- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.461
Hayırlı guzel sonuclar alirsin inşallahMerhaba arkadaşlar benim de ikinci denemem dün itibariyle başladı yani dün transferim oldu.birincisinde genetik tarama yapılmamıştı..bunda iki embriyodan biri düzgün geldi tek transfer oldu.heyecanlıyım ve zor tabii beklemek..herkese kolaylıklar dilerim..
Sağol canım hepimiz için iyi olsun..amin..Hayırlı guzel sonuclar alirsin inşallah
İnşallah canım amin..Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, inşallah güzel sonuç alırsınız
Estagfurullah olurmu öyle şey açıklık bişey yok zaten, havuz yöntemini anladım çok da mantıklı aslında ama zaten ben arka arkaya tedavi gördüm sadece arada 1 adet dönemi beklemiş oldum. Havuz gibi oldu bence. Ne desem bilemiyorum dua dua başka bişey değil dua kapılarınız açıktır belki birinizin duası kabul olur bilemiyorum. O bir tane embriyo sağlıklı olur benim olur can olur , evlat olur. Çok istemiyorum 1 olsun benim olsun
Gözünüz çok çok aydınGüzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. 39.haftada sezeryenle oğlumu kucağıma aldım. Uykusuz geceler ve birbirimizi tanıma sürecini henüz atlatamadık. Babasının kopyası bir oğlum oldu.Dogana kadar hep ha şimdi birşey olacak telaşıyla 3 yılı geride bıraktım. Zor ve üzücü günler yaşadım umutsuzluğa katıldığım da oldu.Sifa nerede diye doktor arayışları, içmediğim ot kalmadı . Çok şükür oldu. Bizim yasimizda 10-12 embriyoda 1 sağlıklı gelme şansı var o nedenle lütfen vazgeçmeyin takviyelere devam olabildiğince tedavi aralarını uzak tutmadan devam etmek lazım.Herkese sevgiler .Bekleyen herkes için dua ettim yüce Rabbim inş kabul eder güzel haberlerinizi aliriz
bravo havuz yapmışsın zaten.evladın gelecektir amin duanaEstagfurullah olurmu öyle şey açıklık bişey yok zaten, havuz yöntemini anladım çok da mantıklı aslında ama zaten ben arka arkaya tedavi gördüm sadece arada 1 adet dönemi beklemiş oldum. Havuz gibi oldu bence. Ne desem bilemiyorum dua dua başka bişey değil dua kapılarınız açıktır belki birinizin duası kabul olur bilemiyorum. O bir tane embriyo sağlıklı olur benim olur can olur , evlat olur. Çok istemiyorum 1 olsun benim olsun
güzel haberlerinizi alacağız inş.Merhaba arkadaşlar benim de ikinci denemem dün itibariyle başladı yani dün transferim oldu.birincisinde genetik tarama yapılmamıştı..bunda iki embriyodan biri düzgün geldi tek transfer oldu.heyecanlıyım ve zor tabii beklemek..herkese kolaylıklar dilerim..
Ya çok teşekkür ederim..umut verdiniz..inşallah tabii kısmet..güzel haberlerinizi alacağız inş.
pozitifi gormen ve saglicakla devamini dileriz canimMerhaba arkadaşlar benim de ikinci denemem dün itibariyle başladı yani dün transferim oldu.birincisinde genetik tarama yapılmamıştı..bunda iki embriyodan biri düzgün geldi tek transfer oldu.heyecanlıyım ve zor tabii beklemek..herkese kolaylıklar dilerim..
Cok sagol canım benim uzun zamandır senden haber alamiyorduk sen neler yaptınGözünüz çok çok aydınAllah analı babalı büyütsün inşallah, ikinizi de tebrik ederim
merhaba,Merhaba,
Ben Bahçeci Ankara'da başarıya ulaşanlardanım.
Önceki denemelerimde embriyo kalitesi çok kötü olmuştu, 5. güne sadece 1 tane ulaşıyordu o da yavaş gelişimli embriyo olmuştu. Bahçeci Ankara'da yumurtalarımın hepsi döllendi, 5. güne 4 tane embriyo ulaştı. Doktorum sperm seçiminde imsi yöntemini kullandıklarını söyledi. Yani daha büyütücü bir mikroskopla daha hassas bir seçim yapılmış oldu. Bunu daha önceki lablarda yapmamışlardı. Mesela Bahçeci'de benim hiç bir embriyom 5. gün yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı. Hepsi 6. güne bekletildi, 6. gün parça alınıp genetik incelemeye gönderildi. 6. güne kadar bekletebilmeyi her merkez yapamıyor. Başka merkezdeki önceki denememden yavaş gelişimli embriyoyu 5.gün transfer ettiler, belki de embriyo ve rahim zaman uyumunda problem oluştu ve gebelik oluşmadı.
