- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.381
3 opu sonrası kaç embriyodan sağlıklı gelmişti? İnşallah size evlat olsun.Herkese merhaba,ben de 39 yaşındayım havuz yöntemi ile 7 ayda 3 opu sonrası ngs li bir sağlıklı embriyo elde ettik,çok stresli bir işim var ona da ara verdim.şimdi miyom ameliyatı olucam sonrasında histeroskopi..iyileşme süresi vs transferime var daha,Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin,maddi manevi sabır istiyor.
Merhaba benim ilk opumda 1,ikinci opumda 3,üçüncü opumda 5 embriyom oldu (5.gün),son opudakileri gönderdim ngs ye 1 tane yumuşum sağlıklı geldi,duruma göre diğerlerini de göndericem.inşllh çok dua ediyorum,hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucağımıza3 opu sonrası kaç embriyodan sağlıklı gelmişti? İnşallah size evlat olsun.
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsunMerhaba benim ilk opumda 1,ikinci opumda 3,üçüncü opumda 5 embriyom oldu (5.gün),son opudakileri gönderdim ngs ye 1 tane yumuşum sağlıklı geldi,duruma göre diğerlerini de göndericem.inşllh çok dua ediyorum,hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucağımıza
Aman Allahım o nasıl fiyat öyleArkadaşlar araziniza yeni katildim tup bebek tedavisine başlayacağım yasim 41 doktor ngs yaptimam gerektigini embriyo başı 600 dolar olduğunu soyledi sizler ngs için ne kadar ödediniz? Heryer bu kadar pahali mi
Orası neresi imiş ki öyle? Neyin kafasını yaşıyor bunlar?Asla yaptırmayın derimArkadaşlar araziniza yeni katildim tup bebek tedavisine başlayacağım yasim 41 doktor ngs yaptimam gerektigini embriyo başı 600 dolar olduğunu soyledi sizler ngs için ne kadar ödediniz? Heryer bu kadar pahali mi
Aret kamar diye iddiaya girebilirimOrası neresi imiş ki öyle? Neyin kafasını yaşıyor bunlar?Asla yaptırmayın derim
Orası hakkında hiç bir bilgim yok. Bahçeci 325 euro, acıbadem ise 220 $. Yine bunlar insaflı mıymış ne?Aret kamar diye iddiaya girebilirim
Başka yerlerle de gorusmeni tavsiye ederim. Bahsettiğin ücret inanılır gibi değil. İki embriyo gitse 1200$ Bunun daha dondurma ücreti , tedavisi ilaçları var. Hatta imkanınız var ise istanbul'da tedavi gorun buradaki merkezler hem doktor hem labaratuar konusunda sanırım bir tık daha iyi. Allah yardımcınız olsunAfyon fertillife hastanesi ayrica embriyolarda biyopsi almak 2000 tl ilk defa bir merkezle görüştüm ucret konusunda hiç bir fikrim yok
Merhaba, Gebelik öncesi başlamadık, kese göründüğünde başladık coraspin ve iğneye,. Hem ilaç hem iğne kullanmak biraz daha tehlikeli, kan aşırı sulandığı için , vücutta kanama olursa durdurulamayabilir, hayatını kaybedersin dedi doktorum, ben istiyorum dedim, bebeğime kavuşmak için, Çok şükür sağlıcakla aldım kucağıma, inşallah sizde alırsınız.... Bana 4 doktor dan ikisi sadece ilaç yeter iğneye gerek yok dedi, diğer iki doktor, yaşımdan dolayı hem iğne hem ilaç kullanalim dediler, ama onlarda aşırı kanama riskini bana anlattılar, kararı ben kendim verdim...merhabalar. bendede A 1298 C heterozigot var. 2 düşüğüm ve iğneye rağmen 3. düşüğüm oldu.
ama ben gebelik öncesi birşey kullanmadım. sadece folbiol başlamıştım. gebe olduğumu öğrenince oksapar 0,4 iğneye başladık. sizin tedaviniz nasıl oldu ? yani gebelik öncesi iğne yada hapa başlamış mıydınız?
ben doktorumdan hapıda istemiştim ama bu çok bilinçsize olur diyim yönlendirmemişti.
Göztepe de var çok daha uyguna verenArkadaşlar dua grubundan maddi durumu çokta iyi olmayan genç bir bayan arkadaş Zonguldak’tan tedavi için Bahçeci ye geldi Zonguldak ta rapor çıkartmışlardı raporu sadece tedavi için çıkarmışlar ilaçlar için rapor yazmamış hastane Gonal F 450 ye 800 tl demişler. Bildiğiniz Üsküdar ya da Bahçeci civarında iğneleri daha ucuz veren eczane var mı?
