Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim. Hepimizin mucizeleri en kısa zamanda hayırlısıyla sahiplerini bulsun. Bazı duaların sayılarla yapıldığını biliyordum ama bu bahsettiğiniz konuyu duymamıştım.

Bende bir süredir fonksiyonel beslenmeye kafayı takmıştım. Malum bizim ülkemizde en iyi olduğunu düşündüğünüz marka ürünleri alsanız bile ne yediğimiz pek belli olmuyor. Aynı şey sebze ve meyveler içinde geçerli ne yazıkki. Ben bir dönem yurtdışında bulunmuştum. Gittiğimin 6. ayında doğal yolla hamile kaldım. Aynı zamanda haşimatoluydum ve o dönem haşimatonun bebekleri öldürebildiğini bilmiyordum. Bebeğimin gelişimi çok iyi gitmesine rağmen 3. ayın sonunda kaybettim ve drlar ondan sonra haşimato sebep olmuş olabilir dediler. Ne yazıkkı o zamana kadar hiç testte yapmamışlardı. Fonksiyonel beslenmeyi önemseyen drlar vücudun 6 ayda ancak kendini toparladığını söylüyorlar. Geçtiğimiz hafta bir dr ile konuştum. Çocuk konusunda sadece beslenmeye dikkat edersek kesin olur demek çok iddalı ama doğru ve sağlıklı beslenmenin vücut hücrelerine etkisi olduğu kesin. Doğru beslenin, denemekten vazgeçmeyin ama çok kafaya takıp çok umutlu da olmayın dedi.

Bu işin matematiği olmadığı konusunda çok haklısınız. Ama matematiğin olduğu kısım bütçeler kısmı. Zaten hepimizin belini büken bölümde bu. En uyduruk merkezde şu an sadece tek opu ve tek transfer ücreti 10 binden başlıyor. Ne diyelim hepimiz birbirimiz için dua edelim. Allah elbet birilerinin dualarını kabul eder. Şuan için elimizden gelen bu

Hayvansal gıdayı tamamen kestiniz mi

Hasimatonun bebegi yabanci algilayip saldirmasi bilimselmiymis? Dr lariniz bunu bir gorus olarak mi yoksa genetikten cikan bir sonuc ya da vb. bir dayanakla mi paylastilar acaba..bu hep kafama takilan bir konu, bahsinin gecmesine sevindim
Bende de var-mış haşimato, ayni sekilde 3.ayda kalbi durduğumda o zamanki doktorum ( genetik inceleme istemistim tiroid ya da belki baska sorun var mi? için) 40yas anomalilidir genel, incelenecek bir durum yok demisti...( 3noktayi lutfen sizler doldurun)

Evet haşimatonun hem sizin vücudunuza hem de bebeğe saldırması bilimsel. Ayrıca aldığınız ilaç dozu her ikiniz için yetersiz kalırsa bebeği kaybetmeseniz dahi zihinsel engelli olma olasılığı çok yüksek oluyor.

coktesekkurler
Allah korusun
biz de tedbirli olalim cok gecmis olsun

Çok tesekkurler cewabınız için. peki gluten şeker? Peynir? Çay ve kahve?
Öncelikle şunu belirteyim konunun eğitimini almış bir uzmandan destek almadım. Makarna, bulgur, pirinç, şeker, tatlı, ekmek, bisküvi, pasta börek zararlı olduğunu bildiğim ne varsa kestim. Ancak konunun eğitimini almış birinden doğru bilgileri almak en doğrusu olur diye düşünüyorum. Bunun içinde bazı testleri yapıp gitmeniz gerekli. Covid sebebiyle test yapmak için gitmeye cesaret edemiyorum.

Kizlar bir sey sorcam. Kurtaj sonrasi ne gibi riskler olusuyor? Yumurta sayisi daha cok mu azalıyor? Hamile kalma şansı dusuyor mu?
Kürtajın yumurta sayısına etkisi hakkında bilgim yok ama ben kürtaj sonrası çok sıkıntı yaşadım. Regl olamadım bir süre. Sonra az az olmaya başladım. Yapışıklık yok dedi doktorum. Az az regl olmaya başlayınca tüp bebek tedavisine başladım ama tedavim hep yarıda kaldı. Hiç transfer olamadım.

Kizlar bir sey sorcam. Kurtaj sonrasi ne gibi riskler olusuyor? Yumurta sayisi daha cok mu azalıyor? Hamile kalma şansı dusuyor mu?
En büyük risk yapışıklık , işin ehli olmayan kişiler tarafından yapılırsa rahime zarar verme , rahim inceliği olabiliyor ama tabi herkeste olmuyor hatta artık risklerin bayağı az olduğu bile söyleniyor. Rahim filmi çektirdiğim de bende de yapışıklık çıkmıştı. Allah şifa versin size de

Ben de ondan cok korkuyorum.yani bu kadar tedavj sonucu cocuk sahibi olamadığım gibi bir de rahimden olmayayım. Inan oyle pisman oldum ki herseyden. Keske hic bu yola başlamasaydim dedim bugun.

Valla kizlar düştük bir belaya diyorum. 1 yılın sonunda insallah giden sadece param olmuştur. Allah herkesi acibademin umursamazligindan korusun. Gordugum en kotu hastane. Hasta halinizle siz herseyi takip etmek durumunda kalıyorsunuz.
Bir yıl sonunda insallah giden sadece param olmuştur diye dua ediyorum. Umarim sağlığım bozulmamamistir.

Rahim filmi operasyondan ne kadar sure sonra cekiliyor

Rahim filmi operasyondan ne kadar sure sonra cekiliyor
Aynı şeyleri ben de yaşadım 9 haftalıkken kalp durması sorunu yaşamıştık, sebep kromozomal bozukluk. Ben vakumlu kürtaj oldum kendim de düşürmedim, hiçbir sıkıntı yaşamadım, rahimde de ne yapışıklık ne incelik hiçbir şey olmadı, film dahi çektirmedim gerek görülmedi. Sonrasında yumurta toplatma yaptım bi kez onda da sayı kürtaj öncesine göre çok bile oldu yani öyle yumurtaları azaltma etkisi de yok kürtajın.

Bende 35 gündür beklıyrm regl olmadım ne zaman olurum kurtaj oldum. Napıcam ben, benımde rahim filmi cektırecekmıyız. Paldır küldür bilgi vermeden yaptılar özel bır yere gitsem daha iyiydi

Bende 35 gündür beklıyrm regl olmadım ne zaman olurum kurtaj oldum. Napıcam ben, benımde rahim filmi cektırecekmıyız. Paldır küldür bilgi vermeden yaptılar özel bır yere gitsem daha iyiydi
40. Günde regl oldum ben, birkaç güne sizin de olur, rahim filmi gerekmedi bende Belki sizde de gerekmeyecektir, isterseniz hiç panik olmayın şimdiden

Aynen benimde hep 30/35 günde reglim baslamisti. Rahim filmi de tüp bebek tedavisine başlarken çektirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…