- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.141
çok tesekkur ederimKorona testi yapıp ole basılıyor heryer.
Kanda koromozom ve Trombofili paneli unv hastanesınde genetık biriminde yaptrdm,
Koromozom testinde eş te lazım ondanda kan alınıyor, yıne hematolojiyi de unv hastanesinde hematoloji biriminde yaptrdm, bunlar normal sigortalı olmak yetiyor ekstra Ucret bısey yok. Sadece kan vermek yeterlı.
Toksoplazma ve fibronojen onlara bakayım bilgi sahibi Deılım
Benim süphem esımden dna hasarı kaldı cunku en son toplamada 10civarı yumurtadan ıkı tane kaldı onlarda cok kaliteli deıldı, takviyeleri de kendime yükledim aylardır içiyorum
Bugun Şişli Memorial le görüştüm paket ucretı 10500. Transfer ve toplama dahıl ama iğneler hariç. Bir adet Embrıyo genetık inceleme fıyatı 295 dolarmış ve mesaj attılar gelmeden once yapılacak testleri yazmıslar.
hayırlı uğurlu olsun güzel haberler alın.Şişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
Hayırlı ugurlu olsun. Bu sefer hepimiz yapıcaz bebeleri inşlh.Şişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
yapcaz tabi kiiiiiHayırlı ugurlu olsun. Bu sefer hepimiz yapıcaz bebeleri inşlh.
Hayırlı uğurlu olsun canım,Allah maddi manevi güç versinŞişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
Amiinnnnn Cümlemize inşallahhhHayırlı uğurlu olsun canım,Allah maddi manevi güç versin Eki Görüntüle 2684152
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. ama bugün öğrendim bende rahim yapışıklığı da mevcutmuş. ve doktorum bundan kaynaklı olacağını söyledi. histeroskopik bir işlem göreceğim.Çok çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahikinci düşükten sonra kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim ve bundan sonraki gebeliklerimde 3. Haftada adetim gecikmeden hamile oldugumu öğrendim ve ignelere başladım , buna rağmen 3. Ve 4. Kez malesef düşük yaşadım . Gittiğim doktorlar öncesinde herhangi bir tedavi kan sulandırıcı kullanmanin gereksiz olduğunu ifade etmişlerdi. Sonrasında zaten dusuklerimin kesinlikle ne miyom , ne rahim , ne pıhtılaşma problemi olmadığı aksine yaştan mütevellit yumurta kalitesi olduğu ortaya çıktı
Tavsiyem su olur kan sulandırıcı dozunu hematoloji doktoru ayarlasin kadın doğum ve tüp bebek doktorları değil
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Çok çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahikinci düşükten sonra kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim ve bundan sonraki gebeliklerimde 3. Haftada adetim gecikmeden hamile oldugumu öğrendim ve ignelere başladım , buna rağmen 3. Ve 4. Kez malesef düşük yaşadım . Gittiğim doktorlar öncesinde herhangi bir tedavi kan sulandırıcı kullanmanin gereksiz olduğunu ifade etmişlerdi. Sonrasında zaten dusuklerimin kesinlikle ne miyom , ne rahim , ne pıhtılaşma problemi olmadığı aksine yaştan mütevellit yumurta kalitesi olduğu ortaya çıktı
Tavsiyem su olur kan sulandırıcı dozunu hematoloji doktoru ayarlasin kadın doğum ve tüp bebek doktorları değil
ben cem ficiogluna baslayacaktim yuksek tanidik tavsiyeleri uzerine..ama kaldi canim bi sebeptenErcan BAŞTU, Erbil YAĞMUR, Ulun ULUĞ ve Şişli Memorial araştırıyorum.
Bu doktorlar ve merkez dışında tavsiye edeceğinz doktor varmıdır.
Bahçeci düşünmüyorum.
