Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sizde sorun erkek kaynakli mi siz kaynakli mi? Esimde sperm sayısında azlik var. Ileri hız yuzde 5. Artik bebeklerin gelisimi de durduğu için sperm dna hasar testi yaptirdik. Karyotip analizi de yapılacak bizlere. Allahim insallah sorun çıkmaz.
Valla artik ne yapacağımızı şaşırmış durumdayım. Allah insallah saglikli bir evlat nasip eder bize.

Dna hasari varsa spermde ne yapmak lazım. Yani hasqrsiz spermi bulma yolu da yok. embriyolara pgt yapilacak başka bir çözüm yok degil mi?
Asilama bu durumda bir seçenek olur mu peki? Hasarsiz olan spermler kendiliginden yumurtayı dolleyebilir mi? Bununla ilgili bir bilginiz var mi

Sebepsiz deniyordu hep sonra bir profesör benim tuplerimde bi sorun oldugunu soyledi..ilk denemede dogum yaptigimdan dolayi nedeni ustune giden olmadi sanirim.. bu negatifleri de yumurta sayisi ve kalitesinin dusmesine bagladilar hep..

Sebepsiz deniyordu hep sonra bir profesör benim tuplerimde bi sorun oldugunu soyledi..ilk denemede dogum yaptigimdan dolayi nedeni ustune giden olmadi sanirim.. bu negatifleri de yumurta sayisi ve kalitesinin dusmesine bagladilar hep..
Benim tutuyir sonra dusuyor. Bir de gelisimi duruyor. Ya embriyolar sikintili genetik ya da ben de sorun var. Vucut düşürüyor.
Bakalim insqllah allah nasip eder. Elimizden geleni yapicaz gerisi kader gercekten.

Eğer bunu Erbil bey dediyse başka yerde tedavi olun derim. Yumurtası olan kimse bunu duymayı hak etmiyor. Kimsenin moral bozmaya hakkı yok. 30 lu yaşlarda da sağlıksız sonuç gelebiliyor. Her toplamada aynısı olacak değil arka arkaya deneme havuz yapma yoluna giderseniz sağlıklıyı bulacağınızı düşünüyorum.

geçmiş olsun, çok zor.. keşke bu kadar üzülmesen, çünkü senin değerlerin gayet iyi çoğu yaşıtına göre.. ve iyi doktorlar amh değerinin abartıldığını söylüyor. yumurta görünüyorsa ultrasonda, şans çok yüksek..
acil pozitif duygulara dönmen, sana da, yumurtalarına da iyi gelir arkadaşım. o çorapları ihtiyacı olan birilerine vermeni tavsiye ederim. senin bıcırlar olunca onlara yenisini alırsın, üstünde gözyaşı olmayanı: )

aaa gözün aydın açelyacan: ) aynı ay 2 kez opuyu ilk kez duydum.
şimdi bugün normal iğneni mi vurulacaksın yoksa onları bıraktın sadece çatlatma iğnesi mi?

Çok teşekkürler, ilk şokun atlatılması zaman alıyor galiba ama yavaş yavaş da geçiyor :) buradan gelen pozitif yorumlar, dilekler bile insanın ruh halini çok değiştiriyor. Allah sana da inşallah tez zamanda sağlıklı, güzel bebişler versin.

Kim Erbil Yagmurda tedavi oluyor ???
bende gecen gun 6. Tedavi için gorusmeye içime sinmedi benim ama(

Kim Erbil Yagmurda tedavi oluyor ???
bende gecen gun 6. Tedavi için gorusmeye içime sinmedi benim ama(
selamlar sizi hatirladim tem gibi yazismistik
cem beyle tedavi olumsuz mu sonuclandi
ben daha sonra yani cembeyden vazgecip erbil beye basladimon hazirlik asamasindayiz daha ama baslangic icin ben ve esim tatmin olduk cizdigi tablodan insallah sonuna kadar hayirlisi guzeli olur bukez..icinize sinmeyen ne oldu sizin cok farkli merkez tecrubeleriniz vardi tecrube vardir tabi ama

Evet negatif oldu Cem Bey’de.. 2 defa denedik orada. Ben hocalara 2’den fazla şans vermıyorum işin aslı.. Erbil bey sizdende pelvik mr istedi mi, adenomiyozis suphesiyle ??

43 yaşında anne olmuş birisi olarak bu konuyu arada bir okuyorum. Benim de tüp bebek denemem başarısz olmuştu, sebepsiz infertelite, tedavisiz çocuk sahibi olma şansım 0 denmişti, tüp bebekle hamile kalma şansımın %10, bebeğimi kucağıma alma şansımın %5 olduğu söylenmişti. Tüp bebek doktorlarından hep olumsuz şeyler duydum. Hayatımın hiç bir döneminde tüp bebek tedavisi dönemi kadar mutsuz ve gergin olmadım. zaten tedavi başarılı da olmadı.

