- 8 Eylül 2020
- 81
- 95
- 8
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.221
Amin hepimize nasip olsun insaalahYaş 42 sanırım o zaman size maşallah diyorum tek seferde 11 tane 5.güne kalıp ngs ye gidebilmesi muhteşem.Nazar boncuğu bırakayım. Valla yirmili yaşlardakilerde yok . İnşallah size evlat olsun bu ufaklık
Ayni şekilde hiç kan testi yapılmadı bana da. Elimdeki önceki tedavilerime ve test sonuçlarıma göre başladı tedaviyeMeraba bisey sorucam ercan baştu da tedaviye ilk nasıl başladınız. Beni vajinal muayene etti ve 2 ay önceki testlerime baktı tamam hersey normal adetin ikinci günü gel baslayalım dedi o gün test yapılacak mı dedim hayır dedi kafam karıştı.
Ercan beyde hiç test yapılmadan mı başladınız.Ayni şekilde hiç kan testi yapılmadı bana da. Elimdeki önceki tedavilerime ve test sonuçlarıma göre başladı tedaviye
Olabiliyor demek ki benim gördüğüm ilk tedavide de hiç bir tahlil istenmemişti. Sadece bir tsh değerine bakalım demişlerdi ki bana sorsalar bende söylerdim troid sıkıntım yok tahlil değerim şu diye. Muayene sonrası bir ilaç dozu belirlendi ve o doz ile devam edildi.Ercan beyde hiç test yapılmadan mı başladınız.
Evet canım. Önceki sonuçlar yeterli olduErcan beyde hiç test yapılmadan mı başladınız.
Peki tedavi olumlu sonuçlandı mı yani yumurta kalitesi falan nasıldı süreçte herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı yani memnun kaldınız mı. lütfen kusura bakmayın merakıma engel olamıyorumAyni şekilde hiç kan testi yapılmadı bana da. Elimdeki önceki tedavilerime ve test sonuçlarıma göre başladı tedaviye
Benim icin olumlu büyük bir adım oldu sonuç negatif olsa da. Çünkü 45 yaşımda bir yumurta elde edip dölleyip transfer olabildi. Sonuç negatifti. Önümüzdeki maçlara bakıyoruzPeki tedavi olumlu sonuçlandı mı yani yumurta kalitesi falan nasıldı süreçte herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı yani memnun kaldınız mı. lütfen kusura bakmayın merakıma engel olamıyorum
Çok teşekkür ederim 20 gün sonra ercan beyle başlicaz insaAllah en kısa sürede Allah sana da bana da tüm isteyenlere de hayırlıca nasip eder.Benim icin olumlu büyük bir adım oldu sonuç negatif olsa da. Çünkü 45 yaşımda bir yumurta elde edip dölleyip transfer olabildi. Sonuç negatifti. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Amin canım benim.cok teşekkürler. Güzel haberlerinizi bekliyorumÇok teşekkür ederim 20 gün sonra ercan beyle başlicaz insaAllah en kısa sürede Allah sana da bana da tüm isteyenlere de hayırlıca nasip eder.
bebeğinizi iyi günlerde büyütün inş. bebeğine kavuşmana çok sevindim en güzeli hayırlısı doğru kararınız için tebrik ederim mutluluğunuz daim olsunMerhaba hepinize bu yolculuk ta güzellikler diliyorum ben eskilerdenim tedaviler ve dusuklerler den sonra bıraktım şimdi koruyucu aileyim 7 aylık bebeğim 40 günlüktü bana geldiğinde inanın sanki ben doğurdum çok güzel bir duygu asla pes etmeyin bu duyguyu yaşayacağınız bir hayat var onuda ertelemeyin hayatın bize vermediğini rabbim bir yolla bize ulaştırıyor yolunuz açık olsun hepiniz annesiniz sevgiler
ayni sekilde olmustu ilk denemem gecen yilMerhabalar arkadaşlar ben 41 yaşındayım bu ay tüp bebek denemesi yapıyorum 5 yumurta toplandı 3 ü olgunmuş fakat sadece biri döllenmiş yarın bir daha arayacaklar devam ederse bu ay için transfer olması için ilaçları reçete etmişlerdi dün akşamdan itibaren onları başladım. Yaş nedeni ile şans düşük oluyor anladığım kadarı ile tekrar denemelerin bi faydası oluyor mu ?Tekrarların arasına vakit koyuyor musunuz ilk denememdi iğne vs vücudu yoruyor sonraki denemelerde vücut biraz daha alışıyor mu iğnelere? Bu deneme gonalf certoide merional vuruldu .
Çok güzel bir karar verebilmişsiniz ne güzel , tebrik ediyorum sizi , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzuMerhaba hepinize bu yolculuk ta güzellikler diliyorum ben eskilerdenim tedaviler ve dusuklerler den sonra bıraktım şimdi koruyucu aileyim 7 aylık bebeğim 40 günlüktü bana geldiğinde inanın sanki ben doğurdum çok güzel bir duygu asla pes etmeyin bu duyguyu yaşayacağınız bir hayat var onuda ertelemeyin hayatın bize vermediğini rabbim bir yolla bize ulaştırıyor yolunuz açık olsun hepiniz annesiniz sevgiler
Iki sene önce gittiğimde 3 aylık vitaminler sonucu normal yolla hamile kalmıştım o zaman bende de kalbi durmuştu iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bakalım ne olacak zor süreçlerayni sekilde olmustu ilk denemem gecen yil
bi tecrubelere onden sahip olabilip burayi daha erken okuyabilseydim kesinlikle taze transfer yaptirmazdim.
rahmimi psikolojimi dinlendirirdim.zaten onca buyutme ignelerinin yapildigi hormonlarin kendini sastigi ayni ay konmasa mantiga ruha daha yakin geliyor engel olmamisim belki tutar heyecaniyla ( hos taze 3.gun konup tutan vardir belki bu benim dusunce ve deneyimim)
nitekim ilk taze konan degil 2.opuda alinip dondurulanlar sonradan konanlar tutmustu( sonradan kalbi dursada)
tedavinizin hayirli mujdelerle sonuclanmasini dilerim,
Kızlaaarrr ercan baştu tedavide ulaşılabilirlik açısından nasıl? Sorularınıza cewap alabildiniz mi istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir telefonu var mı ve hasta doktor iletişimi nasılAyni şekilde hiç kan testi yapılmadı bana da. Elimdeki önceki tedavilerime ve test sonuçlarıma göre başladı tedaviye
Evet telefonu var istediğinde ulaşabilirsin. Pek sıcak sayılmaz diğerinden pek de farklı değil aslında. Hekimlerimizin hepsi hastalarına yetişmeye çalışıp aynı zamanda kendilerine ve ailelerine de vakit ayırmaya uğraştıkları için bence birşeyler yarım kalabiliyor. Kisaca tıpkı tedavi gördüğüm diğer hocalar gibiydi,yani pek vakti yoktu...Kızlaaarrr ercan baştu tedavide ulaşılabilirlik açısından nasıl? Sorularınıza cewap alabildiniz mi istediğiniz zaman ulaşabileceğiniz bir telefonu var mı ve hasta doktor iletişimi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?