Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Her işte bir hayır varıdr, bakarsın kendiliğinden gebe kalırsın bu bekleme döneminde

Bizde cok uzulduk. Bence zaten az embriyo oluşmasının altında da bizde genetik bir sorun olup olmadığının araştırılması gerekiyor. Ya translokasyon gibi bir durum.var ya da sperm dnalari hasarlı.

Kendiligimden kalmam imkansız. Esimde bosalma sorunu var. Kist oldugundan ilişki anında bosalma olmuyor.

Anladım canım , inşallah güel bir dinlenme süreci geçirirsin , ve sağlıkla başlarsın yeni tedavine, Çok pardon bişey soracağım anlamamı olabilirim, benimde kafam çok karışıkda bu aralar,

Senin bu ilk tedavindi ve Erbil beyle oldu değil mi ?

Canim cok az embriuom olusuyor. Genetige gönderince hic kalmayabilir. Bir de temiz olsa bile embriyodan parva alınınca embriuo da bozulabiliuormus. Ne yapcaz inan ben de bilmiyorum.
Benimde revezrvim düşük ancak daha önce iki düşük yaşadığım için merkezler bana ngs yapmadan transfer yapmıyor. Bu da ayrı stres maalesef. Rahim inceliği de var o yüzden mümkün olduğu kadar kürtaj olmamam lazım ama şimdiden 3 oldu bile.

Aslinda 2. De de onu tercih edebilirsiniz , cunku denenebilecek her yönetimi destekliyor, mesela aret kamar genetik test yaptırmıyor, era yaptırmıyor,
Yani bir süre ara verilecek zaten. Bir de acibadem lab.tan cok memnun kalmadik.
Tum testleri vs yaparsak zaten sorunu tespit ederiz. Genetik sorun varsa embriyolara genetik test yapilmasi gerekecek. Bu durumda lab.i coj iyi bir yere gitmemiz gerekir diye düşünüyorum. Arastirma yapmamiz gerekir bununla da ilgili.

canım sonuç geldi mi senin ? benimde 10 gün oldu.
sonuç nedir sağlıkla inş.

öncelikle durumunuza çok üzüldm ...
ama bence her doktor böyle yapıyor bahçceci de böyleydi genetik gerek yok era gerek yok diyorlardı.bende bahçecide kimyasal gebelik yaşadım ilk önce değer yüksekti sonra kanama oldu ve kan değerim düştü ..ondan sonra diyorlar yok onu da yapalım bunu da... deneme tahtası gibi oluyoruz valla.. allah kolaylık versin sabır versin ne diyim ...

Bahçeci bana da oldukça zaman kaybettirdi. Hidroselpenks olmuşum hiç bir doktorun haberi yok.Tüplerim tıkalı sıvı birikmesi gibi bir şeyim olabilir mi demiştim. Biraz görünüyor ama şu anda bakmaya gerek yok demişti 3 tedavi boyunca oyalandım.Yüz kez de transfer olsan tutmayacak dedi şimdi ki doktorum. Sağolsun ortaya çıkardı.

Canım çok geçmiş olsun. Kendini çok üzme elden birşey gelmiyor ne yazıkki. Maalesef benzer durumları çoğumuz yaşadık. Bende yaşadım. Bende dr kürtaj sonrası o kadar bekletmemişti. Kürtaj olduğunda başlayan adetin bittikten sonra bir adet dönemi daha geçir. Ondan sonrakinde tekrar başla demişlerdi.