Yazmak istediğim şey şu. Bir sürü hamile kalma kürü var, ben bunların hiçbirini uygulamadım. Yılda bir kez arı sütü+ çam balı + polen 250 gram karışım içiyordum. Sebe diye bir yer var, orada yaptırıyorduk, bir de hamile kalana kadar her yıl veya iki yılda bir 10 gün sabahları haşlanmış 1 adet soğanın suyunu içiyordum. Bu soğan suyu içme neredeyse 10 sene yılda bir kez şeklinde oldu. Belki tedavi aralarında denemek isteyen olur diye yazdım. Yumurta oluşumum (12 civarı yumurta, geriden gelen 4 tanesi hariç hepsi olgundu) ve değerleirm baya iyiydi. Acaba soğan kürünün faydası oldu mu bilmiyorum, 30 yaşına girdiğimde başladım, hamile kaldığım yaşa kadar her yıl bir kez 10 gün uyguladım

Geçmiş olsun iyi ki buraya yazdinız.ilk şok 2. Şok Allah zaten az yasatsin ve pozitif sonuc gelsin
Bence eksik kalan kk yi biraz kurcalamaniz.
Amh degeriniz biraz yaşınıza göre düşük 40 yasin basinda benim 0.95 di.
Yumurta sayiniz da 5 yeterli doktorlar acil derken tup bebek tedavisi 12 gun.yumurta her ay çikıyor ee kalite olmazsa onumuzdeki ay bir daha mi cagiracak yoo 12.000 alip gule gule
Erken menepozada dikkat bu 1 yilinizi tedaviye ayirsaniz iyi olur.
Benim bebegim 44 yasin basinda dogdu.yine bu sayfada arkadaslarima anlattığim, bahsettigim 7. Tedavisinde hamile kalan arkadasim dun anne oldu.instagramdan gördüm bende. biz sürekli konusuyoruz sadece dogumdan önce konusmadik.olmayacak bir seydi onun 1 degil 2 degil tedavi sayisi.ama 1 embriyosu hep kaliteli deniyordu.son 2 tedavide pozitifi görürken ari sutu kullandi.6 aydir iciyordu.baskada birsey kullanmadi ayrica cok severim onu.2017 de bahceci fulyada tanidigim 4. Hastada 2020 de anne oldu ben dahil 3 u arı sütü sayesinde bebegi oldu hatta birinin tek opuda genetige giden 2 embriyo 2 saglikli (yas41) ikizi oldu. 4. Kisi donasyonla anne
Valla o yüzden size de tavsiyem yumurta kalitesi icin 2 ay ari sutu icin ondan sonra doktora gidin denemesi bedava.nasil kullanilacagi bul kısmına arı sutu yazarsaniz gelir.bulamazsanizözelden de yazarim biraz kurcalayin dedigim gibi.
Bu arkadaşim sen demeseydin olmayacakti senin yerin ayri bende der konusuruz bunu bazen.benim icin ona vesile olmak buyuk mutluluk .
Ins. sizlerde hemen anne olursunuz uzmaz bu iş.bakin 3 yil bekledi arkadasim kismet.18 yillikda evli 40 yasinda mi yumurtasi sağliklı oldu
Biz negatif alanlarin eksigi genclerden farki yumurta enerjisi mitekondri.onu yükseltmek icin bu vitaminler vs vs eksik anlatmis olabilirim sizler eklersiniz okuyan herkese Günaydınnn

Bu arkadasimin 2017 de bahceci fulyada 1 saglikli embriyosunda negatif almisti.zaten ondan sonra 1 yil birsey yapmadi psikolojik olarak.sonra oldu iste.saglikli embriyosu tutunmayaninda bebegi oldu.doktorlarda ilgilenmedi birsey yapilmadi.
Son embriyoya cizik atildı ona guvenmis.

Birkaç arkadaş özel mesajlada sormuş buradan cevap vereyim yanlış bi yorumda yapmak istemiyorum olanı anlatıyorum. Erbil bey adet olunca tekrar gel dedi geçen hafta sonu ctesi gittik muayene etti 1 tane yumurta 1 kist var dedi sonra konuşma bölümüne geçince yani dedi ben senin yerine olsam devam ederdim işte embriyonun blast seviyesine gelmesi iyi bişi vs.bizde maddi imkansızlıktan dolayı devam edemeyeceğimizi söyleyince en fazla 2 sene daha tüp bebek deneyebilirsin zaman kaybetmeniz aleyhinize gibi bir cümle kurdu sonra da zaten daha olmazsa evlatlık ya da donasyon öneriyorum dedi beynim durdu sanki ne soracağımı da bilemedim çıktık.

Aslında bırakmamanız konusunda telkinde bulunmuş burada hakkını yemiyelim ama bazı doktorlar 43 yaşında, 46 yaşında bebekler doğdu diye kendi sayfalarında haberler yapıyor demek olunca oluyor. Maddi olanaklarınız yettiği kadar bırakmayın. Donasyonu kabullenmek kolay değil bunu zaten düşünmeyin bu aşamada hala blast olan yumurtalarınız var. Yediklerine dikkat edip, vitamin alıp devam etmenizi öneririm. Buradan soğuduysanız laboratuvar iyi olan başka yerler var. Havuz yöntemi bizlere daha iyi neticeler verebilir Bebeğimhadi buna güzel bir örnek. Doktorların açıklayamadığı bir sürü mucize oluyor. Allah yazdıysa olur. Dua edin, kendinize bakın ve moralli olun. İnanın olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…