Transfer günü ilk önce en iyi kalitedeki embriyo çözdürüldü, ama mesela o embriyo kötü bir hale gelmiş, imha edildi. Aklıma bile gelmedi "demek ki laboratuar kötü" demek. Daha düşük kalitede olan diğer embriyo çözdürüldü ve onun ilk dondurulduğunu ana göre daha da iyileştiği söylendi. İnanın biraz muamma hangi embriyonun gelecek vaad ettiği. Bunları niye anlatıyorum?
Önemli olan laboratuara ve doktora güvenmek.
Siz de içinizden neresi geçiyorsa, zaman kaybetmeden orayı deneyin lütfen.
Ne durumdasin merak ettim.. benim malesef 1 tanesi onden gittigi icin digerleri hic buyumemis.. onden gideni alirlar diye dusundum ama 2 gun dsha ignelere devam dediler..Çook teşekkürler:) ben Gonal F nin 5. günündeyim. 5 yumurtam büyüyor, bugün 11 mm olmuş en büyüğü. Sayı yaşımdan dolayı mı az? Hormonlardan mı bilmiyorum kafaya takacak şey arıyorum gibi geliyor ama.. Sizin kaç tane yumurta oluşmuştu? Daha embriyo aşamasında neleri takıcam kim bilir:)
Düşükten sonraki Son kendiliğinden olan gebelikte kimyasal yaşayınca iki kez 2’şer adet embriyoyu NGs’ye gönderdim ama sağlıklı gelmedi sonuç, iki aydır da hiçbi şey yapmadım, tatil yaptım keyfime baktım, peşpeşe bu kadar tedavi sıktıCok sagol canım benim uzun zamandır senden haber alamiyorduk sen neler yaptın
yazamadım bir türlü: ) iyiyim, karnım şiş, yüreğim en ufak kaygı kaynağını atlamıyor hopluyor, yarın kontrole gidicem. 15 Eylül'de ilk gonal f , iki gündür ona ek olarak cetrotide.. benim de biri önden gidiyordu, ama aralarında çok yoktu, yarın bakıcaklar.Ne durumdasin merak ettim.. benim malesef 1 tanesi onden gittigi icin digerleri hic buyumemis.. onden gideni alirlar diye dusundum ama 2 gun dsha ignelere devam dediler..
Canım bende kürtaj oldum 40. Gün ve adet olamadım. Senin yapışıklık olmadıgını nasıl anladı doktor. Acaba bende yapışıklık mı var korkuyorum. Nasıl adet oldun ilk kürtaj sonrasıKürtajın yumurta sayısına etkisi hakkında bilgim yok ama ben kürtaj sonrası çok sıkıntı yaşadım. Regl olamadım bir süre. Sonra az az olmaya başladım. Yapışıklık yok dedi doktorum. Az az regl olmaya başlayınca tüp bebek tedavisine başladım ama tedavim hep yarıda kaldı. Hiç transfer olamadım.
Bende 40.günüm ıkı gun önce kan verdım 410du tekrarlicaz doktora gidicem bgn, bende regl olmadım hala ve betahcg neden düşmüyor iki gündür karın ağrısı başladı, bulantı sanki kusma geliyor bir kez kurtaj oldum hayırlısıyla bir regl olaydım. Parça yok dedi doktor da bu neyin nesiCanım bende kürtaj oldum 40. Gün ve adet olamadım. Senin yapışıklık olmadıgını nasıl anladı doktor. Acaba bende yapışıklık mı var korkuyorum. Nasıl adet oldun ilk kürtaj sonrası
Gunaydiinnnnn ne güzel heyecanlanmıştım senin için gerçi hala umudum var ne yalan soyliimm, hakkında hayırlisi olsun inşallahBende 40.günüm ıkı gun önce kan verdım 410du tekrarlicaz doktora gidicem bgn, bende regl olmadım hala ve betahcg neden düşmüyor iki gündür karın ağrısı başladı, bulantı sanki kusma geliyor bir kez kurtaj oldum hayırlısıyla bir regl olaydım. Parça yok dedi doktor da bu neyin nesi
Canım ole karın ağrısı çektim ki iki gündür o muayeneden sonra pert oldum kanla takip olucam verdım en güzel dua ne zaman hayırlısı ise ozaman olsun diyorum hamile kalmakla ıs bitseGunaydiinnnnn ne güzel heyecanlanmıştım senin için gerçi hala umudum var ne yalan soyliimm, hakkında hayırlisi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?