Ben memoriale gidiyorum evet kalabalık ama banalgisizlik denk gelmedi... Gerçi ben daha transfer bile olamadım 4 opu 6 5. Gün embriyosu dan 1 mozaik var onda da 6 kromozomda sıkıntı var o yüzden tutması güç... Ama ben çok memnunum Yücel HocadanArkadaşlar merhaba. Dün 3. Negatif denememi aldım. Şuan tahmin edersiniz çok kötüyüm. Yaşım 38 ama bu kadar üstü üste negatif olduğuna göre yumurtalarımda sorun var artık emin oldum ben. Bizim güya bende sorun yok, eşimin morfolojisi %2-3 çıkıyor ve sperm değerleri bahçicedeki testlerde %0 başka yerlerde %25 çıkıyor. 3 yıldır sıkıntımız ne bilmiyorum bile yani. İlk iki transferimi Emsey hastanesinde oldum, 3. Deneme için bahçeci Cem hocayı tercih ettim. 2 embriyoma pgt yapıldı ikisi de normal geldi, rahim çizme yapıldı, instralipid serum uygulandı, doktorum naturel transferi tercih etti. Doktor sanki elinden geleni yaptı gibi geliyor ama merkez devlet hastanesi gibi. Beni muayene odasına alıyorlardı, doktor jet hızıyla bakıp çıkıyordu, soru sormak İçin bile arkasından koşturmak lazım. O kalabalık, curcunaya bi daha katlanabilir miyim hiç sanmıyorum. Şimdi beni dinleyecek, sorularımı rahatça sorabileceğim ilgili bi doktor ve laboratuvarı iyi bir merkez bulmak istiyorum. Başarı oranı yüksek diye takip ediyordum hep, olmazsa Şişli memoriale giderim diyordum. Şişli memorial da curcuna ve ilgisiz mi? Aklımda Brüksel tüp bebek ile bu ara çok duyuyorum Erbil yağmur da var. Yada başka iyi bir doktor. Lütfen yardımcı olur musunuz? Bizim yaşımızda laboratuvar çok önemli onu anlamış oldum. Nereyi tavsiye edersiniz ? İlk iş eşime DNA hasar testi yaptıracaz ama bu arada yeni tedavi olacağım yere karar vermek istiyorum
Eczanenin ismi nedir yazabilir misiniz?Göztepe de var çok daha uyguna veren
Yani bunu söylemek ne kdr doğru olur bilemiyorum ama aynı konuyu dün duyduğum için paylaşmak istiyorum. Annemin bir tanıdığının kızı doğum esnasında kan kaybından vefat etmiş.Çok etkilendim. Annem detayları bilmediği için ben de neden kan kaybı yaşadığını bilemedim.Siz yazınca acaba bahsettiğiniz gibi bir durum muydu diye düşünüyorum. Evladınızla size hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorumMerhaba, Gebelik öncesi başlamadık, kese göründüğünde başladık coraspin ve iğneye,. Hem ilaç hem iğne kullanmak biraz daha tehlikeli, kan aşırı sulandığı için , vücutta kanama olursa durdurulamayabilir, hayatını kaybedersin dedi doktorum, ben istiyorum dedim, bebeğime kavuşmak için, Çok şükür sağlıcakla aldım kucağıma, inşallah sizde alırsınız.... Bana 4 doktor dan ikisi sadece ilaç yeter iğneye gerek yok dedi, diğer iki doktor, yaşımdan dolayı hem iğne hem ilaç kullanalim dediler, ama onlarda aşırı kanama riskini bana anlattılar, kararı ben kendim verdim...
Canım teşekkür ederim cevabın İçin. Transfer olup tutmaması ayrı zor, transfer olamamak ayrı zor. Böyle böyle Allah’ın izniyle çocuklarımıza kavuşacağız. Yücel hocanın methini çok duydum, ben de onunla tedavi olmak istiyorum.Ben memoriale gidiyorum evet kalabalık ama banalgisizlik denk gelmedi... Gerçi ben daha transfer bile olamadım 4 opu 6 5. Gün embriyosu dan 1 mozaik var onda da 6 kromozomda sıkıntı var o yüzden tutması güç... Ama ben çok memnunum Yücel Hocadan
Çook teşekkürler:) ben Gonal F nin 5. günündeyim. 5 yumurtam büyüyor, bugün 11 mm olmuş en büyüğü. Sayı yaşımdan dolayı mı az? Hormonlardan mı bilmiyorum kafaya takacak şey arıyorum gibi geliyor ama.. Sizin kaç tane yumurta oluşmuştu? Daha embriyo aşamasında neleri takıcam kim bilir:)Merhaba geç anne adaylarıdualarım sizinle kucaklarınız Çifter Çifter dolsun inşallah annelik duygusunu en yakın zamanda tatmanız dileğiyle hepinize kocaman sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?