- Konu Sahibi akideciknane
-
- #73.481
Sonu iyi olmasada kendiliğinden gebe kalman çok iyi birşey şanslısın .Bunun neresi şans diyebilirsin ama bence önemli birşey. İyi sonuçlanacak bir tedavi muhakkak olacak ama hangisi onu bilmiyoruz. Sabırla yola devam .Düşükten sonraki Son kendiliğinden olan gebelikte kimyasal yaşayınca iki kez 2’şer adet embriyoyu NGs’ye gönderdim ama sağlıklı gelmedi sonuç, iki aydır da hiçbi şey yapmadım, tatil yaptım keyfime baktım, peşpeşe bu kadar tedavi sıktıönümüz kış yine denerim
Geçmiş olsun, ki geçecek bu da.. Önce senin sağlığın..Canım ole karın ağrısı çektim ki iki gündür o muayeneden sonra pert oldum kanla takip olucam verdım en güzel dua ne zaman hayırlısı ise ozaman olsun diyorum hamile kalmakla ıs bitse
Muayene oldum birşey cıkmadi sonucu yazarım
Sadece sağlık istiyorum
Bugün en büyük yumurtam 16,5 olmuş, en küçüğü 11,5. Doktor o küçükleri de bekleyeceğiz dedi. Toplam 5 tane irili ufaklı yavrucuklarım:)Ne durumdasin merak ettim.. benim malesef 1 tanesi onden gittigi icin digerleri hic buyumemis.. onden gideni alirlar diye dusundum ama 2 gun dsha ignelere devam dediler..
dr. İlaç dozlarını güzel ayarlarsa yetişir :) İnşallah hepsi de güzel gelişir toplanır. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.Bugün en büyük yumurtam 16,5 olmuş, en küçüğü 11,5. Doktor o küçükleri de bekleyeceğiz dedi. Toplam 5 tane irili ufaklı yavrucuklarım:)
Yetişir mi diğerleri de kızlar ya? Yetişmezse epey az yumurta toplanabilecek sanırım. Ey 40 yaş, seni yenecek yumurtalarım:)
yetişir canım koldan cetroide vuruluyordum 5. gün başlamıştık, önden büyüyenler vardı geride kalanlar büyüdü öndekilere yetişti çok fark yok.Bugün en büyük yumurtam 16,5 olmuş, en küçüğü 11,5. Doktor o küçükleri de bekleyeceğiz dedi. Toplam 5 tane irili ufaklı yavrucuklarım:)
Yetişir mi diğerleri de kızlar ya? Yetişmezse epey az yumurta toplanabilecek sanırım. Ey 40 yaş, seni yenecek yumurtalarım:)
Aralarinda cok cok fark yokmus.. bence yetisirler..Benim durum pek ic acıcı degil 19,13,10,8 seklindeydiler.. digerlerini bekleseler onden giden catlayacak.. geriden gelenler genelde bos çıkabiliyormuş.. 2 gun daha devam edicem ignelere..19 luk elden kacacak gibi görünüyorBugün en büyük yumurtam 16,5 olmuş, en küçüğü 11,5. Doktor o küçükleri de bekleyeceğiz dedi. Toplam 5 tane irili ufaklı yavrucuklarım:)
Merhabalar tedaviniz sağlıkla ilerler inşallah. Acaba bu yumurta ve büyüklükleri ile şuan e2 değerleriniz kaç çıkıyor. Bende tedavide 17güne geldim 40 yaşındayım yumurtalar ağır büyüyor e2 498 çıktı sağlıklı olsun kaliteli olsun da bir yumurtaya razıyım.Aralarinda cok cok fark yokmus.. bence yetisirler..Benim durum pek ic acıcı degil 19,13,10,8 seklindeydiler.. digerlerini bekleseler onden giden catlayacak.. geriden gelenler genelde bos çıkabiliyormuş.. 2 gun daha devam edicem ignelere..19 luk elden kacacak gibi görünüyor
Öyledir umarımSonu iyi olmasada kendiliğinden gebe kalman çok iyi birşey şanslısın .Bunun neresi şans diyebilirsin ama bence önemli birşey. İyi sonuçlanacak bir tedavi muhakkak olacak ama hangisi onu bilmiyoruz. Sabırla yola devam .
