Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Off cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.

Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
Canım, moralini bozma bence şu aşamada vücut her şeyden etkilenebiliyor, biliyorsun ki 1 tane sağlıklı bile yetiyor. Canını sıkan başka şeyler varsa onu bilemem

Off cok moralim bozuk Erbil bey 9 tane cikar senden dedi çarşamba 4 yumurta toplayacak.

Beni rahatsiz eden seylerde var paramı ödemektedir vazgeçerim cok mutsuzum.
Rahat olll lütfen benim başıma buna benzer bişey gelmişti muayenelerde ooooo 10 yumurta toplarız biz diyen doktorum ameliyathaneye girdiğimde beklenen folikul sayısı 5 sayısını görünce öyle moralim bozulmuştu ki anlatamam. Topalama bitti o sayı oldu 8 velhasıl en azından benim gibi son an öğrenmiyorsun ki olduki 20 yumurta olsa ne olacak olgun olmayabilir dua edelim hepsi olgun , dollenebilen sağlıklı yumurtalar olsunlar yüzdük yuzdun kuyruğuna gelsin relax lütfen

Tesekkurler canim

Tarzları hoşuma gitmiyor, herseyi oldu bittiye getiriyorlar
basindan beri boyle mi idi surecin icinde veya sonuna dogru mu ki canim..ne farkeder derseniz hani aldik hasta nasilsa bizde tamamdan mi onu anlamak istedim ama olumsuzu ćagirmayalim
acikca rahatsizligini dile getirip rahatlasan? tedbirli giderdi ..cunku daha yum operasyonun ve dgr var, yolunuz var
insallah cok seye bedel harika 4 yumurtadirlar ve hic uzulmezsin

Tesekkurler hep böyledir aslinda ama bıktım valla akisina biraktim onun icin devam ettim

Ekipte profesyonel olan doktor ile Yağmur Hanım.Geri kalandan ben de rahatsızlık duyuyorum. Embriyomun rakam ve harf olarak kalitesini sordum bir kişi de cvp veremedi. Topu birbirlerine attılar. Doktorumun araştırıcı yaklaşımına bilgisine zekasına asla sözüm yok.

Ben de ayni şeyden rahatsızım. Bir düzensizlik var. Ozellikle lab ile ilgili.
lab dediginiz ust kat mi yoksa embriyolarin gittigi acibadem lab mi ?
bunyesinde herseyi olan hastaneye gittim dr iyi cikmadi..iyi dr buldum gibi dedim ama kendi bunyesinden ayri yonetilen baska labla calisilmayi cok dusunmustum basta da..nasil olur kendi labi ekibi gibi olur mu vs..
insallah kurumsal iletisimleri ciddidir cunku maluk lab sahsasi extra onemli

Acibadrm lab. Embriyo çözülür 6. Gune götürülürken gelisim devam etmemis. Hic bilgi bile verilmedi. Biz arayip ulaştık embriyo gelişime devam etmedu dediler. Sacma sapan duzensiz bir yer.

Evet bu da cok çirkin. Bana da ulasamadik dediler. Arkadasima da ayni sey denmis. Yalan söylemeleri ayrıca hic hos degil.

Valla ben bir tek yagmur hanimi begendim :) isini ciddiyetle yapiyor

Evet evet ben de öyle düşünmüştüm. Bir önce ki tedavim de merkez a da z ye profesyoneldi.Doktorum verimli gelmediği için bırakmıştım. Buraya da doktoru beğenerek tedavime devam ettim. Ama lab. profesyonel değil. Gelişim hakkında bilgi için aradılar. Konuşuyoruz fakat bir an önce teli kapamak için zor bekliyor. Ve bunu da karşı tarafa oldukça hissettiriyor. Anna Karenina arkadaşımı ngs sonucu için 1 ay oyaladılar.Benim ki 10 günde geldi. Farklılık oldu. Ama herkese mi böyle oluyor onu bilemiyorum. İki güne bir bilgilendirmek için aradılar onda da bir sıkıntı yaşamadık.

ovv! 1ay mi bu sikayetler hic de tesadufe benzemiyor hanimlar , yutulur gibi de değilmiş .. ne yapmali bunun onune gecmek lazim..kismetse yakin donemde biz de o asamalara geliriz bunlarin oncesinde ne gibi onlem alabiliriz sizin bu maduriyetlerinizin bir duzeltme cabasi olmali.. acibademler isim tehlikelerinden sakinirlar biliyorum, belki yonetimle paylasirim cunku o yumurtalar icin biz neler neler yasiyoruz kimse kusura bakmasin ama isi yapmayanla yapani ayirtirim oyle durumda cunku ne zamanim ne param kaldi ne de.....yerine konacak tahammuldeyim
Allah yasatmasin iyilerle karsilastirsin bizleri

Maalesef öyle oldu 11.08.2020 de numune alınış tarihi 11 eylülde sonucum çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…