Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam canım sayıya takılma bir tane olsun sağlıklı olsun sana bebiş olsun kuzum benimki organik bebek transferi beklerken hamiş kaldım darısı başınıza hepinizin ama kayıplarım olduğu için endişelerim devam ediyor maalesef inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almak nasip olur amin

Gönlünü ferah tut, sağlıkla sıhhatle alacaksın yavrunu kucağına:) biz de o günlere gelelim hamilelik deneyimlerimizi paylaşalım inşallah :)

5 yumurta yaşa gore bence guzel sayilir.. 1 senedir vitamin vs kullaniyorum.. suan 4 tane gorunuyor.. bende 6.gun korntolunde en buyuk 13 gerisi 10 ve 8 mm di..benim daha oncede geriden gelenler olgun cikmamisti bu yuzden bu olculeri duyunca moralim sifira indi.. yani 8 mm gorunenlere igne etki etmemis toplamada olgun cikmayacaklar büyük ihtimal..size buyuklukleri ile ilgili yorum yapti mi doktor?

Muayene ederken en büyüğü 11 küsür, en küçüğü 8 gibi duydum. Sonra başka sorular sorduğum için boyutlarını not almayı unuttum. Boyutları yakın olsun diye bana reglim den önce östrojen bantları vermişlerdi, sana da verdiler mi? Galiba 12 mm olunca diğer iğne, çatlamayı engelleyecek olan verilecek. Kolay gelsin arkadaşım:) Bir de, Gonal F dozumu yükselttiler, seninki nasıl? 350yle başladım bugün 400 küsür oldu maşallah:)

Benim iki farkli igne karisiyor 150+150 seklinde 300 vuruluyorum.. cetrodite bugun basladim(7.gun).. benim boyutları hep farkli oluyor boyle.. temmuzda 3 toplandi 1 tanesi olgun cikti..o da tahminim onden giden olabilir..yine ayni sey olacak diye uzulup duruyorum.. kontrolu yapan doktor 8 ve 10 icin buyumemisler deyip umutsuz konustu. Zaten tahminim persembe toplanacak sanirim arkadan gecenler yetismeyecek ondekine..nasip artik o bari saglam ciksin diye dua ediyorum

Merhaba,hiç duymamışmıştım östrojen bantlarını,bende de asenkron gelişim var yumurtalarda ama hiç önerilmedi bu bantlar,faydası oldu mu?

Merhaba,hiç duymamışmıştım östrojen bantlarını,bende de asenkron gelişim var yumurtalarda ama hiç önerilmedi bu bantlar,faydası oldu mu?
valla bilmiyorum ki faydası oldu mu, ben de daha önce duymamıştım.. tedaviden önceki ay -hiçbir şey kullanmadığım döngümün ikinci gününde- 8 tane filan folikül görünüyordu muayenede. sonra, "tedaviye başlamadan önce yumurtlarınızı baskılayacağız ki eşit gelişsinler" diyerek östrojen bantlarını verdiler. ovülasyon testiyle yumurtlamayı görünce bantlara başladım, 48 ara ile 3 bant.. Son bandı yapıştırınca reglim başladı ve ikinci gün de tedaviye başladık. Önceki ay 8 tane olan yumurta folikülü sayım bu ay 5 olunca az geldi ve sordum, doktorum da "baskıladığımız için sayı azaldı, çok olması değil birbirine yakın boyutlarda olması daha önemli" gibi bir şey dedi. bantın adı climera forte.. süreç karışık, biraz önce "doktorlarıma tamamen teslim olucam" dedim eşime ama kurcalamadan duramıyorum: )

O bantlar konusunda benim cekincelerim var malesef, evet eşit büyüsün diye verildi ama tedaviye başlandığında o bantlar yüzünden ilaçlara fazla tepki vermedi yumurtalarim ve çok fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım. Fazla doz yumurta kalitesini dusuruyormus . Fazla yumurtadan ziyade kalite daha önemli değil mi ?? Özellikle bizim yaşlarda

Aslinda en guzeli hic ilac vermeden yumurta toplatmak. Benim ilk toplandığında 8 yumurta ikinci toplama 5 ay sonra 4 yumurta elde edildi. Yari yatiya dustu. Ilaclar bence tum vücudu etkiliyor. Bjr sure toparlayamıyor.
Asilamada da benzer igneler mi kullaniliyor acaba.

Bu ilaç konusu beni de çok düşündürüyor...bazı doktorlar çok ilaç veriyor bazıları az...doktora güvenmekten başka çaremiz kalmıyor malesef...150 gonal f ile devam ederken 2 tedavim iptal oldu gelişim olmadığından...300 gonal f ile. Yumurta toplamaya girebildim ama o kadar çok ilaç yükleniyorum ki...havuz yaptığım şu dönemde son toplamadan sonra taze transfer olup olmamakta tereddütlerim var.

Kızlar belki siz biliyorsunuzdur da ben yeni öğrendim: Yabancı forumlarda protein ve arı sütü geçiyor yumurta gelişimi için. Protein tozu öneren-kullanan var. Ben günde 1-2 yumurta anca: )

Evet en güzeli az ilaç almak...Bunu bizzat yaşadım havuz yaparken

Kızlar selamlar, 38gun oldu kurtaj olalı, ilaçsız yapıldı anestezi ile. beta hcg kurtaj günü ölçüldü 10bındi, haftasına tekrar gittim tam tekrar ölçüldü 697cıktı tam bir ay olmuş, bır dahada gitmedim dün evde test yaptım göğsüm belirgin acısı vardı testide atıyorum, cift cizgi cıktı parcamı kaldı ne oldu 1ayda 700 dusmezmiydi bgn randevum var ınsallah sıkıntı yoktur psikolojik olarak yıpratıyor

Eklentiler

• IMG_20200920_141529.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 53
Canim parca kalinca bile hcg yuksek cikmiyormus. Hamile olma ihtimalin yok mu

Baya belirgin bir çizgi. Hamile olabilirsin. Kürtaj sonrası hemen hamile kalanlar oluyor. Hakkında hayırlısı olsun

şimdiye kadar sıfırlanması gerekirdi baya zaman geçmiş. Hamile olma ihtimaliniz yüksek :) umarım öyledir. Bizi de haberdar edin :)

Canim parca kalinca bile hcg yuksek cikmiyormus. Hamile olma ihtimalin yok mu
Sanada çok gecmis olsun canim
Parca kaldımi dıe endişe ettm göğsüm acıyor iki gündür, sanmam hamilelik olacagını. dün üç hastane gezdim acıllerde beta bakmadilar, kendi doktoruma geldim bakam. Parça kalmasında buda stres.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…