Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok üzüldüm senden haber bekliyordum bende ...bir yorum yaptı mı doktor ?
bende 2 tane yolladım sonuç bekliyorum .

canım çok üzüldüm senden haber bekliyordum bende ...bir yorum yaptı mı doktor ?
bende 2 tane yolladım sonuç bekliyorum .
Yağmur hanımla görüştüm kromozomlarda sıkıntı varmış detaylı açıklama için adet olunca gelin Erbil bey görüşecek dediler. İnşallah seninkiler güzel gelir

Kıyamam yaa Bu olmadıysa daha hayırlısı gelecektir inanıyorum Hiç ummadığın anda Rabbim güzel kapılar açar. Bak burada bi arkadaşımız vardı tedavi için gün sayarken spontane gebelik oluştu maşallah güzelde geçiyor gebeliği. Eninde sonunda biri anne diyecek sana , sen çok özlesin ve çoooookk güzel bir anne olursun

Çok teşekkür ederim desteğin için ben cidden çok yoruldum olursa artık kendiliğinde başım gözüm üstüne ne diyim .İnşallah sen emeklerinin karşılığını alırsın.

Yağmur hanımla görüştüm kromozomlarda sıkıntı varmış detaylı açıklama için adet olunca gelin Erbil bey görüşecek dediler. İnşallah seninkiler güzel gelir
anladım canım hayırlısı olsun maalesef bir yere kadar bir şeyler yapıyoruz sonrası kader kısmet oluyor ..benimde 5.tedavim seni çok iyi anlıyorum artık o bıkmışlık bende de var ..inş istediğin her şey olur ..tedavili ya da tedavisiz ..hayat bir mucize zaten ...

Çok teşekkür ederim hepimiz için her şeyin hayırlısı

sonucuna çok üzüldüm hayat ne getirir belli mi olur inşallah sürprizler mucizeler görürsün ve buraya yazarsın

peRRi ne güzel yazmışsın bu hayat enerjine hayranım.hayat tam da böyle birşey dün bebek vardı 2 aylık haberlerde çöpün kenarına konmuş insafsızlarca gördün değil mi ister istemez sen aklıma geldin :)) tabi senin kendi bebeğin olsun inş.
o bebiş hopp evlat edinme de inşallah ailesiyle çok mutlu olur.
arkadaşlar hepiniz görmüşsünüzdür

aynen periye katiliyorum vardir basimiza gelenlerde binbir hayir insaallah
senden az once ileri yas dogal hamilelik grubunda betul arkadasimizin hikayesini okudum..tedavi su bu derken ..
vazgec herseyden..neden sonra ogrenki hamilesin 42yasinda kendiliginden...masallah 41kere ve fazlasi
uzme guzel canini hadi atlatalim ..belki benimki de daha yum olacak mi birlesecekler mi ngs ne olacak hic bilmiyorum sadece Allah buyuk onu biliyorum
uzuntun uzuntumuz canim benimm ..ama bakalim bu derdin arkasinda bakalim baska turlu ne devalar ve armaganlar var

Anna Karenina seni eklememisim galiba

Çok üzüldüm seni çok cok iyi anlıyoruz ...umarım en kısa sürede acin hafifler bir çıkış yolu bulursun

Seni öyle iyi anlıyorum ki. O kocaman boşluğu, hissettiklerini. Vazgeçtim derken dilin, yüreğinin itirazını. Gelip giden karmaşık duygularını. Bir yanın çaresiz hissederken diğer yanının umutla çırpınışını...
Rabbim sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hepinize tek tek teşekkür ederim desteğiniz için, çok sağolun Allah hepimizin yardımcısı olsun.şuan kendimi çok tuhaf hissediyorum bir sürü sorular var akılmda cevapsız hakkımızda hayırlısı
O sorular.. o bosluklar.. hepimiz yaşadık yaşıyoruz.. ben 6.tedaviyi görüyorum.. havuz olacağından yumurta toplamalari da saysak daha da fazlasi.. bugun adetin ilk gunu yeniden toplama icin ptesi kontrolum var.. inan birakasim geldi maddi manevi yoruldum.. ama bi yanım dediki: bikac sene sonra artik tek yumurta bile veremeyecek duruma geldiginde neden biraz daha savasmadin dersen ne olacak?
Bilmiyorum kac kez denediniz yoruldunuz biliyorum ama maddi gücünüz kaldiysa yeniden deneyin derim.

