- 3 Ağustos 2018
- 175
- 416
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.301
Eger doktorun özel telefonuna ulaşabiliyor olmaktan bahsediyorsak direkt olarak özel ilgiden bahsediyor olabiliriz bana göre. Elbette tüm hekimlerimiz gibi 5-10 dakikayı esirgemeyen bir hekim Ercan bey de. Tedavinizde güzel sonuçlar alırsınız umarım...Teşekkür ederim. Ben zaten ekstra bir ilgiden bahsetmiyorum. Zaten eşim ve ben doktoruz bırakın doktoru şu anki merkezdeki sorumlu hemşiremi ilaçla ilgili bişey için bile izin günündeyse mecbur kalmadıkça rahatsız etmeyiz. Ben sadece olması gereken kadar yani muayene sonrası o 5-10 dakikalık açıklama kısmı ya da tüm olasılıkların oturulup açık net konuşulması kısmındayım.
Şişli Memorialda iki kere bende bir ay kadar beklemiştim. Normal diye biliyorum.Maalesef öyle oldu 11.08.2020 de numune alınış tarihi 11 eylülde sonucum çıktı.
Benden sonra gönderen arkadaşın 2 haftada çıktı :) benimki böyle uzun sürdü.Şişli Memorialda iki kere bende bir ay kadar beklemiştim. Normal diye biliyorum.
Ya sanırım bazen bekliyorlar başka hastalarla toplu göndermek için başkaları ama zaten yoğun ise hemen yolluyolar öyle birşeyler duymuştum.Benden sonra gönderen arkadaşın 2 haftada çıktı :) benimki böyle uzun sürdü.
En güzel gün ilk tanışma günü. Herkes süper davranıyor. Bu şişli memorial, maslak acıbadem ve bahçeci fulya için geçerli ve eminim heryer böyledirBunların hepsi aynı mı yani. Tüp bebek merkezlerinden bahsediyorum.
Bende bir merkezde tedaviye başladım. Başlamadan konuşmaya gittik. Bir ilgi bir alaka. Herşey ne kadarda güzel ! Tamam dedim kendi kendime aradığım yeri buldum. Parası pulu önemli değil, sonuç alalım da dedik.
Kredi çektik. Havuz yöntemi olacak öyle anlaştık. Tedaviye başladık. Bazı şeyler test gitti. Ne bilgilendirme, ne ilgi, ne alaka. Aynı yerdemiyim şüphe ettim. Kendimi hiç güvende hissetmedim. Gücüm kalmadı devam etmeye. Psikolojm bozuldu. Daha fazla katlanamadım.Bıraktım tedaviyi.
Şimdi ne yapacağım bilmiyorum. Ama tüp bebek tedavisinde psikolojinin çok önemi var. En rahat hissetmeliyim. Güvende hissetmeliyim.
Başka bir merkeze giderim sanırım
Bilmiyorum
Benim kafam çok karışık. Bence en basta tum testleri yaptirmak lazim. Doktorlara bırakırsak atlaniyor. Simdi ikiz gebeligim sonlandirilacak. Gelisimleri durdu. Cok korkuyorum. 1 yılın sonunda elde var sıfır. Bir de uzerine kurtaj olcam umarim rahim de problem yasamam sonrasinda.
Her ihtimali arastirip sorunu tespit etme maalesef bizlerde kizlar. Yoksa her yer 3 dwfa t defa tup bebek denetir durur. Her dusukte ek 2 tahlil eklenir. Olan yıllara olur. Aldığın hormonlarla olur.
cok gecmis olsun canim oncelikle bunu bilmiyordumBenim kafam çok karışık. Bence en basta tum testleri yaptirmak lazim. Doktorlara bırakırsak atlaniyor. Simdi ikiz gebeligim sonlandirilacak. Gelisimleri durdu. Cok korkuyorum. 1 yılın sonunda elde var sıfır. Bir de uzerine kurtaj olcam umarim rahim de problem yasamam sonrasinda.
Her ihtimali arastirip sorunu tespit etme maalesef bizlerde kizlar. Yoksa her yer 3 dwfa t defa tup bebek denetir durur. Her dusukte ek 2 tahlil eklenir. Olan yıllara olur. Aldığın hormonlarla olur.
Yok canim gerek görülmedi. Zaten 2 embriyom kalmisti geriye. Tramsfer edildi. Tuttu sonra biri dusuk oldu. Diğerinin gelisimleri durdu. Kurtaj olmayı bekliuorum.Canım Çok geçmiş olsunSebebi bellimi embriyo genetiğe gitmşmiydi senin ?
