Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba ,

Son kontrollerini yaptik bugun 5 adet yumurta gördü 5 tane toplanacak sanirim daha once 7 toplanmıştı, çarşamba toplama var sayı biraz az sanirim , bide genetige falan gidecek ,bilemedim
Cancaazim sende biliyorsun aslında sağlıklı güzel embriyo olsun yeter ki 5 sadece bir sayı , rabbim emeklerini boşa çıkarmasin , olur olur

Merhaba ,

Son kontrollerini yaptik bugun 5 adet yumurta gördü 5 tane toplanacak sanirim daha once 7 toplanmıştı, çarşamba toplama var sayı biraz az sanirim , bide genetige falan gidecek ,bilemedim
7 den geriye bir şey de kalmayabilir, 5 in ise içinden çok sağlıklı elde ederek bebeğine de kavuşabilirsin.Bence de sayıların artık bir önemi yok. Yeter ki sağlıklı yüksek kalitesi olsun.inşallah bebek verecek embriyolarımız ola

Hanimlar benim ilaç serüveni bitti elimde gonal f 1 kalemde 150 , 3 kullanılmış kalemde toplamda 200/250 kalan var İstanbul'da oturan birine verebilirim. monegon 75 4 tüp var .Dolapta muhafaza ettim ücret talep etmiyorum. İhtiyacı olan olursa ise yarasın isterim

Teşekkür ederim. Ben zaten ekstra bir ilgiden bahsetmiyorum. Zaten eşim ve ben doktoruz bırakın doktoru şu anki merkezdeki sorumlu hemşiremi ilaçla ilgili bişey için bile izin günündeyse mecbur kalmadıkça rahatsız etmeyiz. Ben sadece olması gereken kadar yani muayene sonrası o 5-10 dakikalık açıklama kısmı ya da tüm olasılıkların oturulup açık net konuşulması kısmındayım.

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah

Eklentiler

• AF8B0DCA-27A7-4569-974F-ACC7A3FB68C3.webp
    177,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 89B7BA1E-7880-4842-8C4C-E1E441CE78F8.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 53
Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
Hayırla sonuçlansın inşallah testlere göre ve kan tahlili sonucuna göre yeni hamilelik gibi görünüyor. En geç 12 günde etki bitiyor diye biliyorum yanlışım yoksa

Hayırla sonuçlansın inşallah testlere göre ve kan tahlili sonucuna göre yeni hamilelik gibi görünüyor. En geç 12 günde etki bitiyor diye biliyorum yanlışım yoksa
Bir saat önce test yaptım kaset test herhalde akşam yaptığım için yedim içtim silik çıktı Ama belliydi yarını bekliyorum inşallah güzel olur

Bir saat önce test yaptım kaset test herhalde akşam yaptığım için yedim içtim silik çıktı Ama belliydi yarını bekliyorum inşallah güzel olur
Pozitif görürsün inşallah canım bizlere de dua et bende tedavide 6.gündeyim yarın kontrol var 1 yumurta ile devam ediyorum yine de ümitliyim 1 olsun benim olsun

Hanımlar aklıma takılan bir konu var opu öncesi e2 değeriniz kaçtı ??? Fazla yüksek olduğunda
Ohss olma riski oluyormus bilginiz var mi ??

Hanımlar aklıma takılan bir konu var opu öncesi e2 değeriniz kaçtı ??? Fazla yüksek olduğunda
Ohss olma riski oluyormus bilginiz var mi ??
Merhaba ben havuz yaptım,3 ile 10 adet arası yumurta toplandı opularda,değerim de 700-3500 arasında değişti sınır değer nedir ben de bilmiyorum

Merhaba ben havuz yaptım,3 ile 10 adet arası yumurta toplandı opularda,değerim de 700-3500 arasında değişti sınır değer nedir ben de bilmiyorum

Off cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.

Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.

Off cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.

Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
Hayır olsun inşallah, ne gibi rahatsızlık gördünüz? Aynı yerdeyiz malum meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…