Merhaba canım yazdıklarını okuyunca yazmadan geçemedim. Kendine bebeğin konusunda bu kadar yüklenme. Çünkü doğru değil. Bazı insanlar nasıl desem ? Başkalarının mutsuzlluklarindan besleniyorlar tıpkı çok afedersin leş yiyen hayvanlar gibi.Sen kafanı onların söylediklerine takma enerjini sömüren ne kadar insan varsa olabildiğince az görüş. Bebeğin düşmesi kesinlikle ve kesinlikle senin yaptığın birşeyle ilgili değil. Hiç bir hatan kusurun yok.Bir bebeği düşürmek bu kadar olsa insanlar kürtaj olmak için doktor aramazlar. İki iş yaparlar ,yüksek biryerden atlayıp ziplarlar düşüverir. Vücut sağlıksız embriyoyu atıyor. Sen pamuklarada sarılsan o gidecekti.Moralini yüksek tutup geleceğe bak bu üzüntüyle diğer tedavilerinde başarısız olabilir .Pozitif enerji gönder vücudunaBenimde 1 tane kizim var cnm bir tane ölü dogumum 1 tanede düşüğüm var eşimin memleketine gitmek istemiyorum sürekli ikinciyi ne zaman yapacaksiniz başkasının cocugunu sevsen hemen bak nasil yakıştı sen doğur yeterki ben bakarim seninki yaşasaydı şimdi 9 aylik olacakti olsun yine olur üzülme vs.kaynanamin laflari işte kendide erkek torun istiyo tabi o da ayri bi konu farkındayım olmuyo işte zaten karnimdaki bebegimi kaybetmenin üzüntüsü gecmiyo surekli onu düşünüyorum bi bebegi tasiyamadim diyorum acaba ev işleri yaptim o mu agir geldi keşke daha iyi uzman bir doktora gitseydim yasarmiydi keske 1 ay daha dursaydi yaşardı vs.gibi seyleri dusunmekten kafayi yiyecem.
Arkadaşım rica etsem bu eczanelerin telefon numaralarını bizimle de paylaşır mısın ? Çok paralar harcıyoruz bari ilaçları indirimli alalım , alabiliyorsakRica ederim. En azından şunu söyleyebilirim ben 5 tedavimin beşindede gittiğim merkezin önerdiği eczaneden almıştım. Sözde indirim yaptığını söylüyorlardı. 6. Tedavimde forumlarda deniz ve idil eczanelerinin indirim yaptığını öğrendim. Her ikisinide telefonla aradım. Merkezin önerdiği eczaneden 250 tl daha indirimli aldım.
250 TL de hatırı sayılır bir rakammış.Bunu sağlayan eczacıdan Allah razı olsun...Arkadaşım rica etsem bu eczanelerin telefon numaralarını bizimle de paylaşır mısın ? Çok paralar harcıyoruz bari ilaçları indirimli alalım , alabiliyorsak
İdil Eczanesi (0212) 220 15 80 , Deniz eczanesi (0212) 222 09 33Arkadaşım rica etsem bu eczanelerin telefon numaralarını bizimle de paylaşır mısın ? Çok paralar harcıyoruz bari ilaçları indirimli alalım , alabiliyorsak
Kesinlikle250 TL de hatırı sayılır bir rakammış.Bunu sağlayan eczacıdan Allah razı olsun...
Çok teşekkürlerİdil Eczanesi (0212) 220 15 80 , Deniz eczanesi (0212) 222 09 33
İdil eczanesinden aldığım fiyatları yazayım Fikir olsun size
Gonal F 450 470TL
pergoveris 225 ui 795TL
cetrotide 0,25 170TL
Ovitrelle250 100TL
Deniz eczanesi ile sadece telefonda görüşüp Gonal F için fiyat almıştım 475TL fiyat verdiler . Yüzyüze belki indirim kapılabilir İdil eczanesinde pek başarılı olamadım bu konuda
Aminnn250 TL de hatırı sayılır bir rakammış.Bunu sağlayan eczacıdan Allah razı olsun...
Arkadaşım rica etsem bu eczanelerin telefon numaralarını bizimle de paylaşır mısın ? Çok paralar harcıyoruz bari ilaçları indirimli alalım , alabiliyorsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?