Karyotip analizi , pihtilasma testi, romatizma ve tiroid testleri, lupus testleri ve sperm fish testinin yapilmasi gerrkihor bence. Sonrasinda da embriyolari genetige gondrrmek gerekiyor.cok gecmis olsun canim oncelikle bunu bilmiyordumsabirlar diliyorum sana.. kacinci haftaydi ..
neyi atladilar yani neyi atlamamamizi onerirsin
bendegecen sene kasim gibi kurtaj olmustum
parca kalmisti, kontrolde dr a sordugumda vakumla dikkatle yaptim kazimadigim icin parca kalmis onu da ilk adetle atarsin aksinde yapisiklik olurdu kazisaydim hersey yolunda demisti.
sene devriyesi geliyor tekrar tedaviye basliyoruz ama hsg de tup kontur duzensizligi ve mr de rahim incelmesi cikti dk bir gol bir ( tabiricaizse) ....radyolog cekerken kurtaj mi oldunuz dedi... hani haniydi..
sana katiliyorum ama uzuntun icinde gerilmeni istemem arkadasim kusura bakma ic dokmus bulundum afedersin.. neresinden tutacagiz bilemiyorum olanlarin,, napalim tip mi okuyalim..siyasete girip haklarimiz icin bakan mi olalim da denetleyelim,,
sezene umuda bagliyim kaciyim uzun oldu 'belki iklim degisir akdeniz olur
gulumse..,,)
Yok canim gerek görülmedi. Zaten 2 embriyom kalmisti geriye. Tramsfer edildi. Tuttu sonra biri dusuk oldu. Diğerinin gelisimleri durdu. Kurtaj olmayı bekliuorum.
Kurtaji evde olursam genetige gönderilecek.
Canim bizim ilk denememizdi. Gerek duymadi doktor. Bundan sonrasi icin genetige gönderelim sperm dna hasar testi yaptiralim dedi. Ama o kadar yorgunum ki. Bir sure üzerimden bu durumu atmam gerekecej sanki. Hala içimde ölü bebeklerle kürtajı bekliyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Dengem bozulduBenimde 2 embriyom olursa genetiğe göndermeyip direk transfermi yapar acaba
Çok geçmişler olsun. Allah yüreğinizi ferahlatsın işlerinizi kolaylaştırsın. Siz Erbil Bey de misiniz?Canim bizim ilk denememizdi. Gerek duymadi doktor. Bundan sonrasi icin genetige gönderelim sperm dna hasar testi yaptiralim dedi. Ama o kadar yorgunum ki. Bir sure üzerimden bu durumu atmam gerekecej sanki. Hala içimde ölü bebeklerle kürtajı bekliyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Dengem bozuldu
Evet. TesekkurlerÇok geçmişler olsun. Allah yüreğinizi ferahlatsın işlerinizi kolaylaştırsın. Siz Erbil Bey de misiniz?
Ngs yaptırmak önemli. Eğer yaptırmadıysanız karyotip analizi, sperm dna hasar, kan pıhtılaşması yapılmalı.Benim kafam çok karışık. Bence en basta tum testleri yaptirmak lazim. Doktorlara bırakırsak atlaniyor. Simdi ikiz gebeligim sonlandirilacak. Gelisimleri durdu. Cok korkuyorum. 1 yılın sonunda elde var sıfır. Bir de uzerine kurtaj olcam umarim rahim de problem yasamam sonrasinda.
Canim bizim ilk denememizdi. Gerek duymadi doktor. Bundan sonrasi icin genetige gönderelim sperm dna hasar testi yaptiralim dedi. Ama o kadar yorgunum ki. Bir sure üzerimden bu durumu atmam gerekecej sanki. Hala içimde ölü bebeklerle kürtajı bekliyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Dengem bozuldu
Canim bizde tutunma oldu. Bebekler gelisim gösteremedi sadece. Kalpleri hic atmadı. Sorun ne bilmiyoruz. Ben pihtilasma testi yaptırmıştım.Haklısın biraz kafanı dağıt, çokda uzaklaşmadan konulardan yeniden dene , ama öncelikle tabi tutunmama sabebini bulmak lazım,
Canim cok az embriuom olusuyor. Genetige gönderince hic kalmayabilir. Bir de temiz olsa bile embriyodan parva alınınca embriuo da bozulabiliuormus. Ne yapcaz inan ben de bilmiyorum.Ngs yaptırmak önemli. Eğer yaptırmadıysanız karyotip analizi, sperm dna hasar, kan pıhtılaşması yapılmalı.
Bence artık doktorlar için tedavinin ilki de sonu da bir tutulup, muhakkak ngs ye gönderilmeli.Doktor yollamaya gerek duymasa dahi bizler istikrarla bu kararımızdan dönmemeliyiz.Sizin durumunuzu okuyunca çok üzüldüm. Eğer doktoru dinleyip, ngs ye göndermeden transfer ettirseydim, demek ki ben de bir süre sonra bunları yazacaktım. Neden özensiz davranıp bizlere bunları yaşatıyorlarEvet. Tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?