamadigini gelin mi yapmis:))
dogduktan sonraki egitim sorumluluk verme kismi ayri onemli..
insallah o gunlere de hayirlisiyla geliriz ve en iyi sekilde buyutebilmenin gayreti icine girebiliriz
Aminnn canım benim hayırlısıyla..evet gelin öğretmiş duyduğuma göre :))
çocuk innnşalllaaah sizlere de nasip olduğunda 2 yaşındakinin bile eğitimi parkı şusu busu yeter günü doldurmaya
sen vesile aracı olmasan olur muydu Alla guzel kalbine gore versin.Dün gonal f 450 yi 830 a almışlar. Okmeydanı Deniz Eczanesi 450 lira demiş. Raporunuzu çıkartınca ücretten düşeriz demiş. Kız sizlere nasıl dua ediyor anlatamam. Allah hepinizden razı olsun
Amin Allah bu yolda emek veren herkesin hepimizin gönlüne göre versin .sen vesile aracı olmasan olur muydu Alla guzel kalbine gore versin.
hersey yolundagibi duruyor ama uzman gozu de degerlendırır ..umarım ortalıgı yıne korona kabusu burumeden Allah korusun guvenle yeterli hazırlıkla tedaviye girebilirizŞu an maddiyat tan dolayı gidemiyorum ama aklımda ki yerler, erbil yağmur ve Şişli Memorial.
Burda hep aynı şeyleri yazmayım da kanda koromozom da sıkıntı yoktu, pıhtılaşmada bır değerim heterızoguttu ben düşük var dıe hematoloji ye gittim doktor da en azından sana kan sulandırıcı ığne verilmeliydi demısti ama zamanı geçmişti artık, bazı testler istedi hoca lupus da olabılır demısti şükürler olsun homosistein ve periferik yayma die bir değer cıkmamıs, cuma doktora gidicem sonuclar için.
Sperm dna hasarı kaldı yaptırmadık akıllı tüp bebek hocaları gerek görmediler ama burda belkı okurlar ıkı arkadas saolsun bana yazmıslardı yaptırın dıe. Esım sıgara ıcıyor.
Donmusta var ama aklımda ngs kaldı.
ANTİ KARDİOLİPİN IgG NEGATİF
ANTİ KARDİOLİPİN IgM NEGATİF
ANTİ FOSFOLİPİD IGG NEGATİF
ANTİ FOSFOLİPİD IGM NEGATİF
ANTİ Ds DNA (Elisa) NEGATİF
ANA IFA (ANTİ nükleer antikor) NEGATİF
LUPUS ANTİKGÜLAN TARAMASI NEGATİF
PROTEİN C NORMAL
PROTEİN S NORMAL
APTT NORMAL
FOLİK ASİT bıraz fazla cıkmıs
Tam kansayımı da yapıldı buraya en önemlileri yazdım.
Korona testi yapıp ole basılıyor heryer.hersey yolundagibi duruyor ama uzman gozu de degerlendırır ..umarım ortalıgı yıne korona kabusu burumeden Allah korusun guvenle yeterli hazırlıkla tedaviye girebiliriz
Erbil bey corona testi yaptırıp baslatıyor sanırım bilginiz var mı nerede nekadara yaptırıyor ozel sigorta yada sgk oduyor mu
bir de bu testleri nerede yaptırdınız unihastanesinde mi surec ve işleyiş nasıldı
ben de karsıda erbil bey ve semra hn elemiştim en son ama bizim yakada acıbademcem beye gittim nihai. . daha baslamadık aklım karsıda kaldı. hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
not.kanda kromozom ve pıhtılasmaya testleri hangileti toxoplazma fıbrınojen gibi testler midir
tesekkurederim
merhabalar. bendede A 1298 C heterozigot var. 2 düşüğüm ve iğneye rağmen 3. düşüğüm oldu.Çok geçmiş olsun canım.
. Benim tek sıkintim
Kan sulandırıci kullanıyor olmam. İğneyi kestik . Haftaya coraspini kesicez dedi doktorum . Tedirginlik var illaki. 37 haftalık olucam o zaman. Bugün nst ye giricem. Kasılmalarım çok . Bakalim ne diyecek Yuruyemiyorum bile. Annem babam Allah'tan gelmişler yanıma . Hiç bir iş yapamıyorum .
