- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.161
Allah kabul eylesin beni burdaki ismimle söylersen sevinirim. Sevgiler.Arkadaşlar Cumamız mübarek olsun. Bugün sela ile öğle ezanı arası Rahman suresini 3 defa okuyup bebek isteği duamızı yapabiliriz.Kişinin kendisinin yapması gerekli fakat bilmeyenler için isim belirtirseniz sizi de niyete ekleyebilirim. Allah kabul etsin
Allah kabul eylesin beni burdaki ismimle söylersen sevinirim. Sevgiler.
Hayırlı cumalar,Allah kabul etsin dualarını, hepimize niyetle okursan sevinirim. Çalıştığım için öyle bir imkanım olmuyor.Arkadaşlar Cumamız mübarek olsun. Bugün sela ile öğle ezanı arası Rahman suresini 3 defa okuyup bebek isteği duamızı yapabiliriz.Kişinin kendisinin yapması gerekli fakat bilmeyenler için isim belirtirseniz sizi de niyete ekleyebilirim. Allah kabul etsin
Allah kabul etsin bu hafta geç gördüm nasip olursa haftaya yaparımArkadaşlar Cumamız mübarek olsun. Bugün sela ile öğle ezanı arası Rahman suresini 3 defa okuyup bebek isteği duamızı yapabiliriz.Kişinin kendisinin yapması gerekli fakat bilmeyenler için isim belirtirseniz sizi de niyete ekleyebilirim. Allah kabul etsin
Elbette haftaya da olur, sela ve ezan arası olması kafidir.Bu arada profil fotosu çook tatlişAllah kabul etsin bu hafta geç gördüm nasip olursa haftaya yaparım
Bende çok beğendim böyle tatlış bebelerimiz olsun temennisiyleElbette haftaya da olur, sela ve ezan arası olması kafidir.Bu arada profil fotosu çook tatliş
Tatlım benim, isteğini görünce yapıp bitirdiğim duanın içine seni de ilave ettim.Vaktinde olması gerekiyordu ama yine de ismini Rabbe duyurdum.Allah gönlüne ferahlık versin inşallahB Biscolataamm lütfen benim içinde okurmusun bır kere cok iiçimden geldi,,kacırdım bu hafta ...calısıyorum ve kalbim çok üzgün canım..
İnşallahh..Bende çok beğendim böyle tatlış bebelerimiz olsun temennisiyle
Ngs den cevap gelmedi hala dimi canım ? Hayırlısı ile inşallah güzel haber gelirHayırlı cumalar,Allah kabul etsin dualarını, hepimize niyetle okursan sevinirim. Çalıştığım için öyle bir imkanım olmuyor.
Gelmedi :/ ben h.içi sordum daha çıkmamıştı çıkınca aranacaksınız dendi. Evet Erbil bey doktorum.Ngs den cevap gelmedi hala dimi canım ? Hayırlısı ile inşallah güzel haber gelirsizin doktorunuz da Erbil bey di dimi ?
İnşallahhhh arkadaşım Rabbim Çifter Çifter versinŞişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
Hayırlı olsun inşallah. Ngs uygulanacak mı embriyolara?Şişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
Allah razı olsun Rabb'im hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun inşallah. Ngs uygulanacak mı embriyolara?
Bende gec gördüm insallah haftayaArkadaşlar Cumamız mübarek olsun. Bugün sela ile öğle ezanı arası Rahman suresini 3 defa okuyup bebek isteği duamızı yapabiliriz.Kişinin kendisinin yapması gerekli fakat bilmeyenler için isim belirtirseniz sizi de niyete ekleyebilirim. Allah kabul etsin
Allah razı olsun Rabb'im hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet uygulanacak bundan dolayı tüp bebek yapiyorum , geçen ay giden 3 embriyo sagliksiz gelmişti inşallah bu sefer tutturucam
Sanırım arka arkaya ara vermeden yapmak lazım o zaman sağlıklı bulma ihtimali artıyor. İnşallah bu ay hepsi sağlıklı gelsinAllah razı olsun Rabb'im hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Evet uygulanacak bundan dolayı tüp bebek yapiyorum , geçen ay giden 3 embriyo sagliksiz gelmişti inşallah bu sefer tutturucam
Amiinnn insallaaahhbana da öyle geliyor Pericim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?