Siz ne yaptınız nerede tedavi görüyorsunuz, memoriala başlayacaksınız galiba

Aslinda 2. De de onu tercih edebilirsiniz , cunku denenebilecek her yönetimi destekliyor, mesela aret kamar genetik test yaptırmıyor, era yaptırmıyor,
katiliyorum, benim deneyimim de baslangicta ayni yonde.
onceki yerde dusuk kayiplari baz alarak genis kapsamli tetkikler isteyerek basladi aile hastalik haritama kadar girdi ..boyle devameder umarim,sizde de bu kez yaklasimi farkli olacaktir bu gozle sanirim, genetik lab basamagina gelebilirsek insaalah tabi,
yakin takip uyariyla ilerlemeyi dusunuyorum dediklerinizden sonra, dilerim bu kez hersey bizler icin farklisi hayirlisi olur

Siz ne yaptınız nerede tedavi görüyorsunuz, memoriala başlayacaksınız galiba
Biz 6 denemeden sonra maddi manevi çok yorulduk. Bir ara memorialda son bir kez denesek mi diye düşündük. Ondan da emin olamadık. Her yer 3 aşa 5 yukarı aynı şeyleri yapıyor. Maalesef bizim gibi ileri yaş grubunda ve rezervi az olanlar için başarısını kanıtlamış bir merkez yok. Doktorlarda bir süre sonra rutine bağlıyor. Git gel opu yapıp toplayalım şansınız varsa olur yoksa yapacak birşey yok. Bu durum beni çok yordu. Bende evde duamı edip kendi mucizemi bekliyorum. Allah hepimizin mucizelerini daha fazla bekletmeden göndersin inşallah.

Hayat sürprizlerle dolu mucizen bulsun seni

merhaba kızlar :) erbil bey değilse de acıbadem labaratuvarından memnun olmadığını okudum da tavsiye ettiğim sadece B Biscolataamm ve başka bir arkadaş var hani tavsiye ile olacak şey değil bu . ayrıca erbil bey iyi bir doktordur.
bahçeci fulyada erbil bey ayrıldıktan sonra genetikten sonucum belki 2 ayda gelmedi.sonucu telefon açtığımda asistan doktor, sağlıklı diye tek kelime whatsappdan öğrendim. başhemşire sonradan ne için konuştuysak o çok çok moral verdi.
böyle sorunlar her merkezde olabilir keşke sonucu pozitif olsa da sizlerde affetseniz doktoru ve herşeyi unutsanız

Kim söyledi hatırlamıyorum ama bu işin matematiği yok demişti gebelik için , düşünüyorum da gerçekten yok gencecik kadınlar merkez merkez dolaşırken 40 yaşından sonra çatır çatır doğuranlar var. 35 yaşında menopoza gireni de var 60 yaşında hala regl olanı da. Ben bu ara sayıların şifasına taktım siz elbette duanız edin Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin bi araştırsanız mı acaba hem bir şeylerle uğraşmak iyide geliyor (7777) mücizeniz sizinle olsun

Tatlı Bebegimhadi cim;benim ngs sonucum 10 gün de geldi o yüzden bir sıkıntı yaşamadım. Evet bir takım kopukluklar olabiliyor oldu da. Daha tam oturmamış mı desem bilemedim. Yani geniş kapsamlı bir merkez olmadığından mütevellit sanırım. Ama memnun kalan aynı lab.la pozitifi alan kadınlarımız da var. Doktor ve lab. Bir bütündür. Dediğim gibi önce ki yer sadece tüp bebek üzerine bir merkezdi ve lab.ı prof tu, doktor yetersiz kaldı. E şimdi de doktorumdan fazla fazla memnunum, lab.pek aktif değil. Dr.iğne dozunu dahi gününe göre itina ile hesaplıyor. Git tedavi boyunca bunu vurun gel demiyor. Erkek dna sını başkası önemsemezken O yaptırmadan başlayamayız diyor. Tiroidleri önemsiyor, şeker hast.nı önemsiyor ve baktırıyor. Rahmini görelim içeri ne durum da diyor,bi bakıyor transfere gebeliğe engel sorunlar var bunları halletmeden işe başlayamayız diyor. Nerden bakarsan on numara hareketler. Bunlar doktor hakkında bizim izlenimlerimiz.Başka Dr.larla da yol aldığımız için kıyas yapmak kolaylaşıyor. Ben baya memnunum elinden gelenin iyisini yaptığını düşünüyorum.Sonuç ise Yüce karara bağlı

Çok olgun bir yaklaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…