- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.181
Amiinnn insallaaahh , beklemenin bı anlami yok diye yeniden başladım ben aslında . Zaman gidiyor hele bu geç kalmışlık korkusunu içimden atamiyorum. Rabb'im hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasinSanırım arka arkaya ara vermeden yapmak lazım o zaman sağlıklı bulma ihtimali artıyor. İnşallah bu ay hepsi sağlıklı gelsin
Normalde ben baktırıyordum hepsine ama pandemi girince gidemedim aradım gelmeyin dedilerArkadaşlar merhaba, aile sağlığı merkezinde d vit ve diğer vit aksikliğine bakılıyomu
Erbil Bey in hastaları çoğalıyoorrrbugun Erbil Yagmur a gittik ve Cem beyden vazgectim
cok enerjik pozitif dogal
mesleki olarak detayci ( bagisiklik hikayelerine, meme smear aile hastaliklari vb, onem veren) aciklayici..
sonuna kadar boyle olur umarim
gozlemlerimi sizlerle paylasmak istedim..
cunku ben de Sizlerden okuyup suzerek gittim C Cide2019varolun
belki faydasi olur.
Allah hepimize hayirli kapilar acsin ve burada mutluluklarimizi paylasalim insallah
Aaa ne güzelbugun Erbil Yagmur a gittik ve Cem beyden vazgectim
mesleki olarak detayci ( bagisiklik hikayelerine, meme smear aile hastaliklari vb, onem veren) aciklayici..
belki faydasi olur.
Allah hepimize hayirli kapilar acsin ve burada mutluluklarimizi paylasalim insallah
Rabb'im hayırla tamamlasin tedavinizi inşallahbugun Erbil Yagmur a gittik ve Cem beyden vazgectim
belki faydasi olur.
Erbil Bey in hastaları çoğalıyoorrrşifalı elleri şifa dağıtsın innnşallah... Hayırlı olsun tedavin canım..
aminnnAaa ne güzelben de B Biscolataamm ın önerisi ile gitmiştim . Şuan ön tedavideyiz , bir sonraki reglimde inşallah başlayacağız evet kesinlikle çok detayci ve kendine güveni çok fazla , bu da insana kendini emin ellerde hissettiriyor , hadi bakalım umarım hep birlikte şifalı ellerinden bebek sahibi oluruz
Rabb'im hayırla tamamlasin tedavinizi inşallah
[/QUOTE
Allah razi olsun sizin de peri siz de yeni basladiniz hatırlıyorum tum kalbimle bu yola cikmis cikacak herkese kalbindekine kavusmasini diliyorumRabb'im hayırla tamamlasin tedavinizi inşallah
Inşallah cnmŞişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
Memorialde ne kadar tuttu tedavinizAmiinnn insallaaahh , beklemenin bı anlami yok diye yeniden başladım ben aslında . Zaman gidiyor hele bu geç kalmışlık korkusunu içimden atamiyorum. Rabb'im hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasinolursa da Allah'tan olmazsa da ben elimden geleni yapayayim da
bu dediklerini yaptirmistim canim ama sirketin anlasmali labinda revir dr na yazdirip ucretli yaptirmistim bobrek fonksiyonlari insulin toxoplazma protein c vb gibi testler de vardi ama suanki doktorlarim onlarin yuzune bakmadi:)Kızlar merhaba, bişey sorucam dahılıyeden gebelik öncesi yapılması istenen testler varmı mesela rubella, fıbrojen gibi testler dahiliye yaparmı yada baska Hangi testleri yaptırmam lazım tsh için gidicem devamlı gitme durumum olmuyor
Bugün 5. Gün daha ne çıkar belli değil aslında tedavi 10bin covid testi 550 ptesiye kadar kullanacağım ilaçlara 2 bin verdim sonrasının ucu açık bence , ne kadar embriyo 5. Güne çıkarsa genetige yollanacak. Bileziklerim saolsunInşallah cnm
Memorialde ne kadar tuttu tedaviniz
Amiiinnn Allah razı olsunAllah razi olsun sizin de peri siz de yeni basladiniz hatırlıyorum tum kalbimle bu yola cikmis cikacak herkese kalbindekine kavusmasini diliyorum
Hâlâ 300 dolar mı?Bugün 5. Gün daha ne çıkar belli değil aslında tedavi 10bin covid testi 550 ptesiye kadar kullanacağım ilaçlara 2 bin verdim sonrasının ucu açık bence , ne kadar embriyo 5. Güne çıkarsa genetige yollanacak. Bileziklerim saolsun
295 diye konuşmuştuk , Allah yardım etsin tedavi goreceklereHâlâ 300 dolar mı?
Hem de nasıl. Inşallah güzel sonuçlanır.295 diye konuşmuştuk , Allah yardım etsin tedavi gorecekleremaddi manevi zor surecler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?