- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
- 103
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.441
Allah hepimize bu sayfalari bu sebepten cokca ihlal etmeyi nasit etsinartık son durumu yazıp sayfayı işgalden kurtarayım , iki güne bir testi tekrarlayalım dedi doktor.
sonuca göre bakılacak.
Başınız sağolsun çok çok kötü bir olay,Yani bunu söylemek ne kdr doğru olur bilemiyorum ama aynı konuyu dün duyduğum için paylaşmak istiyorum. Annemin bir tanıdığının kızı doğum esnasında kan kaybından vefat etmiş.Çok etkilendim. Annem detayları bilmediği için ben de neden kan kaybı yaşadığını bilemedim.Siz yazınca acaba bahsettiğiniz gibi bir durum muydu diye düşünüyorum. Evladınızla size hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum❤
once sagligin cok sukur iyisin bunda da vardir bir hayir canim, olsunGunaydın, sabah test yaptım silik cıktı dün bir hocaya sordum hormon yavaş yavaş düşebilir demişti muyaneden sonra saatlerce karın ağrısı çektim bu gebelık deıl kızlar. Ikı gundur test yaptm, anında koyu iken bgn silik cıktı hoca haklı çıktı. İşlem görmüş rahimde ihtimal vermedim. Sizide bilgilendireyim heyecan yaptık.
Sızede ekşın yaşattım kızlaronce sagligin cok sukur iyisin bunda da vardir bir hayir canim, olsunumarim guzel zamanlara evrilir durum simdi ya da onumuzdeki donemde
hic olur mu oyle sey burada ne yasarsak iyide kotude hep beraber gonul gonuleyizSızede ekşın yaşattım kızlarvardır bunda da bir hayır ama ne olacak bılmıorum doktor yarın goruscez. Temmuzdan beri tedavi, hamile kal sonra dön basa baya yoruldum ama şükür kısa da olsa yaşadık tatlı şeyler.
anladım. bende tekrar hamile kalırsam hapıda isteyeceğim. belki daha ii olurMerhaba, Gebelik öncesi başlamadık, kese göründüğünde başladık coraspin ve iğneye,. Hem ilaç hem iğne kullanmak biraz daha tehlikeli, kan aşırı sulandığı için , vücutta kanama olursa durdurulamayabilir, hayatını kaybedersin dedi doktorum, ben istiyorum dedim, bebeğime kavuşmak için, Çok şükür sağlıcakla aldım kucağıma, inşallah sizde alırsınız.... Bana 4 doktor dan ikisi sadece ilaç yeter iğneye gerek yok dedi, diğer iki doktor, yaşımdan dolayı hem iğne hem ilaç kullanalim dediler, ama onlarda aşırı kanama riskini bana anlattılar, kararı ben kendim verdim...
Kalispera10'un yazdığı gibi iyide kötüde yaşasak gönül gönüleyiz.sağlığın önemli inşallah en kısa zamanda hormondu şuydu buydu değil başlayıp devam eden bebiş haberlerine hep birlikteSızede ekşın yaşattım kızlarvardır bunda da bir hayır ama ne olacak bılmıorum doktor yarın goruscez. Temmuzdan beri tedavi, hamile kal sonra dön basa baya yoruldum ama şükür kısa da olsa yaşadık tatlı şeyler.
maşallah güzel bir haber oldu T tunserD12 ne güzel sağlıkla büyüsün canım.
