Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah kabul eylesin beni burdaki ismimle söylersen sevinirim. Sevgiler.

Hayırlı cumalar,Allah kabul etsin dualarını, hepimize niyetle okursan sevinirim. Çalıştığım için öyle bir imkanım olmuyor.

Allah kabul etsin bu hafta geç gördüm nasip olursa haftaya yaparım

Kızlar hematoloji ye gittim bütün testler negatif ve sıkıntı yok 3ay sonra bır daha bakalım dedıler, hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanmam gerektiği tavsıyesi aldım, bır genimde heterozigot yani tasıyıcılık varmış cok sıkıntı yaratan bır durum deıl dedi doktor.

B Biscolataamm lütfen benim içinde okurmusun bır kere cok iiçimden geldi,,kacırdım bu hafta ...calısıyorum ve kalbim çok üzgün canım..
Tatlım benim, isteğini görünce yapıp bitirdiğim duanın içine seni de ilave ettim.Vaktinde olması gerekiyordu ama yine de ismini Rabbe duyurdum.Allah gönlüne ferahlık versin inşallah

Ngs den cevap gelmedi hala dimi canım ? Hayırlısı ile inşallah güzel haber gelir sizin doktorunuz da Erbil bey di dimi ?
Gelmedi :/ ben h.içi sordum daha çıkmamıştı çıkınca aranacaksınız dendi. Evet Erbil bey doktorum.
Çok teşekkür ederim,inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Hayırlı olsun inşallah. Ngs uygulanacak mı embriyolara?
Allah razı olsun Rabb'im hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet uygulanacak bundan dolayı tüp bebek yapiyorum , geçen ay giden 3 embriyo sagliksiz gelmişti inşallah bu sefer tutturucam

Bende gec gördüm insallah haftaya

Allah razı olsun Rabb'im hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet uygulanacak bundan dolayı tüp bebek yapiyorum , geçen ay giden 3 embriyo sagliksiz gelmişti inşallah bu sefer tutturucam
Sanırım arka arkaya ara vermeden yapmak lazım o zaman sağlıklı bulma ihtimali artıyor. İnşallah bu ay hepsi sağlıklı gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…