Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sanırım arka arkaya ara vermeden yapmak lazım o zaman sağlıklı bulma ihtimali artıyor. İnşallah bu ay hepsi sağlıklı gelsin
Amiinnn insallaaahh , beklemenin bı anlami yok diye yeniden başladım ben aslında . Zaman gidiyor hele bu geç kalmışlık korkusunu içimden atamiyorum. Rabb'im hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasin olursa da Allah'tan olmazsa da ben elimden geleni yapayayim da

Arkadaşlar merhaba, aile sağlığı merkezinde d vit ve diğer vit aksikliğine bakılıyomu

Arkadaşlar merhaba, aile sağlığı merkezinde d vit ve diğer vit aksikliğine bakılıyomu
Normalde ben baktırıyordum hepsine ama pandemi girince gidemedim aradım gelmeyin dediler ama belki sağlık ocağından sağlık ocağına farkediyordur bilemiyorum. dahiliyeye gidip baktırdım daha sonra.

bugun Erbil Yagmur a gittik ve Cem beyden vazgectim
cok enerjik pozitif dogal
mesleki olarak detayci ( bagisiklik hikayelerine, meme smear aile hastaliklari vb, onem veren) aciklayici..
sonuna kadar boyle olur umarim
gozlemlerimi sizlerle paylasmak istedim..
cunku ben de Sizlerden okuyup suzerek gittim C Cide2019 varolun
belki faydasi olur.
Allah hepimize hayirli kapilar acsin ve burada mutluluklarimizi paylasalim insallah

Erbil Bey in hastaları çoğalıyoorrr şifalı elleri şifa dağıtsın innnşallah... Hayırlı olsun tedavin canım..

Aaa ne güzel ben de B Biscolataamm ın önerisi ile gitmiştim . Şuan ön tedavideyiz , bir sonraki reglimde inşallah başlayacağız evet kesinlikle çok detayci ve kendine güveni çok fazla , bu da insana kendini emin ellerde hissettiriyor , hadi bakalım umarım hep birlikte şifalı ellerinden bebek sahibi oluruz

Rabb'im hayırla tamamlasin tedavinizi inşallah

Kızlar merhaba, bişey sorucam dahılıyeden gebelik öncesi yapılması istenen testler varmı mesela rubella, fıbrojen gibi testler dahiliye yaparmı yada baska Hangi testleri yaptırmam lazım tsh için gidicem devamlı gitme durumum olmuyor

aminnn
:)),, iyiki'siniZ!

Şişli Memorial'a gün itibari ile basladim, bu sefer yapicam beybitoları
Inşallah cnm
Memorialde ne kadar tuttu tedaviniz

bu dediklerini yaptirmistim canim ama sirketin anlasmali labinda revir dr na yazdirip ucretli yaptirmistim bobrek fonksiyonlari insulin toxoplazma protein c vb gibi testler de vardi ama suanki doktorlarim onlarin yuzune bakmadi:)
yani surec icinde isteyecekler kendi uygun gorduklerini ortayacikacak tabloya veya suphe ettikleri alanlarda test istediler isteyecekler duruyor
istersen dahiliyeci doktora bakilmasi uygun testleri de danisirsin kadindogum acisindan da bakip yazar

Inşallah cnm

Memorialde ne kadar tuttu tedaviniz
Bugün 5. Gün daha ne çıkar belli değil aslında tedavi 10bin covid testi 550 ptesiye kadar kullanacağım ilaçlara 2 bin verdim sonrasının ucu açık bence , ne kadar embriyo 5. Güne çıkarsa genetige yollanacak. Bileziklerim saolsun

Allah razi olsun sizin de peri siz de yeni basladiniz hatırlıyorum tum kalbimle bu yola cikmis cikacak herkese kalbindekine kavusmasini diliyorum
Amiiinnn Allah razı olsun güzel anneler oluruz , anne olmalıyız bence. Memlekete güzel insanlar yetiştirmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…