- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.261
Cancaazim sende biliyorsun aslında sağlıklı güzel embriyo olsun yeter ki 5 sadece bir sayı , rabbim emeklerini boşa çıkarmasin , olur olurMerhaba ,
Son kontrollerini yaptik bugun 5 adet yumurta gördü 5 tane toplanacak sanirim daha once 7 toplanmıştı, çarşamba toplama var sayı biraz az sanirim , bide genetige falan gidecek ,bilemedim
7 den geriye bir şey de kalmayabilir, 5 in ise içinden çok sağlıklı elde ederek bebeğine de kavuşabilirsin.Bence de sayıların artık bir önemi yok. Yeter ki sağlıklı yüksek kalitesi olsun.inşallah bebek verecek embriyolarımız olaMerhaba ,
Son kontrollerini yaptik bugun 5 adet yumurta gördü 5 tane toplanacak sanirim daha once 7 toplanmıştı, çarşamba toplama var sayı biraz az sanirim , bide genetige falan gidecek ,bilemedim
Teşekkür ederim. Ben zaten ekstra bir ilgiden bahsetmiyorum. Zaten eşim ve ben doktoruz bırakın doktoru şu anki merkezdeki sorumlu hemşiremi ilaçla ilgili bişey için bile izin günündeyse mecbur kalmadıkça rahatsız etmeyiz. Ben sadece olması gereken kadar yani muayene sonrası o 5-10 dakikalık açıklama kısmı ya da tüm olasılıkların oturulup açık net konuşulması kısmındayım.Evet telefonu var istediğinde ulaşabilirsin. Pek sıcak sayılmaz diğerinden pek de farklı değil aslında. Hekimlerimizin hepsi hastalarına yetişmeye çalışıp aynı zamanda kendilerine ve ailelerine de vakit ayırmaya uğraştıkları için bence birşeyler yarım kalabiliyor. Kisaca tıpkı tedavi gördüğüm diğer hocalar gibiydi,yani pek vakti yoktu...
Hayırla sonuçlansın inşallah testlere göre ve kan tahlili sonucuna göre yeni hamilelik gibi görünüyor. En geç 12 günde etki bitiyor diye biliyorum yanlışım yoksaKozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
Evet canım doğru söylüyorsun 12-13 günde bitiyor yarın tekrar test yapacağım koyulaşırsa ilerliyor demektirHayırla sonuçlansın inşallah testlere göre ve kan tahlili sonucuna göre yeni hamilelik gibi görünüyor. En geç 12 günde etki bitiyor diye biliyorum yanlışım yoksa
Bir saat önce test yaptım kaset test herhalde akşam yaptığım için yedim içtim silik çıktı Ama belliydi yarını bekliyorum inşallah güzel olurHayırla sonuçlansın inşallah testlere göre ve kan tahlili sonucuna göre yeni hamilelik gibi görünüyor. En geç 12 günde etki bitiyor diye biliyorum yanlışım yoksa
Pozitif görürsün inşallah canım bizlere de dua et bende tedavide 6.gündeyim yarın kontrol var 1 yumurta ile devam ediyorum yine de ümitliyim 1 olsun benim olsunBir saat önce test yaptım kaset test herhalde akşam yaptığım için yedim içtim silik çıktı Ama belliydi yarını bekliyorum inşallah güzel olur
Aynen öyle tekli gebelikler hep tek yumurta genelde yani öyle düşün inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzPozitif görürsün inşallah canım bizlere de dua et bende tedavide 6.gündeyim yarın kontrol var 1 yumurta ile devam ediyorum yine de ümitliyim 1 olsun benim olsun
Arkadaşım hayirli olsun gebeligin inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını ...nerede tedavi gordun ..bu kaçıncı tedavin ?Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün
dün kan verdim 7.40 çıktı
Bunlarda bugünün testleri iğnenin etkisi yoktur inşallah
4.tedavim Mersin’de görüyorum 15.gğnü bitti çatlatma iğnesinin dün 7.40 çıktı sonuç yarın inşallah artarArkadaşım hayirli olsun gebeligin inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını ...nerede tedavi gordun ..bu kaçıncı tedavin ?
İnşallah4.tedavim Mersin’de görüyorum 15.gğnü bitti çatlatma iğnesinin dün 7.40 çıktı sonuç yarın inşallah artar
25İnşallah...yaş kaç ?
Merhaba ben havuz yaptım,3 ile 10 adet arası yumurta toplandı opularda,değerim de 700-3500 arasında değişti sınır değer nedir ben de bilmiyorumHanımlar aklıma takılan bir konu var opu öncesi e2 değeriniz kaçtı ??? Fazla yüksek olduğunda
Ohss olma riski oluyormus bilginiz var mi ??
Merhaba ben havuz yaptım,3 ile 10 adet arası yumurta toplandı opularda,değerim de 700-3500 arasında değişti sınır değer nedir ben de bilmiyorum
Hayır olsun inşallah, ne gibi rahatsızlık gördünüz? Aynı yerdeyiz malum meraklandımOff cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.
Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
canım selam noldu ne rahatsız etti...Off cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.
Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?