Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar

Dun opu işlemin oldu 4 adet yumurta toplandi. Bugun aradilar 3 u dollenmiş , yarin tekrar haber verecekler. Bekliyoruz
belizikocum çok çok hayırlı uğurlu olsun inş. çok güzel haber almışsın haberlerin güzel olsun mutlulukla sonuçlansın inş. üçüz bekliyorum

Canim benim inan dun sen geldin aklıma, 3,4 kutu ari sutunu bitirdim :)) sonunu dun hastaneye gitmeden önce bitirdim.
sağol canım beni düşündüğün için öyle ben bu yollardan geçmiş biri olarak arı sütünü içmeni anlatman çok hoşuma gitti şu an yüzümde tebessüm kaldı :)) aynen bende arı sütlerini içiyordum aynı yollardan geçiyoruz işte. ne olursa olsun kimimiz üzülse kimimiz sevinse hayat devam ediyor dünya dönüyor birilerimizin inşallah bebekleri olacak.bana rast gelen şans inş. sana da rast gelmiştir gülen yüzün hep gülsün inş.

Olur üçünde uyar bana:))
birazda yüzümüz gülsün güzel şeylerden bahsedelim bu sayfada.. üçüz sayfası var okuyorum da sizlere de denk gelse sağlıkla.üçüz sayfasında kızlar hiç de redüksiyon yaptırmıyor, doktorları ne derse desin .üçüzler yaşıyor da sağlıkla doğuyor, ama redüksiyon olanlar gidiyor malesef

Canim senin kac yumurta toplanıp, kaci dollenmisti , kac tane genetige gitmişti.

Canim senin kac yumurta toplanıp, kaci dollenmisti , kac tane genetige gitmişti.
canım benim aynı sayılar ne olacak ki bende senden farklı :)) 5-6 yumi gördüm diyordu 4 adet dolu yumurta topladım diyordu 3 dölleniyordu çoğunlukla da 2 dölleniyordu 5.güne 2 kalıyordu en sonda da 5. gün 1 adet embriyo genetiğe gönderildi deniyordu.sayılar aynı
tabi ben öylesine forum okurken yeni denk geldim de.biesteron çok faydalıymış yumurta kalitesi için.ben 41 den 43 e biesteron melatonin ve Quenzum Q10 100 mg dı benim içmiştim ya o takdiri ilahi işte yumurtalara çok fayda etmiş demek ki.yani bekar olup 40 yaşında olanlar evlenene kadar kullansın bunları veya 35 yaşlarında yumurta dondursun istiyorsa tabi.çok para dökmüştüm bu ilaçlara ve başkent ünv. hastanesinde göğşen beyi hiç beğenmem ama bu ilaçları bana tavsiye ettiği için hakkımı helal ediyorum artık :)))

Kızlar, 2 gündür gonal f iğnesini yiyorum afiyetle. Şişkinliğim var. Beslenmeme uzun zamandır dikkat ediyorum, şeker-karbonhidrat minimumda.. Doktor hiç takviye vermedi buna rağmen d vitamini, omega filan alıyorum. Bir de arı sütüne devam ediyorum ama gonal f ile kullanmanın bir sakıncası olabilir mi diye düşündüm, sonra besin desteği neticede bu diye kesmedim. Çünkü arı sütü kullandığım aylardaki muayenelerimde daha çok yumurta folikülü göründü.
Kafam da sisli gibi böyle.. Pozitif olmak için elimden geleni yapıyorum ama zor bir süreç, kaygıları nasıl kovucaz: ) Arada pasiflora da atıyorum..
Hepinize kolay gelsin, normal yolla denemek ayrı stres, tüp bebek ayrı..
Ha, sorularımı sormak için gelmiştim asıl: )
Rahmim y şeklinde. Yumurta toplandıktan sonra karar verecekler histeroskopi yapılıp yapılmayacağına. Yumurta toplama minik de olsa bir operasyon. E histeroskopi de bir operasyon. Ondan sonra 1 ay rahmi dinlendirmek yetiyor mu transfer için? Kasım sonu-Aralık en en erken transferim olabilecek bu durumda. Umarım merkez kapanmak zorunda kalmaz pandemiden..
Rahmi y şeklinde olup histeroskopi olmadan transfer olan var mıdır?

Bende ictim ama biosteroma devam edemedim korktum, cok yan etkilerden bahsetmislerdi . Ama bir sure kullandim

Bir tek melotonin denemedim. Onuda alayim bugun ben :))

Bende ictim ama biosteroma devam edemedim korktum, cok yan etkilerden bahsetmislerdi . Ama bir sure kullandim
Bir tek melotonin denemedim. Onuda alayim bugun ben :))
bu arada arı sütü asıl etkili olan biraz daha düşündümde.forumlarda okuduklarımdan etkilenip yazdım onu.seninle durumumuz aynı yani...
ben arı sütünden önce tedavi oldum ve olumsuz oldu. boş yumurta ve iyi denilen embriyodan negatif aldığım 2 deneme olduğuna göre
erbil beyde tedavimde ilk olarak biesteronu bıraktırdı.
arı sütü ile durumum iyileşti
melatonini neden kullanacaksın tedavin devam ediyor mu ki ?

Bilmiyorumki canim tedbir amaçlı içeyim dedim :))

Erbil bey biasyetonu neden bıraktırdı?

Oha ne biçim yazmışım . Biasteron yazcaktım bebeğimhadi anladın canım sen
anladım tabi ki canım :)
ben 2-3 yıl içtim biesteronu, erbil beyde çok içtiğimi kıllanma yapacağını bırakmamı söyledi :) kıllanmada yapmadı zaten lazer her yerim tüy yok biesteron zararlıymış tabi doktorum göğşen bey iç birşey olmaz demişti öyle devam ettim 2-3 yıl kadar sende biesteron mu kullanacaksın

Ben 1,5 senedir dewam ediyorum biasterona zaten hepimizin heryeri lazer tüylenme dışında bir zararı yoksa sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…