- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.421
İviiittt sana diyorum 4 hamilelik geçirdim ben ohooooo şimdiye yerinde yeller esiyor betahcgnin bildiinn beybito buBana mı dıorsun
Saolun kızlar desteğiniz için, en sevdiğim topik burası hepinizin ayrı ayrı gönlünüzdeki bebekler sizleri bulsunİviiittt sana diyorum 4 hamilelik geçirdim ben ohooooo şimdiye yerinde yeller esiyor betahcgnin bildiinn beybito busabah sabah gördüğüm en güzel fotoğraf coook mutlu oldum
cok heyecanlandim! ve mutlu oldum duayla bekliyoruzSaolun kızlar desteğiniz için, en sevdiğim topik burası hepinizin ayrı ayrı gönlünüzdeki bebekler sizleri bulsun ❣
Sonuc cıkınca haber ederim
Arkadaşım siz bariz hamilesinizKızlar selamlar, 38gun oldu kurtaj olalı, ilaçsız yapıldı anestezi ile. beta hcg kurtaj günü ölçüldü 10bındi, haftasına tekrar gittim tam tekrar ölçüldü 697cıktı tam bir ay olmuş, bır dahada gitmedim dün evde test yaptım göğsüm belirgin acısı vardı testide atıyorum, cift cizgi cıktı parcamı kaldı ne oldu 1ayda 700 dusmezmiydi bgn randevum var ınsallah sıkıntı yoktur psikolojik olarak yıpratıyor
Ilgisi yok parçayla filan kesin gebelik buSanada çok gecmis olsun canim
Parca kaldımi dıe endişe ettm göğsüm acıyor iki gündür, sanmam hamilelik olacagını. dün üç hastane gezdim acıllerde beta bakmadilar, kendi doktoruma geldim bakam. Parça kalmasında buda stres.
Ultrasona girdiniz miYumurta bile hissetmedim dünyam karismisti beni o işlemden sonra beni anlarsınız dıe yazıyorum.
Beta verdık ole kolay olsa bunca zaman nıe kalmadım yav
Parca kalmamış görünmüyor dedi doktorum ama sonuca göre bakacaz dedi yapısıklik yada neyse histereskopi rahim filmi artık o işlemlerde can yakıyor inşallah bısey olmaz.
Girdim canım ultrason a parça kalmamış bisey görünmüyor ama çıkan sonuca göre bakarız dedi yarına gidicem gebelik bısey demedi.Ultrasona girdiniz mi
Tebrik ederim14.08de 9900
20.08de 697
21.09de 410
Ne kadar pozitif bir kızsın yavvTebrik ederimAllah hayırlisi ile kucagina almayı nasip etsin inşallah sıra sende hamilelerin duası kabul olurmuş lutfeeennnn Cook dua et bize
Hayırlısi bakalım doktor ne dıo. Baska sıkıntılar çıkmasa bari. Karın agrım başladı muayeneden sonra bende de fobi oldu karın ağrısıAllahalla ben de kürtaj oldum kürtajla beraber tüm belirtilerim sıfırlamıştı çok garip bur durum
Testiniz çok koyu cikmis
sen olumsuz yazıyorsun arkadaşlar hamilesin yazıyorartık son durumu yazıp sayfayı işgalden kurtarayım , iki güne bir testi tekrarlayalım dedi doktor.
sonuca göre bakılacak.
canım çok sağ ol dünden beri okumaktan bir hal oldum 50-60 güne sıfırlananlar olmuş. keşke olsada uğraşmasak keşke en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.sen olumsuz yazıyorsun arkadaşlar hamilesin yazıyorçok sevindim.hiç anlamam ki kürtajım yok bilmiyorum çok şükür.
ama tek bildiğim gebelik testinde çift çizgiyse hamilesin demektir Allah sana kafana pıt diye sihirli değneğini değdirdi sanırım yok böyle bir olay ve mutluluk inş.hayırlı haberlerini bekliyoruz 41 kere maşallah sana
değerin de çook güzel bir sayı onuda biliyorumcanım çok sağ ol dünden beri okumaktan bir hal oldum 50-60 güne sıfırlananlar olmuş. keşke olsada uğraşmasak keşke en hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?