Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok tesekkur ederim

Ercan BAŞTU, Erbil YAĞMUR, Ulun ULUĞ ve Şişli Memorial araştırıyorum.
Bu doktorlar ve merkez dışında tavsiye edeceğinz doktor varmıdır.
Bahçeci düşünmüyorum.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. ama bugün öğrendim bende rahim yapışıklığı da mevcutmuş. ve doktorum bundan kaynaklı olacağını söyledi. histeroskopik bir işlem göreceğim.
ama dediğiniz gibi hamile kalmam durumunda hematoloji dokturuylada görüşeceğim.

Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ercan BAŞTU, Erbil YAĞMUR, Ulun ULUĞ ve Şişli Memorial araştırıyorum.
Bu doktorlar ve merkez dışında tavsiye edeceğinz doktor varmıdır.
Bahçeci düşünmüyorum.
ben cem ficiogluna baslayacaktim yuksek tanidik tavsiyeleri uzerine..ama kaldi canim bi sebepten
emin de degildim gidip geliyorum Erbil beyde aklim kaldi cok ama labi fena dediler neye gore acaba..ya da degisti mi sartlari cok merak ediyorum bir arkadasimizdan haber bekliyorum.sanirim bir gorusmeye de ona gidecegim Ulun Bey insancil pozitif duruyor videolarda. Umarim en hayirli karari veririz haklarimizda

Allah iyilerle karsilastirsin

Merhaba canım yazdıklarını okuyunca yazmadan geçemedim. Kendine bebeğin konusunda bu kadar yüklenme. Çünkü doğru değil. Bazı insanlar nasıl desem ? Başkalarının mutsuzlluklarindan besleniyorlar tıpkı çok afedersin leş yiyen hayvanlar gibi.Sen kafanı onların söylediklerine takma enerjini sömüren ne kadar insan varsa olabildiğince az görüş. Bebeğin düşmesi kesinlikle ve kesinlikle senin yaptığın birşeyle ilgili değil. Hiç bir hatan kusurun yok.Bir bebeği düşürmek bu kadar olsa insanlar kürtaj olmak için doktor aramazlar. İki iş yaparlar ,yüksek biryerden atlayıp ziplarlar düşüverir. Vücut sağlıksız embriyoyu atıyor. Sen pamuklarada sarılsan o gidecekti.Moralini yüksek tutup geleceğe bak bu üzüntüyle diğer tedavilerinde başarısız olabilir .Pozitif enerji gönder vücuduna .

Arkadaşım rica etsem bu eczanelerin telefon numaralarını bizimle de paylaşır mısın ? Çok paralar harcıyoruz bari ilaçları indirimli alalım , alabiliyorsak

Arkadaşım rica etsem bu eczanelerin telefon numaralarını bizimle de paylaşır mısın ? Çok paralar harcıyoruz bari ilaçları indirimli alalım , alabiliyorsak
250 TL de hatırı sayılır bir rakammış.Bunu sağlayan eczacıdan Allah razı olsun...

İdil Eczanesi (0212) 220 15 80 , Deniz eczanesi (0212) 222 09 33
İdil eczanesinden aldığım fiyatları yazayım Fikir olsun size
Gonal F 450 470TL
pergoveris 225 ui 795TL
cetrotide 0,25 170TL
Ovitrelle250 100TL

Deniz eczanesi ile sadece telefonda görüşüp Gonal F için fiyat almıştım 475TL fiyat verdiler . Yüzyüze belki indirim kapılabilir İdil eczanesinde pek başarılı olamadım bu konuda

Çok teşekkürler

Kızlar selam, bende instagramdan Ercan Baştu hocaya ulaştım derdimi anlattım yazarak tabi. Sperm dna hasarını yaptırmamıştık onu yaptırın eğer sorun yoksa direkt donmuşları deneyin olumsuz olması halinde gelin dedi. Sonra asistanı aradı ona başka bir zaman yazmıştım oda bugün döndü hocaya ulaştığımı söyledim fiyatları öğrendim hocanın ticari amaçlı yaklaşmaması çok güzel bence. Aklımda dna hasarını yaptırıcam en yakın zamanda çıkan sonuca göre hareket edicem. Hematoloji testlerim yarın çıkacak bakalım ne diyecekler.

Kızlar merhaba, ben foruma çok sık giremiyorum. PeRRyy sağ olsun cevap vermiş size. Bende adres vereyim size. Gürsel Mahallesi, Fulya Sokak, No. 8 Gürsel Kağıthane / Istanbul (Okmeydanı Ağız Diş Hastanesinin Arka Sokağı)
Tüp bebek merkezleri şu eczaneyle-bu eczaneyle anlaşmamız var bizim hastalarımıza indirim yapıyorlar diyorlar. Eczanenin sahibi benim hiçbir hastahane ile anlaşmam yok. Biz tüm hastalara indirim yapıyoruz diye özellikle belirtmişti. Bende ilk gittiğimde sadece memorial in hastalarına indirim yapıyorlar sanmıştım çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…