Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sonu iyi olmasada kendiliğinden gebe kalman çok iyi birşey şanslısın .Bunun neresi şans diyebilirsin ama bence önemli birşey. İyi sonuçlanacak bir tedavi muhakkak olacak ama hangisi onu bilmiyoruz. Sabırla yola devam .

Geçmiş olsun, ki geçecek bu da.. Önce senin sağlığın..

Ne durumdasin merak ettim.. benim malesef 1 tanesi onden gittigi icin digerleri hic buyumemis.. onden gideni alirlar diye dusundum ama 2 gun dsha ignelere devam dediler..
Bugün en büyük yumurtam 16,5 olmuş, en küçüğü 11,5. Doktor o küçükleri de bekleyeceğiz dedi. Toplam 5 tane irili ufaklı yavrucuklarım:)
Yetişir mi diğerleri de kızlar ya? Yetişmezse epey az yumurta toplanabilecek sanırım. Ey 40 yaş, seni yenecek yumurtalarım:)

dr. İlaç dozlarını güzel ayarlarsa yetişir :) İnşallah hepsi de güzel gelişir toplanır. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

yetişir canım koldan cetroide vuruluyordum 5. gün başlamıştık, önden büyüyenler vardı geride kalanlar büyüdü öndekilere yetişti çok fark yok.

Aralarinda cok cok fark yokmus.. bence yetisirler..Benim durum pek ic acıcı degil 19,13,10,8 seklindeydiler.. digerlerini bekleseler onden giden catlayacak.. geriden gelenler genelde bos çıkabiliyormuş.. 2 gun daha devam edicem ignelere..19 luk elden kacacak gibi görünüyor

Merhabalar tedaviniz sağlıkla ilerler inşallah. Acaba bu yumurta ve büyüklükleri ile şuan e2 değerleriniz kaç çıkıyor. Bende tedavide 17güne geldim 40 yaşındayım yumurtalar ağır büyüyor e2 498 çıktı sağlıklı olsun kaliteli olsun da bir yumurtaya razıyım.

Öyledir umarım biraz daha devam edeceğim bakalım neler olacak

E2 ölçümü yapılmadı bana hic.. 17 gun derken igneleri 17 gündür mu kullaniyorsunuz? Cok uzun degil mi bu süre?

Öyle deme canım, bende de aynı kaygı var ama doktorlarımız da herhalde onları kaybetmek istemez. Bir arkadaş en küçük 11,5 topluyorlar dedi.

Öyle deme canım, bende de aynı kaygı var ama doktorlarımız da herhalde onları kaybetmek istemez. Bir arkadaş en küçük 11,5 topluyorlar dedi.
Yumurtanin olgun cikmasi icin 16 mm in uzerinde olmasi gerekli.. ideali 19-22 diye biliyorum.. ornegin benim temmuzdaki son kontrolde 14, 15,19, 22 olmak uzere 4 taneydi.. bir doz daha vurulmami istedi ve toplandi..22 ligin catladigini dusunuyorum cunku 3 tane toplandi ve 1 tanesi olgun dediler.. o da yarim yamalak dollendi.. son dozu vurdurmasaydi belki 2 olgun cikacakti diye düşünüyorum.. bu defa aralarindaki fark daha fazla nasil olacak diye kaygilaniyorum acikcasi

allah korusun yumurtalarımızı: ) yarın doktora böyle ihtimaller var mı diye sorucam ama gıcık etmekten de korkuyorum. ama cesurum cesurum cesurum (fazla östrojenden kafayı yemişti)

allah korusun yumurtalarımızı: ) yarın doktora böyle ihtimaller var mı diye sorucam ama gıcık etmekten de korkuyorum. ama cesurum cesurum cesurum (fazla östrojenden kafayı yemişti)
Valla takiplerimi yapan doktor çok mu doğrucu bilemiyorum ama geriden gelenlerin is görmeyeceğini düşünüyor.. hakkimizda hayirlisi olsun. Benimde yarin belli olacak buyuk ihtimal catlatma ignelerini vurduracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…