Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Başınız sağolsun çok çok kötü bir olay, benim 36. Haftada doktorum kan sulandırıcilari kesti, sezeryanla doğum olacağından, 39. Haftada planlanıyordu, devlet hastanesine gittiğim den gece sancılandim 37. Haftadaydik o zaman, nöbetçi doktor sezeryanla doğumu yaptı, ama ben baygın olduğum için bilgim yoktu, miyom almış, iyi etmişte bende bayağı kan kaybetmişim, zor durdurmuş doktor, çıktığımda kireç gibiydi yüzüm hgb değeri 8 e düşmüştü,. Ertesi gün öğrendim miyom aldığını,. Herkes merak etmiş bir yandan, 45 dk da çıkmam gereken doğumdan 2 saat sonra çıkmışım,. çok zor şartlarda anne oldum, mucizem diyorum ona baktıkça, Rabbim kimseye acısını göstermesin

Gunaydın, sabah test yaptım silik cıktı dün bir hocaya sordum hormon yavaş yavaş düşebilir demişti muyaneden sonra saatlerce karın ağrısı çektim bu gebelık deıl kızlar. Ikı gundur test yaptm, anında koyu iken bgn silik cıktı hoca haklı çıktı. İşlem görmüş rahimde ihtimal vermedim. Sizide bilgilendireyim heyecan yaptık.

once sagligin cok sukur iyisin bunda da vardir bir hayir canim, olsunumarim guzel zamanlara evrilir durum simdi ya da onumuzdeki donemde

once sagligin cok sukur iyisin bunda da vardir bir hayir canim, olsunumarim guzel zamanlara evrilir durum simdi ya da onumuzdeki donemde
Sızede ekşın yaşattım kızlar vardır bunda da bir hayır ama ne olacak bılmıorum doktor yarın goruscez. Temmuzdan beri tedavi, hamile kal sonra dön basa baya yoruldum ama şükür kısa da olsa yaşadık tatlı şeyler.

hic olur mu oyle sey burada ne yasarsak iyide kotude hep beraber gonul gonuleyizaz seyler yasamadin hala da ince dusuncelisin
benim de kayiptan sonra kontrolde prolaktin yuksek cikmisti animsiyorum endilenmistim dr onur ay inmezse endise ederiz demisti meger o sut hormonlari hala taze ya o donem ondanmis..sonra dusmustu kalan parcam da cok sukur ilk reglide afedersin dusmustu..seni cok iyi anliyoruz ve hersey guzel olacak

anladım. bende tekrar hamile kalırsam hapıda isteyeceğim. belki daha ii olur

Kalispera10'un yazdığı gibi iyide kötüde yaşasak gönül gönüleyiz.sağlığın önemli inşallah en kısa zamanda hormondu şuydu buydu değil başlayıp devam eden bebiş haberlerine hep birlikte

maşallah güzel bir haber oldu T tunserD12 ne güzel sağlıkla büyüsün canım. aynen umut bizlere.

kızlar geçen bazı arkadaşlarla yazıştık umutsuzluğa düşen oluyor. umutsuzluğa düşmemek için bizim yaşta tüp bebek tedavisinde az embriyomuz var ngs ye gönderiyoruz ya burada en önemli şey havuz yöntemi.
ngs için 1 embriyoyu beklememek durumunuz iyiyken peşpeşe her adetle opu yapmak 2 veya 3 opu yeterli (daha ne olsun zaten )
böylece ngs ye belki 2-3-4 embriyo gönderilecek.hatta burada esas olan ngs den 2 sağlıklı embriyo kalması
biri Allah korusun negatif olursa elde 1 sağlıklı embriyo kalsın.ben öyle biliyorum, doktorum öyle özetlemişti.sonuç olarak havuz yöntemi bizim yaşlarda çok önemli ngs.ye gönderecekseniz

Benim o doktorlar yat diyor yatıyoruz kalk diyor kalkıyoruz , umudum iyice zayifladi. Dua dua başka yapabildigim de yok.
TunserD12 sağlıkla büyütsün evladını Allah acısını gostermesin

T tunserD12 buraya fırsat bulup yazamadı sanırım
tatli telaseleri vardir elbetAllah saglikli uzun hayirli yaslarini gostersin masallah mutlu sona erdi bizleri de muradimiza erdirsin insallah soyle bir baktim da haziran gibiymis o halinde sorularima sabirla detayiyla cevap verip yardimci olmus, yazistigim sizler gibi yuce gonullu insanlardan birtanesi gozun aydin T tunserD12 cim tekrarpaylasim icin sagolasin Bebegimhadi

Çok güzel çok pozitifsin ama herkes o kadar şanslı olmuyor, 2-3 opuda ngsden sağlıklı embriyoyu bulma oranı o kadar az ki, burdan gördüğüm kadarıyla.. ben de düşüğün üstüne kendiliğimden gebe kalıp kimyasalı yaşayınca NGs’ye gönderdim iki kez. İkisi de olumsuz geldi. Yani 5 kere de göndermiş olsaydım sağlıklı embriyoyu şu ana kadar bulamamış olacaktım ki bulamadım da :)

Benim o doktorlar yat diyor yatıyoruz kalk diyor kalkıyoruz , umudum iyice zayifladi. Dua dua başka yapabildigim de yok.
TunserD12 sağlıkla büyütsün evladını Allah acısını gostermesin
yaa Perri canım hemen benim o demişsin.bende acaba açık mı ettim seni havuz yöntemiydi anlatmak istediğim.
aminn T tunserD12 için güzel dileklerine bacım

sende sağol canım öyle güzel yazmışsın ki birşey ekleyemiyorum

aynen aynen, ilk tedavide yani 1. opudan sonra tedavinin devam etmesi kısacası baştan doktorla havuz yöntemini konuşmak bizim yaşlar için önemli
dediğin gibi 5 kere göndersen hepsi sağlıksız oluyor.
T tunserD12 de 5. tedavisinde bebeğini kucağına aldı. mutlu son . inşallah seninde en kısa sürede sağlıklıyı bulursun ve mutlu son dersin.

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, inşallah güzel sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…