Daha çok erken. Devam
E2 ölçümü yapılmadı bana hic.. 17 gun derken igneleri 17 gündür mu kullaniyorsunuz? Cok uzun degil mi bu süre?Merhabalar tedaviniz sağlıkla ilerler inşallah. Acaba bu yumurta ve büyüklükleri ile şuan e2 değerleriniz kaç çıkıyor. Bende tedavide 17güne geldim 40 yaşındayım yumurtalar ağır büyüyor e2 498 çıktı sağlıklı olsun kaliteli olsun da bir yumurtaya razıyım.
Öyle deme canım, bende de aynı kaygı var ama doktorlarımız da herhalde onları kaybetmek istemez. Bir arkadaş en küçük 11,5 topluyorlar dedi.Aralarinda cok cok fark yokmus.. bence yetisirler..Benim durum pek ic acıcı degil 19,13,10,8 seklindeydiler.. digerlerini bekleseler onden giden catlayacak.. geriden gelenler genelde bos çıkabiliyormuş.. 2 gun daha devam edicem ignelere..19 luk elden kacacak gibi görünüyor
Yumurtanin olgun cikmasi icin 16 mm in uzerinde olmasi gerekli.. ideali 19-22 diye biliyorum.. ornegin benim temmuzdaki son kontrolde 14, 15,19, 22 olmak uzere 4 taneydi.. bir doz daha vurulmami istedi ve toplandi..22 ligin catladigini dusunuyorum cunku 3 tane toplandi ve 1 tanesi olgun dediler.. o da yarim yamalak dollendi.. son dozu vurdurmasaydi belki 2 olgun cikacakti diye düşünüyorum.. bu defa aralarindaki fark daha fazla nasil olacak diye kaygilaniyorum acikcasiÖyle deme canım, bende de aynı kaygı var ama doktorlarımız da herhalde onları kaybetmek istemez. Bir arkadaş en küçük 11,5 topluyorlar dedi.
Malesef uzun bir süre oldu geç cevap verdi yumurtalar.E2 ölçümü yapılmadı bana hic.. 17 gun derken igneleri 17 gündür mu kullaniyorsunuz? Cok uzun degil mi bu süre?
allah korusun yumurtalarımızı: ) yarın doktora böyle ihtimaller var mı diye sorucam ama gıcık etmekten de korkuyorum. ama cesurum cesurum cesurum (fazla östrojenden kafayı yemişti)Yumurtanin olgun cikmasi icin 16 mm in uzerinde olmasi gerekli.. ideali 19-22 diye biliyorum.. ornegin benim temmuzdaki son kontrolde 14, 15,19, 22 olmak uzere 4 taneydi.. bir doz daha vurulmami istedi ve toplandi..22 ligin catladigini dusunuyorum cunku 3 tane toplandi ve 1 tanesi olgun dediler.. o da yarim yamalak dollendi.. son dozu vurdurmasaydi belki 2 olgun cikacakti diye düşünüyorum.. bu defa aralarindaki fark daha fazla nasil olacak diye kaygilaniyorum acikcasi
gelms gecmis olsun artik ileriye bakiyoruz kendin de dinlen ruhunu da bir dinlerdir cokda gecikmeden yeniden ayagakalkalim mi sonrakızlar selam tekrar, beta çıktı artık düşüşe geçmiş. içim rahatladı
ağrım var yine.
Valla takiplerimi yapan doktor çok mu doğrucu bilemiyorum ama geriden gelenlerin is görmeyeceğini düşünüyor.. hakkimizda hayirlisi olsun. Benimde yarin belli olacak buyuk ihtimal catlatma ignelerini vurduracakallah korusun yumurtalarımızı: ) yarın doktora böyle ihtimaller var mı diye sorucam ama gıcık etmekten de korkuyorum. ama cesurum cesurum cesurum (fazla östrojenden kafayı yemişti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?