Benim okızlar geçen bazı arkadaşlarla yazıştık umutsuzluğa düşen oluyor. umutsuzluğa düşmemek için bizim yaşta tüp bebek tedavisinde az embriyomuz var ngs ye gönderiyoruz ya burada en önemli şey havuz yöntemi.
ngs için 1 embriyoyu beklememek durumunuz iyiyken peşpeşe her adetle opu yapmak 2 veya 3 opu yeterli (daha ne olsun zaten )
böylece ngs ye belki 2-3-4 embriyo gönderilecek.hatta burada esas olan ngs den 2 sağlıklı embriyo kalması
biri Allah korusun negatif olursa elde 1 sağlıklı embriyo kalsın.ben öyle biliyorum, doktorum öyle özetlemişti.sonuç olarak havuz yöntemi bizim yaşlarda çok önemli ngs.ye gönderecekseniz
tatli telaseleri vardir elbet
kızlar geçen bazı arkadaşlarla yazıştık umutsuzluğa düşen oluyor. umutsuzluğa düşmemek için bizim yaşta tüp bebek tedavisinde az embriyomuz var ngs ye gönderiyoruz ya burada en önemli şey havuz yöntemi.
ngs için 1 embriyoyu beklememek durumunuz iyiyken peşpeşe her adetle opu yapmak 2 veya 3 opu yeterli (daha ne olsun zaten )
böylece ngs ye belki 2-3-4 embriyo gönderilecek.hatta burada esas olan ngs den 2 sağlıklı embriyo kalması
biri Allah korusun negatif olursa elde 1 sağlıklı embriyo kalsın.ben öyle biliyorum, doktorum öyle özetlemişti.sonuç olarak havuz yöntemi bizim yaşlarda çok önemli ngs.ye gönderecekseniz
[/QUOTE
Çok güzel çok pozitifsin ama herkes o kadar şanslı olmuyor, 2-3 opuda ngsden sağlıklı embriyoyu bulma oranı o kadar az ki, burdan gördüğüm kadarıyla.. ben de düşüğün üstüne kendiliğimden gebe kalıp kimyasalı yaşayınca NGs’ye gönderdim iki kez. İkisi de olumsuz geldi. Yani 5 kere de göndermiş olsaydım sağlıklı embriyoyu şu ana kadar bulamamış olacaktım ki bulamadım da :)kızlar geçen bazı arkadaşlarla yazıştık umutsuzluğa düşen oluyor. umutsuzluğa düşmemek için bizim yaşta tüp bebek tedavisinde az embriyomuz var ngs ye gönderiyoruz ya burada en önemli şey havuz yöntemi.
yaa Perri canım hemen benim o demişsin.bende acaba açık mı ettim seniBenim odoktorlar yat diyor yatıyoruz kalk diyor kalkıyoruz , umudum iyice zayifladi. Dua dua başka yapabildigim de yok.
TunserD12 sağlıkla büyütsün evladını Allah acısını gostermesin
sende sağol canım öyle güzel yazmışsın ki birşey ekleyemiyorumtatli telaseleri vardir elbetAllah saglikli uzun hayirli yaslarini gostersin masallah mutlu sona erdi bizleri de muradimiza erdirsin insallah soyle bir baktim da haziran gibiymis o halinde sorularima sabirla detayiyla cevap verip yardimci olmus, yazistigim sizler gibi yuce gonullu insanlardan birtanesi gozun aydin T tunserD12 cim tekrar 🏵paylasim icin sagolasin Bebegimhadi
aynen aynen, ilk tedavide yani 1. opudan sonra tedavinin devam etmesi kısacası baştan doktorla havuz yöntemini konuşmak bizim yaşlar için önemliÇok güzel çok pozitifsin ama herkes o kadar şanslı olmuyor, 2-3 opuda ngsden sağlıklı embriyoyu bulma oranı o kadar az ki, burdan gördüğüm kadarıyla.. ben de düşüğün üstüne kendiliğimden gebe kalıp kimyasalı yaşayınca NGs’ye gönderdim iki kez. İkisi de olumsuz geldi. Yani 5 kere de göndermiş olsaydım sağlıklı embriyoyu şu ana kadar bulamamış olacaktım ki bulamadım da :)
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, inşallah güzel sonuç alırsınızMerhaba arkadaşlar benim de ikinci denemem dün itibariyle başladı yani dün transferim oldu.birincisinde genetik tarama yapılmamıştı..bunda iki embriyodan biri düzgün geldi tek transfer oldu.heyecanlıyım ve zor tabii beklemek..herkese kolaylıklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?