Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yumurta bile hissetmedim dünyam karismisti beni o işlemden sonra beni anlarsınız dıe yazıyorum.
Beta verdık ole kolay olsa bunca zaman nıe kalmadım yav
Parca kalmamış görünmüyor dedi doktorum ama sonuca göre bakacaz dedi yapısıklik yada neyse histereskopi rahim filmi artık o işlemlerde can yakıyor inşallah bısey olmaz.

İviiittt sana diyorum 4 hamilelik geçirdim ben ohooooo şimdiye yerinde yeller esiyor betahcgnin bildiinn beybito bu sabah sabah gördüğüm en güzel fotoğraf coook mutlu oldum
Saolun kızlar desteğiniz için, en sevdiğim topik burası hepinizin ayrı ayrı gönlünüzdeki bebekler sizleri bulsun
Sonuc cıkınca haber ederim

Arkadaşım siz bariz hamilesiniz

Ultrasona girdiniz mi

Tebrik ederim Allah hayırlisi ile kucagina almayı nasip etsin inşallah sıra sende hamilelerin duası kabul olurmuş lutfeeennnn Cook dua et bize
Ne kadar pozitif bir kızsın yavv daha ortada bısey yok vallahi belki eski değerden kalandır benden çok ümitlisin saol desteğin için. Doktor ne dıcek bakalım

Allahalla ben de kürtaj oldum kürtajla beraber tüm belirtilerim sıfırlamıştı çok garip bur durum
Testiniz çok koyu cikmis
Hayırlısi bakalım doktor ne dıo. Baska sıkıntılar çıkmasa bari. Karın agrım başladı muayeneden sonra bende de fobi oldu karın ağrısı

artık son durumu yazıp sayfayı işgalden kurtarayım , iki güne bir testi tekrarlayalım dedi doktor.
sonuca göre bakılacak.
sen olumsuz yazıyorsun arkadaşlar hamilesin yazıyor çok sevindim.hiç anlamam ki kürtajım yok bilmiyorum çok şükür.
ama tek bildiğim gebelik testinde çift çizgiyse hamilesin demektir Allah sana kafana pıt diye sihirli değneğini değdirdi sanırım yok böyle bir olay ve mutluluk inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz 41 kere maşallah sana

Selam Kızlar, 2 Embriyo genetik teste gitti, ama diğer 3. ne durumda bir haber yok, hastanede arayıp bilgi vermedi,
önceki tedavilerimde her gün arardı embriyologlar, Acıbadem bi tuhafmış hakkaten.. aradım ama aktarmıyorlar, biz sizi ararız dediler,

canım çok sağ ol dünden beri okumaktan bir hal oldum 50-60 güne sıfırlananlar olmuş. keşke olsada uğraşmasak keşke en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…