Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı guzel sonuclar alirsin inşallah

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. 39.haftada sezeryenle oğlumu kucağıma aldım. Uykusuz geceler ve birbirimizi tanıma sürecini henüz atlatamadık. Babasının kopyası bir oğlum oldu .Dogana kadar hep ha şimdi birşey olacak telaşıyla 3 yılı geride bıraktım. Zor ve üzücü günler yaşadım umutsuzluğa katıldığım da oldu.Sifa nerede diye doktor arayışları, içmediğim ot kalmadı . Çok şükür oldu. Bizim yasimizda 10-12 embriyoda 1 sağlıklı gelme şansı var o nedenle lütfen vazgeçmeyin takviyelere devam olabildiğince tedavi aralarını uzak tutmadan devam etmek lazım.Herkese sevgiler .Bekleyen herkes için dua ettim yüce Rabbim inş kabul eder güzel haberlerinizi aliriz

yaa Perri canım hemen benim o demişsin.bende acaba açık mı ettim seni havuz yöntemiydi anlatmak istediğim.
aminn T tunserD12 için güzel dileklerine bacım
Estagfurullah olurmu öyle şey açıklık bişey yok zaten, havuz yöntemini anladım çok da mantıklı aslında ama zaten ben arka arkaya tedavi gördüm sadece arada 1 adet dönemi beklemiş oldum. Havuz gibi oldu bence. Ne desem bilemiyorum dua dua başka bişey değil dua kapılarınız açıktır belki birinizin duası kabul olur bilemiyorum. O bir tane embriyo sağlıklı olur benim olur can olur , evlat olur. Çok istemiyorum 1 olsun benim olsun

Gözünüz çok çok aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, ikinizi de tebrik ederim

bravo havuz yapmışsın zaten.evladın gelecektir amin duana

güzel haberlerinizi alacağız inş.

pozitifi gormen ve saglicakla devamini dileriz canim

merhaba,
Bahçecide doktorunuz kimdi?

Ne durumdasin merak ettim.. benim malesef 1 tanesi onden gittigi icin digerleri hic buyumemis.. onden gideni alirlar diye dusundum ama 2 gun dsha ignelere devam dediler..

Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. 39.haftada sezeryenle oğlumu kucağıma aldım. Uykusuz geceler ve birbirimizi tanıma sürecini henüz atlatamadık. Babasının kopyası bir oğlum oldu .Dogana kadar hep ha şimdi birşey olacak telaşıyla 3 yılı geride bıraktım. Zor ve üzücü günler yaşadım umutsuzluğa katıldığım da oldu.Sifa nerede diye doktor arayışları, içmediğim ot kalmadı . Çok şükür oldu. Bizim yasimizda 10-12 embriyoda 1 sağlıklı gelme şansı var o nedenle lütfen vazgeçmeyin takviyelere devam olabildiğince tedavi aralarını uzak tutmadan devam etmek lazım.Herkese sevgiler .Bekleyen herkes için dua ettim yüce Rabbim inş kabul eder güzel haberlerinizi aliriz
[/QUOTE]
Pasamiz hos gelmis Guzel anne cok cok tebrik ederim Eylul ay anne icin hep sen aklimdaydin .Fidanlar da dikilmistir bende yakinda fidanimizi bagislayacaz kizlarimin adina

Cok sagol canım benim uzun zamandır senden haber alamiyorduk sen neler yaptın
Düşükten sonraki Son kendiliğinden olan gebelikte kimyasal yaşayınca iki kez 2’şer adet embriyoyu NGs’ye gönderdim ama sağlıklı gelmedi sonuç, iki aydır da hiçbi şey yapmadım, tatil yaptım keyfime baktım, peşpeşe bu kadar tedavi sıktı önümüz kış yine denerim

Ne durumdasin merak ettim.. benim malesef 1 tanesi onden gittigi icin digerleri hic buyumemis.. onden gideni alirlar diye dusundum ama 2 gun dsha ignelere devam dediler..
yazamadım bir türlü: ) iyiyim, karnım şiş, yüreğim en ufak kaygı kaynağını atlamıyor hopluyor, yarın kontrole gidicem. 15 Eylül'de ilk gonal f , iki gündür ona ek olarak cetrotide.. benim de biri önden gidiyordu, ama aralarında çok yoktu, yarın bakıcaklar.
senin kaç gün oldu şimdi? iğnelere devam diyorlarsa da güvenicez, yeter diyorlarsa da.. teoride yapmamız gereken bu: )

Canım bende kürtaj oldum 40. Gün ve adet olamadım. Senin yapışıklık olmadıgını nasıl anladı doktor. Acaba bende yapışıklık mı var korkuyorum. Nasıl adet oldun ilk kürtaj sonrası

Canım bende kürtaj oldum 40. Gün ve adet olamadım. Senin yapışıklık olmadıgını nasıl anladı doktor. Acaba bende yapışıklık mı var korkuyorum. Nasıl adet oldun ilk kürtaj sonrası
Bende 40.günüm ıkı gun önce kan verdım 410du tekrarlicaz doktora gidicem bgn, bende regl olmadım hala ve betahcg neden düşmüyor iki gündür karın ağrısı başladı, bulantı sanki kusma geliyor bir kez kurtaj oldum hayırlısıyla bir regl olaydım. Parça yok dedi doktor da bu neyin nesi

Gunaydiinnnnn ne güzel heyecanlanmıştım senin için gerçi hala umudum var ne yalan soyliimm, hakkında hayırlisi olsun inşallah

Gunaydiinnnnn ne güzel heyecanlanmıştım senin için gerçi hala umudum var ne yalan soyliimm, hakkında hayırlisi olsun inşallah
Canım ole karın ağrısı çektim ki iki gündür o muayeneden sonra pert oldum kanla takip olucam verdım en güzel dua ne zaman hayırlısı ise ozaman olsun diyorum hamile kalmakla ıs bitse
Muayene oldum birşey cıkmadi sonucu yazarım
Sadece sağlık istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…