[/QUOTE="Nzlnaz, post: 65143543, member: 977123"]
Seni öyle iyi anlıyorum ki. O kocaman boşluğu, hissettiklerini. Vazgeçtim derken dilin, yüreğinin itirazını. Gelip giden karmaşık duygularını. Bir yanın çaresiz hissederken diğer yanının umutla çırpınışını...
Rabbim sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
[/QUOTE]

çok üzgünüm benim nasibimde anne olmak yok artık umudumda yok.
[

Allah yardımcınız olsun Benim 4.tedavimdi ve ben zaten üçüncü tedaviden sonra bırakmıştım eşimin kardeşi ben karşılayacam bütün masrafı dedi öyle başladım. Maddiyat sorun,işyerinden izin almam sorun. Yani tekrar deneme şansım yok. Eşim hiç istemiyor zaten.

çok üzgünüm benim nasibimde anne olmak yok artık umudumda yok.
[

Allah yardımcınız olsun Benim 4.tedavimdi ve ben zaten üçüncü tedaviden sonra bırakmıştım eşimin kardeşi ben karşılayacam bütün masrafı dedi öyle başladım. Maddiyat sorun,işyerinden izin almam sorun. Yani tekrar deneme şansım yok. Eşim hiç istemiyor zaten.
[/QUOTE]

Ahh canım ya duygulandırdın beni
Bence yine git bir konuş Erbil Bey ile içinde kalmasın ne diyecek bir bak ...biliyorum çok zor aynı olumsuz duyguları tam 4 kez yaşadım hepsi birer hayalkırıklığı .. ama zaman geçtikçe insan bir daha yapabilirim diyor .bende çalışıyorum zorluğunu biliyorum ki ben hep karşıda oldum tedavileri düşün yolda ne kadar zamanım geçti ...eşimde eşin gibi hatta bu tedaviyi bile zar zor istedi ..olmuyorsa zorlamayalım biz böyle de mutluyuz tarzında .. ama işte bence kadın olmak çok daha Farklı .. ben o küçücük bir umut için bile tekrar başladım

[/QUOTE]
Ahh canım ya duygulandırdın beni
Bence yine git bir konuş Erbil Bey ile içinde kalmasın ne diyecek bir bak ...biliyorum çok zor aynı olumsuz duyguları tam 4 kez yaşadım hepsi birer hayalkırıklığı .. ama zaman geçtikçe insan bir daha yapabilirim diyor .bende çalışıyorum zorluğunu biliyorum ki ben hep karşıda oldum tedavileri düşün yolda ne kadar zamanım geçti ...eşimde eşin gibi hatta bu tedaviyi bile zar zor istedi ..olmuyorsa zorlamayalım biz böyle de mutluyuz tarzında .. ama işte bence kadın olmak çok daha Farklı .. ben o küçücük bir umut için bile tekrar başladım
[/QUOTE]
adet olunca gidicem son kez bi görüşeyim. Bende Anadolu yakasından geçiyorum hastaneye çok zor süreç açıkcası kendimi bu konuda hiç güçlü bulmuyorum. Allahtan dileğim inşallah sizlerin tedavisi güzel sonuçlanır inanın sizin kadar sevinirim buna

Selam kızlar, günaydınlar, hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize.

Ben okuyup hatırlayanlar varsa geçen hafta hsg çektirmiştim ve ufak tefek rahimde yapışıklıklar var denildi. Ama önemli olmadığını söylediler. Kendi doktoruma çekim raporunu ilettiğimde histereskopi olma gerektiğini söyledi. Ve ben bir hafta sonrasına doktordan randevu alabildim filim sonuçlarını da gösterip yüz yüze görüşmek için. Histereskopi şart olman lazım dese olacağım yani kendimi bıraktım artık doktora tamamen. Dün gittik eşimle. Filimlere baktı. Korkulacak bir şey yokmuş dedi. Rahim de bebeğin tutunacağı yerlerde yapışıklık yok dedi. Sadece alt tarafta ufak bir yapışıklık var dedi ama o fazla etkilemez dedi belki spermin geçişini biraz yavaşlatabilir dedi. Şimdi ben tabi o an çok sevindim sıkıntı olmadığından. Ama akşam aklıma takıldı yani. Şimdi hamilelik için yüzdelik şansım aynı. Değişen bir şey yok zaten 3 aydır kalamıyorum hamile ovu testi kullandığım halde. Tek fark işte bu ay rahim filmi çektirdik. He bir de bana yumurta geliştiricii takviye verdi onu kullnaıyorum. Kürleri tavsiye etti. Özellikle indir kürünü. Bakalım bir daha ki ay adetliyken yine gideceğim yumurta takibi yapacağız. Acaba diyorum o doktorun bahsettiği yapışık bölge içinde operasyon istese miydim. Sonra diyorum otur oturduğun yerde kafayı mı yedin kendine iş çıkartıyorsun doktor gerekli görse zaten yapmalıyız derdi diyorum. Çok vesveseli bir insanım ya çok kızıyorum kendime. Hiç rahat değilim. Şimdi mesela şunu düşündüm birde ya eşimin spermlerinde de yavaşlık varsa bu durum iyice onları yavaşlatabilir. Bunda haklıyım ama değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…