Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

3 opu sonrası kaç embriyodan sağlıklı gelmişti? İnşallah size evlat olsun.

3 opu sonrası kaç embriyodan sağlıklı gelmişti? İnşallah size evlat olsun.
Merhaba benim ilk opumda 1,ikinci opumda 3,üçüncü opumda 5 embriyom oldu (5.gün),son opudakileri gönderdim ngs ye 1 tane yumuşum sağlıklı geldi,duruma göre diğerlerini de göndericem.inşllh çok dua ediyorum,hayırlısıyla bebeklerimizi alalım kucağımıza

İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun

Arkadaşlar araziniza yeni katildim tup bebek tedavisine başlayacağım yasim 41 doktor ngs yaptimam gerektigini embriyo başı 600 dolar olduğunu soyledi sizler ngs için ne kadar ödediniz? Heryer bu kadar pahali mi

Arkadaşlar araziniza yeni katildim tup bebek tedavisine başlayacağım yasim 41 doktor ngs yaptimam gerektigini embriyo başı 600 dolar olduğunu soyledi sizler ngs için ne kadar ödediniz? Heryer bu kadar pahali mi
Aman Allahım o nasıl fiyat öyle acibademe 300$ verdim şişli Memorial da 280 $ konuştum. Allah yardım etsin derim htta arkana bakmadan kaç derim

Orası neresi imiş ki öyle? Neyin kafasını yaşıyor bunlar?Asla yaptırmayın derim

Afyon fertillife hastanesi ayrica embriyolarda biyopsi almak 2000 tl ilk defa bir merkezle görüştüm ucret konusunda hiç bir fikrim yok

Afyon fertillife hastanesi ayrica embriyolarda biyopsi almak 2000 tl ilk defa bir merkezle görüştüm ucret konusunda hiç bir fikrim yok
Başka yerlerle de gorusmeni tavsiye ederim. Bahsettiğin ücret inanılır gibi değil. İki embriyo gitse 1200$ Bunun daha dondurma ücreti , tedavisi ilaçları var. Hatta imkanınız var ise istanbul'da tedavi gorun buradaki merkezler hem doktor hem labaratuar konusunda sanırım bir tık daha iyi. Allah yardımcınız olsun en kısa sürede evladınıza kavuşun inşallah

Amin inşallah herkes biran once saglikla evladina kavuşsun. Istanbul da yaptirmam çok zor sartlar hic uygun değil izmir olabilir oralari arastiracagim artik bilgi sahibi olan arkadaşlar paylasirlarsa çok sevinirim

Merhaba, Gebelik öncesi başlamadık, kese göründüğünde başladık coraspin ve iğneye,. Hem ilaç hem iğne kullanmak biraz daha tehlikeli, kan aşırı sulandığı için , vücutta kanama olursa durdurulamayabilir, hayatını kaybedersin dedi doktorum, ben istiyorum dedim, bebeğime kavuşmak için, Çok şükür sağlıcakla aldım kucağıma, inşallah sizde alırsınız.... Bana 4 doktor dan ikisi sadece ilaç yeter iğneye gerek yok dedi, diğer iki doktor, yaşımdan dolayı hem iğne hem ilaç kullanalim dediler, ama onlarda aşırı kanama riskini bana anlattılar, kararı ben kendim verdim...

Göztepe de var çok daha uyguna veren

Ben memoriale gidiyorum evet kalabalık ama banalgisizlik denk gelmedi... Gerçi ben daha transfer bile olamadım 4 opu 6 5. Gün embriyosu dan 1 mozaik var onda da 6 kromozomda sıkıntı var o yüzden tutması güç... Ama ben çok memnunum Yücel Hocadan

Yani bunu söylemek ne kdr doğru olur bilemiyorum ama aynı konuyu dün duyduğum için paylaşmak istiyorum. Annemin bir tanıdığının kızı doğum esnasında kan kaybından vefat etmiş.Çok etkilendim. Annem detayları bilmediği için ben de neden kan kaybı yaşadığını bilemedim.Siz yazınca acaba bahsettiğiniz gibi bir durum muydu diye düşünüyorum. Evladınızla size hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Canım teşekkür ederim cevabın İçin. Transfer olup tutmaması ayrı zor, transfer olamamak ayrı zor. Böyle böyle Allah’ın izniyle çocuklarımıza kavuşacağız. Yücel hocanın methini çok duydum, ben de onunla tedavi olmak istiyorum.

Merhaba geç anne adayları dualarım sizinle kucaklarınız Çifter Çifter dolsun inşallah annelik duygusunu en yakın zamanda tatmanız dileğiyle hepinize kocaman sevgiler
Çook teşekkürler:) ben Gonal F nin 5. günündeyim. 5 yumurtam büyüyor, bugün 11 mm olmuş en büyüğü. Sayı yaşımdan dolayı mı az? Hormonlardan mı bilmiyorum kafaya takacak şey arıyorum gibi geliyor ama.. Sizin kaç tane yumurta oluşmuştu? Daha embriyo aşamasında neleri takıcam kim bilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…