Devlet hastanesine gidiyorum insallah bugün sezeryan tarihini verir doktorum.
@Bebegimhadi insallah bizlerinde az kaldı.
Darısı her zaman dualarımizda olan arkadaşlarimiz için.
Verdiğim hiç biseye değilde 700 lira covid testine yanarım ahhh ahhhh , birde ben indirim talep ettim sağlık çalışanları için %5 indirim yapabildiklerini söylediler sanırım yapacaklar. Aklınızda bulunsun sizde baslarsaniz indirim isteyin. Biraz çingene gibi oldum ama nappiiimm hayat çok pahalıKorona testi yapıp ole basılıyor heryer.
Kanda koromozom ve Trombofili paneli unv hastanesınde genetık biriminde yaptrdm,
Koromozom testinde eş te lazım ondanda kan alınıyor, yıne hematolojiyi de unv hastanesinde hematoloji biriminde yaptrdm, bunlar normal sigortalı olmak yetiyor ekstra Ucret bısey yok. Sadece kan vermek yeterlı.
Toksoplazma ve fibronojen onlara bakayım bilgi sahibi Deılım
Benim süphem esımden dna hasarı kaldı cunku en son toplamada 10civarı yumurtadan ıkı tane kaldı onlarda cok kaliteli deıldı, takviyeleri de kendime yükledim aylardır içiyorum
Bugun Şişli Memorial le görüştüm paket ucretı 10500. Transfer ve toplama dahıl ama iğneler hariç. Bir adet Embrıyo genetık inceleme fıyatı 295 dolarmış ve mesaj attılar gelmeden once yapılacak testleri yazmıslar.
Çok çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahmerhabalar. bendede A 1298 C heterozigot var. 2 düşüğüm ve iğneye rağmen 3. düşüğüm oldu.
ama ben gebelik öncesi birşey kullanmadım. sadece folbiol başlamıştım. gebe olduğumu öğrenince oksapar 0,4 iğneye başladık. sizin tedaviniz nasıl oldu ? yani gebelik öncesi iğne yada hapa başlamış mıydınız?
ben doktorumdan hapıda istemiştim ama bu çok bilinçsize olur diyim yönlendirmemişti.
700tl falan vermedim corona testini gttgım hastane ücretsiz yapıyor ama para cok cok önemli bu tedavide inşallah emeklerinize değer güzel arkadaşlarımVerdiğim hiç biseye değilde 700 lira covid testine yanarım ahhh ahhhh , birde ben indirim talep ettim sağlık çalışanları için %5 indirim yapabildiklerini söylediler sanırım yapacaklar. Aklınızda bulunsun sizde baslarsaniz indirim isteyin. Biraz çingene gibi oldum ama nappiiimm hayat çok pahalı
Rica ederim. En azından şunu söyleyebilirim ben 5 tedavimin beşindede gittiğim merkezin önerdiği eczaneden almıştım. Sözde indirim yaptığını söylüyorlardı. 6. Tedavimde forumlarda deniz ve idil eczanelerinin indirim yaptığını öğrendim. Her ikisinide telefonla aradım. Merkezin önerdiği eczaneden 250 tl daha indirimli aldım.corona
oyle bir eczana var miymis ..uzulen..kârinidegil hastayi dusunen
dogruysa gercekten sasiracagim..saglik sektoru yada
genel şu dolar isaretini gozlerde gormedigim gun insanlik bayramidir:) bilgi yardim icin tesekkurler seagul
Umarım Allah dualarını kabul ederde hepimizin kucakları ikizlerle üçüzlerle dolar.Dün gonal f 450 yi 830 a almışlar. Okmeydanı Deniz Eczanesi 450 lira demiş. Raporunuzu çıkartınca ücretten düşeriz demiş. Kız sizlere nasıl dua ediyor anlatamam. Allah hepinizden razı olsun
Amin amin Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Ovitrelle 130 demişler deniz eczanesi 80 demiş. E Elexus ta elindeki gonal F i verdi. Akşamüzeri herşeyi halledince beni aradı çok güzel dualar etti hepimize bizler vesile olduk o sevindi. Allah ta bizleri sevindirsin tez vakitte hayırlı afiyetli bir şekilde.Umarım Allah dualarını kabul ederde hepimizin kucakları ikizlerle üçüzlerle dolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?