- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.281
Canım, moralini bozma bence şu aşamada vücut her şeyden etkilenebiliyor, biliyorsun ki 1 tane sağlıklı bile yetiyor. Canını sıkan başka şeyler varsa onu bilememOff cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.
Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
Rahat olll lütfenOff cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.
Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
Rahat olll lütfenbenim başıma buna benzer bişey gelmişti muayenelerde ooooo 10 yumurta toplarız biz diyen doktorum ameliyathaneye girdiğimde beklenen folikul sayısı 5 sayısını görünce öyle moralim bozulmuştu ki anlatamam. Topalama bitti o sayı oldu 8 velhasıl en azından benim gibi son an öğrenmiyorsun ki olduki 20 yumurta olsa ne olacak olgun olmayabilir dua edelim hepsi olgun , dollenebilen sağlıklı yumurtalar olsunlar yüzdük yuzdun kuyruğuna gelsin relax lütfen
Hayır olsun inşallah, ne gibi rahatsızlık gördünüz? Aynı yerdeyiz malum meraklandım
Tarzları hoşuma gitmiyor, herseyi oldu bittiye getiriyorlar
Ben de ayni şeyden rahatsızım. Bir düzensizlik var. Ozellikle lab ile ilgili.Tarzları hoşuma gitmiyor, herseyi oldu bittiye getiriyorlar
basindan beri boyle mi idi surecin icinde veya sonuna dogru mu ki canim..ne farkeder derseniz hani aldik hasta nasilsa bizde tamamdan mi onu anlamak istedim ama olumsuzu ćagirmayalim
acikca rahatsizligini dile getirip rahatlasan? tedbirli giderdi ..cunku daha yum operasyonun ve dgr var, yolunuz var
insallah cok seye bedel harika 4 yumurtadirlarve hic uzulmezsin
lab dediginiz ust kat mi yoksa embriyolarin gittigi acibadem lab mi ?Ben de ayni şeyden rahatsızım. Bir düzensizlik var. Ozellikle lab ile ilgili.
Acibadrm lab. Embriyo çözülür 6. Gune götürülürken gelisim devam etmemis. Hic bilgi bile verilmedi. Biz arayip ulaştık embriyo gelişime devam etmedu dediler. Sacma sapan duzensiz bir yer.lab dediginiz ust kat mi yoksa embriyolarin gittigi acibadem lab mi ?
bunyesinde herseyi olan hastaneye gittim dr iyi cikmadi..iyi dr buldum gibi dedim ama kendi bunyesinden ayri yonetilen baska labla calisilmayi cok dusunmustum basta da..nasil olur kendi labi ekibi gibi olur mu vs..
insallah kurumsal iletisimleri ciddidir cunku maluk lab sahsasi extra onemli
Acibadem lab mi? Hastane duzensiz gercekten.Lab ve klinik arasına gerçekten ciddi bir iletişim kopukluğu var benim sonucum 1 ayda çıktı. Oda ben sürekli yazdım aradım öyle öğrendim sonucu. Rapora bakıyorum numune alınış tarihi 11.08.2020 örnek kabul tarihi 01.09.2020
Evet Acıbadem lab. Mesela opu dan sonra günlük arayıp bilgi vermediler bir ilk günü arandım birde son günü oda yine ben aradım bilgi vermediniz diye bana ulaşamamışlar :) halbuki 7/24 açıktır benim tel.haber bekliyorum diyeAcibadem lab mi? Hastane duzensiz gercekten.
Evet bu da cok çirkin. Bana da ulasamadik dediler. Arkadasima da ayni sey denmis. Yalan söylemeleri ayrıca hic hos degil.Evet Acıbadem lab. Mesela opu dan sonra günlük arayıp bilgi vermediler bir ilk günü arandım birde son günü oda yine ben aradım bilgi vermediniz diye bana ulaşamamışlar :) halbuki 7/24 açıktır benim tel.haber bekliyorum diye
Ekipte profesyonel olan doktor ile Yağmur Hanım.Geri kalandan ben de rahatsızlık duyuyorum. Embriyomun rakam ve harf olarak kalitesini sordum bir kişi de cvp veremedi. Topu birbirlerine attılar. Doktorumun araştırıcı yaklaşımına bilgisine zekasına asla sözüm yok.
Evet evet ben de öyle düşünmüştüm. Bir önce ki tedavim de merkez a da z ye profesyoneldi.Doktorum verimli gelmediği için bırakmıştım. Buraya da doktoru beğenerek tedavime devam ettim. Ama lab. profesyonel değil. Gelişim hakkında bilgi için aradılar. Konuşuyoruz fakat bir an önce teli kapamak için zor bekliyor. Ve bunu da karşı tarafa oldukça hissettiriyor.lab dediginiz ust kat mi yoksa embriyolarin gittigi acibadem lab mi ?
bunyesinde herseyi olan hastaneye gittim dr iyi cikmadi..iyi dr buldum gibi dedim ama kendi bunyesinden ayri yonetilen baska labla calisilmayi cok dusunmustum basta da..nasil olur kendi labi ekibi gibi olur mu vs..
insallah kurumsal iletisimleri ciddidir cunku maluk lab sahsasi extra onemli
Bu çok can sıkıcı, sorumsuzcaAcibadrm lab. Embriyo çözülür 6. Gune götürülürken gelisim devam etmemis. Hic bilgi bile verilmedi. Biz arayip ulaştık embriyo gelişime devam etmedu dediler. Sacma sapan duzensiz bir yer.
Bu çok can sıkıcı, sorumsuzca
ovv! 1ay miLab ve klinik arasına gerçekten ciddi bir iletişim kopukluğu var benim sonucum 1 ayda çıktı. Oda ben sürekli yazdım aradım öyle öğrendim sonucu. Rapora bakıyorum numune alınış tarihi 11.08.2020 örnek kabul tarihi 01.09.2020
Maalesef öyle oldu 11.08.2020 de numune alınış tarihi 11 eylülde sonucum çıktı.ovv! 1ay mibu sikayetler hic de tesadufe benzemiyor hanimlar , yutulur gibi de değilmiş .. ne yapmali bunun onune gecmek lazim..kismetse yakin donemde biz de o asamalara geliriz bunlarin oncesinde ne gibi onlem alabiliriz sizin bu maduriyetlerinizin bir duzeltme cabasi olmali.. acibademler isim tehlikelerinden sakinirlar biliyorum, belki yonetimle paylasirim cunku o yumurtalar icin biz neler neler yasiyoruz kimse kusura bakmasin ama isi yapmayanla yapani ayirtirim oyle durumda cunku ne zamanim ne param kaldi ne de.....yerine konacak tahammuldeyim
Allah yasatmasin iyilerle karsilastirsin bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?