- 5 Mart 2019
- 122
- 273
- 33
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.241
canım çok üzüldüm senden haber bekliyordum bende ...bir yorum yaptı mı doktor ?Arkadaşlar merhaba,benim NGS ye giden 2 embriyomda kötü çıktı maalesef transfer edilemiyor. Moralim çok bozuldutekrar tedavi olmak gibi bir durumum yok zaten benden bu kadar çok yoruldum.Tedavisi devam eden arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah sizler emeklerinizin karşılığını alırsınız Eki Görüntüle 2688784
Yağmur hanımla görüştüm kromozomlarda sıkıntı varmış detaylı açıklama için adet olunca gelin Erbil bey görüşecek dediler. İnşallah seninkiler güzel gelircanım çok üzüldüm senden haber bekliyordum bende ...bir yorum yaptı mı doktor ?
bende 2 tane yolladım sonuç bekliyorum .
Kıyamam yaa Bu olmadıysa daha hayırlısı gelecektir inanıyorumArkadaşlar merhaba,benim NGS ye giden 2 embriyomda kötü çıktı maalesef transfer edilemiyor. Moralim çok bozuldutekrar tedavi olmak gibi bir durumum yok zaten benden bu kadar çok yoruldum.Tedavisi devam eden arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah sizler emeklerinizin karşılığını alırsınız Eki Görüntüle 2688784
Çok teşekkür ederim desteğin içinKıyamam yaa Bu olmadıysa daha hayırlısı gelecektir inanıyorumHiç ummadığın anda Rabbim güzel kapılar açar. Bak burada bi arkadaşımız vardı tedavi için gün sayarken spontane gebelik oluştu maşallah güzelde geçiyor gebeliği. Eninde sonunda biri anne diyecek sana , sen çok özlesin ve çoooookk güzel bir anne olursun
anladım canım hayırlısı olsun maalesef bir yere kadar bir şeyler yapıyoruz sonrası kader kısmet oluyor ..benimde 5.tedavim seni çok iyi anlıyorum artık o bıkmışlık bende de var ..inş istediğin her şey olur ..tedavili ya da tedavisiz ..hayat bir mucize zaten ...Yağmur hanımla görüştüm kromozomlarda sıkıntı varmış detaylı açıklama için adet olunca gelin Erbil bey görüşecek dediler. İnşallah seninkiler güzel gelir
Çok teşekkür ederim hepimiz için her şeyin hayırlısıanladım canım hayırlısı olsun maalesef bir yere kadar bir şeyler yapıyoruz sonrası kader kısmet oluyor ..benimde 5.tedavim seni çok iyi anlıyorum artık o bıkmışlık bende de var ..inş istediğin her şey olur ..tedavili ya da tedavisiz ..hayat bir mucize zaten ...
sonucuna çok üzüldüm hayat ne getirir belli mi olur inşallah sürprizler mucizeler görürsün ve buraya yazarsınArkadaşlar merhaba,benim NGS ye giden 2 embriyomda kötü çıktı maalesef transfer edilemiyor. Moralim çok bozuldutekrar tedavi olmak gibi bir durumum yok zaten benden bu kadar çok yoruldum.Tedavisi devam eden arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah sizler emeklerinizin karşılığını alırsınız Eki Görüntüle 2688784
peRRi ne güzel yazmışsın bu hayat enerjine hayranım.hayat tam da böyle birşey dün bebek vardı 2 aylık haberlerde çöpün kenarına konmuş insafsızlarca gördün değil mi ister istemez sen aklıma geldin :)) tabi senin kendi bebeğin olsun inş.Kıyamam yaa Bu olmadıysa daha hayırlısı gelecektir inanıyorumHiç ummadığın anda Rabbim güzel kapılar açar. Bak burada bi arkadaşımız vardı tedavi için gün sayarken spontane gebelik oluştu maşallah güzelde geçiyor gebeliği. Eninde sonunda biri anne diyecek sana , sen çok özlesin ve çoooookk güzel bir anne olursun
aynen periye katiliyorum vardir basimiza gelenlerde binbir hayir insaallahKıyamam yaa Bu olmadıysa daha hayırlısı gelecektir inanıyorumHiç ummadığın anda Rabbim güzel kapılar açar. Bak burada bi arkadaşımız vardı tedavi için gün sayarken spontane gebelik oluştu maşallah güzelde geçiyor gebeliği. Eninde sonunda biri anne diyecek sana , sen çok özlesin ve çoooookk güzel bir anne olursun
aynen periye katiliyorum vardir basimiza gelenlerde binbir hayir insaallah
senden az once ileri yas dogal hamilelik grubunda betul arkadasimizin hikayesini okudum..tedavi su bu derken ..
vazgec herseyden..neden sonra ogrenki hamilesin 42yasinda kendiliginden...masallah 41kere ve fazlasi
uzme guzel canini hadi atlatalim ..belki benimki de daha yum olacak mi birlesecekler mi ngs ne olacak hic bilmiyorum sadece Allah buyuk onu biliyorum
uzuntun uzuntumuz canim benimm ..ama bakalim bu derdin arkasinda bakalim baska turlu ne devalar ve armaganlar var
Çok üzüldüm seni çok cok iyi anlıyoruz ...umarım en kısa sürede acin hafifler bir çıkış yolu bulursunArkadaşlar merhaba,benim NGS ye giden 2 embriyomda kötü çıktı maalesef transfer edilemiyor. Moralim çok bozuldutekrar tedavi olmak gibi bir durumum yok zaten benden bu kadar çok yoruldum.Tedavisi devam eden arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah sizler emeklerinizin karşılığını alırsınız Eki Görüntüle 2688784
Hepinize tek tek teşekkür ederim desteğiniz için, çok sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun.şuan kendimi çok tuhaf hissediyorum bir sürü sorular var akılmda cevapsız hakkımızda hayırlısı❤
O sorular.. o bosluklar.. hepimiz yaşadık yaşıyoruz.. ben 6.tedaviyi görüyorum.. havuz olacağından yumurta toplamalari da saysak daha da fazlasi.. bugun adetin ilk gunu yeniden toplama icin ptesi kontrolum var.. inan birakasim geldi maddi manevi yoruldum.. ama bi yanım dediki: bikac sene sonra artik tek yumurta bile veremeyecek duruma geldiginde neden biraz daha savasmadin dersen ne olacak?Hepinize tek tek teşekkür ederim desteğiniz için, çok sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun.şuan kendimi çok tuhaf hissediyorum bir sürü sorular var akılmda cevapsız hakkımızda hayırlısı
O sorular.. o bosluklar.. hepimiz yaşadık yaşıyoruz.. ben 6.tedaviyi görüyorum.. havuz olacağından yumurta toplamalari da saysak daha da fazlasi.. bugun adetin ilk gunu yeniden toplama icin ptesi kontrolum var.. inan birakasim geldi maddi manevi yoruldum.. ama bi yanım dediki: bikac sene sonra artik tek yumurta bile veremeyecek duruma geldiginde neden biraz daha savasmadin dersen ne olacak?
Bilmiyorum kac kez denediniz yoruldunuz biliyorum ama maddi gücünüz kaldiysa yeniden deneyin derim.
[/QUOTE="Nzlnaz, post: 65143543, member: 977123"]
Seni öyle iyi anlıyorum ki. O kocaman boşluğu, hissettiklerini. Vazgeçtim derken dilin, yüreğinin itirazını. Gelip giden karmaşık duygularını. Bir yanın çaresiz hissederken diğer yanının umutla çırpınışını...
Rabbim sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?